2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 988784 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Unnamed

Valla Hasan Arat bana ANÇ'nin klonu gibi geliyor. Aralarında kan bağı var mı ki acaba  :biggrinking:

Çevrimdışı Unnamed

Transfer bombasını açıklıyorum

Çevrimiçi gokhans

Fikret orman’ın iletişim gücü ve dürüstlüğüne, şeffaflığına tekrar tekrar hayran kaldım. Daha kötü bir dönemde, daha kötü bir kadroya başkan oldu. Ama taraftarı duruma ikna ederek başladı, vaadlerle değil. İlk 2 yıl müsade edin dedi, kan ağlayıp dayanıcaz ama hedeflerimize varıcaz dedi.. 2 yıl derbi kazanamayan bilic’in bile arkasında durdu taraftar. Olcay şahan’lar, oğuzhan’ları, atiba, kerim frei’i bağrına bastı.. fener meireles, kuyt, sow’u almış, gs drogba, ebue, riera almış diye yırtınmadı.. Herşey bir plan dahilinde ilerledi ama en önemlisi o taraftarla kurulan iletişim ve sağlanan empatiydi.. Şu yaşanılan hayal kırıklığının, taraftarın boynunun bükülmesinin tek nedeni uçuk vaatler ve plansız, iletişimsiz bir başkanlık sürecinin başlaması..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Valla Hasan Arat bana ANÇ'nin klonu gibi geliyor. Aralarında kan bağı var mı ki acaba  :biggrinking:

Kardeş bütün paylaşımların negatif ötesi.
Gerek yok az sakin, hepimiz gerginiz ama biraz bekleyelim.

Çevrimiçi Samet Demir

Mesela örnek versene bir? Neyi aynı?

Çevrimiçi tolga1903

Benzemez mi? Hepsi ayni formasyonla ayni oyuncu tercihleriyle sahaya cikti, nereleri benzemez? Farkli neyi yapti diye sorarsan belki Zaynutdinov'u stoper oynatmak ve Semih'e forma sansi vermek diyebilirsin. O da zorunluluktan adam kalmadigi icin, yoksa hepsi ayni seyleri yapip farkli sonuc bekledi.
Aboubakar ve Ghezzal hasbelkader kadro disi kalmayip Semih zorla sansi bulmasa ve devre arasi 2 milyon euro'ya satilsa o zaman da "5 hoca da Semih'e forma sansi vermedi, hatta Muleka, Onur Bulut ve Tayfur Bingol bile oynadi Semih oynamadi, demek ki potansiyeli yokmus iyi olmus gitmesi" mi diyecektin?
Benim sucu oyuncu'da aramam icin kotu performans gostermis olmasi lazim veya disiplin sorunuyla ilgili bir somut veri olmasi, saha'da isteksiz olmasi vs lazim. Benim gordugum o sekil bir haber cikmadi, saha'da da sacma sapan kisitli aldigi surelerde iyi isler yapti hep.
Mesela aldigi 375 dakika sure'de 3 asist yapmis. En cok asist yapan oyuncularimiz Cenk ve Amir (4 asist) kendisinin 3-4 kati sure almis.

Bu adamların benzer bi taraflari yok kariyerlerine oyun anlayışlarına baktığında. Ama hepsi de aynı şeyi deneyip aynı sonucu alamamak üzerine talimatlı gibi hareket etti sanki. Salt bizim takımdaki hallerine bakarsan 5'i de aynı adam gibi ama aslında öyle olmadıklarını biliyoruz. Kadro yapısı mı itti bunları böyle hareket etmeye veya başka ne var ben bilmiyorum çözemiyorum.

Ama rebic konusu öyle 5'i de bilmiyor bu işi denilebilecek bir konu değil. Hadi diğer 4'ü yerliydi bu fernando santos'un derdi ne oyuncuyla peki soruyorum bir tane de kendine gazeteci diyen biri çıksın sorsun biz de bilelim bu kulüpteki saçmalıklar insanı delirtecek noktaya geliyor bazen niye 5 oyuncuya yıktın tüm kötü sonucu da kadro dışı bıraktın niye bazısını affettin niye bazı oyuncular hiç forma bulamazken diğerleri 10 üstünden 0'lık performanslarıyla her maç as kadroda maça çıkıyor soran yok açıklayan da yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hazır piyasası ciddi düşmüşken Naby Keita olmaz mı?

Çevrimiçi Samet Demir

Ertan Süzgün: William Carvalho'nun menajeri, İstanbul'da Beşiktaş ile görüştü. William Carvalho, Beşiktaş'tan yaklaşık 3.5 milyon euro maaş istedi. Fernando Santos, Beşiktaş yönetimine 'Carvalho, çok değerli bir futbolcu ama son dönem performansı iyi değil. Beşiktaş'ın 3.5 milyon euro vermesini istemiyorum. Bu transfer olmasın' şeklinde rapor verdi.

Çevrimiçi Samet Demir

Hazır piyasası ciddi düşmüşken Naby Keita olmaz mı?

Abi sakatlık problemi var boyuda 1,72. Özellikle sakatlık konusuda riskli oyunculardan uzak durmak gerekli.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abi sakatlık problemi var boyuda 1,72. Özellikle sakatlık konusuda riskli oyunculardan uzak durmak gerekli.

Yok sakat olmasın, azıcık eli ayağı tutan oyuncu alalım o zaman.

Çevrimiçi Kartal Ç

Ertan Süzgün: William Carvalho'nun menajeri, İstanbul'da Beşiktaş ile görüştü. William Carvalho, Beşiktaş'tan yaklaşık 3.5 milyon euro maaş istedi. Fernando Santos, Beşiktaş yönetimine 'Carvalho, çok değerli bir futbolcu ama son dönem performansı iyi değil. Beşiktaş'ın 3.5 milyon euro vermesini istemiyorum. Bu transfer olmasın' şeklinde rapor verdi.

neyse ki verecek 3.5 milyon euromuz da yok zaten.

Daha bismillah transfer dönemi açılmadan Teixeira ve Ruizin Fifa yoluyla bizden kaptığı toplam 3 milyon euro civarı tazminat nedeniyle olup olan 3 milyonumuz da gitti.

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/Terzicinmilitan/status/1753515688889565639
doğruysa kötü mailler eline geçtiyse daha da kötü bu nedir böyle saçmalık

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Masuaku müthiş bir gol attı.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Terzicinmilitan/status/1753515688889565639
doğruysa kötü mailler eline geçtiyse daha da kötü bu nedir böyle saçmalık

Doğru olmayan şeyin twiti neden silinsin?

Çevrimiçi Samet Demir

Masuaku müthiş bir gol attı.

Şenol hocam az kalsın harcıyordu bu adamı. Rosieri de bu yönetim harcadı. Hiç gerek yoktu bence yollamaya. Abuyunasıl affettiysek Rosier de affedilebilirdi.

Çevrimdışı Talisca1903

Doğru olmayan şeyin twiti neden silinsin?
doğruluğunu bilemem adamın açıklaması bu

Çevrimdışı Talisca1903

Aboubakarın affedildiği nerede yazıyor klüpten bir açıklama oldu mu?

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/SportsDigitale/status/1753507772895768583
fiyatına kadar tüm transfer operasyonunu yazmaz şuna bir yalanlama getirmek gerek eğer haber sızdırmıyorsak

Çevrimdışı mellfred

gjezzal için de olmadı

Çevrimdışı Unnamed

Ne yapacaklar? Merasim taburu mu hazırlasınlar :)

Çevrimdışı Talisca1903

Ne yapacaklar? Merasim taburu mu hazırlasınlar :)
kadro dışı bırakırken açıklama yapıyorlar affedilirken de açıklarlar
Komik olan nedir anlayamadım
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2024, 11:09:57 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Ravenman

Etiketler: