2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989190 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/zerozeropt/status/1752359128989655279

portekiz çetesi kuruluyor santrafora hugo almeida sol kanada simao sabrosa. orta saha ne müslüm gürses tek gerçek manul fernandes.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/zerozeropt/status/1752359128989655279
hayırlı olsun?

olmuş onana gibi bir şey ama beğeniyorum lazım böyle adamlar

hatta dürüst olucam fb'nin ihtiyacı olan adam bu ama gidip minnak orta sahalar alıyolar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

hayırlı olsun?

olmuş onana gibi bir şey ama beğeniyorum lazım böyle adamlar

hatta dürüst olucam fb'nin ihtiyacı olan adam bu ama gidip minnak orta sahalar alıyolar

Evren Manchesterın yazmasını bekliyorum, yabancı transferde en güvenilir kaynak o şuan.

Bence bizim önceliği 10 numaraya vermemiz lazımdı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Renato Tapia'yı nasıl bilirsiniz? :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

o da iyidir carvalho gibimsi

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

James Rodriguez ismi dolaşmaya başlamış aman ha sakın ha
Adamın geçmişi evet ama şu anki durumu çöp oğlu çöp.

Çevrimdışı ankarakartal06

bu adamın gelmesi bence imkansız gibi ama inşallah yanılırım :s20:

Çevrimiçi Samet Demir

duyum mu var

İsmi dolaşmaya başlamış abi, adamı josefe benzetiyorum.

Çevrimiçi gokhans

İsmi dolaşmaya başlamış abi, adamı josefe benzetiyorum.
carvalho’yu tercih ederim. Fukara viera’sı :)) çok ağır tank gibi, ama topla kuğu gölü balesi yapıyor adeta, pozisyon bilgisi, hava hakimiyeti ve pas kalitesi bu ligin üzerinde.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

carvalho’yu tercih ederim. Fukara viera’sı :)) çok ağır tank gibi, ama topla kuğu gölü balesi yapıyor adeta, pozisyon bilgisi, hava hakimiyeti ve pas kalitesi bu ligin üzerinde.

Carvalho 8'e evrilmiş durumda..

Çevrimdışı Necmi

mevzu transfer değil verilen sözler beklentiyi kendisi yükseltti seçim öncesi psg,chelsea,arap takımı 2 yıldız oyuncu ile anlaştım dedi her şeyimiz hazır planımızı yaptık dedi tek gelen onurdan kötü svensonn ve geç gelen bekletilen fırsat transferleri.

Gelecek sezon takımın başında fernando santos olacak hocayıda getirdik hoca belli oldugu için transferlerin erkenden gelip lige adapta olması hocanın oyununa adapte olması bizim avantajımıza.

Bir şeyler yanlış gidiyor ki fernanda santosa transfer soruyorlar o da "samet aybaba ve başkana güveniyorum" bir şeyler getirecekler diyor.

Ayrıca ne demek oyuncu gelse nolur  gelmese nolur ziraat kupası hedefi de mi yok klübün hem kupa hem avrupa.
eleştir en doğal hakkın ama mukayese nedir. hemde kulüp tarihinin açık farkla en kötü yönetimiyle
şu kadroyla antalyayı yenemeyeceğini düşünüyorsan ki doğru düşünüyorsun gelecek iki oyuncumu yenecek antalyayı tutki geçtin peki sonra ne olacak takım içinde ihanet eden birçok oyuncu varsa iki üç oyuncu seni kurtarmaz tersine onlarıda kötü göstermek için ellerinden geleni yaparlar
hedefler gerçekler üzerine kurulur sen bu takımla kafanda bir hedef koyduysan üzülürsün yenilgisinden gram gocunmayan en ufak üzüntü belirtisi göstermeyen takımla hedefmi konur. ben olsam hepsini kovarım koyarım alt yapı oyuncularını yenileceksem onlarla yenilirim işde o kadroya tecrübeli yabancı koyarım raşitsa gedsonu al devre arası üç yabancıyı kat kadroya merti kaleye koy gerisini kov gitsin yerlerini genç oyuncularla doldur bunu yapacaksa varım benim artık bırak hedef koymayı maç seyretme isteğim kalmadı şunları sahada görmek istemediğim için

Çevrimdışı Unnamed

İnci Taneleri'nden Dilber'i transfer etsek Cenk'ten daha iyi oynar  :D

Çevrimdışı Necmi

İnci Taneleri'nden Dilber'i transfer etsek Cenk'ten daha iyi oynar  :D
ben cenki dirilerle değil ölülerle mukayese editorum artık diri biri elbette iyi oynar kim olduğunun cinsiyetinin önemi yok vefat etmiş bir forveti çıkart getir koy ceza sahasına gol atma ihtimali cenkden yüksek olur
Gerçi cenkin gol atma ihtimalini düşünmüyoruz artık cenkden daha fazla topla temas edeceği kesin

Çevrimdışı uğur07

rebicin sozlesmeyi feshedip italyaya döneceğine dair yazılar okudum. umarim olur. bize buyuk nefes aldırır

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi kartalizma190399

Su transfer meselesi konusunda yonetime baya baski yapiyor taraftar sosyal medya'da. Niye bu kadar baski yapiliyor anlamiyorum.
Butcemiz kisitli maalesef, devre arasi transfer donemi her zaman zor olmustur zaten. Sozlesmeler bitmez, kulupler oyuncularini kolay kolay gondermek istemez vs.
Bu sezon bizim acimizdan bitti. Kume dusecek halimiz yok, en iyi ihtimalle 3. oluruz o da o kadar onemli mi anlamiyorum.
Kupa desen kupa'yi alma ihtimalimiz tamamen kura sansina bagli. Karsimiza GS veya FB ciktigi an sansimiz cok dusuk maci ciddi'ye aldiklari surece. Yapacagimiz 3 transferle de bu degismeyecek, aradaki kadro kalitesi farki hala inanilmaz. Yarin Carvalho, Lascalles gelse ne degisecek, eleyecekmisin Fener'i kupada mesela? Sansin 5% yerine 10% olur o kadar.
Yonetime yapilan su anki baski sadece gereksiz bos transferi tesvik ediyor ve gelecek sene'nin kontenjan+butcesinden yiyor.
Svensson geldi iste ne oldu? Aceleyle alinmis bos bir sagbek. Taraftar ilk basta Svensson'a bile pozitif yaklasti, daha aradan 3 hafta gecmeden homurdanmalar basladi. Bakasetas gelseydi onda da aynisi olacakti.
Adi gecen hicbir oyuncu benim acimdan tatmin edici degil. Ve bana gore hicbir oyuncu ANC yonetiminin stratejisinden farksiz.
Matic seneye 37 yasinda olacak, menajer ittirmesi.
Carvalho bu sene sadece 320 dakika forma sansi bulmis, Rebic'ten farki yok, tamamen zar.
Lascalles tam bir PL vasati, Amartey klasinda. Lider stoper degil, A klas stoper hic degil. Bize fayda saglamaz.
Bakasetas tam bir ANC transferi. Bizden dusuk kalibrede bir takimda bile fark yaratamayan adam, gelecek bize de buyuk sicrama yapacak da bize faydali olacak, olme esegim olme, zar yani.
Transferlerin tamami zar gibi duruyor. Bizim ihtiyacimiz elimizdekinden 1-2 tik iyi oyuncu degil, sene'ye sampiyon olacak veya 2-3 sene'de sampiyon takim olma potansiyeline sahip oyuncular.
Kisitli pazarda boyle bos beles isimleri alacaklarsa hic transfer yapmasinlar yazin tam revizyon yapalim daha iyi. Bu sene de taraftar bu kahiri bir zahmet ceksin.
Sevinmek icin sevmedik diye tribunde bagirmak kolay, biraz da praktikte uygulasinlar.

Çevrimiçi Serdar3444

Su transfer meselesi konusunda yonetime baya baski yapiyor taraftar sosyal medya'da. Niye bu kadar baski yapiliyor anlamiyorum.
Butcemiz kisitli maalesef, devre arasi transfer donemi her zaman zor olmustur zaten. Sozlesmeler bitmez, kulupler oyuncularini kolay kolay gondermek istemez vs.
Bu sezon bizim acimizdan bitti. Kume dusecek halimiz yok, en iyi ihtimalle 3. oluruz o da o kadar onemli mi anlamiyorum.
Kupa desen kupa'yi alma ihtimalimiz tamamen kura sansina bagli. Karsimiza GS veya FB ciktigi an sansimiz cok dusuk maci ciddi'ye aldiklari surece. Yapacagimiz 3 transferle de bu degismeyecek, aradaki kadro kalitesi farki hala inanilmaz. Yarin Carvalho, Lascalles gelse ne degisecek, eleyecekmisin Fener'i kupada mesela? Sansin 5% yerine 10% olur o kadar.
Yonetime yapilan su anki baski sadece gereksiz bos transferi tesvik ediyor ve gelecek sene'nin kontenjan+butcesinden yiyor.
Svensson geldi iste ne oldu? Aceleyle alinmis bos bir sagbek. Taraftar ilk basta Svensson'a bile pozitif yaklasti, daha aradan 3 hafta gecmeden homurdanmalar basladi. Bakasetas gelseydi onda da aynisi olacakti.
Adi gecen hicbir oyuncu benim acimdan tatmin edici degil. Ve bana gore hicbir oyuncu ANC yonetiminin stratejisinden farksiz.
Matic seneye 37 yasinda olacak, menajer ittirmesi.
Carvalho bu sene sadece 320 dakika forma sansi bulmis, Rebic'ten farki yok, tamamen zar.
Lascalles tam bir PL vasati, Amartey klasinda. Lider stoper degil, A klas stoper hic degil. Bize fayda saglamaz.
Bakasetas tam bir ANC transferi. Bizden dusuk kalibrede bir takimda bile fark yaratamayan adam, gelecek bize de buyuk sicrama yapacak da bize faydali olacak, olme esegim olme, zar yani.
Transferlerin tamami zar gibi duruyor. Bizim ihtiyacimiz elimizdekinden 1-2 tik iyi oyuncu degil, sene'ye sampiyon olacak veya 2-3 sene'de sampiyon takim olma potansiyeline sahip oyuncular.
Kisitli pazarda boyle bos beles isimleri alacaklarsa hic transfer yapmasinlar yazin tam revizyon yapalim daha iyi. Bu sene de taraftar bu kahiri bir zahmet ceksin.
Sevinmek icin sevmedik diye tribunde bagirmak kolay, biraz da praktikte uygulasinlar.
Herkesin fikrine saygı duyarım,, Kişinin kendi bakış açısıdır, eyvallah...
Ama konu Beşiktaş olunca bazı şeylere tahammül edemiyorum, edemem, etmemeliyiz, Beşiktaş her maça, hazırlık maçına bile kazanmak için çıkmak zorunda, mücadele etsin ama kaybetsin eyvallah
Bu yönetim içinde geçerli, mücadele etsin ama kaybedelim, şerefli ikincilik her zaman şeref siz Şampiyonluktan iyidir.
Ama ben şu anda ne futbolcuda nede yönetimde bir mücadele azmi görmüyorum.
Gelecek seneyi planlıyorlarmış,  seneye gelseydin o zaman... fırsatları bekliyorlarmış,
 Yönetim yeni geldi baştacı,  zaten transfer tahtası kapalıydı eyvallah.. Ama transfer açıldığının sabahı yapmalıydın sen transferi, o kadar iddialı konuşursan bende senden birşeyler beklerim, beklememeli miydim?... haftası geçti ses yok, görüntü yok, teselli var.... Biz ne yaptığımızı biliyoruz... "Bilmiyorsunuz!" Şu anıda planlayacaksın, her anı, her günü planlamak zorundasın, yoksa gelmeyeceksin, Bu takımı böyle acziyete sokmayacaksın.
Getirdikleri getireceklerini düşündürtüyor, benim asıl kızdığım da bu, Santosla gelecek sezonda olmaz, adamın forma adaleti yok, oyuncu değişiklikleri evlere şenlik, sahada göremediklerini görmemek için ya kör ya da bu işi bırakmış olmak lazım...
Bu arada Santos gelmeseydi de Serdar Topraktepe bu maçlara  çıksaydı ve bu kadar kötü hoca performansı olmasaydı birkaç puanı da vermezdik...
Santos ölmüş ağlayanı yok,,, biz mi ağlayalım ..
 24 puan fark ne demek, nasıl kabul edilir, şu anda da birşeyler yapılmak zorunda... Bence fırsat Beşiktaş'a Başkan, yönetici olmaktı, değerlendirsinler... Yoksa beceremiyoruz deyip yollarına baksınlar...
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2024, 15:13:01 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Önder Özen: "Yorumculuğum boyunca yönetimlere olumsuz yorum yapmaktan kaçınmışımdır. Özellikle de Beşiktaş'ta çalışmamdan ötürü Beşiktaş yönetimlerine kötü bir şey söylememeye özen gösterdim. İlk defa sezon başı 'Beşiktaş Yönetimi Haziran-Temmuz ayı sürecini kötü yönetti' demiştim. Ekliyorum o dönemki yönetim bütün icraatlarıyla Beşiktaş'a dinamit koydu, Dolmabahçe'ye mayın tarlası döşedi. Yanlışlıkla bile bir doğru hareket yapmadılar! Dolayısıyla Hasan Arat yönetimi büyük bir enkazla karşılaştı."

(Vole)

Çevrimdışı murat

Önder Özen: "Yorumculuğum boyunca yönetimlere olumsuz yorum yapmaktan kaçınmışımdır. Özellikle de Beşiktaş'ta çalışmamdan ötürü Beşiktaş yönetimlerine kötü bir şey söylememeye özen gösterdim. İlk defa sezon başı 'Beşiktaş Yönetimi Haziran-Temmuz ayı sürecini kötü yönetti' demiştim. Ekliyorum o dönemki yönetim bütün icraatlarıyla Beşiktaş'a dinamit koydu, Dolmabahçe'ye mayın tarlası döşedi. Yanlışlıkla bile bir doğru hareket yapmadılar! Dolayısıyla Hasan Arat yönetimi büyük bir enkazla karşılaştı."

(Vole)
bunu bizlerde görüyoruz uzun zamandır ama genel kurul üyeleri bir türlü görmek istemedi hatta hainlere destek çıktılar.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

bunu bizlerde görüyoruz uzun zamandır ama genel kurul üyeleri bir türlü görmek istemedi hatta hainlere destek çıktılar.

İşin kötü tarafı 2022 ibra edildi. Mayıs da 2023 yılı ibra oylaması olacak sanırım. İnşallah bu sefer ibra etmezler.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Etiketler: