2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990346 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

Tff başkanını sanırım hiçbir kuvvet gönderemeyecek, bu yapılanmayla üst düzey kadro kuramadığımız müddetçe tff bizi bir şekilde aşağı çeker.

Artık yönetimin bize vaat ettiği transferleri yapması lazım, gelecek sene içinde , Mert, tayyip, colley, sevenson, amir, demir ege, necip ve Salih’in rotasyonda olduğu üst düzey kadro kurulmalı, cenk, tayfur, onur,umut, ersin ,rebic,muleka, ghezzal, emrecan uzun ve bulut ile yollar ayrılmalı.

Çevrimdışı celiker1

Mazbatayı aldığı ilk hafta iletişimde yaptıkları olumlu işler hariç maalesef Arat yönetimi şu ana kadar hayal kırıklığı oldu bende.Kendimi KANDIRILMIŞ hissediyor olup Arat'ı da maalesef Beşiktaş yönetimini kazanmak için SİYASETÇİ gibi davranmış olarak görüyorum.Bu saatten sonra ne yaparsa yapsınlar "Biz hazırlıklıyız,11 Ocak günü ne yapacağımızı göreceksiniz,dünyada 210 kapı bir telefon vs. "gibi açıklamalar ile seçim kazanıp şu ana kadar bir şey yapılmadığı için bu düşünce artık hiç bir zaman değişmeyecek bende.

Transfer konusunda da Svensson ile bir yanlış yapılıp maalesef hiç iyi izlenim bırakmadılar.Şimdi transfer yaparken ben önce rakiplerime bakarım.Transfer edeceğim oyuncu mevkisine göre rakibimin o bölgesindeki futbolcudan iyi olmalı.Şimdi Svenssona göre baktığımızda rakiplerimizden Gs ve Fb'nin en iyi sağ bek oyuncusu kim?Sacha Boey değil mi?(Sacho Boey gitti ama transferin olduğu güne bakarım ben) O zaman Sacha Boey'den iyi oyuncu araman lazım.Senin bütçen Sacha Boey'den iyi olmuş oyuncuya yetmiyorsa o zaman Sacha Boey'en iyi olma POTANSİYELİ olan genç oyuncuyu SCOUT edeceksin.Tüm bölgeler için transfer stratejisi bu olmalı.Yine bir örnekle anlatayım;Misal bize sert 6 numara lazım.Rakiplerimde en iyi 6 numara kim? Torreira. O zaman gidip Torreira'da iyi olmuş 6 numara bulacaksın.Olmuşunu bulamıyorsan olabilecek gencini SCOUT edip bulacaksın.Sonuç olarak ya OLMUŞUNU,yada POTANSİYELİNİ transfer etmemiz lazım.SVENSSON hiç bir tanıma uymuyor.Rakiplerini geçebilmen için minumum 5 bölgede en iyi oyunculara sahip olman lazım.Son şampiyonluğumuzda Ghazzal,Aboubacar,Larin,Atiba,Josef,Rosier örneği gibi.Sen böyle transferler yaparsan rakiplerini nasıl geçeceksin?
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2024, 10:50:52 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Mazbatayı aldığı ilk hafta iletişimde yaptıkları olumlu işler hariç maalesef Arat yönetimi şu ana kadar hayal kırıklığı oldu bende.Kendimi KANDIRILMIŞ hissediyor olup Arat'ı da maalesef Beşiktaş yönetimini kazanmak için SİYASETÇİ gibi davranmış olarak görüyorum.Bu saatten sonra ne yaparsa yapsınlar "Biz hazırlıklıyız,11 Ocak günü neyacağımızı göreceksiniz,dünyada 210 kapı bir telefon vs. "gibi açıklamalar ile seçim kazanıp şu ana kadar bir şey yapılmadığı için bu düşünce artık hiç bir zaman değişmeyecek bende.

Transfer konusunda da Svensson ile bir yanlış yapılıp maalesef hiç iyi izlenim bırakmadılar.Şimdi transfer yaparken ben önce rakiplerime bakarım.Transfer edeceğim oyuncu mevkisine göre rakibimin o bölgesindeki futbolcudan iyi olmalı.Şimdi Svenssona göre baktığımızda rakiplerimizden Gs ve Fb'nin en iyi sağ bek oyuncusu kim?Sacha Boey değil mi?(Sacho Boey gitti ama transferin olduğu güne bakarım ben) O zaman Sacha Boey'den iyi oyuncu araman lazım.Senin bütçen Sacha Boey'den iyi olmuş oyuncuya yetmiyorsa o zaman Sacha Boey'en iyi olma POTANSİYELİ olan genç oyuncuyu SCOUT edeceksin.Tüm bölgeler için transfer stratejisi bu olmalı.Yine bir örnekle anlatayım;Misal bize sert 6 numara lazım.Rakiplerimde en iyi 6 numara kim? Torreira. O zaman gidip Torreira'da iyi olmuş 6 numara bulacaksın.Olmuşunu bulamıyorsan olabilecek gencisini SCOUT edip bulacaksın.Sonuç olarak ya OLMUŞUNU,yada POTANSİYELİNİ transfer etmemiz lazım.SVENSSON hiç bir tanıma uymuyor.Rakiplerini geçebilmen için minumum 5 bölgede en iyi oyunculara sahip olman lazım.Son şampiyonluğumuzda Ghazzal,Aboubacar,Larin,Atiba,Josef,Rosier örneği gibi.Sen böyle transferler yaparsan rakiplerini nasıl geçeceksin?

Çok güzel bir yazı. Aynı senin gibi düşünüyorum ancak bu kulübün yerli yabancı "scout" adı altinda getirip de takımda verimli olan futbolcu sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Benim hatırladığım son yararlı scout transferi oğuzhan özyakup mesela ki ne kadar scout transferi olduğu tartışılır arsenal altyapılı oyuncunun. Cyle larin bile atiba'nın önerisi üzerine alındı.

Yurt içi scout edilip alınan yerli oyuncular hele artık rezillik boyutuna ulaştı. Ya bir kulüp bu kadar karavana yerli oyuncu tercihinde bulunur mu? Emrecan bulut'u nerden buldunuz mesela kim izledi kim raporladı bu kulüpte oynar diye? Beşiktaş'ın bir sürü alt yaş kategorisi var bu çocuk kadar bulamadınız mı da kulübün 400 bin eurosunu götürüp somaspor'a hibe ettiniz? Ya da gs'de harikalar yaratan abdülkerim bardakçı, hemen hemen aynı fiyata istanbulspor'dan emrecan alındı, birinin geldiği seviye milli takım seviyesi iken biri antalyaspor'da bile doğru düzgün oynayamadı. Kerem atakan keskinler atakan ünerler abdullah aydınlar şimdi oturup tek tek baksam onlarca isim yazarım şuraya.Ya herif 3.ligden kerem'i ptt'den barış alper'i fransa orta sıra takımından boey'i bulabiliyor da sen niye hep karavana atıyorsun? Adam kim min jae bulup getiriyor elif elmas getiriyor ferdi kadıoğlu getiriyor ve inanılmaz paralara satıyorken sen niye 29 yaşındaki onur bulut için davalık oluyorsun? Bir de biz görelim ya 1 milyon euro'ya bulunup getirilen oyuncunun performans vere vere 20 milyon euro transfermarkt değerine ulaştığını bizim eksiğimiz ne?

Geçen de yazdım bu kulübün ücretli bir oyuncu izleme ekibi var ise şayet aldıkları para haram zehir zıkkım olsun. Bugün herhangi bir iddaa bayisine gitsen orda düzenli vakit geçiren dayılara sorsan kim boşa çıkacak kimi alalım diye onlar da  sana amartey oxlade rebic bailly svensson aldırırdı. Belki onana'yı bilemezlerdi biz de iyi ki bilemedin dayı derdik. Yani en aşağıdan en tepeye kadar ne var biliyor musun abi ahlaksızlık var. Ahlaksızlar tarafından ahlaksızca kurulmuş bir kadro bu cezasını da işte böyle dibine kadar rezil olarak çekiyoruz çekmeye de devam edeceğiz. Çünkü bu kulübün sırtından para kazanan hiç kimse kazandığı paranın hakkını vermiyor ahlaksızlara esir olmuş bu kulüp.

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş'ın mevcut kadrosuna bir bakalım. Ya fb gs'de oynamış oyuncular(mert salih gedson rashica) ya süper ligin orta sıra takımlarında azcık sivrilen oyuncular( amir muleka onur umut meraş tayyip talha vs) ya pinpon topu gibi gönderip gönderip geri aldığı oyuncular (cenk aboubakar) ya da sakatlık riski çok yüksek menajer önerisi zamanı geçmiş, geçmeye ramak kalmış isimli oyuncular. Bir tane emek verilerek kesintisiz 3 ay 5 ay neyse artık izlenerek brifingler verilerek bu kulübe yakıştırılıp gelecekte çok büyük paralar kazandırma umuduyla alınıp getirilen oyuncu var mı? Yahu ghezzal denilen adam youtube skilss videosundan izlenip de son saniye transfer edildi bu kulübe. Bunlar iş bilmezlik değil ahlaksızlık, daha sayfalarca yazar dökerim içimi ama gerek yok. Kim bu kulübün haksız yere milyonlarını hiç etti borç batağına sapladı ise dünya ahiret iki yakası bir araya gelmesin.

Çevrimdışı celiker1

Çok güzel bir yazı. Aynı senin gibi düşünüyorum ancak bu kulübün yerli yabancı "scout" adı altinda getirip de takımda verimli olan futbolcu sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Benim hatırladığım son yararlı scout transferi oğuzhan özyakup mesela ki ne kadar scout transferi olduğu tartışılır arsenal altyapılı oyuncunun. Cyle larin bile atiba'nın önerisi üzerine alındı.

Yurt içi scout edilip alınan yerli oyuncular hele artık rezillik boyutuna ulaştı. Ya bir kulüp bu kadar karavana yerli oyuncu tercihinde bulunur mu? Emrecan bulut'u nerden buldunuz mesela kim izledi kim raporladı bu kulüpte oynar diye? Beşiktaş'ın bir sürü alt yaş kategorisi var bu çocuk kadar bulamadınız mı da kulübün 400 bin eurosunu götürüp somaspor'a hibe ettiniz? Ya da gs'de harikalar yaratan abdülkerim bardakçı, hemen hemen aynı fiyata istanbulspor'dan emrecan alındı, birinin geldiği seviye milli takım seviyesi iken biri antalyaspor'da bile doğru düzgün oynayamadı. Kerem atakan keskinler atakan ünerler abdullah aydınlar şimdi oturup tek tek baksam onlarca isim yazarım şuraya.Ya herif 3.ligden kerem'i ptt'den barış alper'i fransa orta sıra takımından boey'i bulabiliyor da sen niye hep karavana atıyorsun? Adam kim min jae bulup getiriyor elif elmas getiriyor ferdi kadıoğlu getiriyor ve inanılmaz paralara satıyorken sen niye 29 yaşındaki onur bulut için davalık oluyorsun? Bir de biz görelim ya 1 milyon euro'ya bulunup getirilen oyuncunun performans vere vere 20 milyon euro transfermarkt değerine ulaştığını bizim eksiğimiz ne?

Geçen de yazdım bu kulübün ücretli bir oyuncu izleme ekibi var ise şayet aldıkları para haram zehir zıkkım olsun. Bugün herhangi bir iddaa bayisine gitsen orda düzenli vakit geçiren dayılara sorsan kim boşa çıkacak kimi alalım diye onlar da  sana amartey oxlade rebic bailly svensson aldırırdı. Belki onana'yı bilemezlerdi biz de iyi ki bilemedin dayı derdik. Yani en aşağıdan en tepeye kadar ne var biliyor musun abi ahlaksızlık var. Ahlaksızlar tarafından ahlaksızca kurulmuş bir kadro bu cezasını da işte böyle dibine kadar rezil olarak çekiyoruz çekmeye de devam edeceğiz. Çünkü bu kulübün sırtından para kazanan hiç kimse kazandığı paranın hakkını vermiyor ahlaksızlara esir olmuş bu kulüp.
Emin ol SCOUTlarla ilgili bir sorun yoktur.Onlar listeleyip getiriyorlardır ama riayet eden kim? Menejerlerin getirdiği "Ballı,kaymaklı" futbolcuyu getirmek varken genç oyuncu ile ne uğraşacaksın şimdi(!)
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2024, 10:58:33 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ın mevcut kadrosuna bir bakalım. Ya fb gs'de oynamış oyuncular(mert salih gedson rashica) ya süper ligin orta sıra takımlarında azcık sivrilen oyuncular( amir muleka onur umut meraş tayyip talha vs) ya pinpon topu gibi gönderip gönderip geri aldığı oyuncular (cenk aboubakar) ya da sakatlık riski çok yüksek menajer önerisi zamanı geçmiş, geçmeye ramak kalmış isimli oyuncular. Bir tane emek verilerek kesintisiz 3 ay 5 ay neyse artık izlenerek brifingler verilerek bu kulübe yakıştırılıp gelecekte çok büyük paralar kazandırma umuduyla alınıp getirilen oyuncu var mı? Yahu ghezzal denilen adam youtube skilss videosundan izlenip de son saniye transfer edildi bu kulübe. Bunlar iş bilmezlik değil ahlaksızlık, daha sayfalarca yazar dökerim içimi ama gerek yok. Kim bu kulübün haksız yere milyonlarını hiç etti borç batağına sapladı ise dünya ahiret iki yakası bir araya gelmesin.

Buna bizde çanak tuttuk, hoca lazım Şenol gelsin, Sergen gelsin. Golcü lazım Gomez, abu. 10 numara lazım Talişkaaaa. Buna benzer bir sürü örnek var.

Geçen sene Redmond geldi, ilk haftalarda adama demediklerini bırakmadılar. Sonra aynı kişiler sözleşme yenilenmediği için veryansın etti.

Eski yönetimin yaptığı hatalara bizde çanak tuttuk. Hala fört gözle isimli oyuncu bekliyoruz. Yönetim şuan adı sanı duyulmamış 3 oyuncu indirse ortalık yangın yeri olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Buna bizde çanak tuttuk, hoca lazım Şenol gelsin, Sergen gelsin. Golcü lazım Gomez, abu. 10 numara lazım Talişkaaaa. Buna benzer bir sürü örnek var.

Geçen sene Redmond geldi, ilk haftalarda adama demediklerini bırakmadılar. Sonra aynı kişiler sözleşme yenilenmediği için veryansın etti.

Eski yönetimin yaptığı hatalara bizde çanak tuttuk. Hala fört gözle isimli oyuncu bekliyoruz. Yönetim şuan adı sanı duyulmamış 3 oyuncu indirse ortalık yangın yeri olur.
Futbolu bırakmamış isimli oyuncuda gelecek,genç oyuncuda gelecek.Ne hepsi isimli,nede hepsi genç olabilir.Önemli olan bu dengeyi ayarlamak.Elimde olsa şu kulübe denetim,sicil kurulu gibi seçimle gelebilecek,her branş için  tek sayıdan oluşacak (5 veya 7 kişi gibi) "TAKIM MÜHENDİSLİĞİ KURULU" seçerim. Misal her branş için 7 kişiden oluşacak kurul.Bu kurul yönetimin belirlediği bütçeye göre sadece branşın teknik ekibini ve futbolcularını seçecek.Yani futbol takımı yönetimin belirlediği bütçeye göre seçimle gelmiş görevi sadece TAKIM OLUŞTURMA olan kurul tarafından oluşturulmalı.Basket,voleybol vs. dişer branşlarda böyle olmalı.Klüplerin en büyük gelir-gideri futbolcu bonservis-maaaş ücretleridir.Bu konu EN ÖNEMLİ MESELEMİZ OLMALIDIR.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2024, 11:13:00 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Futbolu bırakmamış isimli oyuncuda gelecek,genç oyuncuda gelecek.Ne hepsi isimli,nede hepsi genç olabilir.Önemli olan bu dengeyi ayarlamak.Elimde olsa şu kulübe denetim,sicil kurulu gibi seçimle gelebilecek,her branş için  tek sayıdan oluşacak (5 veya 7 kişi gibi) "TAKIM MÜHENDİSLİĞİ KURULU" seçerim. Misal her branş için 7 kişiden oluşacak kurul.Bu kurul yönetimin belirlediği bütçeye göre sadece branşın teknik ekibini ve futbolcularını seçecek.Yani futbol takımı yönetimin belirlediği bütçeye göre seçimle gelmiş görevi sadece TAKIM OLUŞTURMA olan kurul tarafından oluşturulmalı.Basket,voleybol vs. dişer branşlarda böyle olmalı.Klüplerin en büyük gelir-gideri futbolcu bonservis-maaaş ücretleridir.Bu konu EN ÖNEMLİ MESELEMİZ OLMALIDIR.

Bu yapıyı bizim çoğu taraftarımız kabullenemez. Mesela Çağlar fenere gittiği için ilk olarak bende çok üzüldüm fakat maliyete bakınca 3 aylık adama 2 milyon gömmek fazlasıyla mantıksız. Fakat biz bu parayı Çağlara vermeyip iyi bir adamla değerlendirebilirsek anlamlı olur. Yoksa geçen seneki gibi transferler yaparsak her türlü batarız.

Transfer konusunda Önder Özenin 4+4+4 gibi bir kuralı vardı. Buna uymalıyız. Bu yol bizi zarara uğramaz.

Ayrıca kimi transfer edersek edelim 2-3 sene önceki formundan ziyade günümüze bakmalıyız. Mümkünse son 1.5 sene düzenli oynayan max 4-5 maç kaçırmış adamlar transfer etmeliyiz.

Şuan acele etmemizi gerektirecek pek birşey de yok. Önümüzdeki senin kadrosunu kuruyoruz ve alacağımız yabancı adamlar da seneye 11 oyuncusu olacak. 3-4 gün erken transfer edebilmek adına kötü seçeneğin tercih edilmesini şahsen istemiyorum.

Söylediğiniz şeylere gelince buna karşı gelecek çok büyük kitle var anında yönetim olsun, destekleyenleri olsun fmci diye yaftlıyorlar.

Kat edeceğimiz çok yok var. Yönetimin işi kolay değil. İnşallah başarılı olurlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bu yapıyı bizim çoğu taraftarımız kabullenemez. Mesela Çağlar fenere gittiği için ilk olarak bende çok üzüldüm fakat maliyete bakınca 3 aylık adama 2 milyon gömmek fazlasıyla mantıksız. Fakat biz bu parayı Çağlara vermeyip iyi bir adamla değerlendirebilirsek anlamlı olur. Yoksa geçen seneki gibi transferler yaparsak her türlü batarız.

Transfer konusunda Önder Özenin 4+4+4 gibi bir kuralı vardı. Buna uymalıyız. Bu yol bizi zarara uğramaz.

Ayrıca kimi transfer edersek edelim 2-3 sene önceki formundan ziyade günümüze bakmalıyız. Mümkünse son 1.5 sene düzenli oynayan max 4-5 maç kaçırmış adamlar transfer etmeliyiz.

Şuan acele etmemizi gerektirecek pek birşey de yok. Önümüzdeki senin kadrosunu kuruyoruz ve alacağımız yabancı adamlar da seneye 11 oyuncusu olacak. 3-4 gün erken transfer edebilmek adına kötü seçeneğin tercih edilmesini şahsen istemiyorum.

Söylediğiniz şeylere gelince buna karşı gelecek çok büyük kitle var anında yönetim olsun, destekleyenleri olsun fmci diye yaftlıyorlar.

Kat edeceğimiz çok yok var. Yönetimin işi kolay değil. İnşallah başarılı olurlar.
Fener için mantıksız evet ama adamların, mantıksızlıkları tolere edebilecek düzeyde sınırsız harcama olanakları var. Kısaca arkalarında Ali Koç'un kişisel serveti ve şirketinin sponsorlukları var. Düşün devre arasında bonucci+çağlar çekiyorsun. Düşün stoper hattında becao, djiku, Serdar Aziz, Osterwolde ve Peres varken hemde.. Adamların stoper hattının en oynayamayan adamlarını bize getirsen savunmamıza lider stoper olur. Aradaki kalite farkına bakarmısın? Fener şu an kendi kadrosundan 3 tane 11 çıkarır ve biz o 3 kadroyuda yenemeyecek kadar kalitesiz bir takımız. Paran yoksa, scout'un sağlam ve vizyonun geniş olacak. Bizde 2side yoktu. Şimdi gelen yeni yönetim, gelmeden önce boş attı tuttu, belkide bir bildikleri var ama bize düşen bekleyip dua etmek. Ayrıca sağlam tecrubeli birkaç oyuncu ile omurga oluşturup scout keşifleri ve gençlerle bir kadro oluşturup, yetiştir-sat modeline girmemiz kaçınızlmaz. Bugün haberlerde vida'nın menajerlik şirketinin iflasımızı talep ettiği yazıyor. Devlet engellememiş olsa zaten apaçık batığız ama devlet desteği ile teknik iflas durumunda nadasda bekliyoruz. gs ve fb gibi lobilerimiz, paramız, gücümüzde yok. Hata yapma lüksümüz yok. Ligin değeri yerlerde, şu an ligdeki takımların hepsi batacak, hepsinin sonu aynı bu yüzden gaza gelmeden akıllı hamle yapmamız gerekiyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Basinda sürekli aynı isimlerin çıkmasından gına geldi.

Ya hedef sasirtiyoruz ya da zaten hedefte bu isimler var ama işi bitiremiuoruz.

Çevrimdışı Unnamed

Ne diyeyim bilemedim ki. Eğer seni Jonas Svensson gibi adamlar mutlu edecekse bundan 2. Lig'de çok topçu var. Ben Hasan Arat ve ekibine zerre güvenmiyorum. Kendisi iyi bir insan ya da iyi bir Beşiktaşlı olabilir ama başkan olabilecek bir yapı göremiyorum.

Herkes yemek yapabilir ama herkes şef olamaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Ne diyeyim bilemedim ki. Eğer seni Jonas Svensson gibi adamlar mutlu edecekse bundan 2. Lig'de çok topçu var. Ben Hasan Arat ve ekibine zerre güvenmiyorum. Kendisi iyi bir insan ya da iyi bir Beşiktaşlı olabilir ama başkan olabilecek bir yapı göremiyorum.

Bu yazdığımdan çıkardığın sonuç Svensson gibi adamdan mutlu olduğum mu? :)

Çevrimiçi Samet Demir

Basinda sürekli aynı isimlerin çıkmasından gına geldi.

Ya hedef sasirtiyoruz ya da zaten hedefte bu isimler var ama işi bitiremiuoruz.

Yönetim 10 gün içerisinde ilk 11'de oynayacak 3-4 iyi adam almazlarsa benim gibi bekleyen taraftarıda kaybeder.

Süreç teknik direktördeki gibi ilerliyor sanki..

Çevrimdışı Necmi

Emin ol SCOUTlarla ilgili bir sorun yoktur.Onlar listeleyip getiriyorlardır ama riayet eden kim? Menejerlerin getirdiği "Ballı,kaymaklı" futbolcuyu getirmek varken genç oyuncu ile ne uğraşacaksın şimdi(!)
sen başkan olsan yapamazsın artık risk alacak bölümü çoktan geçtik şu kadro içine koyacağın her genç yetenek kaybolur gider mecburen tecrübeli kadro kurmak zorundasın sizin söylediğiniz ondan sonra bakılacak olay
Yönetime gelince fazla ütopik düşününce hayal kırıklığı normal arat konuşurken hatırlarsan masal anlatıyor demişdim beklentim olmadığı için hayal kırıklığımda yok o zamanda dedim söze değil icraata bakar karar veririm çoktan söylediklerini unuttum eksik iş yapabilirler ama bilerek yanlış yapmazlar çebinin bu kulübe verdiği zarar bırak birkaç ayı birkaç yılda bile düzelmez düzeleceğine inandıysanız hatayı kendinizde arayın hiç kimse için işin içine girmek dışardan konuşmaya benzemez dışardan senin benim gördüğümden başka birşey görmüyorlar hain bir yönetim vardı şeffafmı olduklarını sanıyoruz kimbilir nelerle karşılaştılar bu yönetimden değilde eski yönetimi ibra edenlerin peşine düşün onların yaptığıda en az eski yönetiminki kadar hainceydi yönetimede sabredin bence önce dumura uğramış pozisyondan bir çıksınlar sonra icraatlar gelir hazır oyuncu indirselerdi çok büyük hata yaparlardı oyuncuyu hangi kritere göre alacaksın yalnız rosierin ölü hali aldıklarının diri halinden iyi gibi duruyor ama yinede takım kurulmadan karar vermek istemiyorum sabırla bekleyin aceleye gerek yok baskı hata yaptırır bu durum daha iyi en azından bu takımın adam olmayacağını yaşayarak öğreniyorlar alacağımız bir iki galibiyet bir sürü sıkıntının üstünü örterdi şu rezil insanların oynamaya çalışmamaları bile hoşuma gidiyor doksan dakikada beş on kere topa dokunan birine kontrat verecek kadar eşek değildir herhalde kimse üstüne gelen topu içeri tokatlayan birinin kaleci olmadığınıda görmüşlerdir
Bekleyelim kaybedecek birşeyimiz kalmadı artık kupada gitti oyuncu alınsa bile kupa çok uzakta iki oyuncuyla yaklaşmaz o yüzden sabırla beklemek en iyisi

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi tolga1903

Abi sadece genç oyuncu da değil bahsettiğim. Mesela norveç liginden 24 yaşında iyi bir orta saha oyuncusu da indiremiyoruz biz. Ya o bodo glimtlerde moldelerde üç kuruş paraya oynayan ne oyuncular var o oyuncuları da kendi liglerindeki daha düşük kalibre takımlardan ucuza alıp parlatıp satıyorlar. Bir tane de sen getir be arkadaş tutmazsa en fazla amartey'in yıllık ücreti kadar zarar edersin. Saldanha var hani teklif ettik de partizan kabul etmedi, burnumuzun dibinden nefçi bakü'den almış adamlar. Ya bir tane şöyle profil getirseler de bizim scout ekibimiz çalışıyor hakkını veriyor desek benim itirazım buna. Oxlade getiriyor adam 3 milyon euro'ya yıllık, o kadar avrupa kulübü gerizekalı bir sen akıllısın bu müzmin sakat adama 3 milyon verip formayı giydirerek.

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/eksiogluJK/status/1751993070323646522
transfer yapmışız bu akşam açıklanabilir diyorlar pardon yarın açıklanacakmış kesin
 gecede olabilirmiş kesin anlaşılmış
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2024, 20:24:55 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Unnamed

transfer yapmışız bu akşam açıklanabilir diyorlar pardon yarın açıklanacakmış kesin

Kiralık giden Montero geri dönüyordur :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı ankarakartal06

Kiralık giden Montero geri dönüyordur :)

ahahahaha abi vallaha kahkaha attım yeminle  :D :D :D :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc :kop: :kop: :kop: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :lol: :lol: :ishock: :ishock: :muhaha: :muhaha: :muhaha: :muhaha: :muhaha:

Çevrimiçi levitate

getafe'deki stoper ya da carvalho diyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

bu kadar pesimist olmak iyi değil be dostum gevşe biraz
İsimlerin önemi yok önemli olan takım olabilmek svensson takımın bir parçası olabilecekse ben onada razı olurum önemli olan takımın maçlarını kazanması şampiyon olması avrupada başarılı olması isimlerin önemi yokki üstelik en önemli süreçler isimsiz ama takım olabilmiş kadrolarımızdan geldi en başarısız dönemleride söylemeye gerek yok ne vereceğini bildiğin oyuncu ne vereceğini bilmediğin yıldızdan iyidir
Benim yönetim için esas baktığım nokta beşiktaşı bir takım yapabileceklermi oda zamana bağlı şimdi strese girmeye gerek yok sağlık için iyi olmaz onuda geçtim çevrene yazık bu kadar olumsuz yaşam bakışı çevrenede iyi gelmez biraz relaks

Çevrimdışı Necmi

panik butonunamı basmışlar

Etiketler: