2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990607 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

rıdvanı gs alıyormuş biz alsak daha iyi olmaz mı ?

Gelecek sene sol beki masu,rıdo beraber götürürdü yeterli olurdu.

Çevrimdışı Sefa Kara

cenk & salih ile sözleşme uzatmak Beşiktaşa ihanetten yargılanma sebebine girer kesinlike sözleşme uzatılmamalı ikisiylede.

Çevrimiçi COB

Var olan sözleşme şartlarıyla Salih takımda kalmalı. Cenk'e emekleri için teşekkür edip yerine daha genç, gelecek vaadeden birisi gelmeli.

Çevrimiçi Necmi

bizden uzak dursun

Çevrimdışı ankarakartal06

ben anlamıyorum neden hep dönüp dolaşıp eski oyuncularımızı istiyoruz. vallaha uzak dursunlar. başka oyuncu mu kalmadı arkadaşlar  :ok: :ok:

Çevrimdışı zubeyirbaya

rıdvan free gelecek değil. masuaku'nun yedeği olsun diye bonservis ödemek mantıklı mı?

Çevrimdışı ferdi1903

Bu ersini yarın kapının önüne koymayanda adam değildir

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı ferdi1903

Cenk 2 milyon Euro istiyormuş, Salih 55 milyon TL. Şaka gibi. Koyun kapının önüne eğer bu ikiliye istedikleri paranın yarısını veren olursa bida futbol falan izlemem

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı ankarakartal06

valla ben bu saatten sonra transfer felan beklemiyorum. artık nasıl bir çaresizlik ortamına düştük bilmiyorum. Bunlar transfer felan da yapamaz. Ulan inşallah yanılırım ben.

ayrıca arkadaşlar ben bu takımın stopere felan ihtiyacımız yok neye ihtiyacımız var biliyor musunuz ? cidden diyorum kaleci ve 10 numara

arkadaşlar bu sözümün halen arkasındayım. bu takıma kaleci ve 10 numara lazım

Çevrimdışı Sefa Kara

rıdvan free gelecek değil. masuaku'nun yedeği olsun diye bonservis ödemek mantıklı mı?

haklısınız umut meraş yedekte daha mantıklı devam edelim bu taraftar profili ile yakın geçmişte 2 şampiyonluk büyük lütuf bu taraftara.

Fikret orman vizyonu fazlaydı bu klübe adriano,pepe,talisca,quaresma,babel,töre,oğuzhan,sosa bir ara yedek klübemiz buydu serdar kurtuluş filan daha iyi olur yedek klübesinde.

Çevrimdışı uğur07

tekrar soyluyorum. muleka basarisiz bir transfer olmuştur. yasi genc iki mn euro veren cikar. onu gönder abubakara  cenk e muhtac olma.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi kartalizma190399

haklısınız umut meraş yedekte daha mantıklı devam edelim bu taraftar profili ile yakın geçmişte 2 şampiyonluk büyük lütuf bu taraftara.

Fikret orman vizyonu fazlaydı bu klübe adriano,pepe,talisca,quaresma,babel,töre,oğuzhan,sosa bir ara yedek klübemiz buydu serdar kurtuluş filan daha iyi olur yedek klübesinde.

Takim bu kadar eksikken ve yuksek butcemiz varken yedek solbeke bu kadar para harcamak gayet mantiksiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son gün transferleri yine bizi bekliyor. Değişmeyen tek gerçek hiçbir zaman Beşiktaş'ın bir transfer planın olmaması. Ona salça ol, bu menajer önerdi onun arkasına koş, burada sönmüş yıldız var bunun peşine koş. Spontane transfer dönemlerinde attığımız zarların düşeş gelmesini bekliyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

ilk transfer stoper 6 numara felan olamazzzz golcü 10 numara kanat al 3 kişi al diğerlerini idare ederiz nejip felan oynar ersin sıçtıktan sonra nejiple de sıçar marceloyla da  sıçacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer yapmadıklarını biliyoruz. Reçeteleri hazırdı ama ilaçları yoktu. Sözde projelerinden bahseden yok. Basketbol takımı birleşme olayı bile olmayacak gibi görünüyor. Ben finans uzmanı değil taraftarım. Bana parasal konularla oyalamayı bırakın. Sahayı konuşalım sahayı...

https://twitter.com/agacliyol_/status/1751623873613721759

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Transfer yapmadıklarını biliyoruz. Reçeteleri hazırdı ama ilaçları yoktu. Sözde projelerinden bahseden yok. Basketbol takımı birleşme olayı bile olmayacak gibi görünüyor. Ben finans uzmanı değil taraftarım. Bana parasal konularla oyalamayı bırakın. Sahayı konuşalım sahayı...

birleşme olsa bahçeşehir yatırım yapmaya devam etmez koç aldılar yeni bir Cavanaugh bize vermediler eğer bize 3-5 verip ismimizin önüne geleceklerse hiç gerek yok emlakjetten de alıyoruz o parayı loser bahçeşehiri diriltmenin alemi yok

Çevrimiçi tolga1903

Biz her şeyden haberdarız her şeyi biliyoruz ekonomik durumu düzeltiliriz diyen bu adam değil miydi:) 25 milyonluk app hazır göreve geldiğimiz gibi kullanıma sunacağız diyen bu değil miydi? Sen ne anlaşması yaptın psg chelsea al nassrla topcunuzu istersek hemen reddetmeyin anlaşması mı? Anç'nin nasıl bir enkaz bıraktığını yedi düvel biliyor sen bunu aşarız diyerek geldin herkesi de inandırdın gayet zengin ve para harcamaya gönüllü bir adamı geçtin kongrede sadece güzel konuşarak. E icraat? 0. Subatta basın toplantisi yapmasın görevi adalı'ya devretsin birazcık seviyorsa bu kulübü.

Çevrimiçi tolga1903

Feyyaz uçar hakem makem dedi kaçtı hahaha tek hakem konuşmak istiyormuş. Feyyaz hocam tek sorunumuz hakem haklısın hocam konuş

Çevrimiçi Samet Demir

Feyyaz uçar hakem makem dedi kaçtı hahaha tek hakem konuşmak istiyormuş. Feyyaz hocam tek sorunumuz hakem haklısın hocam konuş

Hakem konuşacak tabikide yıllardır böyle hakem hataları varken bir bizim taraftar objektif oldu. Yıllardan beride bir bizim hakkımız yendi. Aile içi diye birşey var. Hakemler haklı düdük çalsın geri kalanı kendi aramızda çözeriz.

Anç zamanı da söyledim o zamanda derdiniz VI'idi. Şimdide kadro. Açın gözlerinizi hakkımız yeniyor. Fb ve gs 200 milyonluk kadro kurdu hakem desteği ile puanlar alıyor. Sen de kadronu düşünüyorsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Hakem konuşacak tabikide yıllardır böyle hakem hataları varken bir bizim taraftar objektif oldu. Yıllardan beride bir bizim hakkımız yendi. Aile içi diye birşey var. Hakemler haklı düdük çalsın geri kalanı kendi aramızda çözeriz.

Anç zamanı da söyledim o zamanda derdiniz VI'idi. Şimdide kadro. Açın gözlerinizi hakkımız yeniyor. Fb ve gs 200 milyonluk kadro kurdu hakem desteği ile puanlar alıyor. Sen de kadronu düşünüyorsun.
Başarısızken istediğin kadar hakem konuş hiç kimse seni ciddiye almaz başarısızken o işlere girmek en fazla kendi başarısızlıklarını 1-2 hafta unutturmayı başarır.

Çevrimiçi tolga1903

Yahu adam soru almadan kaçtı hakem konuşup. 2 haftadır hakemler hata yapıyor aleyhimize niye şimdi hakem diyip de kaçıyor? Soru alsa tamam hocam hakem yedi senin penaltıyı ama nerde bu vizyonunuz diyen biri çıkacak çünkü.

Çevrimdışı Talisca1903

sen kendi işini yapmadan bu işler havada kalır ha o düdüğü astırırsın o zamn tamam kır masayı yoksa mızmızlanmanın camiaya faydası ne şu kötü durumda alay konusu olur ciddiye alınmazsın

ya o kolu kestireceksin yada hiç meydana çıkmayacaksın ANÇ den ne farkı kalır yoksa bu yönetimin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her şey mükemmel tek derdimiz hakemler. Nerede bu transferler? Son günü mü bekliyoruz? Ben 3. yarışı ve süt kupasında değilim. Sahada mücadele görmek istiyorum artık. Kaç haftadır gol bile izleyemiyorum. Siz ne işe yarıyorsunuz? Neden seçildiniz? Neden hala yalan söylüyorunuz? Ne bir projeniz ne de bir reçeteniz var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Transferden önce Samet Aybaba'nın görevden alınması lazım

Etiketler: