2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 988197 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Jorginho, Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor.

Yıllık 5 M€ üzeri maliyeti onaylanırsa transfer gerçekleşebilir. (@sercan_dikme)
yok artık

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yıllık 5 M€ üzeri maliyeti onaylanırsa transfer gerçekleşebilir. (@sercan_dikme)

Jorginho orta sahada çok yumuşak kalır. Yanlış hamle olur.

Çevrimdışı Talisca1903

Jorginho orta sahada çok yumuşak kalır. Yanlış hamle olur.
gestifuteye bağlı mı bu ?Amet bulut daha iyisini getirecek bence

Çevrimiçi gokhans

şimdi aldatmanın şeklinede bağlı 🤔 eve gidiyorum deyip kız arkadaşıyla sinemaya gitmeside aldatmadır boynuz takmasıda affedilecek şey var affedilmeyecek şey var
şampiyonluk yolunda, sakatım diye oynamamak, bir nevi boynuz gibi bir şey. Bekle bizi dediğimizde porto ile sözleşme uzatması, saç ektitip kafa topuna çıkmaması, afrika kupası için kendini fazla yormaması, hangi birini sayayım :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Feyyaz Uçar: "Ghezzal sözleşmeme sadık kalmak istiyorum dedi. Bizim söyleyecek bir şeyimiz kalmadı."
oynatmayın o zaman

Çevrimiçi Samet Demir

3 yıllık maliyeti 15 net vergiler dahil ortalama 20-24 milyon arası olur. 10 bonservis 2 maaş versek çok kaliteli, para kazanabileceğimiz bir oyuncu alabiliriz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

3 yıllık maliyeti 15 net vergiler dahil ortalama 20-24 milyon arası olur. 10 bonservis 2 maaş versek çok kaliteli, para kazanabileceğimiz bir oyuncu alabiliriz.
bence yem ne jorginho ne matic almayız

Çevrimiçi Samet Demir

Feyyaz Uçar: "Ghezzal sözleşmeme sadık kalmak istiyorum dedi. Bizim söyleyecek bir şeyimiz kalmadı."
oynatmayın o zaman

Kesinlikle Rosier, abu, bailly, onana'yı neden kadro dışı bıraktınız o zaman. Zatem sözleşme uzatma işi olmasa ghezzalda bir kıpırdama olmazdı. +1 yıl sözleşmeyi kapsın tekrar yatışa geçer.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Kesinlikle Rosier, abu, bailly, onana'yı neden kadro dışı bıraktınız o zaman. Zatem sözleşme uzatma işi olmasa ghezzalda bir kıpırdama olmazdı. +1 yıl sözleşmeyi kapsın tekrar yatışa geçer.
adam ölmüş ya yürüyemiyor bile bu kontratı vermek şaibe yaratır

Çevrimiçi Samet Demir

adam ölmüş ya yürüyemiyor bile bu kontratı vermek şaibe yaratır

Abi şaibeli birşey aramıyorum ben sözleşmede, gs de istiyordu o zaman ghezzalı. Kontratını alınca deli gibi sevinmiştik hatırlarsan.

Çevrimdışı levitate

matic'i tercih ederim desem, bu herifi hiç sevemedim
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Abi şaibeli birşey aramıyorum ben sözleşmede, gs de istiyordu o zaman ghezzalı. Kontratını alınca deli gibi sevinmiştik hatırlarsan.
tamam kardeşim bende deli gibi sevindim gediğinde ama sakatlandı ve düzelmiyor 2 maç daha oynarsa uzayacak sözleşme ne demeye oynatıyorlar eğer sakat adamı oynatıp 2 maç daha göz göre göre sözleşme verirlerse art niyet aranır

Çevrimiçi Samet Demir

matic'i tercih ederim desem, bu herifi hiç sevemedim
Carvalho dahil bu üçlü arasında en makul olanı Matic. Jorginho düşüşte, carvalho da artık 8e evrilmiş.

Bizim diğer bir sorunumuz da Gedson. Bu adama hocanın çözüm bulması lazım. 6-8-10 hiç birine uymuyor bu adam. Ya oyuncuyu değiştirecek ya da oyunu gedsona göre kuracak.

Çevrimdışı Talisca1903

Carvalho dahil bu üçlü arasında en makul olanı Matic. Jorginho düşüşte, carvalho da artık 8e evrilmiş.

Bizim diğer bir sorunumuz da Gedson. Bu adama hocanın çözüm bulması lazım. 6-8-10 hiç birine uymuyor bu adam. Ya oyuncuyu değiştirecek ya da oyunu gedsona göre kuracak.
3 ünüde tercih etmem matic sağlam ama 35 -36 yaşına geldi daha iyisini getirsin Ahmet Bulut 3 vereceğimize 4 verelim 34 yaşına giren Müller isteyince yok diyorsunuz matic kaç yaşında

Çevrimiçi Samet Demir

tamam kardeşim bende deli gibi sevindim gediğinde ama sakatlandı ve düzelmiyor 2 maç daha oynarsa uzayacak sözleşme ne demeye oynatıyorlar eğer sakat adamı oynatıp 2 maç daha göz göre göre sözleşme verirlerse art niyet aranır

İlk sözleşme için söyledim abi bende zaten. İlla kanat lazımsa yakup arda falan denesinler ya da alt yapıdan bir oyuncu daha çıkarsınlar madem sözleşmeyi düzenlemiyor net maaşını alsın düz koşusuna devam etsin. Adamın vücudu futbolu bırakmış kendisi kabullenmiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

3 ünüde tercih etmem matic sağlam ama 35 -36 yaşına geldi daha iyisini getirsin Ahmet Bulut 3 vereceğimize 4 verelim

Benim tercihim de fransa ya da İskandinav ülkelerinden iyi gözlemlenmiş bir 6 numara. İlle bu üçünden birisini seç derlerse de 6 ay + 1 yıl opsiyonlu Matic olur. En kötü hocanın eşi dostu vardır portekizde 25 yaşlarında birini çözsün de hocanın kaymağını yiyelim.

Çevrimdışı Talisca1903

İlk sözleşme için söyledim abi bende zaten. İlla kanat lazımsa yakup arda falan denesinler ya da alt yapıdan bir oyuncu daha çıkarsınlar madem sözleşmeyi düzenlemiyor net maaşını alsın düz koşusuna devam etsin. Adamın vücudu futbolu bırakmış kendisi kabullenmiyor.
gezal rebiç felan yetti artık bak yarım yamala adamlar olmuş bunlar alalım 2 yeni adam olmazsa çinemre yakup abdülmecid oynasın razıyım

Çevrimdışı levitate

illa portekiz'den birini kitleyeceklerse al-musrati denesinler, canavar ya yapmadığı iş yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Benim tercihim de fransa ya da İskandinav ülkelerinden iyi gözlemlenmiş bir 6 numara. İlle bu üçünden birisini seç derlerse de 6 ay + 1 yıl opsiyonlu Matic olur. En kötü hocanın eşi dostu vardır portekizde 25 yaşlarında birini çözsün de hocanın kaymağını yiyelim.
biraz daha bekleyelim bence matici jorginhoyu yem ettiler iyi adam getirecekler Santos gibi GVB verdiler piyasaya nac breda hocası yardımcı felan derken hop santos

Çevrimdışı Talisca1903

illa portekiz'den birini kitleyeceklerse al-musrati denesinler, canavar ya yapmadığı iş yok
libyalı kaddafi diyorsun gece gece hayal kurduracaksın illa  olur mu ki inşallah olsun ya

Çevrimiçi Samet Demir

Fenerin alamadığını şu şartlarda biz hiç alamayız.

Çevrimdışı levitate

carvalho 8 değil 6'lığa devam, çift ön libero oynuyordu betis

carvalho-gedson orta sahası yaparsak oyun kuramazlar, forumun yarısı hastanelik olur o derece

matic-demir ege yap ege'yi ofansif oynat, çocuğun ileriye her pasında tehlike oluyor zaten ama fiziği 8 olmak için çok ağır, maticten 1 yılda ne öğrendiyse kârdır de yolla

gedson'u sağ bek denesinler valla bak temposu var ayağı orası için iyi orta saha geçmişi var bir şekilde idare eder
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

libyalı kaddafi diyorsun gece gece hayal kurduracaksın illa  olur mu ki inşallah olsun ya
Fenerin alamadığını şu şartlarda biz hiç alamayız.
olympiakos'tan 8-9 istemişler diyorlar, flamengo'da teklif yapmış ama avrupa'da kalmak istiyormuş

2 kiralık ücreti + 6-7 m zorunlu opsiyon yap al
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

carvalho 8 değil 6'lığa devam, çift ön libero oynuyordu betis

carvalho-gedson orta sahası yaparsak oyun kuramazlar, forumun yarısı hastanelik olur o derece

matic-demir ege yap ege'yi ofansif oynat, çocuğun ileriye her pasında tehlike oluyor zaten ama fiziği 8 olmak için çok ağır, maticten 1 yılda ne öğrendiyse kârdır de yolla

gedson'u sağ bek denesinler valla bak temposu var ayağı orası için iyi orta saha geçmişi var bir şekilde idare eder

Defansif aksiyonları gerilemiş Carvalho'nun. Dün 3 oyuncunun bu yıl ki istatistiğini paylaşmıştım. Orada da 8e evrildiği çok net gözüküyor. Matici sırf demir ege için istiyorum. Ya da o ayarda birisi. Demir Egeyi işlemek lazım paslarını beğeniyorum ben sürekli ileriye oynamaya çalışıyor. Çok defosu var ilk 11 için normal şartlarda yetersiz fakat bu sene onun oynayabileceği bir ortam var. Bu durumu değerlendirmek de kendi elinde.

Çevrimdışı levitate

bu arada adı geçen 6'ların hepsi tam fenerlik topçular ama gidip 8 numara krunic'i 6 numara diye aldılar garip işler

krunic'te bize faydalı olurdu oysa :D
bipbipbupbup

Etiketler: