o adamların içinde şenolda var
Düne kadar çebiye tek laf etmiyordun şenol patlayınca tepkiyi ondan uzaklaştırmak için çebi düşmanı oldunuz hayırdır şimdide milletimi çebici ck cı diye suçluyorsunuz ayıp ayıp burda herkesin bir hafızası var benim gibi yaşlılar çok şey hatırlamasada hatırladıklarımız bile yetiyor
Bugün beğenmediğiniz kadro için şampiyonluk naraları atıyordunuz vi nin kurduğu kadro 2.2 ortalama tutturdu diye şenolu yere göğe sığdıramadınız ağzını açana 2.2 diyen benmiydim işler kötü gidene kadar şu alınan oyunculara bile tek laf etmediniz millet olmaz derken şimdi şenolun suçu yok tek suçlu çebi öylemi çebi çıkıp şenol istedi bütün oyuncuları bizde aldık derken bunu şenol bile reddetmezken siz nasıl reddediyorsınuz at suçu ck nın üstüne ama o gittikten sonra yapılan transferlere ne diyeceksin onana için şenol demedimi taraftar transfer istedi diye onanayı aldık diye şenol şimdi yaylada keyifle çayını yudumlayıp beşiktaştan kazandığı milyonların keyfini sürerken siz onu savunacağım diye burda kıvranıyorsunuz
hepsi suçlu benimle senin arandaki fark ben bunu kabul ediyorum senin gibi nefret ettiğim için tüm suçu birine yıkıp kendimi tatmin etmiyorum
Bir de ne yazdığımı okumamış gibi alınanlara tek laf etmemişim diye yazmışsın
ox alınırken aox mu kaldı en so opareye karşı oynuyordu rebiç sakt diyorlar amir tayfur anadolu topçularına para saçmayın bahtiyar öyle 4-5 milyon verilmez bunları kim yazdı acaba Talisca istiyorum diye linçlenip durdum bak bakalım bunlar kaç talisca parası yedi
sanki bizim yazdığımızı dinleyen var kenny fascnaht kovalayan rizenin emirhanınından ramos yapacağını sanan adamlar yarım devresi kalmış atakana 1,4 gömenler Amarteye Şenol Güneş onay verdi suçlu 2 yıldır peşinden koşan sd de suçlu epl den championshipten başka adam kovalanmıyor delle aliyi görünce heyecanlandık normaldir adamın eroinman olduğunu bilecek olan profesyoneller taraftar değil
sizin gibi yanlı yazacağım diye futbolcuda güzellemem saiss diye konuşup durdunuz karaktersiz herif sakatım diye idmana çıkmadı unuttuk mu colley geldğinde de yüründü buradan saisse mobbing diye Rebiç mobbbing diyorsun adamın yürümeye mecal yok dediğinin doğru olması için sahada gördüğümz şeyin bir fark yaratması lazım adam kalın beliyle dönemiyor bile
Cenk mevzusu zaten başlı başına bir olay her gelen oynatıyor buradan ne çıkarım yapalım aybaba ve proflar adamda bir papazlık görmüyor yada güçleri yetmiyor ikisinden biri onların işi
Kesmiyor hocalar taraftar ne yapsın Santosta kesmiyor rıza kesmedi serddar da zaten şenolun prensi
senin hatan kendi düşüncenin en doğru olduğunu düşünmen dikte etmeye çalışıyorsun da herkesin fikri var dediklerinde çıkmadı henüz