2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 984312 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş'ın gündemindeki William Carvalho: "Sayın Santos Beşiktaş'a gelmemi istiyorsa bunu emir kabul ederim. O, Portekiz futbolunun büyük şefidir, kararları sorgulanamaz."

(Portugal News)

Teyit edemedim.
yuh, celp kağıdı mı yolladı hoca hayırdır
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

ne senaryo yazıyorlar ha 😂

Çevrimiçi levitate

ne senaryo yazıyorlar ha 😂

ilgi doğrudur da fedai gibi gelmesini beklemeyelim yani :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

yok yahu,  football fanzone adinda  bır de  baska bı hesap daha var twıtterda ıkısı de  besıktas geyık hesaplarıö oyle  geyık/abartı  ıfadeler  kullanıyorlar  haber  yazdıkları  zamanö maksat  geyık olsun
Yorgo

Çevrimdışı zubeyirbaya

merkez orta sahaya biri defansif biri ofansif iki adam gerekiyor çok net. bence stoper bile daha az önemli devre arasında adam bulamıyorsan sene sonuna bırakılabilir. tayyip iyi kötü döndü colley gelir. merkezde ciddi oyuncu krizi var. demir ege-tayfur-gedson maça çıkıyoruz.

Çevrimdışı Akil Emre

Takımdaki reziller ne zaman gidecek, artık başkanda bağlantılarını ortaya çıkarıp kalan transferlerini yapsın. Gerçi ilk transferi daha oynayamadı, belki adana yerine chelseden adam gelir bu sefer, beklemeye alışkınız zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Asrın en kötü kadrosuna ne zaman transfer(ler) gelecek? Bu takımla puan haram ligde bize.

https://x.com/ilkerpirlant/status/1748767027265782029

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Adalı olsa direk para harcayacaktı Hasan Arat tarzı bu değil galiba beklenecek yapacak bir şey yok iyisi olsunda beklenir

Çevrimdışı Talisca1903

bekleyip en iyisinden 3-4 tane aynı anda alıp koymak lazım tek tek alırsak o aldığımızda bozulabilir

Çevrimiçi Samet Demir

Seneye 3 yerli kuralı da kalktığına göre yavaştan bir yabancı kaleci bakmaya başlasak yerinde olur. Bugün Arsenal'in kalecisi 3 asist yaptı neredeyse.

Kimi alıyorsak hem golü düşünen, hem de ayağı iyi adamlar olması çok elzem.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Adamlar duran top ve hücum aksiyonunda tüm takım bizim yarı sahadaydı fakat her top mert’e geldiğinde bekleyip bizim takımın yerleşmesini bekledi. Hızlı başlayamıyoruz çünkü kimse ileri koşmuyor, hızlı çıkan kimse yok. Hızlı hücum şansımız yok. Böyle bir saçmalık olmamalı. Top mert’e gelince kanat ve bekler, hücumcular hepbirlikte rakip sahaya akın etmeli..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Seneye 3 yerli kuralı da kalktığına göre yavaştan bir yabancı kaleci bakmaya başlasak yerinde olur. Bugün Arsenal'in kalecisi 3 asist yaptı neredeyse.

Kimi alıyorsak hem golü düşünen, hem de ayağı iyi adamlar olması çok elzem.
gelsinde o asistleri beşiktaşta yapsın bakalım at sahibine göre kişner mertte iyidir bu konuda ama ne yapsın topu cenkemi atacak kime atacak top yollamak için millet ileri gitsin diye bekliyor sonra mecbur stoperlerden birine atıyor ileri giden olmadığı için

Çevrimiçi Samet Demir

Adamlar duran top ve hücum aksiyonunda tüm takım bizim yarı sahadaydı fakat her top mert’e geldiğinde bekleyip bizim takımın yerleşmesini bekledi. Hızlı başlayamıyoruz çünkü kimse ileri koşmuyor, hızlı çıkan kimse yok. Hızlı hücum şansımız yok. Böyle bir saçmalık olmamalı. Top mert’e gelince kanat ve bekler, hücumcular hepbirlikte rakip sahaya akın etmeli..
Bizde ana problem boşa kaçan oyuncu yok, boşa kaçan oyuncuyu gören oyuncu yok, boşa kaçan oyuncuya pas atabilecek oyuncu da yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

ha bende bunu demek istemişdim

Çevrimiçi Samet Demir

gelsinde o asistleri beşiktaşta yapsın bakalım at sahibine göre kişner mertte iyidir bu konuda ama ne yapsın topu cenkemi atacak kime atacak top yollamak için millet ileri gitsin diye bekliyor sonra mecbur stoperlerden birine atıyor ileri giden olmadığı için
Bir alttaki mesaja bu durumu yazdım abi. Senin söylediğinle çakıştı adeta. Kale öncelik değil ama seneye elimiz maddi olarak rahatlarsa fırsat olursa bir kaleci de alabiliriz. Zaten merte birşey olsa kalecimiz de yok. Kaleye muhakkak bir transfer şart. Ya da Emre bilgini monte edeceğiz.

Çevrimdışı Akil Emre

Başkan bize umut aşıladı, beklentimiz seçilmesiyle beraber yıldız oyuncular ve takımın toparlanmasıydı ama biz hala tayfur necip onur umut muleka salih cenk gibi adamları izliyoruz. Bu sene hedef şampiyonluk değil ama seneye avrupaya gitmek türkiye kupasını da almak istiyorsak vasıfsızlar yerine takımı yıldızlarla doldursun. Bıktık usandık her planım hazır dedin, psg chelsea dedin ortada adananın oynamayan sağ beki var, planlama buysa Serdal adalıya ayıp edilmiştir. Daha sırasıyla beklediğim basket sahasının yapılması, tribün kapasite arttırımı, basketbolda birleşim vs. süreçler var ama sevmeme ve güvenmeme rağmen başkan bu hızla çok zor günler geçirir.

Çevrimdışı Akil Emre

Bir alttaki mesaja bu durumu yazdım abi. Senin söylediğinle çakıştı adeta. Kale öncelik değil ama seneye elimiz maddi olarak rahatlarsa fırsat olursa bir kaleci de alabiliriz. Zaten merte birşey olsa kalecimiz de yok. Kaleye muhakkak bir transfer şart. Ya da Emre bilgini monte edeceğiz.
Kelci kesinlikle şart ama Emre bilgin değil , çocuk atletik dursada yer tutuşu ve uzaması çok zayıf , bizim a class güney amerikalı kaleci almamız lazım.

Çevrimdışı celiker1

MERT

SVENSON
MARCELO(?)
PEPE(?)
ADRİANO(?)

ATİBA (?)
SOSA(?)
GEDSON

SEMİH
AMOKACHİ(?)
GOMEZ(?)

Mevcut kadroya göre yapmamız gereken kalitede transferler

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

MERT

SVENSON
MARCELO(?)
PEPE(?)
ADRİANO(?)

ATİBA (?)
SOSA(?)
GEDSON

SEMİH
AMOKACHİ(?)
GOMEZ(?)

Gedsondan da soğumaya başladım yavaş yavaş onun nedeni de yanında oynayan ikililerin kendisine göre çok uyumsuz ve gedsondaki eksikleri kapatmıyor oluşu sanırım. 

Çevrimdışı Talisca1903

MERT

SVENSON
MARCELO(?)
PEPE(?)
ADRİANO(?)

ATİBA (?)
SOSA(?)
GEDSON

SEMİH
AMOKACHİ(?)
GOMEZ(?)

svenson orada ferrarilerin içerisindeki Hacı Murat gibi duruyor

Çevrimdışı Talisca1903

Gedsondan da soğumaya başladım yavaş yavaş onun nedeni de yanında oynayan ikililerin kendisine göre çok uyumsuz ve gedsondaki eksikleri kapatmıyor oluşu sanırım.
gedson yanında atibası dosyası olsa çok farklı şeyler izletir bize asıl mesele atibayı sosayı koymak yanına

Çevrimiçi Samet Demir

Bu takıma ilk transfer olarak sağlam, taş gibi, ayağı iyi bir 6 numara gerekli ondan sonra da kalıyorsa Abu, gidiyorsa da yerine forvet. Semihi sürekli kullanacaksak ve ya hocanın da çift forvet oynama durumu varsa al veri iyi olan yanındakilere alan açan sırtı dönük oynayabilen bir golcü alsınlar.

Çevrimdışı celiker1

Mevcut kadroya göre yazdığım için koyuyorum.Yoksa oraya ERNST(?) yazardım.Aslında Svenson alınmadan da yazdım ben Gedson'un çok iyi sağ bek olabileceğini düşünüyorum.Alt yapıda sağ önde oynuyormuş.Temposu ile,driplingleriyle çok iyi sağ bek olabilirdi bence.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Andre Gomes Lillede gayet iyiydi şimdi durumu nasıl acaba

Çevrimdışı Talisca1903

Bu takıma ilk transfer olarak sağlam, taş gibi, ayağı iyi bir 6 numara gerekli ondan sonra da kalıyorsa Abu, gidiyorsa da yerine forvet. Semihi sürekli kullanacaksak ve ya hocanın da çift forvet oynama durumu varsa al veri iyi olan yanındakilere alan açan sırtı dönük oynayabilen bir golcü alsınlar.
çalım atabilen top tutabilen kanat şart hemde 2 tane  orta sahayada
Seko Fofanayı çıkarsın işte Araplardan sıkıldı onlar yeni bir oyuncak alacaklar Casemiro
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2024, 01:28:01 Talisca1903 ]

Etiketler: