2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990190 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Cenk salih ile asla uzatmam. Bahtiyar'ı kiralar geçerim sıtkımız sıyrıldı şu mevkisiz dümdüz adamlardan hatta elimde olsa necip'i de tutmam altyapı kontenjanına alınacak oyuncu elbet bulunur. Onur bulut umut meraş tayfur bingöl saniyesinde paket ederim. Muleka varsa talibi satarım yoksa anadoludan kiralayacak bulursun elbet forumda hala ümit besleyen var şu muleka'ya anlamıyorum. Chamberlain'i bailly benzeri anlaşmayla kovalarım. Yaşı ilerlemeden amir'i de güzel paraya satmak lazım talibi var deniyor. Rebic'i de en kötü yurt içine kiralarsın ki bence alt sıra italyan takımları falan piyasa bulunur. Ghezzal rosier devre arası çıksalar şaşırmayız artık. Abou'da körfez ülkelerine pazarlanır her türlü. Yani yönetim akıllı davranırsa bir çok gereksiz ve yetersiz futbolcudan çıkabiliriz bu oyuncuları bir an önce defetmek bizim birkaç yıllık geleceğimiz için elzem. 3 hoca yiyen oyuncu kadrosu taraftarın aklından da gönlünden de düşmüştür barınmamaları lazım bu kulüpte artık.

Son olarak salih amir gedson orta saha üçlüsü izlemeyi nasip etmesin allah bu taraftara bir daha. Herhangi bir maçta şu üçlüyü gördüğüm gibi maçı kapatmaya yemin ettim.

Kulubenin 2 oyuncu haric tamami yerli olacak. Yerli kadrosunun tamamini bosaltip nasil yerlerine yerli bulacaksin?
Anadolu takimlarindan oyuncu almanin mantigi yok, fiyatlar ucmus ve kaliteleri de elimizdekilerden iyi degil.
Gurbetci desen kaliteli olanlari el yakiyor. Salih Ozcan ve Suat Serdar'i alamadik iste, GS Kerem Demirbay'a ne odedi gorduk. Getirdigin dusuk profilliler de Kenan Karaman falan oluyor iste. Ferdi Kadioglu piyangosu 10 transferde 1 kere cikar.
Ki bu yerlilerin tamamini gondermek de ciddi bir maliyet. Bizim odedigimiz maasi kimse vermez, kontratindan cikamazsin, bonservisine zaten para veren cikmaz.
Bu tur sacma sapan gereksiz islerere girmemek lazim. Ki cogu bence yedek olarak yeterli. Bu oyunculari olduklarindan kotu gosteren fizik ve taktik olarak tamamen bitik bir takim olmamiz (...) ve hadlerinden fazla forma sansi bulmalari. Takimda 30 mac oynayacak istikrarli bir sagbek olsa ve Onur Bulut'u fizik ve mental olarak hazir tutabilecek bir teknip ekip olsa oynayacagi 10 macta o kadar siritmaz. Ama senin hocan Semih dururken Onr'u sag acik yaparsa (...) tabii goze batar haksiz yere.

Çevrimdışı sefaköykartali

Kuraldan bağımsız kontratından çıkmamız gereken yabancılar: Amartey - Chamberlain - Rosier - Ghezzal - Rebic - Aboubakar

Kontratından çıkmamız gereken yerliler: Utku-Umut Meraş-Onur Bulut - Emrecan

Devre arası çıkabildiğimiz kadarından çıkmamız lazım, yaza da hepsini temizlememiz lazım.

Amir-Masuaku-Mulekayı da yazın satıp bonservis alabilirsek şahane olur.

Mert
Svensson - Talha - Colley - Masuaku
X - Amir - Gedson
Rashica - Semih - X

Devre arasından kaliteli bir sağ iç ve sol kanat alıp şöyle bişeyle çıksak çok iyi olur. Yaza bu yeni kuralla Semih dışında 10 kaliteli yabancıyı 11e koyarım, yerlileri de yedek yapar çıkarım.

Yerlilerden: Ersin - Emre - Tayfur - Tayyip Talha - Necip - Emrecan - Demir Ege - Berkay Vardar ve uygun fiyata imzalarlarsa Salih - Cenk tutarım şahsen. Onun dışında da kanat rotasyonuna yerli bir takviye yapmak lazım sezonda 20-25 maça çıkabilecek kalitede.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2024, 15:12:53 sefaköykartali ]

Kadromuzda Mert ve Semih haric 11'e rahatlikla koyabilecegimiz yerli yok.
Alabilecegimizi de sanmam, o maliyetin altina girmeye de gerek yok.
Talha'nin potansiyeli var, ama sakatliktan nasil donecek beklemek lazim. Colley-Talha da yeterince guven vermiyor sampiyonluk icin.
Bu da demek oluyor ki 9 ilk 11 icin yabanci+3 yedek icin yabanci gerekecek.
Kontenjan dolu zaten, o yuzden fazla fazla rahat transfer yapma sansimiz olmayacak. Bu saatten sonra adimlari dikkatli atmak lazim.
Laf olsun torba dolsun diye yabanci almamak lazim. Bakasetas, Dragovic vs bence ihtimal disi olmali. 11 icin yeterli degiller, yedek olarak da dusunulmemeliler, hic gerek yok.
Svensson da bence tartisilir. Maliyetsiz ilk 11 icin idare edecek sagbek olarak hadi tamam diyelim. Ama hoca Rosier'i affedip oynatirsa veya Rosier'in kontratindan iyi bir sekilde cikamazsak yonetim bence ilk buyuk transfer falsosunu vermis olur.

Takim nezlinde bakarsak:

-----------------------------------Mert--------------------------------------

Svensson---------------T1---------------Colley------------------Masuaku

-----------------------------------T2------------------------------------------

------------------------T3-----------------Gedson------------------------------ 

-----Semih-------------------------T4-------------------------T5-------------

Ilk 11 icin bes transfer gerek.

1 Ust duzey lider stoper
2 Ust duzey onlibero
3 Ust duzey 8/10 hoca'nin istegine gore
4 Ust duzey 10 numara veya sol acik hoca'nin dizilimine gore
5 Ust duzey santrfor

Amir, Oxlade, Rebic, Rashica ve Aboubakar'dan biri 2'den 5'e kadar olan rolu doldurabilir mi bakacagiz. Muleka yedek olabilir, ilk 11 olmaz bence.
Amir icin teklifler var deniyordu, gitse kayip olmaz iyi bir bonservisle.
Ox, Rebic fiziksel olarak duzelirlerse yedek veya performansa gore ilk 11 olabilirler, uzun sureli kontratlarindan cikmak zor olabilir.
Rosier Svensson'dan sonra gereksiz olur.
Amartey'den kayitsiz sartsiz cikmak lazim.
Ghezzal'in kontrati bittigi icin saymiyorum bile.

Cenk ve Salih'le makul sartlarda uzatip yerli transferini kapatirsak ben okey'im.
Yabanci transferleri kaliteli ve istikrarli oldugu surece kulube'nin onemi azalacak.
Oxlade, Rebic, Rashica, Muleka (fiziksel olarak hazir olma sartiyla) yabanci yedek olarak benim icin okey.
Bu sekilde bakarsak 5 transferle transferi kapatabilirsin. Amir, Rosier, Aboubakar'dan 3-5 birsey kazanirsan ne ala.

[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2024, 12:19:11 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı zubeyirbaya

her takım için beş kişi dolaşıyor bizim takım için isim cisim yok ortada. neyse ki taraftar santos sürecinde neyin ne olduğunu öğrendi de bu kez neden isim gezmiyor diye yaygara dönmeyecek diye ümit ediyorum. isimleri transferler bittikçe göreceğiz.

avrupada oynayan isimli bir iki türk oyuncunun geleceği izlenimine kapılıyorum. bakalım.

bir iki de santos'un listesinden gelir. bir de sırbistan seferinden gelir. svensson'la beraber 5 ya da 6 imzayla kapatırız :)

Çevrimiçi gokhans

Shuster'in mantalitesini sevmeme rağmen(izlemesi keyifli) Beşiktaş'a gelmesini istemem. Stoperleri ortasahaya kadar çekip, maçı komple rakip sahada oynamayı hedefleyen çılgın ve deli biri. Aynısını geçen sene jesus'da uyguladı ofsayt taktiği ilede pekiştirdi ama 2.yarı rakipler feneri çözdü ve arkasına bakmadan gitti. gs'nin ultra performansına rağmen kim'i satmasalardı şampiyon olabilirlerdi çünkü stoperlerin ağır kalmasından dolayı 2.yarı patladılar. Bu lige gitmeyecek bir oyun anlayışı ama illaki doğru adamlarla ligi sirkülasede edebilir bir anlayış, hoşlanmam ama saygı duyarımda, shuster'e rezil diyerek şenol savunmak ayrı bir tezatlık ve trajikomik bir durum.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2024, 15:32:53 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2024, 13:51:50
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Beşiktaş'ta Aleksandar Dragovic transferi önümüzdeki hafta netlik kazanacak.

Dragovic, Beşiktaş'a gelmek istiyor. (Sözcü)

Çevrimiçi tolga1903

Kulubenin 2 oyuncu haric tamami yerli olacak. Yerli kadrosunun tamamini bosaltip nasil yerlerine yerli bulacaksin?
Anadolu takimlarindan oyuncu almanin mantigi yok, fiyatlar ucmus ve kaliteleri de elimizdekilerden iyi degil.
Gurbetci desen kaliteli olanlari el yakiyor. Salih Ozcan ve Suat Serdar'i alamadik iste, GS Kerem Demirbay'a ne odedi gorduk. Getirdigin dusuk profilliler de Kenan Karaman falan oluyor iste. Ferdi Kadioglu piyangosu 10 transferde 1 kere cikar.
Ki bu yerlilerin tamamini gondermek de ciddi bir maliyet. Bizim odedigimiz maasi kimse vermez, kontratindan cikamazsin, bonservisine zaten para veren cikmaz.
Bu tur sacma sapan gereksiz islerere girmemek lazim. Ki cogu bence yedek olarak yeterli. Bu oyunculari olduklarindan kotu gosteren fizik ve taktik olarak tamamen bitik bir takim olmamiz (...) ve hadlerinden fazla forma sansi bulmalari. Takimda 30 mac oynayacak istikrarli bir sagbek olsa ve Onur Bulut'u fizik ve mental olarak hazir tutabilecek bir teknip ekip olsa oynayacagi 10 macta o kadar siritmaz. Ama senin hocan Semih dururken Onr'u sag acik yaparsa (...) tabii goze batar haksiz yere.

Hepsinin yerinde oynadığı maçlarını da gördük. Cenk ve salih yedek bırakmak için çok fazla lüksler ve takımı karıştırma ihtimalleri yüksek özellikle cenk'in. Umut meraş yıllardır yedek şans gelmesin diye dua ediyor taraftar. Onur bulut evet çok göze battı çok fazla şans buldu ama iç sahadaki her maçta ıslıklanıyor eleman mental olarak neyini hazır tutacaksın? Kirada bir sürü genç oyuncumuz var hem eldekiler gibi yüzleri eskimedi hem de en az onlar kadar katkı verirler çünkü mevcut gönderilsin dediğim yerlilerden aldığımız katkı hemen hemen sıfır. Rotasyonda kullanacağın oyuncun bile vasatın üzerinde olmalı başarı istiyorsan, üzerinde konuştuğumuz oyuncular vasat bile değil. Umarım yönetim de sen gibi rotasyon için uygun bulup tutmaya kalkmaz bunları.

Çevrimiçi tolga1903

ben hocaya bırakırım cenk hariç onun biletini hemen kessinler geri kalanları hoca değerlendirsin boş bir hoca almadık bu işlere biz karar vereceksek hocayı neden getirdik :D
ben zaten hocanın konuşmasından sadece td lik yapacak diye okumadım futbolun patronu olacak takımı komple toparlayacak alt yapıyla ilgilenecek çeki düzen verecek gibi konuşuyor serdar topraktepenin a takımda kalması iyi oldu alt yapıyı iyi tanıyan birinin a takım içinde olması önemli yönetimin bu talebide çok doğru bir karardı

Hoca karar verecek zaten abi şahsi fikrim bunlar belki hepsi kalsın diyecek belki hiçbirini istemeyecek ben şahsen hepsini tutarsa üzülürüm taraftar olarak çünkü bu sene öyle böyle soğutmadı kendinden bu oyunu grubu.

Shuster'in mantelitesini sevmeme rağmen(izlemesi keyifli) Beşiktaş'a gelmesini istemem. Stoperleri ortasahaya kadar çekip, maçı komple rakip sahada oynamayı hedefleyen çılgın ve deli biri. Aynısını geçen sene jesus'da uyguladı ofsayt taktiği ilede pekiştirdi ama 2.yarı rakipler feneri çözdü ve arkasına bakmadan gitti. gs'nin ultra performansına rağmen kim'i satmasalardı şampiyon olabilirlerdi çünkü stoperlerin ağır kalmasından dolayı 2.yarı patladılar. Bu lige gitmeyecek bir oyun anlayışı ama illaki doğru adamlarla ligi sirkülasede edebilir bir anlayış, hoşlanmam ama saygı duyarımda, shuster'e rezil diyerek şenol savunmak ayrı bir tezatlık ve trajikomik bir durum.

Aynen oyle. Schuster'e sabredilseydi ve daha dengeli bir kadro kurmasi icin 2. senesine musade edilseydi farkli olurdu.
Her turlu Senol Gunes'ten Sergen Yalcin'dan vs daha iyi teknik adam.

Hepsinin yerinde oynadığı maçlarını da gördük. Cenk ve salih yedek bırakmak için çok fazla lüksler ve takımı karıştırma ihtimalleri yüksek özellikle cenk'in. Umut meraş yıllardır yedek şans gelmesin diye dua ediyor taraftar. Onur bulut evet çok göze battı çok fazla şans buldu ama iç sahadaki her maçta ıslıklanıyor eleman mental olarak neyini hazır tutacaksın? Kirada bir sürü genç oyuncumuz var hem eldekiler gibi yüzleri eskimedi hem de en az onlar kadar katkı verirler çünkü mevcut gönderilsin dediğim yerlilerden aldığımız katkı hemen hemen sıfır. Rotasyonda kullanacağın oyuncun bile vasatın üzerinde olmalı başarı istiyorsan, üzerinde konuştuğumuz oyuncular vasat bile değil. Umarım yönetim de sen gibi rotasyon için uygun bulup tutmaya kalkmaz bunları.

Fazla luksler mi emin degilim. Makul sartlarda kontrat imzalanirsa bu rolu de kabul etsinler bir zahmet. Besiktas olmasa ne yapacaklar? Sanki FB ve GS kollari acmis onlari bekliyor, oraya gitseler orada da yedek olacaklar. Anadolu takimlarinda ilk 11 oynarlar ama bizim onerecegimiz makul bir maas'tan fazla kazanabileceklerini zannetmem. Cenk sahada bos bos dolasiyor, Salih desen fena performans sergilemiyor ama net ilk 11 oyuncusuyum guvenini de veremedi. Sucu kendilerinde arasinlar.
Onur Bulut 5 mac ust uste oynamasa, arada sirada sans bulsa zaten o kadar isliklanmaz. Onur ve Umut gibi adamlardan zaten 10 uzerinden 8'lik performans bekleyemezsin. Yedek beklerimizin de 10 uzerinden 8'lik oynayacagi bir takimi zaten mali olarak kuramayiz. 5-6 macta bir eksiklik olunca oynasinlar, onda da 10 uzerinden 5.5luk oynasinlar yeter zaten.
Takimin geri kalani da bir zahmet onlarin aciklarini kapatsin, zaten onun icin kaliteli yabanci aliyorsun. Sampiyon oldugumuz senelerde de sagbekte Ekrem, solbekte Ismail, kalede Tolga'yi Ersin'i falan izledik. Takimin geri kalani iyi olursa sorun cikmaz.
Solbek ve sagbeki ben rotasyon oyuncusu degil tamamen yedek olarak goruyorum. Normal sartlarda degistirdigin veya rekabet istedigin mevkiler bunlar degil.
Benim icin ilk 11 disinda yedekteki ilk 6-7 oyuncu onemli. Bunlar da 2 orta saha (6-8-10), 2 kanat (veya ofansif orta saha) ve yedek forvet. Bu 5 isime 1 tane yedek stoperi de katarim cunku stoperde de bol sakatlik ve ceza oluyor.
Ama takimin yedek kalecisi, yedek solbek-sagbeki, 3. santrforu vs o kadar da onemli olmamali. Tabii ilk 11'i istikrar sorunu olmayan oyunculardan kurarsan. Bizim son 2 sezon yaptigimiz gibi sakatlik gecmisine yasina bakmadan bitik adamlari doldurursan tabii ki yedekler bu seneki gibi haddinden fazla oynayip goze batar.

Hoca karar verecek zaten abi şahsi fikrim bunlar belki hepsi kalsın diyecek belki hiçbirini istemeyecek ben şahsen hepsini tutarsa üzülürüm taraftar olarak çünkü bu sene öyle böyle soğutmadı kendinden bu oyunu grubu.

Cok duygusal bakiyorsun bence. Yerliler niye seni soguttu onu da anlamadim. Belki Cenk disinda is ahlaki acisindan sikinti yaratan birini de gormedim acikcasi. Yetersizler o ayri, ama bunu onlari gondererek degil onlari yedege itecek oyuncular alarak cozersin. Beni rahatsiz eden mesela Aboubakar'in surekli sahada dolanmasi, yoksa yerliler elinden geleni yapti.
Bizim gelecek sene sampiyon olup olmamamiz Onur'un veya yedek sagbekin performansina gore sekillenmeyecek zaten. Sampiyon 15-16 kadrosuna bakarsan orada da ilk 15-16 cok iyi gerisi yetersiz. Ama ilk 11 istikrarli bir sekilde oynayinca ve zirt-pirt sakatlanmayinca kotariyorsun isi. Benim icin sorun yedek sagbekin Onur olmasi veya daha iyi birisinin olmamasi degil, Onur'u kulubeye hapsedip senede 30 mac oynayacak iyi bir as sagbekin olmamasi.

Çevrimiçi murat

Kadromuzda Mert ve Semih haric 11'e rahatlikla koyabilecegimiz yerli yok.
Alabilecegimizi de sanmam, o maliyetin altina girmeye de gerek yok.
Talha'nin potansiyeli var, ama sakatliktan nasil donecek beklemek lazim. Colley-Talha da yeterince guven vermiyor sampiyonluk icin.
Bu da demek oluyor ki 9 ilk 11 icin yabanci+3 yedek icin yabanci gerekecek.
Kontenjan dolu zaten, o yuzden fazla fazla rahat transfer yapma sansimiz olmayacak. Bu saatten sonra adimlari dikkatli atmak lazim.
Laf olsun torba dolsun diye yabanci almamak lazim. Bakasetas, Dragovic vs bence ihtimal disi olmali. 11 icin yeterli degiller, yedek olarak da dusunulmemeliler, hic gerek yok.
Svensson da bence tartisilir. Maliyetsiz ilk 11 icin idare edecek sagbek olarak hadi tamam diyelim. Ama hoca Rosier'i affedip oynatirsa veya Rosier'in kontratindan iyi bir sekilde cikamazsak yonetim bence ilk buyuk transfer falsosunu vermis olur.

Takim nezlinde bakarsak:

-----------------------------------Mert--------------------------------------

Svensson---------------T1---------------Colley------------------Masuaku

-----------------------------------T2------------------------------------------

------------------------T3-----------------Gedson------------------------------ 

-----Semih-------------------------T4-------------------------T5-------------

Ilk 11 icin bes transfer gerek.

1 Ust duzey lider stoper
2 Ust duzey onlibero
3 Ust duzey 8/10 hoca'nin istegine gore
4 Ust duzey 10 numara veya sol acik hoca'nin dizilimine gore
5 Ust duzey santrfor

Amir, Oxlade, Rebic, Rashica ve Aboubakar'dan biri 2'den 5'e kadar olan rolu doldurabilir mi bakacagiz. Muleka yedek olabilir, ilk 11 olmaz bence.
Amir icin teklifler var deniyordu, gitse kayip olmaz iyi bir bonservisle.
Ox, Rebic fiziksel olarak duzelirlerse yedek veya performansa gore ilk 11 olabilirler, uzun sureli kontratlarindan cikmak zor olabilir.
Rosier Svensson'dan sonra gereksiz olur.
Amartey'den kayitsiz sartsiz cikmak lazim.
Ghezzal'in kontrati bittigi icin saymiyorum bile.

Cenk ve Salih'le makul sartlarda uzatip yerli transferini kapatirsak ben okey'im.
Yabanci transferleri kaliteli ve istikrarli oldugu surece kulube'nin onemi azalacak.
Oxlade, Rebic, Rashica, Muleka (fiziksel olarak hazir olma sartiyla) yabanci yedek olarak benim icin okey.
Bu sekilde bakarsak 5 transferle transferi kapatabilirsin. Amir, Rosier, Aboubakar'dan 3-5 birsey kazanirsan ne ala.
doğmamış çocuğa don biçmişsin.svensonu gördün mü direk 11 yazmışsın.hoca geldi eldeki oyuncuları görür taktiğine balar oyuncıya bakar vs yararlanabileceklerinden yararlanır.belki sizin ilk gönderiecek listenizdeki adam bankosu olur.şunun kontratından çıkalım bunu satalım hep farazi söylemler.eldeki takıma belki 3 tane isim monte edersin bambaşka bir futbol oynamaya başlarsın.enseyi karatmaya gerek yok.bizde de komple takım yenilemeye para da yok.

doğmamış çocuğa don biçmişsin.svensonu gördün mü direk 11 yazmışsın.hoca geldi eldeki oyuncuları görür taktiğine balar oyuncıya bakar vs yararlanabileceklerinden yararlanır.belki sizin ilk gönderiecek listenizdeki adam bankosu olur.şunun kontratından çıkalım bunu satalım hep farazi söylemler.eldeki takıma belki 3 tane isim monte edersin bambaşka bir futbol oynamaya başlarsın.enseyi karatmaya gerek yok.bizde de komple takım yenilemeye para da yok.

Benim gormem onemli degil. Svensson'u 12 yabanci siniri olacakken ve Rosier varken aliyorsan demek ki Aybaba gormus begenmis, F. Santos'la gorusmus o da onay vermis. Haliyle ilk 11'e yazacagim. Onun disinda kimseye don bictigim falan yok. Takimi hepimiz biliyoruz, kimler ne yapabilir gecmiste nasil oynadi biliyoruz. Ona gore 11 yaptim, eksikleri soyledim, eksikler eldeki oyunculardan kimle doldurulabilir onu da yazdim. Rahatsiz olduysan cevap yazmazsin olur biter.
Enseyi kararttigim da yok, durum tespiti yapiyoruz sadece. Daha ilk devrede 20 puan fark yediysek polyanna'cilik yapacak da degiliz herhalde.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1745805177553084573?t=BxskUPrPjqZbbn5kaPVqSg&s=19

Samet Aybaba nın izlemeye gittiği söylenen oyunculardan birisi de bu arkadaştı.
heriflerin yakında kadrosu 50 kişi falan olacak heralde. Oluk oluk para harcıyorlar. Bu arada erencan yardımcı’yı alacağımız konuşuluyor. Var mı bilgisi olan?
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2024, 19:42:11 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

heriflerin yakında kadrosu 50 kişi falan olacak heralde. Oluk oluk para harcıyorlar. Bu arada erencan yardımcı’yı alacağımız konuşuluyor. Var mı bilgisi olan?
biz konuşulanları değil konuşulmayanları bulalım daha doğru tahmin yapmış oluruz

Çevrimiçi Samet Demir

biz konuşulanları değil konuşulmayanları bulalım daha doğru tahmin yapmış oluruz
Svenson konuşuldu ve sonrasında alındı ama abi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sefaköykartali

Cenk yerine Erencanı alırım ya

Çevrimiçi murat

Benim gormem onemli degil. Svensson'u 12 yabanci siniri olacakken ve Rosier varken aliyorsan demek ki Aybaba gormus begenmis, F. Santos'la gorusmus o da onay vermis. Haliyle ilk 11'e yazacagim. Onun disinda kimseye don bictigim falan yok. Takimi hepimiz biliyoruz, kimler ne yapabilir gecmiste nasil oynadi biliyoruz. Ona gore 11 yaptim, eksikleri soyledim, eksikler eldeki oyunculardan kimle doldurulabilir onu da yazdim. Rahatsiz olduysan cevap yazmazsin olur biter.
Enseyi kararttigim da yok, durum tespiti yapiyoruz sadece. Daha ilk devrede 20 puan fark yediysek polyanna'cilik yapacak da degiliz herhalde.

hoca bakıp karar verir kimin gidip kimin kalacağına.eski yönetimin ve teknik direktörlerin hatasını bütün takıma yıkmak doğru değil.bu takım geçen sene epey yüksek puan topladı.sezon öncesi geç  ve çoğu isabetsiz transferler ve teknik direktör hatalarıyla fark bu kadar açıldı.yoksa geçen seneden kötü kadro değil.

Çevrimdışı Necmi

Svenson konuşuldu ve sonrasında alındı ama abi
belki alındıktan sonra konuşulmuştur nerden biliyoruz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2024, 08:02:08
  • Beylikdüzü-İstanbul
Şu anda Renato Sanches'i kadrosuna katmak için en somut adımları atan takım Beşiktaş. Siyah-beyazlılar, Renato Sanches'te ısrar ediyor ve yakın zamanda yeni gelişmeler yaşanabilir. (Di Marzio)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2024, 09:06:35
  • Beylikdüzü-İstanbul
Josip Brekalo, sezon sonuna kadar Beşiktaş'a kiralanıyor.

(24sata)

Çevrimiçi tolga1903

hoca bakıp karar verir kimin gidip kimin kalacağına.eski yönetimin ve teknik direktörlerin hatasını bütün takıma yıkmak doğru değil.bu takım geçen sene epey yüksek puan topladı.sezon öncesi geç  ve çoğu isabetsiz transferler ve teknik direktör hatalarıyla fark bu kadar açıldı.yoksa geçen seneden kötü kadro değil.

Bu takım geçen sene epey yüksek puan topladı çünkü hedefi yoktu, oyuncular üzerinde baskı da yoktu. Ne zaman ikincilik hedefi doğdu ilk maçta evinde full tribün önünde patladı zaten. Bu sene de ikinci yarıda epey yüksek puan toplayabilir bu kadar hedefsiz kalmışken toplaması iyi takım oldugunu mu gösterecek?

Skordan bağımsız sadece içerdeki fener maçında düştüğümüz durum için bile bu oyuncu grubunun ciddi kısmını dağıtırım. Kağıt üzerinde sezon başı evet kötü durmuyordu kadromuz ama kazın ayağının öyle olmadığını acı şekilde tecrübe ettik.

Yahu ante rebic diye bir adam aldılar yıllık 2 milyon euro civarı ücret ödeniyor altyapı hocası bile 1 dakika süre vermiyor adama bu bitiklikte adamları çaktı gitti bize o allahın belası anç yönetimi. Fenerlilerin ayılıp bayıldığı djiku'yu boyu kısa diye reddedip orta sahada da oynayabiliyor diye amartey gelsin dedi o şenol olacak adam 4.5 milyona onana aldırmasına rağmen. Tüm yaz kimseyi almayıp sadece redmond'u tutsak belki 18 değil 9 puan farkla gerideydik şimdi.

Çevrimdışı zubeyirbaya

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1745805177553084573?t=BxskUPrPjqZbbn5kaPVqSg&s=19

Samet Aybaba nın izlemeye gittiği söylenen oyunculardan birisi de bu arkadaştı.

medya bunu ve bukari'yi yazıp durdu. bence yaptıkları transfermarktttan kadrolara bakıp en ilgi çekici istatistiklere sahip tipleri yazmaktan ibaretti. hiç bir fikirleri olduğunu sanmıyorum+ rıza veda basın toplantısında samet sırbistan'daki maça stoper izlemeye gitti dedi.

Etiketler: