2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 993941 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Mert

Marcelo                      Tayyip

Gedson                      Josef                               Adriano

Sosa                          Bakasetas

Talisca

Semih                        Gomez

Eski oyuncularımızıda yerleştirerek şöyle bir kadro hayal ettim.Özellikle Gedson Fernandes'i orada oynatabilisek kadro planlamasında çok rahatlarız.

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2024, 10:14:08
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Su basina sizdirmama olayini abartmiyormuyuz? Sanki muthis bir is yapilmis da zafer saglanmis gibi....
Keske iyi, herkesi memnun edecek bir antrenor alinsaydi da ismi sizsaydi.
Isminin basinda gecmemis olmasi sanki son dakika sapkadan en son ihtimal olarak cikmasi gibi duruyor ya, neyse.

Ben hic memnun kalmadim. Evet, yabanci'yi her turlu tercih ederim, ama son derece kotu bir secenek tercih ettik gibi duruyor.
Disiplin tabii ki guzel birsey, ama komutan disipliniyle gelip kovalanarak giden Aragones, Schuster, Prandelli'yi vs de gorduk bu ulkede.
Sadece disiplinle mi sampiyon takimi yaratacak bu adam?

En nihayetinde 15 senedir kulup takimi calistirmayan, kulup takimi kariyerinde sadece 1 kere sampiyon olmus (o da 4 sene ust uste sampiyon olmus Porto'nun ustune konarak), en son macerasinda 6 ayda kovulmus, Avrupa Sampiyonasini kazandirdigi ulke taraftarlari tarafindan bile hic sevilmeyen bir hoca. Ki o Avrupa Sampiyonasini da muthis bir fiksturle sadece 90 dakika'da tek mac kazanarak kazandi.
Hadi biz onyargili bakiyoruz, yonetimin kuyusunu kazmak istiyor falan neyse. Su reddit'teki yorumlara bakin:

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/190uusz/be%C5%9Fikta%C5%9F_be%C5%9Fikta%C5%9F_announces_fernando_santos_as/

1 PAOK'lu haric pozitif birsey yazan tek bir kisi bile yok, ozellikle Portekiz'liler bildigin Allah rahmet eylesin, gecmis olsun vs yaziyor.
Van Bronckhorst yazildiginda tepkiler boyle degildi, en kotu ihtimalle karisik tepkiler vardi.

https://twitter.com/DeportesReports/status/1744255441679327681?t=OCLVS0418-1ren_wpjHjaw&s=19

Bilgi alamadiklari icin simdi Portekizli kim varsa yazarlar artik. Gedson Fernandes varken Renato Sanches cok gereksiz olur.
Ust duzey bir oyuncu ama ihtiyacimiz kesinlikle degil.
Ha, Fernando Santos tamamen defansif klasik bir 4-3-3 yapmak ister, klasik bir 6 onunde Renato-Gedson yapmak ister bilemem.
Ama boyle bir orta sahayla Turkiye liginde sampiyon olmak cok cok cok zor.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/DeportesReports/status/1744255441679327681?t=OCLVS0418-1ren_wpjHjaw&s=19
Mert
Svensson - Talha - Savic - Masuaku
Danilo
Renato - Gedson
Bakasetas
Weghorst - Semih

Devre arasında böyle bir şey yapılabilse güzel olur.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2024, 11:50:56 sefaköykartali ]

Çevrimiçi gokhans

Mert
Danilo
Renato - Gedson
Bakasetas
Weghorst - Semih

Dinamik bek kullanmayı seviyor hoca. Aslında rosier tam santos'luk bir bek. Af çıkabilir belki, masuaku'da pek dinamik bir bek sayılmaz, belki orayada bir transfer isteyebilir. ama wego-semih ikilisi ligin içinden geçer gibi geliyor. Renato lille performansına ulaşır, gedsonda potansiyeline ulaşırsa canavar gibi olur takım. renato'da son zamanlar baya sakatlıklarla boğuştu bu arada!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sefaköykartali

Mert
Danilo
Renato - Gedson
Bakasetas
Weghorst - Semih

Gelecek yaza da
Masuaku > Rıdvan Yılmaz
Svensson > hücumcu sağ bek
Bakasetas > Rafa Silva çekerim forvete veya stopere çift yabancıyla çıkma fırsatım da olur zaman zaman.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2024, 12:03:38 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Dinamik bek kullanmayı seviyor hoca. Aslında rosier tam santos'luk bir bek. Af çıkabilir belki, masuaku'da pek dinamik bir bek sayılmaz, belki orayada bir transfer isteyebilir. ama wego-semih ikilisi ligin içinden geçer gibi geliyor. Renato lille performansına ulaşır, gedsonda potansiyeline ulaşırsa canavar gibi olur takım. renato'da son zamanlar baya sakatlıklarla boğuştu bu arada!!!
Ben Samet hocanın Svensson u karakterinden ve çalışkanlığından dolayı sezon sonuna kadar oynar, gelecek yaz da rotasyonda arıza çıkartmayacak, karakteri düzgün olduğu için bire bir tanıdığından almak istediğini okudum birkaç yerde. Prime Rosier Santos hocayla uçak olurdu ama karakteri bozuk. Bir an önce gönderilmeli.  Sacha Boey in daha skor yapabileni lazım bize. Leicesterlı Ricardo Pereira ne durumdadır bilmiyorum ama hocanın portekizden de tanıdığı bir isim, yaza olabilir mesela.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2024, 12:03:08 sefaköykartali ]

Çevrimiçi gokhans

Ben Samet hocanın Svensson u karakterinden ve çalışkanlığından dolayı sezon sonuna kadar oynar, gelecek yaz da rotasyonda arıza çıkartmayacak, karakteri düzgün olduğu için bire bir tanıdığından almak istediğini okudum birkaç yerde. Prime Rosier Santos hocayla uçak olurdu ama karakteri bozuk. Bir an önce gönderilmeli.  Sacha Boey in daha skor yapabileni lazım bize. Leicesterlı Ricardo Pereira ne durumdadır bilmiyorum ama hocanın portekizden de tanıdığı bir isim, yaza olabilir mesela.
Prime rosier, sacha boey'in daha skor yapanı, gollük orta yapan versiyonu zaten. Yani rosier'in kasmadığı, laubali gevşek oynadığı maçlar bile onur'un yanında cafu gibi kalıyor. Yani aflar gündemde ve çok disiplinli, otoritel ve güçlü bir hoca ile belki oda affedilebilir bilemiyorum, hayırlısı olsun. Svensson tam default bir bek, aslında çok dinamik, çok iyi kademe yapan biri ama ne olur bilemiyorum. Hoca en iyisini bilir, zaman gösterecek bakalım..

Çevrimiçi Samet Demir

Svensson gelip gelmediği de Meçhul, onanada olduğu gibi. Onana da en azından bir resim falan çıktı piyasaya. Svensonda oda yok. Bence hoca kabul etmeyecek onu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

bu genç oyuncu fetişizmi öldürecek beni ne yani genç olan bizimde yaşlı olna gs nin topçusumu.Eğer bizimse önce atacak imzasını benim menfaatlerime göre sonra da hakederse giyer formayı ama hakederse.Eğer imza atmıyorsa iyi de oynasa haketmiyor demektir.Menajerini gönderen bebeleri ne savundunuz şurada herkes Semihteki yeteneği görür uygun şartta zamanda oynatır .Bunların bir çok parametresi var herkesin kafaındakine göre uygulanacak hali yok önce klüp menfaati.Attı imzayı şimdi rahatça oynayablir gidecek adamı neden oynatayım

Semih'i oynatmak kulüp menfaati değil, fakat Muleka, Onur, Tayfur, Cenk ve Umut'u oynatmak kulüp menfaatı değilmi?

Tam bir Şenol Güneş vizyonu.

Semih'i oynatmak kulüp menfaati değil, fakat Muleka, Onur, Tayfur, Cenk ve Umut'u oynatmak kulüp menfaatı değilmi?

Sene basindan beri gencler yetersiz hoca'dan iyi mi bileceksiniz cart curt diye konusup durdular.
Koruduklari oyuncular sahada dokuldu, begenmedikleri gencler catir catir oynadi, hele Semih 2-3 mac adam gibi sans bulunca agizlarina tikti laflari.
Simdi cikartmak icin debelenip duruyorlar. O kadar konu'da haksiz cikip 1 kere bile ben haksizmisim beyler denmedigine gore bu saatten sonra da denmez.
Bosuna yorma parmaklarini.

Çevrimiçi Samet Demir

Sene basindan beri gencler yetersiz hoca'dan iyi mi bileceksiniz cart curt diye konusup durdular.
Koruduklari oyuncular sahada dokuldu, begenmedikleri gencler catir catir oynadi, hele Semih 2-3 mac adam gibi sans bulunca agizlarina tikti laflari.
Simdi cikartmak icin debelenip duruyorlar. O kadar konu'da haksiz cikip 1 kere bile ben haksizmisim beyler denmedigine gore bu saatten sonra da denmez.
Semihin oynatılmamasının tek mantıklı sebebi yönetimin ondan sözleşme uzatmasını istemesi olabilir. Sözleşme de uzatıldığına göre artık Semihin önünde kendisinden başka hiç bir engel yok. İnşallah çok güzek yerlere gelecek.

Önder özenin 4+4+4 gibi bir projesi vardı bunu kullanmalıyız artık. Her sene ilk 11 e alt yapıdan 1 oyuncu, yedeklere de 2 oyuncu falan katabilsek alt yapı görevini tamamlamış olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Şenol Hocayı seven biri olarak burada daha fazla konuşulmasını manasız buluyorum. Son gelişinde 2.22 ortalama yaptı, yaz transferlerini o yaptı bu yaptı demek mantıksız. Bu takımı kuran ve başarısız olan herkesi yolladık, hoca da bu oluşumun bir parçasıydı ki bu sezon kadro tercihlerine ben de katılmıyorum ve kendisiyle de yollar ayrıldı zaten. Sevgi ve saygı duyuyorum, tabii ki kimsenin yazdığına karışmak haddime değil ama hala tartışmak konu dışı ve hala bu konu yüzünden birbirini kıran insanlar görmek üzücü. Yeni hocamıza ve bu enkazı toparlamaya odaklanalım.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2024, 13:51:03 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Necmi

Şenol Hocayı seven biri olarak burada daha fazla konuşulmasını manasız buluyorum. Son gelişinde 2.22 ortalama yaptı, yaz transferlerini o yaptı bu yaptı demek mantıksız. Bu takımı kuran ve başarısız olan herkesi yolladık, hoca da bu oluşumun bir parçasıydı ki bu sezon kadro tercihlerine ben de katılmıyorum ve kendisiyle de yollar ayrıldı zaten. Sevgi ve saygı duyuyorum, tabii ki kimsenin yazdığına karışmak haddime değil ama hala tartışmak konu dışı ve hala bu konu yüzünden birbirini kıran insanlar görmek üzücü. Yeni hocamıza ve bu enkazı toparlamaya odaklanalım.
bak bu mesajındaki kilit cümle enkazı toparlamaya uğraşalım
Evet şenol kötü yönetmedi bir enkaz bıraktı ilk gittiğindede enkaz bırakmışdı enkaz bırakırsan konuşulur işimize bakalım gitti denmez işimize bakalım dediğin iki yılımıza maal olacak ve dünya paraya hiç bir işe yaramayan uzun kontratlardan nasıl kurtulacağız sürekli sakat biz acıbademe transfer yaptık ve bu bağıra bağıra geldi bilerek yapıldı bu iş bilmezlik değil bildiğin hainlik kendini ihanete uğramış hissetmiyormusun ben hissediyorum ben bunu başarısızlık olarak görmüyorum öyle olsa denedik olmadı işimize bakalım der geçeriz ama bilinçli olarak beşiktaş nakavt edildi beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi ve şenolda bunun bir parçası bilmem kaçlık ortalama tutturmuş bize ne faydası oldu bakma şenola laf çakmak burda bazı arkadaşları kızdırmak için yapılmış şeyler esas tepkim yönetime hoca dediğin hiç bir şeydir etkisi minimaldir şenolda kızılacak şey yönetimin önüne siper olmaya çabalamasıydı yapılan yanlışları görmemesi mümkün değil ama örtmeye çalışdı bu kendi kariyerinide bitirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Selamın Aleyküm arkadaşlar.

Genesio - kupası yok

GVB      - Yeterli değil

Lucescu  - Yaşlı

Sergen - gazinocu

Şenol  - batık

Fernando Santos - 13 yıldır kulüp takımı çalıştırmıyor.

Muhtemelen Hansi Flick gelse - Bayern münihi babamda oynatır olacaktı.

Herkese bahane uydururak bi yere varamayız, bi yerde birlik olmak lazım artık.

Kangren yönetimde gitti. Temiz beyaz sayfa lazım bize. Belki 6 ayda olmaz ama yazdan itibaren artık güçlenmemiz lazım.

İnşallah Hakkımızda hayırlısı olur, Bu cenazesi okunmak üzere olan takımı biraz olsun ayağa kaldırır hoca.

herkese selamlar tekrardan..
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2024, 15:32:40 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Talisca1903

imza atmayan oyuncuyu oynatıp neden parlatayım ne faydası var bana imzayı attı şimdi oynasın kulüp menfaati budur o kadar yatırım yaptığım oyuncu A takıma çıkacaksa atacak imzayı şartsız yoksa neden çıkarayım
Sonra menajerlerini gönderiveriyorlar kimsenin gözünün yaşına bakmam ben

Çevrimdışı Talisca1903

(...) Hollanda da şöyle iyiyiz böyle iyiyiz felan diye yazmaya başladığında anlatamadık sana şimdi ne anlayacaksın
TR de biz deveye biniyoruz fes takıyoruz takım olarak ta senin gibi vizyoner Ajax tutmuyoruz Beşiktaşı tutuyoruz hani senin gülerek küçümsemeye çalıştığın
(...)
Senin zihniyetinin de ne olduğunu biliyoruz sana kalsa biz Türk lerin hepsi orta çağda birbirimizi kesiyoruz sen uzaktan öyle gazel okumaya devam et

Onur Küçük

• Ziyaretçi

imza atmayan oyuncuyu oynatıp neden parlatayım ne faydası var bana imzayı attı şimdi oynasın kulüp menfaati budur o kadar yatırım yaptığım oyuncu A takıma çıkacaksa atacak imzayı şartsız yoksa neden çıkarayım
Sonra menajerlerini gönderiveriyorlar kimsenin gözünün yaşına bakmam ben
Yok piyasa yaptırıp elimizden bedavaya gitmesini bekleyecekmişiz ya da diğer seçenek çocuk menajerini gönderip kulübü elinde oynatacak biz de çocuğa , menajerine hak vereceğiz.
Mevcut gençler içinde en potansiyelli olanının Semih olduğunu her ikimiz de dedik ama bunlar Semih'ten bir Batuhan yaratma derdine düşmüş anlaşılan.

Çevrimdışı Talisca1903

Yok piyasa yaptırıp elimizden bedavaya gitmesini bekleyecekmişiz ya da diğer seçenek çocuk menajerini gönderip kulübü elinde oynatacak biz de çocuğa , menajerine hak vereceğiz.
Mevcut gençler içinde en potansiyelli olanının Semih olduğunu her ikimiz de dedik ama bunlar Semih'ten bir Batuhan yaratma derdine düşmüş anlaşılan.
Emirhandan akıllanmayan Semih’ten ikinci darbeyi yemek istiyor aynı hatayı tekrar tekrar yapmak hata yapmak değildir onun başka bir ismi oluyor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Emirhandan akıllanmayan Semih’ten ikinci darbeyi yemek istiyor aynı hatayı tekrar tekrar yapmak hata yapmak değildir onun başka bir ismi oluyor
O Emirhan da ibret olacak altyapıdaki gençlere. Şimdi yapsın kariyerini görelim

Çevrimiçi murat

o darbeyi yiyen yada daha doğrusu yediren anlüpen di.muhtemelen semih kılıçsoyuda trabzona bedavaya peşkeş çekerdi.sonra çocuk zaten trabzonluymuş der işin içinden çıkardı.piyasa yapmayıp bedavaya uçuracaktı belki de.

Çevrimiçi gokhans

o darbeyi yiyen yada daha doğrusu yediren anlüpen di.muhtemelen semih kılıçsoyuda trabzona bedavaya peşkeş çekerdi.sonra çocuk zaten trabzonluymuş der işin içinden çıkardı.piyasa yapmayıp bedavaya uçuracaktı belki de.
Altyapıdan kaçan oyuncuların baş mübessibi zaten anç yönetimiydi.. Burda muhtemelen şenol ve diğerlerine oynatma diyen basiretsiz anç yönetimiydi. A takıma çıkıp süre bulmaya başladıkları vakit kontrat yapmak yerine, zaten asgari ücret alıyorlar, bu camianın evlatları diye iplemezsen yuvadan uçup giderler.. Yönetim, altyapı oyuncusuna ne yapılması gerekiyorsa semih'e onu yapmıştır. Olması gerekenler bile anç sonrası bize olağanüstü icraat gibi geliyor.

Çevrimiçi murat

Siyah-beyazlıların sezon başında yaptığı transferleri yorumlayan Başkan Çebi, “Jean Onana‘ya 4.5 milyon euro verildi ama 5 yıla yayıldı. Yıllık maliyeti maaşla beraber 2.1 milyon yapar. Bizim 1 oyuncuyla bu işi görmemiz olmaz. Her pozisyona yedek lazım. Amartey’i çok beğenen, Zaynutdinov’u Masuaku’nun önünde gören, Onur’u Rosier’in önünde göre, Bailly’i Amartey ve Colley’e yedek olarak gören bir hocamız var şu anda” dedi.

“ONANA’YI ŞENOL GÜNEŞ İSTEDİ”

Şenol Güneş’in istememesi nedeniyle Dusan Tadic transferinin gerçekleşmediğini vurgulayan Ahmet Nur Çebi, “Onana’yı Şenol hoca istedi. Djiku ve Tadic’i ise istemedi. ‘Benim istediğim oyuncular değil’ dedi. Tadic ile neredeyse sona gelmiştik. Önümüz kesildi, istenmediği için” açıklamasını yaptı.

Etiketler: