2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995695 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Daha yapılmadı ama adam fransaya gitti bugün resimde paylaştılar. Doğru söylüyorsun Onana'yı basından duymuş olacağız. Yabancı basından oda.
Bir kontenjanın daha açılması iyi oldu tabi ki. Kiralik şartlarını açıklarlarsa bilgi kirliliğinden kurtulmuş oluruz.

Bailly’ninde kontratindan çıkmamız iyi oldu ama nasıl çıktığımız konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadı henüz.

Yönetimin arkasındayim ve insAllah çok başarılı olurlar ama umarım bu detaylarda açıklanır.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir kontenjanın daha açılması iyi oldu tabi ki. Kiralik şartlarını açıklarlarsa bilgi kirliliğinden kurtulmuş oluruz.

Bailly’ninde kontratindan çıkmamız iyi oldu ama nasıl çıktığımız konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadı henüz.

Yönetimin arkasındayim ve insAllah çok başarılı olurlar ama umarım bu detaylarda açıklanır.
Baiilynin ilk yarı maaşını biz ödüyoruz, kalanını takımı ödeyecek. Onana dada maaşını takımı ödeyecek isterse 3 milyon civarı satın alma varmış. Basına yansıyan tabikide.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı KAP

Umarım kendisine kredi sağlayacak galibiyetler gelir, yoksa birkaç maça çiğ çiğ yemek için köşede bekleyenler istifa tezahüratlarına başlar kesin
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı sEuL

Baiilynin ilk yarı maaşını biz ödüyoruz, kalanını takımı ödeyecek. Onana dada maaşını takımı ödeyecek isterse 3 milyon civarı satın alma varmış. Basına yansıyan tabikide.
Aynen bunu diyorum işte Samet
Bu bilgileri Gio ile anlaşıldı, Genesio geldi, bugün Luce ile görüşülecek haberlerini paylaşanlardan duyuyoruz. Ne kadarı doğru? Ben zerre inanmıyorum hiçbirine. Onun için bu detaylar klup tarafından açıklanırsa daha iyi olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Aynen bunu diyorum işte Samet
Bu bilgileri Gio ile anlaşıldı, Genesio geldi, bugün Luce ile görüşülecek haberlerini paylaşanlardan duyuyoruz. Ne kadarı doğru? Ben zerre inanmıyorum hiçbirine. Onun için bu detaylar klup tarafından açıklanırsa daha iyi olur.
Valla ben muhasebe işini bıraktım artık. Bailly gitmesi gerekiyordu gitti mi gitti. Onana aynı şekilde. Gelmesi gerekenler de gelirse ben tamamım.

Geri kalan zamanda kulüp zarar mı edecek kar mı uzun vadede göreceğiz artık.

Çevrimiçi Monza

Yeni hocamız hayırlı olsun. Yaşı ve klup takımından uzak kalmış olması dışında bir sorun görünmüyor.

Yönetime de tebrikler. Bu bitik takıma, hem de 1,5 sene için bu seviyede hocayı getirmek kolay iş olmasa gerek. Bailly ve Onana ayrılığında da yönetim başarılı (eğer bilmediğimiz bir saygısızlığı vs yoksa, bence Onana'ya biraz fırsat verilmeliydi ama bu ortamda pekte mümkün olmazdı, artık varsa kalitesi kiralık gittiği klubünde göstersin).

Sevdiğimiz figürler olmalarına rağmen, kariyer ve çevre olarak toparlanma - yapılanma işlerinde Samet ve Feyyaz'dan çok umutlu değildim ama, gelişmeler umut verici. Bize düşen tam destek, hep destek.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/tanerbilge/status/1744072151941190021

şenol 2 mi geliyor acaba ama az hücumcusu

bana daha çok oyun stili yönüyle aykut2 geliyor gibi ama hayırlısı...

Çevrimiçi levitate

1-2 aya anlarız reyiz kulüp zamanları nasıl pek bilmiyoruz maalesef
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş görünümlü aykut hemde yaşlı alayım hocamı maç sonları da şöyle verirse özlü sözlerden deymeyin keyfimize

Şenol Güneş görünümlü aykut hemde yaşlı alayım hocamı maç sonları da şöyle verirse özlü sözlerden deymeyin keyfimize

Hahaha birde talisca atalım şenol güneş yanı oynatsın aykut yanıda ofansif olduğu için hemen yedeğe alsın  :evillol:

Çevrimiçi levitate

Hahaha birde talisca atalım şenol güneş yanı oynatsın aykut yanıda ofansif olduğu için hemen yedeğe alsın  :evillol:
bakasetas desem...
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

bakasetas desem...

Mümkünse TR liginde oynayan hiç bir futbolcuyu deme. Anadolu topçulardan bir şey olmaz ne svenson ne bakasetası istemiyorum.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bir gün telden uzak kaldık alakasız hoca gelmiş nedir ne değildir inşallah başarılı olur tanıyan bilen hangi sistemle oynar hoca yorumları geriye dönük okuyayyim hemen
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Hocayı pereiara ile kıyaslayan oldumu acaba ?

Çevrimdışı Talisca1903

maç sonunda kimsenin anlamadığı açıklamalar felan  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi levitate

Mümkünse TR liginde oynayan hiç bir futbolcuyu deme. Anadolu topçulardan bir şey olmaz ne svenson ne bakasetası istemiyorum.
(tr liginde oynayan herhangi bir topçu ismi)
bipbipbupbup

maç sonunda kimsenin anlamadığı açıklamalar felan  :evillol: :evillol:

portekizce konuşacağı için şenol güneşle durumları eşitliyorlar  :evillol: :evillol:

(tr liginde oynayan herhangi bir topçu ismi)

Hocayı pereiara ile kıyaslayan oldumu acaba ?

pereira bile bu hocanın yanında aşırı ofansif kalır. tam bir defans hocası aldık. abdullah avcı titre rakibin geldi

Çevrimdışı Talisca1903

Bir gün telden uzak kaldık alakasız hoca gelmiş nedir ne değildir inşallah başarılı olur tanıyan bilen hangi sistemle oynar hoca yorumları geriye dönük okuyayyim hemen
sen haklı çıktın bravo hiç alakasız bir adam geldi kalbin temizmiş sistem felan kimsenin daha bir şey bildiği yok A+ hoca sözünü tuttu Başkan yaşlı demans alzheimer başlangıcı felanda vardır aksi bir adam tam benim kalem

Çevrimdışı BlackEagle16

pereira bile bu hocanın yanında aşırı ofansif kalır. tam bir defans hocası aldık. abdullah avcı titre rakibin geldi

Yapma yaa valla iyice karamsarlığa gömüldüm :(

Etiketler: