2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995595 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

gedson öyle bir topçu değil o yüzden nooo

gedson b2b olur, sahanın ameleliğini çeker, pis işlerle uğraşır arada top sürer vs.

biz genel olarak çok alakasız roller yüklüyoruz o da altından kalkamıyor, santos hoca halleder onu np
Abu ve rosi affedilebilir bu arada. Artık içim rahat :) hoca gerekeni yapar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zubeyirbaya

aslında şu disiplin sorunu tespitine (samet aybabanın açıklamasının temel gündemi buydu) tam doğru atış yapmışız. açıkçası fransızca konuşan tayfayı mum edecek adam o konuda hiç şüphem yok. en ufak müsamaha göstermez, yola gelmezlerse de direk postalar. sahada yeterince çalışmıyorsa ronaldo'yu da kesmiştir ve bu huyunu severim. kaotik dönemi toparlayacak tecrübesi ve nitelikleri var.

Çevrimiçi levitate

Abu ve rosi affedilebilir bu arada. Artık içim rahat :) hoca gerekeni yapar.
satsınlar ya az para girsin
bipbipbupbup

Çevrimdışı Unnamed

Bu oyuncular Santos'u kenarda öldürür. Benden demesi  :biggrinking:

Çevrimdışı Savaş

Bakalim hangi portekizliler Beşiktaş'a yazılacak şimdi sallama basın tarafından:D

Oyum Renato Sanchez

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

aslında şu disiplin sorunu tespitine (samet aybabanın açıklamasının temel gündemi buydu) tam doğru atış yapmışız. açıkçası fransızca konuşan tayfayı mum edecek adam o konuda hiç şüphem yok. en ufak müsamaha göstermez, yola gelmezlerse de direk postalar. sahada yeterince çalışmıyorsa ronaldo'yu da kesmiştir ve bu huyunu severim. kaotik dönemi toparlayacak tecrübesi ve nitelikleri var.
Ronaldo'yu her baba yiğit kesemez. İnşallah oynatacağı futbolda bizi tatmin eder. Ben defansifmış, ofansifmiş çok kafama takmıyorum. Geçişler net olsun, oyuncular sahada mıymıntı gibi takılmasın yeter. Sahada hırçın futbolcu görmek istiyorum artık. Özledik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Önce bir antrenmanda hocayı ikna etsinlerde :)

Çevrimiçi Samet Demir

satsınlar ya az para girsin
Hoca ne derse kabülüm :) normalde satılması tarafındaydım bende.

Çevrimdışı Talisca1903

70 lik yaşlı hoca iyidir dil altını aldımı kimse tutamaz B12 felan de azalmıştır maç sonu açıklamaları felan çok eğlenceli olacak

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben de proje hocası getirmelerini bekliyordum ve istiyordum açıkçası ama bu ortamda 4-5 maç sonra bu adamları korumamız çok zor. Hele böyle yangın bir ortamda büyük sıkıntı olabilirdi. Santos bayağı disiplinli ve sert bir adam. Portekizde ve Polonyada da o konuda gündem olmuştu. Bize de bu eldeki oyuncu kadrosuyla aslında böyle bir adam lazım. Sanırım Ahmet Bulut getirdi, umarım gelmeden de oyuncu işleri konuşulmuştur ve kaliteli birkaç oyuncu gelir. Mesela Renato Sanchez, Danilo falan iyi olabilir.

Bu adamlari koruyup proje hocasi getirmeyeceklerse niye geldi Hasan Arat? O zaman ANC kalsaydi, onlar zaten her 1-1.5 senedir bir antrenor getiriyordu. Kisa vadede takimi toplayacak hoca getirsen ne olacak. Sanki 2-3 transferle su FB ve GS’yi gecme sansin var da…..

Çevrimdışı Sefa Kara

Önce bir antrenmanda hocayı ikna etsinlerde :)

Cenk tosun bunu beğenmedi :D

Çevrimdışı Sefa Kara

svenson da yem olabilir o zaman

Çevrimiçi Samet Demir

svenson da yem olabilir o zaman
Bailly, onana, hoca transferini resmi siteden öğrendik.

Genesio, gio basına göre %100 gelen hocalar. :)

Çevrimiçi levitate

Bakalim hangi portekizliler Beşiktaş'a yazılacak şimdi sallama basın tarafından:D

Oyum Renato Sanchez

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
danilo pereira
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Şimdi herkes ters köşe oldu arafta kaldı harıl harıl hocayı kötüleyecek şeyler hazırlamaya uğraşıyorlardır 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocanı  asıl yardımcıları Ricardo Santos, Jorge Manuel gibi.
Diğerlerinde ise kariyer adına hiç bir şey yok, sevimsiz bir durum.
Sanki siz de gidin biraz para kazanın demisler gibi.

Çevrimdışı Talisca1903

ahmet bulut mendes den bakacaz oyunculara gibi gözüküyor

Çevrimdışı sEuL

Bailly, onana, hoca transferini resmi siteden öğrendik.

Genesio, gio basına göre %100 gelen hocalar. :)
Onana hakkında resmi siteden açıklama yapıldı mı? Ben kaçırdım sanırım, baktım ama birsey bulamadım.

Çevrimiçi sefaköykartali

Benficadan Rafa Silva sene sonu free kalıyor, iyi transfer olur.
Renato Sanches de aynı şekilde.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Onana hakkında resmi siteden açıklama yapıldı mı? Ben kaçırdım sanırım, baktım ama birsey bulamadım.
Daha yapılmadı ama adam fransaya gitti bugün resimde paylaştılar. Doğru söylüyorsun Onana'yı basından duymuş olacağız. Yabancı basından oda.

Çevrimdışı Talisca1903

Benficadan Rafa Silva sene sonu free kalıyor, iyi transfer olur.
Renato Sanches de aynı şekilde.
rafa silva gelecek bence

Çevrimiçi gokhans

2024’de sözleşmesi bitecek portekizlilere baktım.. joa felix, cancelo, rafa, guedes, renato sanchez, podence, andre gomez, andre silva falan inanılmaz bir liste çıkıyor karşıma..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: