2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996667 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

sidnei kariyer yaptı yine
portekiz çetesi tayfur maketli carvahal teknik direktörlüğü  ne günlerdi  :lol: :lol:

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi murat

Sağlam bir tane stoper bizim savunmayı düzeltir umarım iyi bir adam alırlar oraya.
bizim en son bakmamız gereken yer stoper.önce büyük takım gibi oynatacak ortasaha ve santraforlar ile futbol oynamaya başlamalıyız.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu saçma sapan kaostan kurtulmak için iyi hoca bu sene Türkiye kupasını alır ligdede üçüncü yapıp avrupaya götürür takımı sonrasına bakılır yönetim bence iyi hamle yaptı Glasner'in veya onun gibi birçok hocanın adı geçmişti yapılanma için ama o adamları burada yapılanma falan dinlemeyip 2-3 aya yerlerdi.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 19:28:17 Samet Ç ]

Çevrimiçi Necmi

İnşallah buradakiler de ders olur abi bu. Basından okuyup okuyup burda bileniyordu inceden yönetime bazı arkadaşlar.

Bence kimseye inanmamak lazım bu saatten sonra. Çok büyük saygı duydum gerçekten. Oh ya bu işte ya! Çok özlemişim şu ortamı. Çok özlemişim Beşiktaş üzerinden prim yapmak için laf çıkartmayan yöneticiyi, başkanı. Çok özlemişim tek derdi işini yapmak olan insanları. Valla çok keyifliyim

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladığım yönetim kimseyi sallamıyor bir planları var o doğrultuda gidiyorlar iyi olur kötü olur bilmem ama plan olması iyidir zaten taraftar gücünü bu kadar arkasına alan yönetim üç beş gruba birkaç basın mensubuna pabuç bırakmamalı

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bizim en son bakmamız gereken yer stoper.önce büyük takım gibi oynatacak ortasaha ve santraforlar ile futbol oynamaya başlamalıyız.

Kesinlikle... İlk amacım Türkiye ligi olması gerek( gelecek sezonlar için)

Çevrimiçi Samet Ç

bukari için 12.5 istemişler hmm
Taş çatlasın 5 milyon ederi var

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/demarkesports/status/1744012515271483851
1-2 haftadır Fb-Savic ilgisi ciddi kişilerce yazılıyor.Hasan Arat başkanken biz Fb nin ilgilendiği oyuncuya gitmeyiz.Aynı şekilde de Fb bizim ilgilendiğimiz oyuncuyla ilgilenmez.Kartal Yiğit ve Övünç Özdem'den çıktı haber.Taraftarları birbirine düşürüp prim kasmak için YALAN haber yapıyorlar.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Şu saçma sapan kaostan kurtulmak için iyi hoca bu sene Türkiye kupasını alır ligdede üçüncü yapıp avrupaya götürür takımı sonrasına bakılır yönetim bence iyi hamle yaptı Glasner'in veya onun gibi birçok hocanın adı geçmişti yapılanma için ama o adamları burada yapılanma falan dinlemeyip 2-3 aya yerlerdi.
1.5 yıllık dönemde neyin yapılanmasını yapacaksın yapılanma uzun iş adım atsalar sonu gelmez başarısız kabul edilirler şu an hızlıca günü kurtarmak lazım

Çevrimdışı levitate

Taş çatlasın 5 milyon ederi var

10 bin euro verin ucuza 5 gol atarım valla nolcak
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

yönetim gayet iyi gidiyor yapılanma felan 1,5 yılda yapılacak iş değil en baştan takımı üst seviyeye çıkarma fikirleri varmış anlaşılan ona göre hoca getirdiler herkeside yapılanma felan diye güzelce yemlediler .Transferlerde bu minvalde gidecek belli oldu helal olsun taraftarı medyayı herkesi iyi kandırdılar
herkes kafasına göre yapılanıyordu bence hiç kimse yapılanmasın farklı bir planları var onun üzerinden yürüyorlar Beşiktaş böyle düşünür büyük takım refleksi budur

Çevrimiçi Savaş

Şu kadroya, devre arasında A+ teknik adam getirmek kolay değil arkadaşlar.

Bu adamı şu ortama 1.5 yıllık ikna etmek.. Bilemedim büyük iş.

Şimdi herkes ne kadar verdik 1.5 yıllık onun peşine düşmüştür.

Biraz daha inceledim de maalesef görüşlerim olumsuz gibi. Portekizli aykut kocaman almışzı gibi.

Çevrimdışı Talisca1903

Biraz daha inceledim de maalesef görüşlerim olumsuz gibi. Portekizli aykut kocaman almışzı gibi.
dur hemen ya cv de porto sporting herşey var bence olacak bundan büyük takım büyük hoca

dur hemen ya cv de porto sporting herşey var bence olacak bundan büyük takım büyük hoca

ben bu adamı avrupa kupasında hatırlıyordum zaten biraz istatistiklere falan baktım defansif bir hoca bize uymayacak bir hoca. 1-0 olsun bizim olsun kafacı. Sıkıtnı valla ben hiç beğenmedim ama destekleyeceğiz inşallah bizi yanıltır.

Çevrimdışı Talisca1903

Şu kadroya, devre arasında A+ teknik adam getirmek kolay değil arkadaşlar.

Bu adamı şu ortama 1.5 yıllık ikna etmek.. Bilemedim büyük iş.

Şimdi herkes ne kadar verdik 1.5 yıllık onun peşine düşmüştür.

millet muhasebeci oldu çakıl taşına çalışacak değil ya para şu aşamada son kıstas başarılı olsun bize ne parasından

Çevrimdışı Talisca1903

ben bu adamı avrupa kupasında hatırlıyordum zaten biraz istatistiklere falan baktım defansif bir hoca bize uymayacak bir hoca. 1-0 olsun bizim olsun kafacı. Sıkıtnı valla ben hiç beğenmedim ama destekleyeceğiz inşallah bizi yanıltır.

tamam milli takımda öyle oynattı ama portekiz de biraz CR7 takımı gibi biraz sporting porto yunanistan kariyerine bakmak lazım orda ne oynatmış bence şu aşamada böyle baskın bir kişilk (CVsine göre söylüyorum ) daha mantııklı

tamam milli takımda öyle oynattı ama portekiz de biraz CR7 takımı gibi biraz sporting porto yunanistan kariyerine bakmak lazım orda ne oynatmış bence şu aşamada böyle baskın bir kişilk (CVsine göre söylüyorum ) daha mantııklı

Orada da aynı oyun zaten. Yani ben daha çok kurucu-ofansif oyun oynatan hocayı tercih ederdim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Orada da aynı oyun zaten. Yani ben daha çok kurucu-ofansif oyun oynatan hocayı tercih ederdim.
aldıracağı oyunculara bakacağız hele bir geçsin bakalım takımın başına

Çevrimdışı Talisca1903

svenson hocaya sunulmuştur o zamn yada o da yem olsa gerek belki de alınmaz

Çevrimiçi sefaköykartali

Hocayı en son Euro 16da izledim orada da kanatsız 4-4-2 diamond oynatıyordu. İyi bir stoper, iyi bir orta saha ve iyi bir santraforla bizde oynatabilir mi? Bilemedim.

Mert
Svensson - Talha - Lider Stoper - Masuaku
Amir
X - Gedson
Bakasetas
Semih - Pivot Santrafor gibi bir şey kurabilir miyiz acaba diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Hocayı en son Euro 16da izledim orada da kanatsız 4-4-2 diamond oynatıyordu. İyi bir stoper, iyi bir orta saha ve iyi bir santraforla bizde oynatabilir mi? Bilemedim.

Mert
Svensson - Talha - Lider Stoper - Masuaku
Amir
X - Gedson
Bakasetas
Semih - Pivot Santrafor gibi bir şey kurabilir miyiz acaba diye düşünüyorum.
polonya yı nasıl oynatmış performansı nasıl bir bakalım

Çevrimdışı Sefa Kara

gedsona bir kıpırtı gelebilir portekiz effect.

Portekizlik çeteyi yeniden kuruyormuyuz :D Simao,Almeida,Quaresma,Fernandes.

Etiketler: