2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995413 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

transfer eden takım oldu bittiye getirmeye çalışıyor olabilir.sosis imalatı gibi halkın gözüönünde yapılacak iş değil :lol:
başkan marsilya başkanını gece uyurken aradı sanırım uyku sersemi adam olur dedi sabah kalktığında akşam böyle bir kabus gördüm diye ailesine anlatmıştır sonra kulübe geliyor kapısında elinde valiz bekleyen onana var 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Sene basinda Senol Gunes'in bazi tercihlerini evlat gibi koruyan da sendin, sonucu gorduk zaten.
Zorunluktan da olsa son birkac mac oynayan Semih'in performansini da goruyoruz, onu tercih etmeyen (!) Senol Gunes'in hakliligini da.
Senol Gunes'in prenslerini de goruyoruz iste, senin cok begendigin Onur Bulut'u da.
Senin gibi futbol ulemalarinin yaninda bazi kisiler halt etmis tabii.
Semih konusunda haklılık payın var ama yönetimsel bir durum da olabilir. Sözleşme imzalamadan sürekli 11 oynaması menejerinin elini güçlendiriyor. Misal şuan sözleşme imzaladı hocalarda gönül rahatlığı ile oynatabilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

aynı sözü Beşiktaştan herhangi bir kişiyi yada kurumu büyük gördüğümü söyleme gafletinde bulunursan sende alırsın aynen cevabı :icool: :icool:
pucusu adalıcı yazarsan o zaman tarzın değişmiş derim o tarz yazarım seninle daha öyle bir yola girmedik :evillol:

:) çok eğlenerek okuyorum 2 gündür mesajlarını.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

belki onlar da başka onana ile karıştırmışlardır :D
Yabancı kaynağın altına bizim taraftarın sürekli üzgün mesaj atması falan :)

Çevrimdışı Sefa Kara

marsilya aboubakar,rosier ile de ilgileniyormuş.Bu klübü kardeş klüp ilan edebiliriz :evillol:

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

:) çok eğlenerek okuyorum 2 gündür mesajlarını.
bravo sana nasıl istiyorsan öyle oku

Çevrimiçi Samet Demir

marsilya aboubakar,rosier ile de ilgileniyormuş.Bu klübü kardeş klüp ilan edebiliriz :evillol:
Sadece Onana ile olmaz, Kondogbia'nın diyeti kolay ödenmez :)

Çevrimdışı Talisca1903

bu genç oyuncu fetişizmi öldürecek beni ne yani genç olan bizimde yaşlı olna gs nin topçusumu.Eğer bizimse önce atacak imzasını benim menfaatlerime göre sonra da hakederse giyer formayı ama hakederse.Eğer imza atmıyorsa iyi de oynasa haketmiyor demektir.Menajerini gönderen bebeleri ne savundunuz şurada herkes Semihteki yeteneği görür uygun şartta zamanda oynatır .Bunların bir çok parametresi var herkesin kafaındakine göre uygulanacak hali yok önce klüp menfaati.Attı imzayı şimdi rahatça oynayablir gidecek adamı neden oynatayım

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sene basinda Senol Gunes'in bazi tercihlerini evlat gibi koruyan da sendin, sonucu gorduk zaten.
Zorunluktan da olsa son birkac mac oynayan Semih'in performansini da goruyoruz, onu tercih etmeyen (!) Senol Gunes'in hakliligini da.
Senol Gunes'in prenslerini de goruyoruz iste, senin cok begendigin Onur Bulut'u da.
Senin gibi futbol ulemalarinin yaninda bazi kisiler halt etmis tabii.
Kaygısızlar diye bir dizi vardı bilir misin? Orada bir karakter vardı . Sürekli ' Ben Amerika'dayken şöyle yapardık ederdik' diye konuşan eden her şeyi bilen bir tip. Sen de işte onun Ajax modelisin. Maşallah her yerinden bilgi, vizyon akıyor. Tabii biz cahil Türkler anlayamayız seni. Kusurumuza bakma. O Onur Bulut da bu arada Almanya kökenli futbol temeli. Buyur Almanlar'ın futbol sistemleri hakkında yorum yap.
Bu arada asıl sorun takımın kimyasının bozulması ve bunun Afrikalı oyunculardan başlayıp takıma sirayet etmesi. O yerdiğin Onur Bulut; Şenol Güneş zamanında Milli takıma seçilip oynadı.

Çevrimdışı Talisca1903

madem istekleri var al Abuşu ver Aboumeyangı desek fit miyiz?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bu genç oyuncu fetişizmi öldürecek beni ne yani genç olan bizimde yaşlı olna gs nin topçusumu.Eğer bizimse önce atacak imzasını benim menfaatlerime göre sonra da hakederse giyer formayı ama hakederse.Eğer imza atmıyorsa iyi de oynasa haketmiyor demektir.Menajerini gönderen bebeleri ne savundunuz şurada herkes Semihteki yeteneği görür uygun şartta zamanda oynatır .Bunların bir çok parametresi var herkesin kafaındakine göre uygulanacak hali yok önce klüp menfaati.Attı imzayı şimdi rahatça oynayablir gidecek adamı neden oynatayım
Bu kadar basit bir konuyu bile işte tane tane açıklama gereğini duyuyorsun.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu kadar basit bir konuyu bile işte tane tane açıklama gereğini duyuyorsun.
Türkiyede tıp yok doktor yetişmiyor diyen kafa bu ne anlatmaya çalışsan boş o zamanda ne uğraşmıştık anlatmaya iğneyle kuyu kazmak gibi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2024, 16:13:18
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Beşiktaş, Anastasios Bakasetas ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı. (SPORT24)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2024, 16:17:43
  • Beylikdüzü-İstanbul
Beşiktaş, Jamaal Lascelles ile ilgileniyor.(Daily Mail)

Çevrimiçi kartalizma190399

Semih konusunda haklılık payın var ama yönetimsel bir durum da olabilir. Sözleşme imzalamadan sürekli 11 oynaması menejerinin elini güçlendiriyor. Misal şuan sözleşme imzaladı hocalarda gönül rahatlığı ile oynatabilir.

Zannetmiyorum ya neyse. Semih oynarken uzatti iste sozlesmesini.
Elimizden kaciririz diye yetenekli gencleri oynatmaya korkacak kadar sacmalayacaksak zaten kapatalim kulubu daha iyi.

Çevrimiçi levitate

iyi hoş ama hoca yokken kafamıza göre transfer yapmak çok saçma, bize hoca gelecek öyle hamle yapılacak denmedi mi

gelecek adam belki svensson'u beğenmeyecek mesela neden kontrolden falan geçirdik? anlaşırsın hocan gelince sorarsın ne diyorsun gelsin mi diye

bipbipbupbup

Kaygısızlar diye bir dizi vardı bilir misin? Orada bir karakter vardı . Sürekli ' Ben Amerika'dayken şöyle yapardık ederdik' diye konuşan eden her şeyi bilen bir tip. Sen de işte onun Ajax modelisin. Maşallah her yerinden bilgi, vizyon akıyor. Tabii biz cahil Türkler anlayamayız seni. Kusurumuza bakma. O Onur Bulut da bu arada Almanya kökenli futbol temeli. Buyur Almanlar'ın futbol sistemleri hakkında yorum yap.
Bu arada asıl sorun takımın kimyasının bozulması ve bunun Afrikalı oyunculardan başlayıp takıma sirayet etmesi. O yerdiğin Onur Bulut; Şenol Güneş zamanında Milli takıma seçilip oynadı.

Evet, zaten adamdan birsey olamayacagini anladiklari icin gonderdiler Almanlar.
Adam gibi topcu olsa kalirdi Almanya’da.
Boyle isliyor duzen iste. Senin kucuk gordugun duzen dokuntulerini buraya yolluyor sen de avunuyorsun iste.
Milli takim muthis kritermis zaten. Milli takimla ne yaptigini da gorduk o Senol Gunes’in.
Milli topcu Umut Meras’i, Baki Mercimegi, Fahri Tatan’i vs. O da bu seviye iste.

Çevrimdışı Talisca1903

iyi hoş ama hoca yokken kafamıza göre transfer yapmak çok saçma, bize hoca gelecek öyle hamle yapılacak denmedi mi

gelecek adam belki svensson'u beğenmeyecek mesela neden kontrolden falan geçirdik? anlaşırsın hocan gelince sorarsın ne diyorsun gelsin mi diye
şu an yeniden kadro kurma olayına girdiler svenson içime sinmedi hem yabancı hem kalite bakımından bizi taşımaz ama orta sahada bakasetasa yok denilmez yaratıcı oyuncu yok orta sahada ama 2,5 yıl çok bence orada opsiyon olmalı
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 16:43:14 Talisca1903 ]

Ilk 2 transfer de kagit uzerinde cok gerekli degil, ama cok gereksiz ve kotu de degil.
Bakasetas genis rotasyonda faydali olabilir, Svensson da Rosier gidecekse fena olmayan idare edecek sagbek.
Ama o kadar acil ihtiyac varken ve kontenjan sikintisi varken 2 kontenjani acil olmayan 2 transfere ayirdik.
Ustelik teknik direktor belli degilken. Yeni gelecek hoca ben ofansif hizli beklerle oynamak istiyorum dedin an gittin, Svensson’un kontrat ve 1 yabanci kontenjani aninda cop oldu.
Insallah diger transferleri de yaparlar, yoksa boyler birakirlarsa duzelmez bu takim.
Neyse, insallah bari imzalar atilmaz veya haberler yalandir ve teknik direktor beklenir.
Yoksa profesyonellik bekledigimiz yonetim amatorlukte ANC yonetimiyle yarismaya devam edecek.

Çevrimdışı Talisca1903

abuşla rosier de istiyormuş marsilya yeter lan içini boşalttınız klübün her oyuncumuza salça mı olacaksınız yeni Seviila kesildi başımıza :icool: :icool:

Çevrimiçi gokhans

Hasic, berkay, montero ve diğer kiralıklardan haber var mı? Kiradan dönseler keşke yeni hocanın görme fırsatı olsa. Hasic baya sağlam istatistik yapmış takımında. Şutör bir oyuncu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sefaköykartali

Devre arası Gedson ve Rashica dışında bütün yabancıları yollayabiliriz bence.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2024, 18:22:06
  • Beylikdüzü-İstanbul
Beşiktaş, Atletico Madrid'in Karadağlı stoperi Stefan Savic ile ilgileniyor. (@ovuncozdem)

Çevrimdışı sEuL

Forum kurulu keske ayri bir konu basligi acsa [SG vs. Non-SG Fans] ve bazi arkadaslarda orada tartissalar.
Bazen hayran kaliyorum ne kadar cok vaktiniz ve enerjiniz var diye, ayni konulari ayni argumanlarla ayni kisilerle kesintisiz bir sekilde aylarca tartisiyorsunuz. Bir konuyu birbirinize bir sene boyunca anlatamiyorsaniz cok net birbirinizi anlamak istemiyorsunuz demektir ve bir sene daha tartissaniz farkli bir sonuc ortaya cikmayacak. Engelle gec iste arkadas off :s20:

Etiketler: