2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996577 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş ile %66 topla oynama oranı ile adana’dan 4, %70 oynama oranına ulaştığımız maçda ise trabzon’a 3-0 yenildik. Kısacası Topa sahip olma oranını başarıya ilişkilendirmek futbol cehaletidir. Önemli olan hızlı veya olgun ve alfa ataklardır. Tekrar hatırlatmakda fayda var 11maçlık %49,7 ortalama topa sahip olma oranı var valerian’ın!!!
topa sahip olma çok saçma istatistik stoperşer arasında üçyüz pas yapılınca yüksek topa sahip olma yüzdesi çıkar ama topu yarı sahanın ötesine taşıyamazsın biz onu yaşadık tabi %70 topa sahip olup üç dört yersin topa sahip olma yüzdesinin kondisyonla ne ilgisi var onuda anlamadım biz geride paslaşırken istatistik yaptık ama koşu mesafelerine bakınca ligin sonuncusunun bile gerisinde kalıyorduk koşu oranlarına bakmadım ama bu takım 90 la 100 arası bir yerdedir tahminim cenkle abunun hiç koşmadığını düşününce 90 ın altına düşme ihtimalide var tabi

Çevrimiçi Samet Demir

senin derdin ne Beşiktaş mı millete ayar vermek mi? saygısızlık etmek istemiyorum derken bile saygısızlık ediyorsun.Her fırsatta her yazdığımı Şenol Güneş bağlayan bu yola girende sensin.Sana 50 kere söyledim tadında bırakacaksın diye bilirsin özelden genelden her zaman sana değer verdiğimi söyledim.Aynı şekilde sende bana inkar etmem ama İnsanın bi sabır noktası var bunu 50 kere geçtin senden başka bir de g.s sizi ne yapalım
Geçen sene yediğin hurmalar gün gelir seni tırmalar. :) Şenol konusunda bir sana yazıyorum oda sen Şenolu Beşiktaştan büyük gördüğün için. Dünden beri konulara müdahil olmak istemiyorum ama yazmaya devam ediyorsun. Tamam sen haklısın deyim de konu kapansın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Geçen sene yediğin hurmalar gün gelir seni tırmalar. :) Şenol konusunda bir sana yazıyorum oda sen Şenolu Beşiktaştan büyük gördüğün için. Dünden beri konulara müdahil olmak istemiyorum ama yazmaya devam ediyorsun. Tamam sen haklısın deyim de konu kapansın.
gerek yok bana Beşiktaştan büyük görüyorsun herhangi bir kişiyi yada kurumu dediğin yerde yazacak bir şey kalmaz. Yakıştırmaların en saçmasıda bu aynen iade ederim kafandan yazmaya devam edeceksen işimiz var

Çevrimiçi murat

Bu durumdan hızlıca çıkmanın tek yolu gs in yaptığı gibi paraya kıyıp oyuncu transferi yapmak ama onlarda da başarı oranı yüzde 50 yi geçmez gerisi federasyon ve hakemlerin desteğiyle hallediliyor.
 hasan arat yönetimi daha ucuz ve geleceğe dönük transfer yöntemini belirlemiş ifade ettiklerine göre.2-3 yıldız transferi gerisi altyapı ve gelecek vadeden oyuncular olacak sanırım.ne kadar sabredilir ne kadar dayanabilirler göreceğiz.

şimdilik görünen bir rüzgar yakalayamadıkları ve hatta rüzgar tersten esiyor ve karşı koyacak bir şey yapamadılar.iyi bir teknik direktör ve acilinden en az 3 tane kaliteli oyuncu lazım.benim tercihim bir iyi santrafor ve çok iyi bir 10 numaraya yakın 8.stoper işini yaza bırakırım.rosieri geridöndür colley masuaku tayyip emrecan bu seneyi çıkartırım.defansta çok sorun olduğunu düşünmüyorum.ileri bölgede domine edemiyoruz oyunu iş defansa yıkılıyor.önce beşiktaş gibi hücum edebilmek gerekiyor.gardımızıdüşüren ortasaha ve hücumdaki performans.

Çevrimiçi kartalizma190399

Kadro konusunda biraz fazla duygusal ve abartili davraniyoruz bence. 11 komple degismeli, 13-14 transfer vs yazan var.
Bu zaten maddi olarak mumkun degil, oyle bir paramiz yok. Ikincisi, organizasyon olarak mumkun degil. Bu sayida oyuncu alip satip basarili olmak cok cok zor. GS yapti gerci gecen sene, ama o kadar butcemiz yok. Ucuncusu, kadro'yu o kadar bosaltabilirmiyiz muamma. Bosaltmaya kalksan zaten maddi zarar goreceksin, bu da transfer butcene yansiyacak.

Bu takimin berbat bir teknik ekiple sezona baslayip fiziksel olarak bitirildigini, taktik-organizasyon namina hicbirsey yapilmadigini unutmamak lazim. Hadi yeni transferler berbat, eyvallah. Bazi oyuncular sakat veya yaslanmis, onlari bitik olarak goruyoruz, eyvallah. Ama Masuaku, Rosier, Gedson, Rashica gibi adamlarin neler yaptigini gorduk son 2 senede. Hatta Colley, Amir, Salih, Muleka bile bir yere kadar iyi bir performans sergiledi. Herkes de bu kadar kotu olamaz.

Mesela Onana'yi yerin dibine soktuk. En cok ben karsi ciktim bu transfere, ama bunun nedeni tamamen bonservis bedeli ve ihtiyacimizi karsilamamasi. Ama 2. lig seviyesinde bos topcu da degil. Gecen sene 4 milyon euro'ya Lens aldi bu adami, sezon basinda da birkac kulup teklif yapti, simdi Marsilya istiyor. Bu adama 2 mac 90 dakika sans vermeden kanaatimizi verdik bile. Belki gelecek antrenor klasik bir 6'yla oynamak isteyecek ve Onana'yi kullanacak? Nereden bilebiliriz ki?

Ayni sey Rosier icin gecerli. Rosier'in vasat hali bile ligi kotarir. Sozlesmesinden cikmadan Svensson ne alaka? Ki bence Vasat bir Rosier=Iyi bir Svensson. Yeni antrenor bir gelsin gorsun karar versin yahu. Bailly Villarreal'e gitti, sakatligindan bagimsiz cok da cop degilmis. Onana'yi Marsilya istiyor, o kadar da cop olamaz herhalde.

Tum kadro'yu cop yaptik bir anda. Evet, bazi mevkiler bos, oraya cok saglam transfer yapmaliyiz. Lider stoper, sisteme gore bir 9.5/10 veya yaratici 8, iyi bir kanat, Aboubakar gider iyi bir santrfor vs. Bunlar zaten alinmali da, butun kadro'yu cop yapip gondermek de olacak is degil yani.

Çevrimiçi Necmi

ben etmiyorum nefret felan Sergenden de Şenol Güneş dende şampyon yapmış hocalar her hıyara tuzla koşanda sensin her yorumun altına Şenol Güneş diye gelirsen alakalı alakasız tam tuzluk olursun
yoo onura yazdığım mesaja koştuğuna göre tuzluklu olan sensin burda beşiktaşı konuşuyoruz ortada enkaz var bu enkazı bırakanda şenol ne konuşacağım burda terimimi konuşayım anlamadım burda beşiktaşın durumu ortadayken enkazı bırakan şenolu konuşmak gayet doğalda her şenol eleştirisine laf yetiştirmek normal değil
Bazen bakıyorum ortalıkta yoksun bayadır mesaj atmamışsın dur şunu foruma çağırayım diyorum ve bir şenol eleştirisi yapıyorum ve saniyesinde bitiyorsun 😂 işde buna hıyar sallayana tuzlukla koşmak denir
Atalarımız ne güzel söylemiş değilmi
Gerçekten merak ediyorum foruma şenol düzeneği falanmı kurdun biri şenol adını geçirince telefonun alarm falanmı veriyor😂

Çevrimiçi Necmi

senin derdin ne Beşiktaş mı millete ayar vermek mi? saygısızlık etmek istemiyorum derken bile saygısızlık ediyorsun.Her fırsatta her yazdığımı Şenol Güneş bağlayan bu yola girende sensin.Sana 50 kere söyledim tadında bırakacaksın diye bilirsin özelden genelden her zaman sana değer verdiğimi söyledim.Aynı şekilde sende bana inkar etmem ama İnsanın bi sabır noktası var bunu 50 kere geçtin senden başka bir de g.s sizi ne yapalım
hani ben nerdeyim o kadar mesaj atıyorum sabır noktanı geçemedimmi 😳 hımmm form düşüklüğü var bende demek daha fazla mesaj atmam lazım 🥺

Çevrimdışı Talisca1903

hani ben nerdeyim o kadar mesaj atıyorum sabır noktanı geçemedimmi 😳 hımmm form düşüklüğü var bende demek daha fazla mesaj atmam lazım 🥺
aynı sözü Beşiktaştan herhangi bir kişiyi yada kurumu büyük gördüğümü söyleme gafletinde bulunursan sende alırsın aynen cevabı :icool: :icool:
pucusu adalıcı yazarsan o zaman tarzın değişmiş derim o tarz yazarım seninle daha öyle bir yola girmedik :evillol:

Çevrimdışı Sefa Kara

bakasatas,svenson yine anadolu jk oluyoruz hep vasat oyuncular.

Aratın vizyonuda anç kadarmış.

Hoca yok ortada svenson alınıyor yeni gelen hoca bu oyuncuyu istemiyorum derse ne olacak ?

Çevrimdışı Talisca1903

neyse transfere dönmek istiyorum anadoludan yabancı almayın bakasetası alın o karadenizden sıkıntı olmaz

Çevrimdışı Talisca1903

bakasatas,svenson yine anadolu jk oluyoruz hep vasat oyuncular.

Aratın vizyonuda anç kadarmış.

Hoca yok ortada svenson alınıyor yeni gelen hoca bu oyuncuyu istemiyorum derse ne olacak ?
baka iyidir sefa o bölgede iş yapar şut var çalım var pres yapar

Çevrimdışı Sefa Kara

Çıkan hoca adayları birbirinden vasat bir telefonla bütün kapıları acıyordun arat aça aça 80 yaşında lucescu mu alıcan onu hiçbir şey demeden de alırdık zaten.

Çevrimdışı Sefa Kara

baka iyidir sefa o bölgede iş yapar şut var çalım var pres yapar

Daha iyisi lazım kapanan takımlara karşı etkili olamıyorum kilit açan oyuncu lazım bize talisca vari szymanski tarzı.

Yaratıcı 10 numara lazım.Hadi o su götürür desen svenson nedir.Onurun 1 tık üstü rosierin 1 tık altı anadolu jk mi olacağız başımıza da ertuğrul sağlam gelsin tam olsun.

Svensson belli ki Samet Aybaba transferi. Ama gerçekten mantıksız bi transfer. Rosier gidecek bu belli. Yerine gelmesi gereken adam Svensson değil ki. Tamam her mevkiye çok üst düzey adam alamayız ama Rosier maaşına ve muhtemel bonservis gelirine daha iyisi alınabilirdi. Bakasetas, Svensson transfer ağımız ülkemizdeki yabancılar olacaksa ne değişecek kulüpte. Aybaba’nın varlığı için en büyük endişem buydu. Futbolu bildiği dar bir çevre olarak görmesi. Bakasetas mesela fena oyuncu değil ama sen bunu Beşiktaşın 10 numarası olarak konumlandırıyorsan sıkıntı büyük demektir. Çünkü seviyesi bu değil adamın. Ama hem 10 numarayı hem 8 numarayı yedekler, gerekirse şut tehditi yaratır gözüyle bonservissiz transfer ediyorsan bu kabul edilebilir.

Samet Aybaba'yi getirirsen boyle olur. Sportif direktor tecrubesi 0, antrenorluk kariyerindeki en buyuk basarisi Besiktas'i 1 sene calistirmak, o da tamamen bitik hedefsiz bir Besiktas'i. Bu kariyere sahip bir adami sen bir de teknik direktor olarak bile degil, futbol'un basindaki sportif direktor olarak getiriyorsun. Komedi. Adam Ingilizce bile bilmiyor, hayati boyunca Turkiye disinda calismamis. Nasil bir network'u olacak, nasil getirecegin antrenorle samimi bir iliski kuracak tam bir muamma. Bu adamin zaten capi belli, Svensson. Bunu getirirsen sana max Svensson'u bilir, halbuki bizim ihtiyacimiz Sascha Boey'i bulacak bir sportif direktor.
Aybaba'ya karsi degilim bu arada, rolune karsiyim. Getir altyapi'nin basina koy, o konu'da basarilari var. Veya scouting departmaninda yerlilerden sorumlu da yap, agzimi acmam. Ama futbol takiminin yapilanmasini Samet Aybaba ve Feyyaz Ucar'a emanet etmek tam bir akil tutulmasi. Bunu yaptiktan sonra istersen sabaha kadar konus slide goster tamamen bos.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yoo onura yazdığım mesaja koştuğuna göre tuzluklu olan sensin burda beşiktaşı konuşuyoruz ortada enkaz var bu enkazı bırakanda şenol ne konuşacağım burda terimimi konuşayım anlamadım burda beşiktaşın durumu ortadayken enkazı bırakan şenolu konuşmak gayet doğalda her şenol eleştirisine laf yetiştirmek normal değil
Bazen bakıyorum ortalıkta yoksun bayadır mesaj atmamışsın dur şunu foruma çağırayım diyorum ve bir şenol eleştirisi yapıyorum ve saniyesinde bitiyorsun 😂 işde buna hıyar sallayana tuzlukla koşmak denir
Atalarımız ne güzel söylemiş değilmi
Gerçekten merak ediyorum foruma şenol düzeneği falanmı kurdun biri şenol adını geçirince telefonun alarm falanmı veriyor😂
Onana'yı Fransa liginde C.K. ile onun scout ekibi değil de  Şenol Güneş mi izleyip beğendi size göre? Listeyi sunup beğendiren C.K. ile ekibi. Ama dersen o zaman da Şenol Güneş ikna olmayıp veto etmeliydi diye ya da Çebi ile ekibinin yaptıkları icraatlara karşı masaya yumruğunu vurmalıydı diye zaten ben de bu konularda sana katıldığımı söylüyorum. Ben Valerien o kadroyla üçlü oynayamazdı diyorum inandıramıyorum sonra C.K. habertürke çıkıp kendisi itiraf etmiş sanırım Valerien'in kendisine gelip o kadronun üçlü oynayamayacağını söylediğini. Ben diyorum o kadro üçlü oynayamazdı diye sevgili g.s. de sürekli papağan gibi taraftar yüzünden Valerien 4'lüye döndü diye tekrarlıyor. Futboldan azıcık anlayan insan o kadronun üçlü oynayamayacağını bilir. Ben de karşımdaki biraz futboldan anlıyordur belki diye bunu anlatmaya çalışıyorum ama beyhude bir çaba içine girmişiz. Proje adamınız daha doğrusu senin değil de g.s. liseli Ceyhun'un trolleri Valerien'i savunuyor, proje diyor. Ben Valerien yetersizin teki diyorum inanmıyorlar . Kendi proje adamları Valerien yetersizdi diye itiraf etmiş sanırım. Adama kızıyorum da en azından samimiymiş. Seninle de görüş ayrılıklarımız olabilir ama sen de samimisin en azından g.s. liseli C.K. 'yı bu kadar savunmayıp proje proje diye sayıklamayıp sonra da seninle aynı düşünmeyenleri hain,pusucu ilan etmiyorsun.

Çevrimiçi Necmi

aynı sözü Beşiktaştan herhangi bir kişiyi yada kurumu büyük gördüğümü söyleme gafletinde bulunursan sende alırsın aynen cevabı :icool: :icool:
pucusu adalıcı yazarsan o zaman tarzın değişmiş derim o tarz yazarım seninle daha öyle bir yola girmedik :evillol:
ama öyle davranıyorsun 🤔 yok ben adalıcı yazmam ama adalıcı olmak yanlış değilki sonuçta beşiktaşın başkan adayını tutmak desteklemek yanlış değil çebici deseler hakaret olurda adalıcı hakaret değil

Çevrimdışı Talisca1903

Daha iyisi lazım kapanan takımlara karşı etkili olamıyorum kilit açan oyuncu lazım bize talisca vari szymanski tarzı.

Yaratıcı 10 numara lazım.Hadi o su götürür desen svenson nedir.Onurun 1 tık üstü rosierin 1 tık altı anadolu jk mi olacağız başımıza da ertuğrul sağlam gelsin tam olsun.
svenson bencede mantıklı değil en azından yabancı olması olmasıyla ama bakasetas iş yapar gibi yönetimde mecbur kaldı sanki maddi yönden oraya 500 bine baka gelse geriye kalan parayı ilerde çok daha iyi adam alacaklardır

bailly ve onana işide 10 numara burada gayet iyi iş çıkardılar hoca çok bekledi
aslında daha zamna var ama Başkanın açıklamaları beklentiyi yükseltti.Açılamayı farklı yapsa taraftar böyle beklentiye girmezdi biraz moral bozukluğu oldu.Gestfute işini iyi yürütürlerse çoğu adamı satacağız gibi ama alırken uyanık olmak lazım bu şirket çok tehlikeli bir anda 3-5 tane sokar klübün içine Başkana da güveniyorum bu konuda

bekleyeceğiz daha sağ açık kim gelecek önemli olan o rashica ile devamsa svenson işinin zerre mantığı kalmaz

Rıza da hata yaptılar camianın evladı felan diye sağolsun oda yapıştı koltuğa sanki gerçek TD olmuş gibi Başkanın elini kolunu bağladı Başkan olduğu gün kovacaktı onu aslında
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 14:24:42 Talisca1903 ]

Çevrimiçi murat

5-10 milyon arası opsiyon diyenler var ohaaa
2.5 milyon keş versinler yeter.opsiyon filan onana söz konusu olduğunda hükümsüz kalır.

Çevrimiçi Necmi

Onana'yı Fransa liginde C.K. ile onun scout ekibi değil de  Şenol Güneş mi izleyip beğendi size göre? Listeyi sunup beğendiren C.K. ile ekibi. Ama dersen o zaman da Şenol Güneş ikna olmayıp veto etmeliydi diye ya da Çebi ile ekibinin yaptıkları icraatlara karşı masaya yumruğunu vurmalıydı diye zaten ben de bu konularda sana katıldığımı söylüyorum. Ben Valerien o kadroyla üçlü oynayamazdı diyorum inandıramıyorum sonra C.K. habertürke çıkıp kendisi itiraf etmiş sanırım Valerien'in kendisine gelip o kadronun üçlü oynayamayacağını söylediğini. Ben diyorum o kadro üçlü oynayamazdı diye sevgili g.s. de sürekli papağan gibi taraftar yüzünden Valerien 4'lüye döndü diye tekrarlıyor. Futboldan azıcık anlayan insan o kadronun üçlü oynayamayacağını bilir. Ben de karşımdaki biraz futboldan anlıyordur belki diye bunu anlatmaya çalışıyorum ama beyhude bir çaba içine girmişiz. Proje adamınız daha doğrusu senin değil de g.s. liseli Ceyhun'un trolleri Valerien'i savunuyor, proje diyor. Ben Valerien yetersizin teki diyorum inanmıyorlar . Kendi proje adamları Valerien yetersizdi diye itiraf etmiş sanırım. Adama kızıyorum da en azından samimiymiş. Seninle de görüş ayrılıklarımız olabilir ama sen de samimisin en azından g.s. liseli C.K. 'yı bu kadar savunmayıp proje proje diye sayıklamayıp sonra da seninle aynı düşünmeyenleri hain,pusucu ilan etmiyorsun.
yok ben valerianı tutmuyordum zaten tutsam savunurdum sadece sizin valerian hakkında söylediklerinizi çokda hak etmiyor valeriana o kadar laf edip sonra üstüne şenolu savunmak işde yanlış olan bu sonuçta valerian kötü hoca olabilir ama enkaz bırakmadı yarışta bir takım bıraktı şenol gerçek anlamda enkaz bıraktı bak burda oyuncu kalitesinden bahsetmiyorum afrikalıları topladıklarında çıkıp yönetim savunmayacaktı kadroyu savunuyordu bize madem istifa edebiliyorsun o istifayı masaya beşiktaş bu duruma gelmeden koyacaktınki en azından adam beşiktaşı düşünüyor diyebilirdik ama takımı enkaza çevirdikten sonra bunun adına kaçma deniyor açık söyleyeyim tribünden küfür geleceğini hissetti topukladı
Kulübün bu duruma gelmesinde şenolun sorumluluğu elbette yok ama takımın bu duruma gelmesinin ana sorumlusu şenol yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla

Çevrimiçi murat

olur tabi onana için gece uykusuzmu kalınır gündüzün dibimi geldi
transfer eden takım oldu bittiye getirmeye çalışıyor olabilir.sosis imalatı gibi halkın gözüönünde yapılacak iş değil :lol:

Çevrimdışı Talisca1903

diğer opsiyonuda söyleyeseydin onur diğer opsiyon =köprüde intihar girişiminde bulunan bir akıl hastası

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yok ben valerianı tutmuyordum zaten tutsam savunurdum sadece sizin valerian hakkında söylediklerinizi çokda hak etmiyor valeriana o kadar laf edip sonra üstüne şenolu savunmak işde yanlış olan bu sonuçta valerian kötü hoca olabilir ama enkaz bırakmadı yarışta bir takım bıraktı şenol gerçek anlamda enkaz bıraktı bak burda oyuncu kalitesinden bahsetmiyorum afrikalıları topladıklarında çıkıp yönetim savunmayacaktı kadroyu savunuyordu bize madem istifa edebiliyorsun o istifayı masaya beşiktaş bu duruma gelmeden koyacaktınki en azından adam beşiktaşı düşünüyor diyebilirdik ama takımı enkaza çevirdikten sonra bunun adına kaçma deniyor açık söyleyeyim tribünden küfür geleceğini hissetti topukladı
Kulübün bu duruma gelmesinde şenolun sorumluluğu elbette yok ama takımın bu duruma gelmesinin ana sorumlusu şenol yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla
Kesinlikle takımın içine bu kadar Afrikalı toplanmasını savunmamalıydı. Asıl mesele takımın kondisyonu da değil takımın kimyasının bozulmasıydı özellikle bu  çok sayıda Afrikalı Fransızca konuşan oyuncuların transferi ve kümeleşmesi. Ama bazı şeyler, sebepler sonuçlar zamanla gün yüzüne çıkar.

Çevrimiçi murat

Mehmet Ayanı her akşam Beşiktaşla ilgili gündeme özel konuşturmak lazım. Dün CK onana'nın yurt dışında pazarı var dediği zaman dalga geçti, bende aynı düşüncedeydim gerçi :) yarım saat geçmedi adamı kiraladık. :)
belki onlar da başka onana ile karıştırmışlardır :D

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1743921413000515770?t=mFvSX8RKMSZi-mqDaTg4kA&s=19

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk
bu mehdi benatia yı danışman olarak kulübe kazandıralım iyi adama benziyor.kime okey verirse transferinden vazgeçeriz :lol:

Altyapımdan çıkan oyuncu yedek olacak, rotasyon olacak kıvamda olsa çocuk buna mental, fiziksel her türlü hazır olsa zaten oynatılır. Şenol Güneş 17 yaşında Ozan Tufan'ı oynatırken Ozan Tufan hazır oyuncu muydu? Sizin sorununuz futbolcuları Şenol Hoca'dan, Burak Yılmaz'dan daha iyi tanıdığınızı sanmanız. Antrenmanlarda o şansı veriyor Hoca; onların yaşantılarını, hal tavırlarını hazır olup olmadıklarını sen değil Hoca görüyor. Sen ve senin gibiler de çıkıp ' Sen yanlış biliyorsun' edasıyla Hoca'ya akıl veriyorsunuz. Bu yaptığınızın türkçedeki karşılığına 'ukalalık' denir. Hoca'nın 60 küsur senesi futbolla geçmiş. Genç yaşlı olsun fark etmez futbolcunun ciğerini bilir.

Sene basinda Senol Gunes'in bazi tercihlerini evlat gibi koruyan da sendin, sonucu gorduk zaten.
Zorunluktan da olsa son birkac mac oynayan Semih'in performansini da goruyoruz, onu tercih etmeyen (!) Senol Gunes'in hakliligini da.
Senol Gunes'in prenslerini de goruyoruz iste, senin cok begendigin Onur Bulut'u da.
Senin gibi futbol ulemalarinin yaninda bazi kisiler halt etmis tabii.

Altyapımdan çıkan oyuncu yedek olacak, rotasyon olacak kıvamda olsa çocuk buna mental, fiziksel her türlü hazır olsa zaten oynatılır. Şenol Güneş 17 yaşında Ozan Tufan'ı oynatırken Ozan Tufan hazır oyuncu muydu? Sizin sorununuz futbolcuları Şenol Hoca'dan, Burak Yılmaz'dan daha iyi tanıdığınızı sanmanız. Antrenmanlarda o şansı veriyor Hoca; onların yaşantılarını, hal tavırlarını hazır olup olmadıklarını sen değil Hoca görüyor. Sen ve senin gibiler de çıkıp ' Sen yanlış biliyorsun' edasıyla Hoca'ya akıl veriyorsunuz. Bu yaptığınızın türkçedeki karşılığına 'ukalalık' denir. Hoca'nın 60 küsur senesi futbolla geçmiş. Genç yaşlı olsun fark etmez futbolcunun ciğerini bilir.

Demek ki büyük lokma yiyip büyük laf konuşmayacaksın. Onur çıksaydı maç muhtemelen maç berabere bitecekti. Şenol Hoca benden daha iyi bilir mi diyorsun. Evet senden daha iyi biliyor.
Bu arada Muleka konusunda katılıyorum; bana göre de yetersiz bir oyuncu. Rebic hazır hale geldiğinde yedeğe çekilecektir Muleka ve mümkünse kar elde ederek elden çıkarılmalı.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 14:48:46 kartalizma190399 ]

Etiketler: