artık bence geçmişin kavgasına gerek yok arkadaşlar. valerien'in teknik direktörlük kabiliyetleri artık bizim için o kadar da önemli bir mesele değil. ha şenol'un geliş biçimi elbette problemdi ve bu ihanet sürecinin bir parçasıydı. takıma hazırlık maçlarından dahi başlanarak operasyon çekildiğini, yönetimin bizzat bu operasyonu kankisi hamsi kafayı getirebilmek için desteklediğini, sonra da elbirliğiyle takımı mahvettiklerini gördük malesef erkenden sürece müdahale edilemedi. bugün insanlar sinirliyse bu tayfanın açık ihanetle enkaz yaratması nedeniyledir. valerien'in hocalığını kimsenin umursadığını sanmıyorum bugün. insanların gösterdikleri tepki temelde anç yönetiminin ihanetinedir bence.
ama bitti bu iş. taraftar helal olsun masaya yumruğunu vurdu. bu sene yaşadıklarımız bunlar. arkalarına dönüp bakmadan defolup gittiler hep birlikte. anç yönetimi asla olağanüstü genel kurul hayal etmiyordu. daha 2 yıl takımın başında kalacaklarından emindiler. eylülde ekimde bile böyle düşünüyorlardı. ama bizim taraftarın sinir uçlarıyla o kadar da oynamayacaksın yeri gelir on günde işin biter.
hatta bu sürecin yankıları çok da alakası olmayan serdal adalı'yı bile vurdu.

normalde bizim kongre yapısıyla hasan arat asla kazanamazdı. bunu hepimiz biliyorduk. yine bu rüzgarın sonucu gerçekleşti. en azından hainlerden kurtulduk. ha önümüzde çok uzun ve çok zor bir yol var. yönetimin işi aşırı zor. bu sefer gerçekten her anlamıyla enkaz devraldılar. ben pek hasan arat aşığı da değilimdir bu arada, onu da seçim öncesi gayet eleştirilebilir görüyordum. ama en azından dümende beşiktaşlılar var bugün. öyle ya da böyle takım düze çıkacaktır.