2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 998561 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

uğraşma o zaman kim dedi sana yaz diye yazma

sanki  ben çok meraklıyım senin Şenol Güneş hezeyanlarına
Neyse geçen sene çok istediniz de geldi, sayenizde vasıfsızlığını görmüş olduk. Daha da bu kulüpten içeriye giremez o yüzden rahatım :)

Benimki hezeyan değil nefret, sinsi ve içten pazarlıkçı insanları sevmem.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Neyse geçen sene çok istediniz de geldi, sayenizde vasıfsızlığını görmüş olduk. Daha da bu kulüpten içeriye giremez o yüzden rahatım :)

Benimki hezeyan değil nefret, sinsi ve içten pazarlıkçı insanları sevmem.
aman hadi be  deli çıkacan şenol da şenol hastası olmuşsun
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2024, 15:50:02 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

aman hadi be  deli çıkacan şenol da şenol hastası olmuşsun
Hocanla beraber Beşiktaşımızın 1 senesini yediniz nasıl keyfiniz yerinde mi?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

he Şenol Güneş aldı herkesi FO öyle demiyo ama karışmaz isim vermez diyor

asıl senin zihniyetin belli oldu 3 sene sonra takım başarısız olsa Şenol Güneş der çıkarsın çünkü başka bildiğin bir şey yok
fo şenola bırakmayacak kadar zeki adamdı bunun karşılığını aldık çebide şenola bırakacak kadar zekaya sahipti bununda sonucunu yaşıyoruz işde fo nun lafını söylüyorsunda şu kadroyu kuran çebinin söylediklerini neden halı altına süpürüyorsun ne demişti rebiç hariç kadroyu şenol kurdu demişdi geçmişe değil bu günümüzde söylenenlere bak fo transfer şenola bırakılmaz demişti ne kadar haklıymış değilmi

Çevrimiçi Samet Demir

Oliver Torresi almışız sanırım yakında çıkar kokusu.

Çevrimdışı ferdi1903

fo şenola bırakmayacak kadar zeki adamdı bunun karşılığını aldık çebide şenola bırakacak kadar zekaya sahipti bununda sonucunu yaşıyoruz işde fo nun lafını söylüyorsunda şu kadroyu kuran çebinin söylediklerini neden halı altına süpürüyorsun ne demişti rebiç hariç kadroyu şenol kurdu demişdi geçmişe değil bu günümüzde söylenenlere bak fo transfer şenola bırakılmaz demişti ne kadar haklıymış değilmi
Çebi çıktı Şenol istedi biz aldık dedi, Şenol yok öyle bişey diyebildimi? Açıklama bile yapmadı, suanki durumda en az Çebi kadar suçludur Şenol efendi, bida Beşiktaşin kapısından içeri girmesinler

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Talisca1903

Hocanla beraber Beşiktaşımızın 1 senesini yediniz nasıl keyfiniz yerinde mi?
h evet yedik paraları da beraber yiyoruz sen VI yetersizi₁ getirilirken deli gibi savunuyordun ne oldu sen mutlu oldun Mu? Sen niye o yetersizi₁ aldırdın senesi gelmeden kovulmuş adamı aldırdın klübe

Çevrimdışı Talisca1903

Çebi çıktı Şenol istedi biz aldık dedi, Şenol yok öyle bişey diyebildimi? Açıklama bile yapmadı, suanki durumda en az Çebi kadar suçludur Şenol efendi, bida Beşiktaşin kapısından içeri girmesinler

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
çebi bir çok şey söylüyor yeni yönetime de gönderme yapıyor onlarda bir açıklama yapmadı ne anlayalım buradan ANÇ nin lafınamı güvenecez

Çevrimdışı Talisca1903

fo yamı inanlım anç yemi kime inanalım Şenol Güneş gitsin düzelir diyordun leş gibi oldu bence sen Şenol Güneş ye bir dua et istifa etmeseydi daha çok ANÇ izlerdin

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Masuaku / Emrecan---Colley / Transfer---Transfer / T. Talha---Transfer/Onur B. (Bence Rosi affedilmeli)

Transfer / Amartey---Gedson / Salih---Transfer / Demir Ege

Transfer / Ghezzal---Transfer/Semih/Muleka---Rashica/Semih

En makul şartlarda bile en az 6-7 adam en az 5 tanesi ilk 11 düzeyince olması lazım. Yazında 4-5 oyuncu daha ilave etmek gerekiyor.

Kadro revizyonu hoca konusundan daha mühim bence şuan klopp bile gelse bu kadro ile başarılı olma ihtimali sıfır.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

yönetim bir yalanlama yapsa iyi olur ortalık hoca doldu :icool: :icool:

Çevrimiçi Samet Demir

2 maçta Ertuğrul takılsın özlemiştir
Sergen hocayı almayanın Ertuğrul sağlamı alacağını düşünmüyorum hiç.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

Rumen yorumcu Florin Prunea: "Lucescu bu gece Beşiktaş'a imzayı atabilir." (Digisport)

dedem gelecek demiş

Çevrimdışı Talisca1903

svenson felan nedir yahu
 almayın ya anadoludan yabancı gidin dışardan alın yetti artık

Çevrimiçi tolga1903

Bu yönetim bitiremez 1.5 yılı

Çevrimiçi Savaş

Panik havası seziyorum yönetimde. Tüm tuşlara basmaya başladılar sanki.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

svenson felan nedir yahu
 almayın ya anadoludan yabancı gidin dışardan alın yetti artık
Scout transferi yapacağız o yüzden. Temeli olmayan analizi düzgün yapılmamış hiçbir fikir, proje ne kadar kulağa hoş gelirse gelsin hayata geçirilirse sonucu hüsran olur. Romantik söylemlerle olmaz bu işler. Söylemler onları destekleyecek güçlü temelleri olmalı

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı BlackEagle16

Ya bı paylaşım ile sanki adam gelmiş gibi muhabbeet yapıyorsunuz. Kaçtane gerçek muhabir kendini gerçek sanan muhabirler. Genesio ve rvb için Beşiktaş'ın hocası olarak paylaşım yaptı. Olmayan pireden yaktınız yorganı bırakın bu işleri. Evet yönetim panik havasında lakin bu yönetim sakın ortamda her türlü doğru işler yapacak ! Ben inanıyorum ve destekliyorum. Hiç bir şey görmeden kimliği bile belli olmayan sayfanın yazdığına gerçekmiş gibi yorumlar yapmak heleki genesio ve rvb konusunu gördükten sonra sizden bunları okumam beni üzüyor renktaşlarım !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Etiketler: