2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995230 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

Seneye avrupaya gidemezsek yazında iyi adam alamayız.

gelir niye gelmesin.Gitsek gitsek en fazla konferas ligine gideceğiz cezbedici bir tarafı yok.

Çevrimdışı Sefa Kara

transfer işininin sezon ortası sezon sonu teknik direktöre göresi olmaz.klübün bir sportif direktörü ve ona bağlı scaut ekibi olmalı ve her profilden futbolcu takip listesi olmalı.kulübün belli bir oyun şeması da olmalı ve oyuncular ona göre seçilmeli.teknik direktörü de ona göre seçmek lazım.bu şekil olursa her teknik direktör değişiminden sil baştan yapmayız.biri geliyor koşucu takım 3-5-2 diğeri pas oyunu orta kafa gol diğeri bir başka çeşit.ya futbolcular sisteme uymuyor ya da hoca.

başkan yeni gelmiş olacak transfer sezonu başlamış olacak ve hoca belirsiz olacak.Hoca olmadıgı için takımdan gidecek kalacaklar belli değil vs vs.Anormal bir durum söz konusu yoksa dediklerinize katılıyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

gelir niye gelmesin.Gitsek gitsek en fazla konferas ligine gideceğiz cezbedici bir tarafı yok.
Neden Tr kupası var, 2.'lik var, 3. Uefaya gidiyor. ligde  5.olacağımızı düşünüyorsun galiba.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neden Tr kupası var, 2.'lik var, 3. Uefaya gidiyor. ligde  5.olacağımızı düşünüyorsun galiba.
Avrupa'nın para demek olduğunu unutan arkadaşlar var. O küçümsediğimiz konferans liginden dünya para kazandık bu sene.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Avrupa'nın para demek olduğunu unutan arkadaşlar var. O küçümsediğimiz konferans liginden dünya para kazandık bu sene.

Beşiktaşın seviyesi konferans ligi olamaz olmamalı.Beşiktaşın seviyesi Şampiyonlar ligidir.

Çevrimdışı Sefa Kara

Tr kupası Uefa avrupa ligi ihtimali en yakın seçenek duruyor.Ama şampiyonlar ligi hariç benim için diğerleri vasat.Beşiktaş seviyesi şampiyonlar ligi olmalı.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

kenan yıldız değerlendirmeli mutlaka ama kiralık ama satın alınarak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kenan yıldız değerlendirmeli mutlaka ama kiralık ama satın alınarak.

o tren kaçtı, adam Juventus ile maça çıkıyor.
Hata kaza bize gelse forma yüzü göremez

Çevrimiçi Samet Demir

o tren kaçtı, adam Juventus ile maça çıkıyor.
Hata kaza bize gelse forma yüzü göremez
En fazla kiralık alınabilir. Oda juventusa oynatma garantisi v.s. vermen gerek. İkna etmen lazım birde.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çok acil yerli kalitemizi arttirmamiz lazım.
Bu anlamda renklilerin transfer hedefini de bozmak üzere Salih Ozcan çok iyi bir hamle olur
Salih Ozcan ve Gedsonun önüne serbest 10 numara bile koyabilirsin.

Çevrimiçi gokhans

Aboubakar’ın afrika kupası öncesi böyle koşmadığı, hayalet gibi oynamasını yediremiyorum. İnşallah ocak’da satılır. Resmen ihanet bu. Tayfur, muleka falan 1.lig takımlarında bile kadroya giremez. Semih’i 95’de almak demek, rıza hoca’dan asla beklemediğim bir terbiyesizlikdi. Resmen hakaret ve aşağılamadır bu o çocuğa. 1 haftada 5gol atmış, 30saniye kala alıyorsun adamı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Kenan000

Ligin sonuncusunu bile zar zor yeniyoruz. Tayyip talha devre arasında iyileşir 11'e monte ederiz yanına da yabancı stoper çekeriz elneny josef tarzı bi 6 numara alırız talisca'yı sosa'yı aratmayacak bi 10 numara alırız işte o zaman bu takım iyi oynamaya başlar. Şu seçimi hasan arat bi kazansa hepsi olacak da... ayrıca rebic'i kazandık artık rashica'yi da kazanmalıyız sonuçta bu adamın geçen sezon neler yaptığı ortada

Çevrimdışı Sefa Kara

güven yalçın gibi genç çocuğu yolladık cenke sabrediyoruz karagümrükte gayet iyi oynuyor.Yedek olarak kalsa kime zararı verdi santraforu kanata devşirme hevesimizden onuda yedik.

Çevrimdışı Sefa Kara

devre arası için hasan arat gelirse chelsedan bu oyuncu gelecek deniyor kiralık.

https://www.transfermarkt.com.tr/noni-madueke/profil/spieler/503987

Çevrimiçi Özgür Gültekin

devre arası için hasan arat gelirse chelsedan bu oyuncu gelecek deniyor kiralık.

https://www.transfermarkt.com.tr/noni-madueke/profil/spieler/503987

Hayatta yolu buralara düşmez

Çevrimiçi Necmi

güven yalçın gibi genç çocuğu yolladık cenke sabrediyoruz karagümrükte gayet iyi oynuyor.Yedek olarak kalsa kime zararı verdi santraforu kanata devşirme hevesimizden onuda yedik.
eskilere rabet olsa bit pazarına nur yağardı bak başımızda eski sevici olduğu için cenkle uğraşıyoruz
Atalarımız gidenin topuğuna bakılmaz derdi tercüme edeyim gönderdiğini geri çağırırsan ondan hiç bir fayda sağlayamazsın n koudou yuda gönderdik bak kaç gol kaç asist yapmış şu an takımda olsaydı sakatlar listesinde bir isimdi güven yalçına çare olarak bakıyorsan elinde daha iyisi olan semih var o bile takıma son seçenek olarak girerken güven kim ya salihde alanyada ülkenin en iyi yerli oyuncusuydu şimdi neden linç yiyor o zaman başka takımda iyi oynamak ölçüyse  güven neden gitti biliyormusun gönderilmedi kendi gitti çünkü imza atmak için 11 garantisi istedi sen verirmisin o garantiyi

Çevrimdışı Sefa Kara

eskilere rabet olsa bit pazarına nur yağardı bak başımızda eski sevici olduğu için cenkle uğraşıyoruz
Atalarımız gidenin topuğuna bakılmaz derdi tercüme edeyim gönderdiğini geri çağırırsan ondan hiç bir fayda sağlayamazsın n koudou yuda gönderdik bak kaç gol kaç asist yapmış şu an takımda olsaydı sakatlar listesinde bir isimdi güven yalçına çare olarak bakıyorsan elinde daha iyisi olan semih var o bile takıma son seçenek olarak girerken güven kim ya salihde alanyada ülkenin en iyi yerli oyuncusuydu şimdi neden linç yiyor o zaman başka takımda iyi oynamak ölçüyse  güven neden gitti biliyormusun gönderilmedi kendi gitti çünkü imza atmak için 11 garantisi istedi sen verirmisin o garantiyi

Geri gelsin demiyorum göndermek hataydı diyorum onu gönderip cenk tutmak hataydı diyorum.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi Necmi

Geri gelsin demiyorum göndermek hataydı diyorum onu gönderip cenk tutmak hataydı diyorum.
bende onu diyorum cenkide getirmedilermi aynı şey işde nasıl güveni getirmek hataysa cenki getirmekte hataydı vedalaştığın oyuncuya bir daha dönüp bakmayacaksın gittiyse nedeni vardır bazen bu söylenmez taraftarın bunu dile getirmesi bile yanlış her allahın günü yeni oyuncular çıkıyor neden arkamıza bakalımki semih güvenden on gömlek iyi hem ileri bakmaktır

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kiralık olarak deniyor.

Zaten kalıcı olarak hiç düşünmedim.
Kiralik saniyelik bile vermezler

Çevrimdışı Talisca1903

madueke fofana  şöyle işte adam gibi oyuncu alınsın kim alacaksa o başkan olsun sakat devamlılığı olmayan EPL oyuncularından gına geldi

Etiketler: