2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994501 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/ardakilicy/status/1720114519505043615?t=Cg7U-R-WPieK6Tf1Q2d2ug&s=19

Çocuk kendisini açıklamış
açıklayacak bir yönetim varmı imzaya iyi baksın çaycıyla falan yapmış olmasın anlaşmayı
serbest kalma maddesi koydurmuşmu acaba

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

https://www.transfermarkt.com.tr/sebastian-nanasi/profil/spieler/579928

27 maç 11 gol 7 asist
youtube da videolarını izledim bunu bize yedirmezler süper çocuk süper balık yakalamışsın

Çevrimiçi Samet Demir

youtube da videolarını izledim bunu bize yedirmezler süper çocuk süper balık yakalamışsın
Bu gibi adamları zorlamak lazım abi. Talisca maliyetine bunun gibi çok rahat 3 adam alabiliriz. Çünkü bu adama 10 bonservis versen bile maaşı çok yüksek olmayacaktır.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu gibi adamları zorlamak lazım abi. Talisca maliyetine bunun gibi çok rahat 3 adam alabiliriz. Çünkü bu adama 10 bonservis versen bile maaşı çok yüksek olmayacaktır.
yok bizimkiler kronik sakat eski EPL oyuncusu kovalar sonra uğraş dur rehabilite etmek için Delle Aliden akıllanmayan Ox çekiyor
Zamanında çok iyiydik bu konuda İzlanda da futbol oynandığı bilinmezken Sveriison çekmiştik ha keza Slovakyadan Karhan çok işlevli isimsiz adamlar bulabiliyorduk
EPL işinde son dk bonservissiz maaşını karlı takımın karşılfadığı son dk yıldız transferi yapabşlşyorduk
Şimdi kimsenin almadığı Ox a 3 milyon artı imza parası gömülüyor
Futbol aklı yok klüpte eski fener gibiyiz nerede problemli sakat formsuz adam var salça oluyoruz hiç sürpriz kaliteli transfer yok

Çevrimiçi Samet Demir

yok bizimkiler kronik sakat eski EPL oyuncusu kovalar sonra uğraş dur rehabilite etmek için Delle Aliden akıllanmayan Ox çekiyor
Zamanında çok iyiydik bu konuda İzlanda da futbol oynandığı bilinmezken Sveriison çekmiştik ha keza Slovakyadan Karhan çok işlevli isimsiz adamlar bulabiliyorduk
EPL işinde son dk bonservissiz maaşını karlı takımın karşılfadığı son dk yıldız transferi yapabşlşyorduk
Şimdi kimsenin almadığı Ox a 3 milyon artı imza parası gömülüyor
Futbol aklı yok klüpte eski fener gibiyiz nerede problemli sakat formsuz adam var salça oluyoruz hiç sürpriz kaliteli transfer yok
Geçen sene Redmond içinde ilk zamanlar aynısını söylüyordun. :) Ox takıma iyice alışsın Gedson ile vazgeçilmez olur. Bu söylediğimi Rebic için söylediklerimle karıştırma abi. Ox form bulması halinde bize level atlatıcak adam. Tahmini şuan %50siyle falan oynuyodur.

Diğer konularda katılıyorum. İskandinav ülkelerinden kaliteli gençleri toplamak lazım. Bunların yanına Abu gibi tecrübeli adamlarla takımı harmanlamalıyız.

Çevrimdışı Talisca1903

Geçen sene Redmond içinde ilk zamanlar aynısını söylüyordun. :) Ox takıma iyice alışsın Gedson ile vazgeçilmez olur. Bu söylediğimi Rebic için söylediklerimle karıştırma abi. Ox form bulması halinde bize level atlatıcak adam. Tahmini şuan %50siyle falan oynuyodur.

Diğer konularda katılıyorum. İskandinav ülkelerinden kaliteli gençleri toplamak lazım. Bunların yanına Abu gibi tecrübeli adamlarla takımı harmanlamalıyız.
Redmond takımının  titular adamıydı full oynuyordu Ox un ilk 11 çaktığı kaç maçı var
Vallahi bana çok toplayacakmış gibi gelmiyor inşallah ben tanışırım biz böyle olacak diye bekler dururuz tatsız tüysüz yemek gibi futbolu hep bir şeyler eksik
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2023, 16:06:28 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

böyle adamları alacaksın ama Müller yakalayabilirsen onu da alacaksın hücumda hiç bir şey yapmaz gibi görünüp her şeyi yapan bir adam ayrı bir sempatim var birde Gignac hayvan gibi golcü adamlar hastasıyım şu tarz skor yapabilen adamların ( Gignac gelsn diye yazmadım oldum olası severim ondan yazdım)

Çevrimdışı Sefa Kara

[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2023, 16:21:22 Sefa Kara ]

Çevrimdışı Sefa Kara

böyle adamları alacaksın ama Müller yakalayabilirsen onu da alacaksın hücumda hiç bir şey yapmaz gibi görünüp her şeyi yapan bir adam ayrı bir sempatim var birde Gignac hayvan gibi golcü adamlar hastasıyım şu tarz skor yapabilen adamların ( Gignac gelsn diye yazmadım oldum olası severim ondan yazdım)

senin bu müller sevgini ne yapıcaz abi biz :) Yeni yönetime rica da bulun. :)

Çevrimiçi Samet Demir

Abi Müller gelip sana 1+1 sözleşme imzalamaz. Bu yaşında adama da 3 yıllık kontrat 3.5 maaş vermenin anlamı yok. Az daha üzerine koyup yukarıda örneğini verdiğim adamı alırsın. Tutarsa da ilerde çok güzel para kazanırsın.

Çevrimdışı Talisca1903

yeminle kiralık katil takır takır skor yapar sessiz sessiz rakibin en nefret edeceği futbolcu tipi

Çevrimdışı Talisca1903

yeminle kiralık katil takır takır skor yapar sessiz sessiz rakibin en nefret edeceği futbolcu tipi :steamed:

Bu arada  kadın basket tamımızın maçı var cinconla ağır eziyoruz Evans reisi izleyin bu kız bir harika kaçırmayın izleyin derim :halay:

Çevrimdışı Talisca1903

Abi Müller gelip sana 1+1 sözleşme imzalamaz. Bu yaşında adama da 3 yıllık kontrat 3.5 maaş vermenin anlamı yok. Az daha üzerine koyup yukarıda örneğini verdiğim adamı alırsın. Tutarsa da ilerde çok güzel para kazanırsın.

o adam Müller olana kadar  5 sene geçer ki olamazda valla ben 3  yıl oynatırım  Mülleri 37 olsun ne olacak Alman bu yaşlısı olmaz iyisi dibine kadar oynar Nunasi de bunun yanında futbolun alameti farikası neymiş onları da öğrenir

Çevrimiçi Samet Demir

o adam Müller olana kadar  5 sene geçer ki olamazda valla ben 3  yıl oynatırım  Mülleri 37 olsun ne olacak Alman bu yaşlısı olmaz iyisi dibine kadar oynar Nunasi de bunun yanında futbolun alameti farikası neymiş onları da öğrenir
Abi romatizme başladın yine :)

Çevrimdışı Talisca1903

Abi romatizme başladın yine :)
Bırak şimdi sports tvde kızlar eziyor cinconu felaket keyifli kaçırma

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Ravenman

https://twitter.com/serinmkl/status/1720881436406776184?t=9oVQoFMSNIGu8bKi23xeSw&s=19

Burası Beşiktaş arkadaş.

Biz Bayern olmak istiyoruz, Altınordu değil.

Gönderin gitsin bunu zaten bizim A-takım seviyesine ulaşamaz.

Bize Umut Meraşlar, Tayfur Bingöller, Onur Bulutlar lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Burası Beşiktaş arkadaş.

Biz Bayern olmak istiyoruz, Altınordu değil.

Gönderin gitsin bunu zaten bizim A-takım seviyesine ulaşamaz.

Bize Umut Meraşlar, Tayfur Bingöller, Onur Bulutlar lazım.
Abdülmecit nasıl bir oyuncu, takip ettiklerin arasında sanırım. Ben ismini İlk defa duyuyorumda.

Çevrimdışı Talisca1903

Hulk devre arası Brezilya’dan ayrılacağım diye açıklama yapmış direk indirelim şunu yaş felan demeyin adam hayvan gibi güçlü

Genç diye alınanları görüyoruz bir yerlerini tuta tuta koşuyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

El-Ghazi Ajaxta iken imrenerek izlediğim bir oyuncuydu ama şu an durumunu bilmiyorum. Kulübü sözleşmesini feshetmis.

Etiketler: