2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991223 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi yaço58

Abicim teknik ekibe alsanız adamı kimsenin gıkı çıkmayacakken neden bir yönetim kendi ayağına sıkar devamlı? Bilinçli yapılıyor bence artık taraftar isyan bayrağını çeksin de alacağımızı alalım kaçalım derdinde bunlar başka açıklaması yok
Topçu gibi topçu burağa da lisans çıkaralım 😂

Çevrimdışı levitate

Abicim teknik ekibe alsanız adamı kimsenin gıkı çıkmayacakken neden bir yönetim kendi ayağına sıkar devamlı? Bilinçli yapılıyor bence artık taraftar isyan bayrağını çeksin de alacağımızı alalım kaçalım derdinde bunlar başka açıklaması yok
inler bir yıl daha oynamak istiyor diye biliyordum da nasıl ikna edemediler bilemedim :D

almasalar zaten futbolu bırakacak kış zamanı mecbur teknik ekibe katılırdı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

Şenol Güneşin muhteşem transfer taktiği; 43 yaşındaki Gökhan İnler.

Lingard dururken, git 10 numara olarak Gökhanı al.

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneşin muhteşem transfer taktiği; 43 yaşındaki Gökhan İnler.

Lingard dururken, git 10 numara olarak Gökhanı al.
Futbolcu gözüyle bakma olaya. Gökhan İnler değerli bir oyuncu. Bu sene eğitimle v.s. geçirir. Oyuncu sözleşmeside koftiden büyük ihtimalle. Burak Yılmaz gibi onuda teknik ekip olarak düşünmek gerekir. Futbolculara antrenmanda ağabeylik yapması yeterli.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Gökhan İnler olayı şaka mı? Hem de Amir, Onana, Amartey, Necip, Demir Ege'nin olduğu tek kişilik bölgeye?
adamın futbolu bıraktığına takılmıyorsunda bunamı takılıyorsun 😂

Çevrimdışı Talisca1903

DT işi yatmış başkanları sözleşme uzatacağız demiş

Çevrimiçi Necmi

DT işi yatmış başkanları sözleşme uzatacağız demiş
o kim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

DT ve YY olsun isterim ben Rıdvanda bedavadan gelecekse gelsin yoksa DT onur Tayfur kullanırız orada masuaku yedeği olarak

Ox da hemen sakatlandı abi dur daha ne oynadın yahu iyileşecek form tutacak gitti 3 - 4 hafta daha
Allah Raşit’e zeval vermesin

Oxun sakatlandığı nerede yazıyor?

Çevrimdışı Talisca1903

sercan dikme yazmış kasığında ağrı var 1-2 gün dinlendirilecek diye
Kötü bir şeyi yazarken herşeyi az gösterip iyi bir şeyde abarttığı için ben 1-2 günü 1-2 hafta olarak aldım

Çevrimiçi tolga1903

sercan dikme yazmış kasığında ağrı var 1-2 gün dinlendirilecek diye
Kötü bir şeyi yazarken herşeyi az gösterip iyi bir şeyde abarttığı için ben 1-2 günü 1-2 hafta olarak aldım

En son ghezzal hazırlık maçında yok dinlendirilecek yazdılar topluca, eleman 2 ay sonra döndü. 1 2 hafta iyimser bence

Çevrimiçi tolga1903

inler bir yıl daha oynamak istiyor diye biliyordum da nasıl ikna edemediler bilemedim :D

almasalar zaten futbolu bırakacak kış zamanı mecbur teknik ekibe katılırdı

Fatih doğan ironi mi yaptı yoksa gerçek mi söyledi bilmem ama burak yılmaz'a lisans çıkartma muhabbetini yapmış heralde? Artık çüş yani gerçekse

Çevrimdışı KartalınGücü

adamın futbolu bıraktığına takılmıyorsunda bunamı takılıyorsun 😂

Orası önemli değil Burak Yılmaz için yapsa anlarım mesela Abuş - Muleka gidince Cenk sağlam değilse adam yok koyacak. Gökhanın mantığı yok oyuncu olarak gelmesinin en kalabalık, en tempolu bölgeye düşünüyorsun 40 yaşında adamı komik durum bildiğin.

10 tane adam aldık bir tanesi şöyle net değil Oxladein sakatlığını ben de okudum, Ghezzal Rebic Bailly de çoğu pozisyonda diş sıka sıka izleyeceğiz çünkü adamlar bariz sakatlığa yatkın. Rashica hariç net yeni oyuncu yok o da tek başına takımı sürükleyecek üste çıkaracak bir profil değil bence.

Tsnin bile Pepe, Onuachu, Mendy hamleleri bizim Rashica hariç tüm transferlerden daha akılcı ve yerinde. Hem ihtiyaç olan bölgeye alıyorlar hem de hepsini satabilirler.

Çevrimdışı Ravenman

Yahu Semih Kılıçsoy varya, Abu Afrika Kupasına gidince Semih ve Cenk var.

Yahu o dönemdede Semih oynamayacakaa nezaman oynayacak? Kulübede oturup tecrübe mi kazanacak?

Sonra sezon sonu yok canım buda değil yaaaa ver kiraya Zeytinburnuspora en iyi altyapı Beşiktaaaaşta lakin tek bir Necip oynuyor.

Çevrimiçi Necmi

sakatlık değil kasığında çekme varmış maçta riske atmamışlar doğruysa söylenen bu

Çevrimiçi Necmi

Fatih doğan ironi mi yaptı yoksa gerçek mi söyledi bilmem ama burak yılmaz'a lisans çıkartma muhabbetini yapmış heralde? Artık çüş yani gerçekse
zaten artık öyle sıçıp batırıyorlarki açıklama bile yapamıyorlar

Çevrimdışı Sefa Kara

amokachi'yi futbola döndürebilir bence yönetim biraz zorlasın 1 ay sıkı idmanla 10-15 dk oynar.

Çevrimdışı Savaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gokhan İnler e biçilen rolde bence bir problem yok

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Transferin son günü Redmonda yürüsek mi gittiği yerde oynayamıyor galiba

Etiketler: