2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991083 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı KartalınGücü

Yabancı kontenjanı dolu ne yapmasını bekliyorsun ki? Bir kenarda ghezzal rashica diğer kenarda cenk muleka rebic var şu muleka'yı satabilseler muhtemelen alırlardı eleman gitmek istemiyor mısır'a falan al ahly bildigim kadarıyla geçen seneden beri istiyor bunu ama düşününce ben de gitmezdim ne işim var bu yaşta mısır'da.

Doldurmasın yabancı kontenjanını mesela, Onanayı hadi aldın, Bahtiyar yerine Nuraly'i al (bugün maçın en iyisiymiş) Bailly ye hiç girme. Ha 3 tane afrikalı stoperin olmuş ha 4 tane çok mu lazımdı Bailly bize?

Cenk, Muleka kanat oyuncusu değil, kanat forvet bile değil ısrarla yıllardır kanatta oynattığımız santraforlar. Orta yapamayan, topu çekip uzak direğe plaseleyemeyen, 90 dakka tek adam bile çalımlayamayan kanat forvet mı olur Allah aşkına? Takımda 2,5 kanat var işte Rashica, Rebic, Ghezzal. Tek net adam da Rashica diğer ikisini ne yapacaklar diye değil ne zaman sakatlanacaklar diye izliyoruz.

Çevrimiçi tolga1903

Doldurmasın yabancı kontenjanını mesela, Onanayı hadi aldın, Bahtiyar yerine Nuraly'i al (bugün maçın en iyisiymiş) Bailly ye hiç girme. Ha 3 tane afrikalı stoperin olmuş ha 4 tane çok mu lazımdı Bailly bize?

Cenk, Muleka kanat oyuncusu değil, kanat forvet bile değil ısrarla yıllardır kanatta oynattığımız santraforlar. Orta yapamayan, topu çekip uzak direğe plaseleyemeyen, 90 dakka tek adam bile çalımlayamayan kanat forvet mı olur Allah aşkına? Takımda 2,5 kanat var işte Rashica, Rebic, Ghezzal. Tek net adam da Rashica diğer ikisini ne yapacaklar diye değil ne zaman sakatlanacaklar diye izliyoruz.

Katılıyorum muleka ve cenk bence de bölgenin idealleri değiller ama hoca ısrarla böyle kullanıyor. Larin'den beri orijini santrafor olan oyuncuları sol kenarda kullanmaya devam ediyoruz. Hocaya sorsan muhtemelen istemeyecektir pepe'yi çünkü kafasındaki kenar oyuncuları oldukça fazla bizim gibi düşünmüyor muleka'dan özellikle gayet memnun konuşmalarını dinlediğinde, o yüzden pepe gelseydi diyemiyorum. Ama hücuma dönük bir oyuncu bu orta saha olur direk santrafor olur vs bailly yerine alınsaydı bence stoperden daha iyi olurdu tercihlerini böyle yaptı hoca ve yönetim.

Çevrimdışı zubeyirbaya

meğerse ts için pazarlık yapıyormuş anç biz de boşu boşuna o kadar yorumladık. yanlış haberler yapıp yanıltıyorlar insanı.

Çevrimiçi Samet Demir

Gazprom ve 𝐀𝐥𝐞𝐤𝐬𝐞𝐲 𝐌𝐢𝐫𝐚𝐧𝐜𝐡𝐮𝐤 ismi salmışlar yine..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı KartalınGücü

Gazprom ve 𝐀𝐥𝐞𝐤𝐬𝐞𝐲 𝐌𝐢𝐫𝐚𝐧𝐜𝐡𝐮𝐤 ismi salmışlar yine..

Yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor gelecek 10 numaranın santrafor özelliği de yoksa boşa kasmasınlar. Yusuf Yazıcı alıp kapasalar bari arada sıkışan maçlarda sokarsın uzaktan şut falan atar sol ayağı iyi.

Çevrimiçi annoca

oyun olarak üstün oynuyoruz hocanın planları da son noktaya kadar oluyor ama sonuç gelmiyor goller korner veya rakip hatası gibi şimdilik. ya ghezzal tam anlamıyla dönecek ya da kreatif bir 10 numara şart. aslında şöyle bakıyorum, ligde attığımız goller hep kilit gol diye nitelendirilen sürpriz goller oyun akışından heralde bi gedsonun ilk haftadaki golü var.

Çevrimdışı sEuL

Yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor gelecek 10 numaranın santrafor özelliği de yoksa boşa kasmasınlar. Yusuf Yazıcı alıp kapasalar bari arada sıkışan maçlarda sokarsın uzaktan şut falan atar sol ayağı iyi.
Yazici’nin bizden cok uzakta baskalarina yakin olmasi dilegi ile.

Vitaminsiz herif her macta 10 kisi oynatir takimi. Yusuf’a verilecek dakikalar Semih ile Ege’ye ona verilecek paralarda bizde kalsin.

Çevrimdışı Ravenman

Şimdi bu ANÇ Trabzonlu olduğu için bilerek mı çalım yedirtti Beşiktaşa Pepe konusunda?

Kafama bin türlü şey geliyor.

Çevrimdışı KartalınGücü

Şimdi bu ANÇ Trabzonlu olduğu için bilerek mı çalım yedirtti Beşiktaşa Pepe konusunda?

Kafama bin türlü şey geliyor.

Valla ispatlayamam ama yabancı sınırı sebebiyle Mulekayı satamadığımız için "Pepe'yi isterseniz siz alın" diye yolunun yapıldığını düşünüyorum. Kesinlikle burdan oraya bir yönlendirme gitmiştir 1 günde Pepe'yi ayarlayacak kalibrede değil hamsiler.

Pepe yerine Bailly nin alınmasını da kulüp içinde cebini dolduran birileri olduğuna bağlıyorum yoksa sakat olmayan afrikalı olmayan stoper isteyen hocaya son dk bu adamı getirmenin açıklaması yok.

Çevrimiçi murat

Katılıyorum muleka ve cenk bence de bölgenin idealleri değiller ama hoca ısrarla böyle kullanıyor. Larin'den beri orijini santrafor olan oyuncuları sol kenarda kullanmaya devam ediyoruz. Hocaya sorsan muhtemelen istemeyecektir pepe'yi çünkü kafasındaki kenar oyuncuları oldukça fazla bizim gibi düşünmüyor muleka'dan özellikle gayet memnun konuşmalarını dinlediğinde, o yüzden pepe gelseydi diyemiyorum. Ama hücuma dönük bir oyuncu bu orta saha olur direk santrafor olur vs bailly yerine alınsaydı bence stoperden daha iyi olurdu tercihlerini böyle yaptı hoca ve yönetim.
sol kanattaki santraforları aslında yine santrafor oynatıyoruz.oyun aslında 2-3-2-3  gibi oynuyoruz.muleka abubakarın yanına sızıyor.masuaku ve rosier kanatları kullanıyor.raşitsa da muleka da kanat gibi oynamıyor.

Çevrimiçi murat

çok temposuz işimize yaryacağını düşünmüyorum.ortasahayı rakibe teslim ederiz diye düşünüyorum yusuf yazıcı ile.

Çevrimiçi tolga1903

sol kanattaki santraforları aslında yine santrafor oynatıyoruz.oyun aslında 2-3-2-3  gibi oynuyoruz.muleka abubakarın yanına sızıyor.masuaku ve rosier kanatları kullanıyor.raşitsa da muleka da kanat gibi oynamıyor.

Ben biraz takım defansa yerleşirkenki durumdan bahsetmiştim abi hücumda aynen dediğin gibi öyle an oluyor ki abou geriye bağlantı olup top dağıtmaya geldiğinde  muleka en uçta görünüyor. Ama defansta iken çatır çatır bek kovalatıyor hoca valla hiç santraformuş orjini falan dinlemiyor ki bence muleka'yı bu kadar tutmasının sebebi kiev ve sivas maçlarında eleman çok yardım etti arkaya, biz taraftar olarak en azından ben şahsen ofanstaki haline bakıyorum bu adam oynamaz diyorum çünkü yapamıyor bu çocuk yani. Şenol gunes olmak kolay değil tabi artık ses etmeyeceğim muleka tercihine zaten bek takibi yapamazsa ilk maçta keser eminim bundan.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bailly iş yapacak oyuncu vibe'ı veriyor. Beşiktaş'ta tutan hemen hemen her transferde genelde bu hissiyatı almıştım. Çok fazla kişiyi yanıltacak bu adam.

Çevrimiçi Samet Demir

Bailly iş yapacak oyuncu vibe'ı veriyor. Beşiktaş'ta tutan hemen hemen her transferde genelde bu hissiyatı almıştım. Çok fazla kişiyi yanıltacak bu adam.
Kalitesine kimse laf etmez ki. Ayağı iyi, fizikli, yani her türlü iş görür. Sıkıntı adamın sakatlık durumu. Birde Afrikalı olması.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Kimse kotu oyuncu demiyor zaten ama 10-11 yillik kariyerinde cikabilmis oldugu mac sayisi 160 falan adamin. Herkesin aklindaki soru Bailly sakatlanmadan sezonu gecirebilecek mi?

Insallah gecirir ve Colley ile iyi bir ikili olurlar.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Benim kastım sakatlığı da kapsıyor. Çünkü daha önce sakatlık riski olan oyuncuları da aldık ve onlarda sorun olmayacağını hissetmiştim. En barizi Gomez'di. Mesela bir Ox'dan o hissiyatı alamıyorum. İnşallah yanılırım.

[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2023, 02:57:00 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bailly'nin sakatlıkları genelde yapmaması gereken ekstrem müdahalelerden kaynaklanıyor. Epl'nin hızlı oyununda bazen yenmesi gereken golün yenmesi gerekiyor. Bu adamın bunu anlamamış bir görüntüsü var. Her şeye mani olayım derken şanzımanı dağıtan bir profil.

Yaşı itibariyle artık olgunlaşmış ve ders almıştır diye düşünüyorum. Ayrıca bu lig ekstrem hamleleri gerektirmeyen bir lig. Oturaklı bir oyun bekliyorum kendisinden.

Çevrimdışı sEuL

Bailly'nin sakatlıkları genelde yapmaması gereken ekstrem müdahalelerden kaynaklanıyor. Epl'nin hızlı oyununda bazen yenmesi gereken golün yenmesi gerekiyor. Bu adamın bunu anlamamış bir görüntüsü var. Her şeye mani olayım derken şanzımanı dağıtan bir profil.

Yaşı itibariyle artık olgunlaşmış ve ders almıştır diye düşünüyorum. Ayrıca bu lig ekstrem hamleleri gerektirmeyen bir lig. Oturaklı bir oyun bekliyorum kendisinden.
Sakatlik gecmisine bakan biri Bailly’nin UFC dovuscusu oldugunu yada ucak kazasi falan gecirdigini dusunur. Yasamis oldugu sakatliklari ekstrem mudahalelere sadece baglayamayiz ama ne demek istedigini anliyorum.

Umarim dedigin gibi yillar icerisinde olgunlasmistir ve gecmiste yapmis oldugu hatalari tekrarlamaz. Eskisi gibi ceza sahasi icerisinde rovasata yada ucan tekme vari hareketleri ile top uzaklastirmaya devam ederse hem kendi canini hemde bizim canimizi cok yakar. Sakatliksiz ve iyi bir sezon gecirmesi dilegi ile.

Çevrimiçi Necmi

onun yaptığı haraketleri ben yapsam 30 saniyede kolu bacağı sahada bırakırım kaç gündür videolarını izliyorum onun yaptığı haraketleri normal bir insan oğlu yapamaz koşarken bir anda turboya takıyor L dönüş yapıp rakibin önünden topu alıyor defalarcada yapmış yalnız burdaki hakemlerin oyuncağı olur yaptığı haraketlerin %80 ine faul çalarlar artı burda oyuncular öyle madara edildiğinde basar tekmeyi oyun tarzı tr deki beşiktaş takımına hiç uymuyor😂

Çevrimiçi Necmi

Benim kastım sakatlığı da kapsıyor. Çünkü daha önce sakatlık riski olan oyuncuları da aldık ve onlarda sorun olmayacağını hissetmiştim. En barizi Gomez'di. Mesela bir Ox'dan o hissiyatı alamıyorum. İnşallah yanılırım.
bende ox için o hissiyatı aldım ox bahtiyar ve rebiç birde raşitsa kabul edelim kendilerini biraz verirlerse beşiktaşa birkaç leval  atlatır ve oynamaya geldiklerini sahada gösteriyorlar formları tükseldiğinde düşünemiyorum dördüde her topta direk kaleyi düşünüyor bahtiyar benim tahminlerimin çok üstünde yetenekli bu seneki en iyi transferimiz olabilir

Çevrimiçi Necmi

Çalım yemeğe meraklı arkadaşlar bizim 14 yabancımız var biz yabancı transferini tamamladık bu saatten sonra araplara oyuncu satmayacağımıza göre yabancı transferi mümkün değil çok oyuncuyla ilgilendik içlerinden bize uyanları aldık ve bitirdik bu saatten sonra geçmişte kaldı o ilgilendiğimiz oyuncular yani şimdi onları birileri aldığı zaman bize çalım atmış olmuyor
Ha canınız çalım yemek istiyorsa gidin bir halı sahaya bol bol yiyin
Elimizde ghazzel ve raşitsa varken oraya kanat alacağımıza inanan gerçekten varmı bizim kanata ihtiyacımız yok oyuncu sakatlanacak diye mevkiye on tane oyuncu alınmaz bir kanat oyuncusu her iki tarafıda yedekler rebiç ve ghezzal sağ ve sol kanatımız raşitsada ikisinide yedekliyor çokmu sıkıştık cenkide atarız onuruda atarız üstelik onur gayette iyi oynadı bahtiyarda var kulübede bir kaç yeri yedekleyecek yeterli kalitede oyuncu olması çok değerli üstelik yerli statüde olması altın değerinde renklilerde yok bu tip oyuncular üstelik kalecileride yabancı o nedenle yedi yabancı oynatabilecekler
Eldekilerin kıymetini bilelim şenolu çok eleştiririm ama bir özelliği var taktığı oyuncuya pis takar ama sahaya sürdüğü oyuncudanda yüksek verim alır üstelik geliştirirde oyuncuyu tutarsa onu kral yapar
Ha bu sene çok sivrilikte yapamaz herkes topun ağzındayken kadrodan üst seviye verim almak zorunda iyi olanı sahaya sürer çok daha dikkatli davranacaktır
Kadromuz tamam ve kadrodaki her oyuncu bizim oyuncumuz çamur atarken birkaç kez düşünün bence beşiktaş sahaya bu oyuncularla çıkacak daha ligin başında bu oyuncuları düşürmek beşiktaşa kötülüktür

Çevrimiçi murat

Ben biraz takım defansa yerleşirkenki durumdan bahsetmiştim abi hücumda aynen dediğin gibi öyle an oluyor ki abou geriye bağlantı olup top dağıtmaya geldiğinde  muleka en uçta görünüyor. Ama defansta iken çatır çatır bek kovalatıyor hoca valla hiç santraformuş orjini falan dinlemiyor ki bence muleka'yı bu kadar tutmasının sebebi kiev ve sivas maçlarında eleman çok yardım etti arkaya, biz taraftar olarak en azından ben şahsen ofanstaki haline bakıyorum bu adam oynamaz diyorum çünkü yapamıyor bu çocuk yani. Şenol gunes olmak kolay değil tabi artık ses etmeyeceğim muleka tercihine zaten bek takibi yapamazsa ilk maçta keser eminim bundan.
sol açık olarak bakmadığımdan ben mulekyı beğeniyorum.her maç pozisyon buluyor.tamam top süremiyor vs ama ceza sahasında top onu bir şekilde buluyor.yaşı da genç vuruşlarını düzeltirsenbaşka bir seviyeye çıkabilir.

Çevrimiçi murat

bende ox için o hissiyatı aldım ox bahtiyar ve rebiç birde raşitsa kabul edelim kendilerini biraz verirlerse beşiktaşa birkaç leval  atlatır ve oynamaya geldiklerini sahada gösteriyorlar formları tükseldiğinde düşünemiyorum dördüde her topta direk kaleyi düşünüyor bahtiyar benim tahminlerimin çok üstünde yetenekli bu seneki en iyi transferimiz olabilir
rebiç istediği havayı ve formu yakalarsa çok farklı olacakmış hissi var bende.ox içince birmaç çok iyi bir maç vasat göze çarpmayan bir oyun oynayacakmış gibi geliyor.raşitsa maç içinde vasat oynayacak ama her maç bir iki güzel aksiyon yapacakmış hissi oluşturdu.yani böyle q7 veya prime gezzal katkısı vermez ama o bir iki pozisyonu iyi değerlendirir gibi.bahtiyarı bilemiyorum daha nerede oynayacağı bile belli değil ama bence yapılmış en iyi transfer.isviçre çakısı gibi yaşı genç.

Çevrimiçi murat

Çalım yemeğe meraklı arkadaşlar bizim 14 yabancımız var biz yabancı transferini tamamladık bu saatten sonra araplara oyuncu satmayacağımıza göre yabancı transferi mümkün değil çok oyuncuyla ilgilendik içlerinden bize uyanları aldık ve bitirdik bu saatten sonra geçmişte kaldı o ilgilendiğimiz oyuncular yani şimdi onları birileri aldığı zaman bize çalım atmış olmuyor
Ha canınız çalım yemek istiyorsa gidin bir halı sahaya bol bol yiyin
Elimizde ghazzel ve raşitsa varken oraya kanat alacağımıza inanan gerçekten varmı bizim kanata ihtiyacımız yok oyuncu sakatlanacak diye mevkiye on tane oyuncu alınmaz bir kanat oyuncusu her iki tarafıda yedekler rebiç ve ghezzal sağ ve sol kanatımız raşitsada ikisinide yedekliyor çokmu sıkıştık cenkide atarız onuruda atarız üstelik onur gayette iyi oynadı bahtiyarda var kulübede bir kaç yeri yedekleyecek yeterli kalitede oyuncu olması çok değerli üstelik yerli statüde olması altın değerinde renklilerde yok bu tip oyuncular üstelik kalecileride yabancı o nedenle yedi yabancı oynatabilecekler
Eldekilerin kıymetini bilelim şenolu çok eleştiririm ama bir özelliği var taktığı oyuncuya pis takar ama sahaya sürdüğü oyuncudanda yüksek verim alır üstelik geliştirirde oyuncuyu tutarsa onu kral yapar
Ha bu sene çok sivrilikte yapamaz herkes topun ağzındayken kadrodan üst seviye verim almak zorunda iyi olanı sahaya sürer çok daha dikkatli davranacaktır
Kadromuz tamam ve kadrodaki her oyuncu bizim oyuncumuz çamur atarken birkaç kez düşünün bence beşiktaş sahaya bu oyuncularla çıkacak daha ligin başında bu oyuncuları düşürmek beşiktaşa kötülüktür
çok sıkışırsan ister onuru at ister onuru defansa masuakuyu ileri at sağda rosieri iler at yada bahtiyarı at.yada formasyonu değiştir.kanatlara koy rosier masuaku  3-5-2 oyna.

Çevrimdışı Koa_lAA

Baskı yediğimizde, kapandigimizda, birkaç Çalım slalom la rakip sahaya takımı atacak hızlı ve estetik topçu lazımdı... bu ne cenk ne Kosovalı arkadaş ne de muleka rebic... ben Pepe yi ondan istemiştim birazda... bu kadroyla hızlı kontralar falan zor... gedson dışında oyle bir adam yok takımda..neyse kısmet değilmiş... fiziksel ağırlıklı oyuna yonelecez.. sakatlık cok olmaz umarım

Etiketler: