2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991381 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı saricasi

Lig için transfer gelecek mi? 15 eylüle kadar zaman var.

Eğer Ghezzal eskiye dönerse, ligin içinden geçeriz.

Bu sene tek rakibimiz sakatlık. Kimse sakatlanmaz inşallah.

Sakatlık biraz da şans hiç sakatlanmaz dediğin adam sakatlanabilir ciddi anlamda diyorum ufak sakatliklar 2 maç kaçırma sezon içinde normal şeyler.Ts nun mesela  bir mi iki mi yeni oyuncusu ciddi sakatlandı yazık oldu.

Bir de farkindaysanız geçen sezon başı takım çok eforlu oynuyorduk hucüm anlamında sonrasında fizik olarak patladık sakatliklarda oldu fakat bu sene daha kontrollü fazla yorulmadan başladık bu ilerki aşamada sezon içerisinde bize fayda sağlıyacak.

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Mehmet57

Bailly’i sadece bizimkiler kotuluyor. Hollanda’da futbol forumlarinda yorumlari okuyorum, herkes “muthis oyuncu, tek kusuru bazen cok sertligi ve sakatliklari” diyor, Utd forumlarinda da herkes “Evans ve Maguire’dan daha iyi” diyor. Ama bizimkiler kotuluyor.

Misal, Gs’nin 10-15 mil verdigi Sanchez’den cok daha iyi. Sanchez Ajax donemi ve Spurs kariyerinin basinda iyiydi, artik o oyuncuyla alakasi yok ve ozellikle gectigimiz sezon inanilmaz hatalar yapan biriydi.

Çevrimiçi annoca

Cenk-rebic-ghezzal-ox-eric-amartey

Bizden öncesi uzun sakatlık yaşıyan masu-abou

Şuan sakat olup dönmesini beklediğimiz tayyip-emrecan

Çok fazla risk

Çevrimdışı KartalınGücü

Bailly’i sadece bizimkiler kotuluyor. Hollanda’da futbol forumlarinda yorumlari okuyorum, herkes “muthis oyuncu, tek kusuru bazen cok sertligi ve sakatliklari” diyor, Utd forumlarinda da herkes “Evans ve Maguire’dan daha iyi” diyor. Ama bizimkiler kotuluyor.

Misal, Gs’nin 10-15 mil verdigi Sanchez’den cok daha iyi. Sanchez Ajax donemi ve Spurs kariyerinin basinda iyiydi, artik o oyuncuyla alakasi yok ve ozellikle gectigimiz sezon inanilmaz hatalar yapan biriydi.

Ben futbolcunun yeteneğini kötüleyen duymadım. Ama sakatlık geçmişi çok kötü, üstüne afrika kupası muhabbeti var ve kadroya göre yerli oynatmamız gereken, üstüne Amartey ve hatta Onana'nın rotasyonda bulunduğu bölgeye alınıyor.

Şimdi öven izleyen arkadaşlar söylesin Bailly'nin stili Saiss'e mi yakın yoksa Amartey'e mi?

Hoca senden risksiz, afrika kupasına gitmeyecek, ayağı düzgün oyun kurabilen stoper istiyor, hangi kriteri Bailly karşılıyor?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bailly'de mesele şu. Adamı geç kadrona kattın. Bu adam ne zaman oynamaya başlayacak? Senin takımında kaç maç oynayacak? Tamam sakatlanmadı varsayalım bu sefer de Afrika kupasına gidecek. Her şey yolunda gitti diyelim. Sezon  sonunda ne olacak? 

Çevrimdışı Koa_lAA

Ben hocanın isim bazinda furbolcu onermesine karşıyım.. başarısız olma ihtimali yüksek.. ama pozisyon ve istediği tarzı belirtip talep etmesi alınmasını olması gereken... Ama yani yönetimin bukadar riskli ve planlama hatası olan transfer yapması korkunç bir olay... Maalesef sezon çöp olur...
 Ornek gs fb icerde anadolu takımlarına puan vermez... Biz pendik bile verdik daha da cok veririz. Şampiyonluk anadoludan geçer. Derbiler prestijdir... maalesef rakipler anadolu için fazla kadro kurdu..
 He şu var.. bu lige okadar pahalı kadro avrupadan para gelmezse batırır.. görelim bakalım nasıl dönecek bütçeleri

Çevrimdışı Talisca1903

Renkliler iyi kadro kurdu Anadolu’ya puan vermezmiş hakem Var olsa fener bu hafta ha yine bu hafta puanı vermişti
İttirmesen çoktan puan kaybetmişlerdi. Her maç ittirecek halleri yok ta bırakalım şu karamsar halleri en iyi takım biziz milli arada işimize geldi mini bir kamp ile Rebic ve Ox bomba gibi döneceğini düşünüyorum

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben futbolcunun yeteneğini kötüleyen duymadım. Ama sakatlık geçmişi çok kötü, üstüne afrika kupası muhabbeti var ve kadroya göre yerli oynatmamız gereken, üstüne Amartey ve hatta Onana'nın rotasyonda bulunduğu bölgeye alınıyor.

Şimdi öven izleyen arkadaşlar söylesin Bailly'nin stili Saiss'e mi yakın yoksa Amartey'e mi?

Hoca senden risksiz, afrika kupasına gitmeyecek, ayağı düzgün oyun kurabilen stoper istiyor, hangi kriteri Bailly karşılıyor?
Sen 1 pozisyon için Bailly, Amartey hatta Onana'yı aldın. O mevki neresi? Sağ stoper. Santrafor, ofansif orta saha gibi büyük takımlar için kritik seviyede önemli olan bir mevkiden bahsetmiyoruz. Ve bu üç isim de Afrika kupasına giden ve istenen kriterleri tam karşılamayan isimler. Bunu başkan izah etsin bize zahmet olmazsa.

Çevrimiçi yaço58

Sen 1 pozisyon için Bailly, Amartey hatta Onana'yı aldın. O mevki neresi? Sağ stoper. Santrafor, ofansif orta saha gibi büyük takımlar için kritik seviyede önemli olan bir mevkiden bahsetmiyoruz. Ve bu üç isim de Afrika kupasına giden ve istenen kriterleri tam karşılamayan isimler. Bunu başkan izah etsin bize zahmet olmazsa.
amartey 2 bailly 2.5 onana 4.2 artı 1.5 yıllık ücret desek güzel paralar bunlar gidip net 1 sağ stoper birde genç 6 numara alabilirdin şu parlara

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Renkliler iyi kadro kurdu Anadolu’ya puan vermezmiş hakem Var olsa fener bu hafta ha yine bu hafta puanı vermişti
İttirmesen çoktan puan kaybetmişlerdi. Her maç ittirecek halleri yok ta bırakalım şu karamsar halleri en iyi takım biziz milli arada işimize geldi mini bir kamp ile Rebic ve Ox bomba gibi döneceğini düşünüyorum
Biz 3 mevkiye Türk oyuncu yazmak zorundayız. 3 Türk futbolcuyu yazacağın öncelikli mevkilerden biri de sağ stoper ve biz bu mevkiye 3 Afrikalı oyuncu transfer ettik. Şimdi bu tek mevki için bu 3 Afrikalı oyuncudan birini oynatırsak ya Rebic ya da Ox oynamayacak. Bu işin sonunda Talha sahalara döner eski günlerine döner, kendini geliştirmeye devam ederse  hepsinden formayı kapar. Bu planlamayı birisi anlatmak zorunda. Yapman gereken 1 mevki için 1 tane istenen kriterde isim almaktı.

Çevrimdışı sozkul

Biz 3 mevkiye Türk oyuncu yazmak zorundayız. 3 Türk futbolcuyu yazacağın öncelikli mevkilerden biri de sağ stoper ve biz bu mevkiye 3 Afrikalı oyuncu transfer ettik. Şimdi bu tek mevki için bu 3 Afrikalı oyuncudan birini oynatırsak ya Rebic ya da Ox oynamayacak. Bu işin sonunda Talha sahalara döner eski günlerine döner, kendini geliştirmeye devam ederse  hepsinden formayı kapar. Bu planlamayı birisi anlatmak zorunda. Yapman gereken 1 mevki için 1 tane istenen kriterde isim almaktı.

Olaya olumlu tarafından bakalım, üçü de Afrika kupasına giderse yalnızca 1 pozisyon kaybediyoruz :lol: :lol: :lol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Olaya olumlu tarafından bakalım, üçü de Afrika kupasına giderse yalnızca 1 pozisyon kaybediyoruz :lol: :lol: :lol:
Başkanın kulağına gitmesin, gider gelecek sene sağ stopere 14 Afrikalı çeker

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şenol Güneş zamanında Ozan Tufan'ı istiyordu ve hep bir ağızdan kendisi sadece hocalık yapsın diyorduk :)

Bırakın bu işleri arkadaşlar. Kulüp bu oyuncu sakatlanmadan oynar diyorsa buna inanmak zorundasınız. Bu işin bilirkişisi kulüp doktorları. Aboubakar'a da çolak diyordunuz ilah yaptınız. Artık şu geçmişten bir ders alın.

Ya çok övüyorsunuz ya da çok gömüyorsunuz. Mesela geçen maç OX benim nazarımda öyle ahım şahım bir performans sergilemedi ama burada göklere çıkarılmış. Dönüp okuyunca başka bir maç mı izledim dedim.

Az biraz dengeli olun lütfen. Her şeyin bir yeri zamanı var.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hayat zor ve sıkıcı; futbol yorumlarken bile ölçülü olacaksak niye izleyelim bu temaşayı diyenler vardır. Demiyorsa bile farkında olmadan içinden geçirenler vardır.

Haklısınız ama doğru değilsiniz :D

Çevrimdışı KartalınGücü

Ya çok övüyorsunuz ya da çok gömüyorsunuz. Mesela geçen maç OX benim nazarımda öyle ahım şahım bir performans sergilemedi ama burada göklere çıkarılmış. Dönüp okuyunca başka bir maç mı izledim dedim.

Az biraz dengeli olun lütfen. Her şeyin bir yeri zamanı var.

Ox mücadele ve fizik olarak iyiydi, driplingini de beğendim ama o şutu öyle kötü atacaksa, son pasları veremeyecekse orada sıkıntımız devam eder.

Çevrimdışı sozkul

Hayat zor ve sıkıcı; futbol yorumlarken bile ölçülü olacaksak niye izleyelim bu temaşayı diyenler vardır. Demiyorsa bile farkında olmadan içinden geçirenler vardır.

Haklısınız ama doğru değilsiniz :D

Hem haklı hem doğru olmak mümkün değilmi bu konuda, cümlenin gidişinden anladığım kadarıyla senin  için "doğru" sun ama "haklı" değilsin anlamı çıkıyor. :)

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hem haklı hem doğru olmak mümkün değilmi bu konuda, cümlenin gidişinden anladığım kadarıyla senin  için "doğru" sun ama "haklı" değilsin anlamı çıkıyor. :)

Usul esastan önce gelir :)

Çevrimdışı Paul Scholes

Foruma katılma talebim, onaylandıktan sonra herkese bir selam vermek istedim. Forumun eski bir üyesi olarak, eski hesabımda da yorum yapmaz, sadece yazılanları okurdum. Şimdi yine aynısı yapıcam. Bu sebepten ötürü herkese merhaba diyorum ve umarım bu sene vurduğumuz gol olur.

DUB-AL20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Benim en umutlu olduğum adam Rebic formunu yakaladığında takır takır atacak en sevdiğim futbolcu tipi buz gibi soğuk sakin

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aboubakar'ın maaşı 3.1 milyon avro. Bailly senelik 3.5 milyon avro alacak. İmza parasını katmadan senelik 2.5 milyon avro alan Amartey'i denkleme sokmuyorum bile.  Hangisinin takıma daha çok katkı vermesi muhtemel? Aboubakar bundan rahatsız olup bunu dile getirirse ne cevap verecek yöneticiler?

Çevrimiçi annoca

eric 3,5 amartey 2,5 ox 3 rebic 2,78 aldıkları paralara göre yedek oturtulmaması gerekir. onana ve bahtiyar içinde 4 küsür bonservis verildi. o kadar bonservis verilen oyuncularda yedek olmamalı en kötü rotasyon. rashica oynayacak zaten onu hiç yazmıyorum, ghezzal var bir de o da hala soru işareti.

Çevrimiçi Necmi

eric 3,5 amartey 2,5 ox 3 rebic 2,78 aldıkları paralara göre yedek oturtulmaması gerekir. onana ve bahtiyar içinde 4 küsür bonservis verildi. o kadar bonservis verilen oyuncularda yedek olmamalı en kötü rotasyon. rashica oynayacak zaten onu hiç yazmıyorum, ghezzal var bir de o da hala soru işareti.
amartey elimizdeki bonservisi en yüksek olan oyuncu

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar'ın maaşı 3.1 milyon avro. Bailly senelik 3.5 milyon avro alacak. İmza parasını katmadan senelik 2.5 milyon avro alan Amartey'i denkleme sokmuyorum bile.  Hangisinin takıma daha çok katkı vermesi muhtemel? Aboubakar bundan rahatsız olup bunu dile getirirse ne cevap verecek yöneticiler?
abu imza parası almadımı başkasının aldığı imza parası onu neden ilgilendirsin

Çevrimiçi Necmi

Foruma katılma talebim, onaylandıktan sonra herkese bir selam vermek istedim. Forumun eski bir üyesi olarak, eski hesabımda da yorum yapmaz, sadece yazılanları okurdum. Şimdi yine aynısı yapıcam. Bu sebepten ötürü herkese merhaba diyorum ve umarım bu sene vurduğumuz gol olur.

DUB-AL20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hoşgeldin kardeşim

Etiketler: