2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 993591 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Onana'nın parasını Ceyhun versin. Yok öyle zarara sokup gitmek.

Adamin parasının çıkması için 100.000 forma satılması lazim. Sonra kulüpler batıyor.

Çok fena sovucem de ban yicem burda yapamıyorum. Kafasız herif ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav CK yı getiren kim? Onun hiç mi suçu yok?

Geçen sene günah keçisi VI ilan edildi, bu senede CK. Getirenin, yetkiyi verenin hiç suçu yok. Daha çok söyleniriz biz. Hala yanlış yere tepki gösteriyorsunuz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

“ Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mehtap Mutluşan Ferah, stat sponsorluğuyla ilgili önemli firmalarla görüştüklerini açıkladı.”  Bakın bu açıklama bir dramdır. Trajedidir. Baya baya dramdır.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Semih Kiev maçları kadrosunda gözükmüyor.

Sakatlığı hafif değil herhalde.

Çevrimiçi kartalizma190399

Objektif olmak iyidir fanatik olmak iyi degildir. Fener gs ile ekonomik olarak makas acildi. Federasyon ve hakemler seni iplemiyor. Marka degerin yerle bir. Gelen oyuncular ya sakat yada futbolu birakmis. Sponsorun bile yok. Diger takimlar besiktas geldi diye gaza geliyor cünkü biliyorki en kötü kadro sende. Hocan desen inatci ve antipatik. Bos bos konusuyor. Taraftar desen maci sallamiyor artislik icin gelmis yarim saat bagiriyor mac sonuna sesi kalmiyor. Malesef kulübün komple bir bakimdan gecmesi lazim. Tamam en büyük besiktas ama gerceklerde ortada. Kupa sayisi en az bizde. Yani daha ne sayayim

Bunlari soyleyince Besiktas'li olmuyorsun guzel kardesim.
Herseye bos bos pozitif bakacaksin. Uc buyuk yok tek buyuk var vs gibi 12 yasinda ergenlerin yaptigi bos yorumlardan yapacaksin.
Sampiyon olacagiz vs diye bos bos iddialarda bulunacaksin fanatikce, olmayinca susup pusacaksin falan.
Hatalari soylemeyeceksin, dinozor Besiktas'li oldugu bile tartisilacak (aslinda olmadigi ayan beyan belli olan) adamlari olumune koruyacaksin, kulube zarar verse bile.
Boyle olunuyor Besiktas'li.

Surada Onana meselesini tartisali 3 hafta olmamistir. Onana transferini en cok elestiren bendim. Daha aradan 3 hafta gecmeden taraftarin tepkisini goruyoruz iste.
O gun de renkli demislerdi. Kimseye Besiktas'liligimi ispat edecek degilim, herkes kendi Besiktas'liligiyla ilgilensin. Hele Besiktas'i para icin satip gitmis, Besiktas'ta oynamayan oyuncu'yu nick yapacak, Trabzon'lu antrenorleri olumune destekleyen tiplerden Besiktas'liligi ogrenecek degilim.

Herkes kendine ve isine baksin.

Geçen sene günah keçisi VI ilan edildi, bu senede CK. Getirenin, yetkiyi verenin hiç suçu yok. Daha çok söyleniriz biz. Hala yanlış yere tepki gösteriyorsunuz.

(...)

Sen kalk 90 dakika laylaylom sarki soyle, rakibi ve hakemi destek altina alma, sonra 91'de gol yiyince bagir.
Boyle taraftar da olmaz olsun.

Ana karar verici yonetim kurulu ve onun basindaki baskan. Normalde genel kurul onun notunu vermeli, secim bilmemkac senede 1 oldugu icin ve kongre'de dinozorlar oldugu icin adil bir ortam olmuyor. O zaman taraftar cikacak tepki'yi gosterecek. Hoca'ya degil, hakemlere degil, futbolculara degil, baskana. Ana sorumlu ve final sorumlu her zaman baskan'dir.

Çevrimdışı Akil Emre

“ Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mehtap Mutluşan Ferah, stat sponsorluğuyla ilgili önemli firmalarla görüştüklerini açıkladı.”  Bakın bu açıklama bir dramdır. Trajedidir. Baya baya dramdır.
Acele etmesinler

Çevrimdışı levitate

seneye gelirler herhalde
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

(...)

Sen kalk 90 dakika laylaylom sarki soyle, rakibi ve hakemi destek altina alma, sonra 91'de gol yiyince bagir.

Ana karar verici yonetim kurulu ve onun basindaki baskan. Normalde genel kurul onun notunu vermeli, secim bilmemkac senede 1 oldugu icin ve kongre'de dinozorlar oldugu icin adil bir ortam olmuyor. O zaman taraftar cikacak tepki'yi gosterecek. Hoca'ya degil, hakemlere degil, futbolculara degil, baskana. Ana sorumlu ve final sorumlu her zaman baskan'dir.
fikir belirtmek ayrı bir şey insanlara hakaret etmek ayrı bir şey. sürekli üst perdeden konuşuyorsun, insanlara gerizekalı diyorsun. sevmezsin, saygı duymazsın eyv ama bu sana hakaret etme hakkı vermez.

Çevrimiçi murat

Yönetimi cok beceriksiz buluyorum

Transfer konusuna karismam. Maddi durum ortada, ne kadar harcanir, ne kadar tasarruf edilmeli hesabini yapamam.

Ama TFF ile olan iliskide sinifta kaldilar.

- TFF baskani enkazdan mal kaciran yagmaci gibi rakiplerine puan caliyor
- TFF baskani hic kimsenin VAR kayitlarini aciklamazken, GS nin Ofsaytimsi sikesini kurtarmak icin senin kayitlari acikliyor.
- TFF baskani Besiktas'a, sana , bana , hepimize canli yayinda akilsiz diyor.
- TFF baskani canli yayinda, senin konusmani esnasinda rakip Baskani ile dalga gecerek, isteklerine "cok beklersin" diyor.
- TFF baskani Bylock kullanmis, Ailesinde Fetö mensuplari olan birisi olarak senin "Otoban kenari GS stadi" palasimindan 3 gün sonra hesap kesiyor.

.. Ve sen bunlari engelleyemiyorsun.

Kusura bakma. O adam o koltukta oturuyorsa sen koltugunu birakacaksin !!!!

Bu durumu cözemedikce alin transferlerinizi basiniza calin
+1903

Çevrimiçi murat

Dünkü oyun ve hakem faciası bi yana penaltı pozisyonu öncesi Onana'yı gördünüz mü?

Rezalet.

federasyon başkanı çıkıp şunları dese şaşırmayacağım .4 milyon verip getirdiğiniz adama bulun kabahati diyecek bir rahatlık var herifte.yönetimi konuşmaya değer bulmuyorum zaten.

Çevrimiçi murat

fikret orman yapsaydı bu transferi yerden yere vurmuştu çebi.ormanın aldığı oyuncular en azından yetersizdi veya başka hesaplarla alındı oynamadığı için zarar ettik bunların aldığı oyuncular ise oynadığı için zarar ediyoruz.

Çevrimdışı Savaş

(...)

Burada maça giden herkese gerizekalı dediğinin farkında mısın kardeş sen?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neyse aradaki maçı ertelemişler. Arada bizde kaynadık herhalde. Normalde bize maçı oynatırlardı rakibimiz ADS'nin de maçı olmasaydı.

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1693683403680337931

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Tepkim en baştan beri aynı. Gelen borcu takip rahat rahat gidiyor bir kişi de hesap vermiyor daha sonra.

Belki linç yicem ama bazen hakkaten düşünmüyor değilim şu kulübü biri satın alsa da kar zarar gözeterek yönetilse.

Kendi şirketine demir alırken kili kırk yararlar burasi nasil olsa dingonun ahiri ego tatmin ederler.

Çevrimiçi Samet Demir

Tepkim en baştan beri aynı. Gelen borcu takip rahat rahat gidiyor bir kişi de hesap vermiyor daha sonra.

Belki linç yicem ama bazen hakkaten düşünmüyor değilim şu kulübü biri satın alsa da kar zarar gözeterek yönetilse.

Kendi şirketine demir alırken kili kırk yararlar burasi nasil olsa dingonun ahiri ego tatmin ederler.

Aksine kulübüde kendi şirketleri gibi yönetiyorlar bence. Transferleri 2 ay geciktirerek 100-200bin kâr yaptıklarını zannediyorlar. Bunların yaptıklarını yazasım dahi gelmiyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Burada maça giden herkese gerizekalı dediğinin farkında mısın kardeş sen?

Degilim cunku herkese gerizekali demiyorum.

Çevrimdışı BlackEagle16

Kardeş sen yanlış forumdasın heralde ??
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Ravenman

Bu cincon'un propaganda ve medya sektörü bu ülkedeki en büyük güçtür.

Bizden zaten daha etkili, bizim okadar televizyona çıkan adamlarımıza rağmen:

- Ali Ece
- Cem Dizdar
- Kaya Çilingiroğlu
- Fuat Akdağ
- Metin Tekin
- Okan Koç
- Ercan Taner
- Okay Karacan
- Göktuğ Sevinçli
- Gökhan Keskin
- Tümer Metin
- Melih Gümüşbıçak
- Feyyaz Uçar
- Haşmet Babaoğlu
- Adnan Aybaba
- Ulvi Güveneroğlu
- Atakan Kurt
- Turgay Demir
- Hakan Can
- Bülent Uslu
- Ertem Şener
- Güntekin Onay
- Murat Kosova
- Sinan Engin
- Candaş Tolga Işık

Bu listeye Ahmet Çakarı biraz sayabilirsiniz, çünkü kendisi Beşiktaş semtinde dünyaya geldi ve rahmetli babası Beşiktaş Kongre üyesiydi. Üstelik dün gece Beiktaşı tek savunan hoca, TFF'e saydırdı adamlar Beşiktaştan intikam alıyor dedi, sözü kesilirken programı terk etti ve birdaha dönmedi, çok sinirliydi.

Demek istediğim hepsi eski futbolcu, medya mensubu, spor yazarı, yorumcu, spiker vesayre ve hepsi ya televizyonda, ya gazetede yada kendi kanalında.

Yani spor medyasında çok Beşiktaṣlı var, ona rağmen bu cinconcular kadar etkili değiliz. Bu adamların kendi gazeteleri ve kanalları bile bize düşman.

Düṣünsenize, Yıldırım Demirören TFF başkanı olduğunda her gün algı vardı. Bizim her kazandığımız maçta 'Vaay (Hakaret Yasak)₂ bunları kolluyor şampiyon yapacak ki kendi parasını alsın."

Bunu hergün, her sezon yaptılar. Korkudan hakemler taraflı görünmemek için bizi daha çok doğruyorlardı.

Şimdi TFF başkan kendilerinden biri, kongre üyesi ve Erden Timur iş ortağı.

Peki alğı ne? "Federasyon Ali Koçu şampiyon yapacakki bu 1959 dan önceki şampiyonluklar muhabeti bitsin".

Federasyon başkanı kendi öz evlatlar, ona rağmen adamı Fenerli gösteriyorlar.

Hiçbir Fenerli veya Beşiktaşlı medya mensubi veya yorumcusu bu Federasyon sadece cinconu şampiyon etme derdinde demiyor.

Cinconun medya gücünü bitirirsek, herşeyleri biter. Sahada zaten bi bok değiller.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 21:30:20 Ravenman ]

Çevrimiçi annoca

ben burda yazılınca gördüm şenol hocanın röportajda orta saha yerine kanat istiyorum orta saha aldılar dediğini. böyle bir saçmalık olabilir mi? sen takımı yöneten hoca ile iletişim kurmadan nasıl oyuncu alabilirsin. şimdi fırsat transferi çıksa önüne onanaya parayı yığdığın için fırsatı kaçıracaksın. FO da aynısını yapıyordu kafasına göre oyuncu alırdı sonunu getirdi, buda aynı yolun yolcusu ama bunlar istenmediklerini bilmelerine rağmen istifa etmiyorlar.

Çevrimdışı Talisca1903

Bunlari soyleyince Besiktas'li olmuyorsun guzel kardesim.
Herseye bos bos pozitif bakacaksin. Uc buyuk yok tek buyuk var vs gibi 12 yasinda ergenlerin yaptigi bos yorumlardan yapacaksin.
Sampiyon olacagiz vs diye bos bos iddialarda bulunacaksin fanatikce, olmayinca susup pusacaksin falan.
Hatalari soylemeyeceksin, dinozor Besiktas'li oldugu bile tartisilacak (aslinda olmadigi ayan beyan belli olan) adamlari olumune koruyacaksin, kulube zarar verse bile.
Boyle olunuyor Besiktas'li.

Surada Onana meselesini tartisali 3 hafta olmamistir. Onana transferini en cok elestiren bendim. Daha aradan 3 hafta gecmeden taraftarin tepkisini goruyoruz iste.
O gun de renkli demislerdi. Kimseye Besiktas'liligimi ispat edecek degilim, herkes kendi Besiktas'liligiyla ilgilensin. Hele Besiktas'i para icin satip gitmis, Besiktas'ta oynamayan oyuncu'yu nick yapacak, Trabzon'lu antrenorleri olumune destekleyen tiplerden Besiktas'liligi ogrenecek degilim.

Herkes kendine ve isine baksin.
Lig yeni başlamış ve Şampiyon olcagpız dediğim için boş iddia oluyor öylemi
Neler duyacağız başka ergense ergen tek büyük var benim için diğerlerini de alayınızda tanımıyorum
Ne susarım ne cevapsız kalırım senin gibi Beşiktaş olarak kal hahaha diye yazacak kadar da şirazemi kaybetmedim asıl ergenlik bu
Trabzonlu Sivaslılar bende Ankaralının ne oluyor Beşiktaşlılar olamıyor muyuz ne saçma bir argüman bu
Hem ergenlik yapma diyorsun aklınca hem de klübün profesyonelinin memleketini sorguluyorsun
Yazıya başladığınla bitirdiğin saçma sapan bir hal alıyor
Sen bu taraftara gerizekalı felanda diyemezsin ağzını topla

Çevrimdışı Savaş

Stad yıkılmaya başladığından beri bu forumdayım. Yaklaşık 10 sene olacak. Forumdakilerin yarısı kombine sahibi maça gider, bilgin olsun. 

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Parfümde sıksaymış. Bu ne ya. Dalgamı geçiyorlar bizimle. Lisede kız arkadaşından tekme yiyen erkek sendromuna girmişler resmen.

bence elele tutusup hep birlikte mutlu yarinlara dogru ilerleyecektir bizim yonetimle TFF yonetimi  :biggrinking:  :evillol:
Yorgo

Çevrimdışı Talisca1903

yazdığının arkasında duramayacaksan hiç yazma

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

yönetimin yapacağı şey tff başındakini açık ve net gs’lı olmakla ve görevini kötüye kullanmakla suçlamaktır
hakemlerin hataları kasten diyeceksin
takım seçiyorlar diyeceksin
hukuğu çağıracaksın
hukuk gereğini yapmıyorsa biz yaparız o saatten sonra çarşı karışır diyeceksin
fetönün spor ayağı diyeceksin
gs stadında rakipleri döverek puanlar alıyor herkes üç maymunu oynuyor bu böyle gitmez diyeceksin
buraya gs’nin usülsüz transferlerini de ekleyip çatallaştıracaksın mevzuu 
öyle adil yönetim istiyoruz falan laf-ı güzaf
burası ortadoğu burada azıcık tevazü göstereni silkelemeye  çalışırlar
kesinlikle katiliyorum..ANCnin yerinde olsam karsilastigimda Bylockcu badem biyikli der suratina  tukurur gibi yapardim... Hatta belli olmaz o anki sinirle kesin tukururdum zaten :D
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 21:45:45 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Stad yıkılmaya başladığından beri bu forumdayım. Yaklaşık 10 sene olacak. Forumdakilerin yarısı kombine sahibi maça gider, bilgin olsun. 

Yurtdisinda yasadigim icin kombine sahibi degilim ama her sene 3-5 maca giderim, o kitlede ben de varim yani. Lafimi kime neden soyledigim belli. Herkes kendini biliyor, uzerine isteyen alsin. Kendini bilip almayan icin zaten sikinti yok.

Etiketler: