2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995122 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Olmadı.
Redmond nerede?
Cenk nerede?
Gedson zaten aynı gedson 🤷
Şampiyonluk kupası nerede?

Edit: Ha şimdi sen bu sezon sonunda da raşitzayı kazandık olmadı mı dersin.
redmond tutamadın cenk sakat gedson aynı gedson diyorsan konuşacak bir şey kalmıyor

Hata Şenol Güneş de redmondla sözleşme yenilmedi cenki sakatladı gedson da aynı gedson hiç değişim yok   :icool:
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 14:30:30 Talisca1903 ]

Çevrimiçi gokhans

Sacma aciklama loading kisacasi. Kesin sacma sapan bir aciklama cikacak.
Biraz utanması olan, istifa kararı alır. 1 yıl bitti 2.yıl hakem hataları tam gaz devam.. Boş boş lak lakla durmuyor bunlar işte. Gidip federasyona konuşarak olmuyor bu işler, basını, medyayı, taraftarı ayağa kaldırıp, galyana getirerek, bağıra çağıra oluyor. Adamlar tff kurşunlattı daha ötesimi var. Geçen sene 2.yarıda sözleşmesi feshedilen stad sponsorluğu hala boş. yeni sezon açılmış stadın adı belli değil. İstifa etmezseniz en ağır beddualarım üzerinize olacak..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kavga ettiklerini nereden çıkardın ki? Şenol hoca hiç bir zaman CK ile aramız kötü demedi ki.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle bir röportajı var ama kol kırılır yen içinde kalır anlayışıyla söyledi onu. Başkan hakkında da hep olumlu konuşuyor ama transferlerin geç yapılmasından son derece rahatsız örneğin. Bunları nereden anlıyorsun dersen verdiği demeçlerde satır aralarında gerek başkan gerek Ceyhun Kazancı konusunda memnuniyetsizliklerini dile getirdi. Kazancı'ya işini yap dedi CK şov, CV yapma peşine düştü. Hoca da ben sana böyle dedim sen böyle yaptın demedi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Roportajlarda yapilan transferlerden pek sikayetci gozukmuyor Senol Gunes. O zaman cikip dogrulari aciklayacak.
Doğruları bana değil başkana açıklayacak

Çevrimiçi sefaköykartali

10 senedir ligin 2. haftasında puan kaybediyormuşuz. Çok enteresan istatistik. Bu maçı kötü de oynasan 2-0layıp rahat bi kafayla bitirmen gerekirdi. Bu maç hem oyuncular hem de hoca sınıfta kaldı. Telafisi edilir, daha ikinci maç. Şu Onana’ ya 4.5 veren ceyhun değil dosyalara bakmak, bundan sonra semte bile girmezse sevinirim. Yönetimin de sonu onun gibi olacak zaten.

Çevrimdışı Karabay

redmond tutamadın cenk sakat gedson aynı gedson diyorsan konuşacak bir şey kalmıyor

Hata Şenol Güneş de redmondla sözleşme yenilmedi cenki sakatladı gedson da aynı gedson hiç değişim yok   :icool:
Yau ne anlatıyorsun kupa nerde kupa? Konuşmasan konuşmaya gerek olmayacak zaten. Zamanında bugünkü gibi ettiğin büyük büyük lafları hatırlatıyoruz, yine kötü oluyoruz. Sırf nasip olsun da bir gün "ben demiştim" diyebileyim çabası yakışıyor mu sen yaşında bir adama. İş yerinde bile nasıl hırslandırdıysan adamları kaybettiğin maç sabahı kapında bekliyorlar :)
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 14:47:17 Karabay ]

Çevrimdışı Talisca1903

Yau ne anlatıyorsun kupa nerde kupa? Konuşmasan konuşmaya gerek olmayacak zaten. Zamanında bugünkü gibi ettiğin büyük büyük lafları hatırlatıyoruz, yine kötü oluyoruz. Sırf nasip olsun da bir gün "ben demiştim" diyebileyim çabası yakışıyor mu sen yaşında bir adama. İş yerinde bile nasıl hırslandırdıysan adamları kaybettiğin maç sabahı kapında bekliyorlar :)
sabaha kadar beklesinler ne var yani .Taraftarız biz objektif felan da olamayız taraf adı üstünde bir yöne bağımlı yazdıklarım yalansa yalan de ne anlatıyorsun ben anlamıyorum 2,76 puan ortalaması yakalamış hocayı savunurum hiç kusura bakma.Ne yapalım elimizdeki başarılı adamları mı yiyelim.Çok şükür ki hırslandırabilecek kadar imanımız tam gerçek bir Beşiktaşlıyız gurur duyarım

Mesele yaşsa 70 de olsak böyle 80 de olsak böyle Beşiktaşlı adam normal olamaz bizim gençliğimiz hak yemelerle geçti o günleri yaşayan nesil başka olur.Hocayı niye savunuyorum sana söyleyim ergenliğimiz Maf şampiyonlukları gençliğimiz gs haramzadeliğiyle geçti son 25 yılda 3 şampiyonluk var 2 si bu adamla ne yapalım bakmaya devam mı renklilerin arkasından

Neyse ben sana derdimi anlatamam yaşıtlarım bilir neler yaşadığımızı
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 15:09:11 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Karabay

[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2023, 13:14:55 Karabay ]

Çevrimdışı KartalınGücü

Hayır bu kadar tartışacak konu da değil, hocanın hataları var mı, var.

Hakem nizami golümüzü verse kazanacak mıydık, kazanacaktık.

Aynı golü renkliler aleyhine iptal edip son dk da penaltıyı çalarlar mıydı, yapamazlardı. Yapsalardı yangın çıkardı.

Takımın eksiğini hocanın hatasını gene hocanın toplaması lazım. Toplayabilir mi, evet.

Federasyon için yönetimin, medyanın, tribünlerin çalışması lazım. Her maç hakemi yenemezsin bugün hoca takım mükemmel olsa 3 tane sallasak gene 2 kırmızı kart 1 penaltı verip 3 - 3  de bitirebilir hakemler maçı ki yapmadıkları şey değil. Burada camia olarak önceliğimizin hakemler ve açıktan bize savaş yürüten federasyon olması lazım.

Adam kaldırmaması gereken bir bayrak kaldırıp net golü yemiş, bayrağı kaldırmasa o golün iptal olma şansı yok çünkü çıktığına dair net görüntü yok. Rakibin 2 g0n önce bileğe basıp çaldığı topla gol atmış derbi kazanmış gene de algı kasıyor. Oturup Valerien, Ceyhun, Onana mı konuşacağız?

Çevrimdışı Talisca1903

-Kupa?
--Yol yaptık.
-Şampiyonluk?
--Ezanlarımızı dindiremeyeceksiniz.
-🙄
--Nasıl verdim vadan haininin ağzının payını ama.
senin golün verilmemiş hocanın söylemediği şey üzerinden yalandan algı yapılıyor senin derdin bu mu şimdi? Peki...

Çevrimiçi kartalizma190399

10 sene evvel bir ara default olarak 10. haftada kopuyorduk, sonra ligin 2. yarisini Besiktas'in evladi kontenjanindan biri idare ediyordu. Ertesi sene ligde berbat yonetip 10. hafta kovuluyordu ve basa sariyorduk.
Stressiz donemde is isten gectikten sonra alinmis puanlar birsey ifade etmiyor.
Avrupa kupalarina cikarken, ekmek aslanin agzindayken o puan ortalamasini tutturmak lazim.

Valerien Ismail'in takimindan kayda deger olarak Josef, N'Koudou, Redmond, Saiss, Weghorst ayrildi.
Yerlerine Amartey, Colley, Amir, Aboubakar, Rashica, Rebic, Chamberlain, Onana geldi. Cok daha guclu kadro kuruldu.
Bunlara ragmen belki de ligin en kolay 2 macini oynamisken tabela'da 1 farkla alinmis ite kaka galibiyet ve beraberlik var.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 15:47:26 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

ANC mektup gondermis, ne romantiktir benim baskanim :) Simdi yayinlandi  durun bakalim ne yaziyor, henuz ben de  okumadim
https://bjk.com.tr/tr/haber/86791
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 16:36:20 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

ANC mektup gondermis, ne romantiktir benim baskanim :) Simdi yayinlandi  dur  bakalim ne yaziyor, henuz ben de  okumadim

Ben okudum, sacma sapan mektup. Ne hata'yi soylemis, ne soyledigi sey mantikli. Sacmalamis yine.
TFF baskani cikip der ki VAR kurallarina gore topun cizgiyi gecip gecmedigine VAR karar vermiyor. O yuzden kayitlamalari aciklamamiza gerek yok.
Koskoca Besiktas kulubunun kayitlari istemeden VAR kurallarini inceleyip ogrenmesini tavsiye ederiz.

Sen de rezil oldugunla, sacmaladiginla kalirsin.

Çevrimdışı Talisca1903

ANC mektup gondermis, ne romantiktir benim baskanim :) Simdi yayinlandi  dur  bakalim ne yaziyor, henuz ben de  okumadim
bence gayet güzel yazılmış anlayana ki anlamayacaklar hiç bir  aksiyon alınmaz devamında yapılacaklar çok önemli

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ben okudum, sacma sapan mektup. Ne hata'yi soylemis, ne soyledigi sey mantikli. Sacmalamis yine.
TFF baskani cikip der ki VAR kurallarina gore topun cizgiyi gecip gecmedigine VAR karar vermiyor. O yuzden kayitlamalari aciklamamiza gerek yok.
Koskoca Besiktas kulubunun kayitlari istemeden VAR kurallarini inceleyip ogrenmesini tavsiye ederiz.

Sen de rezil oldugunla, sacmaladiginla kalirsin.
VAR kayitlarinin aciklanmasi bu  durumda  cok onemli degil ki .. VAR kayitlarinda biz goremiyoruz demistir VAR hakemi dolayisiyla  pozisyonu goren hakemin kararina ve vicdanina  guveniyoruz  deyip oyunu devam ettirmistir.. Bu kadar  basit... Sonucta  TVde  o aci yok ki, hakemin  verdigi karari da es gecip VAR (o aciya gore) tahminle karar alamayacagina gore ..
Yorgo

Çevrimdışı Nartallo

Bonservis, yıllık garanti maaş falan toplayınca kabaca 40 milyon EUR para harcayıp Pendik maçında iş yapacak adam alamamak da büyük maharet.

Kendi şirketlerinde böyle haine iş yapabilirler mi, böyle aptalca para harcayabilirler mi acaba...

Beşiktaş ismine, tarihine yazık oluyor, yoksa bu camianın yaşayan her ferdi bu kepazelikleri hak ediyor.

Maç sonucuna göre istifa diye bağrılmaz, bir duruşun olur, o fikrin arkasında durursun.

Çevrimiçi Ravenman

VAR kayıtlarına istemeyecekti, orta hakem ve yan hakemin arasındaki dialogu isteyecekti çünku yan hakem acaba ne söylediki orta hakem iptal ettirdi?

Golü iptal eden VAR değildi.

Ha, gol olduktan sonra yan hakem bayrak kaldırsaydı, VAR devreye girerdi iptal etmek için.

Çevrimdışı KartalınGücü

Tffnin kafa yormasına gerek yok ki burada hazır asker savunanlar var. Tff öncelikle gol şansı olan pozisyonda pozisyon bitmeden var devreye girmesin diye hakemin neden bayrak kaldırdığını açıklasın. Özellikle Beşiktaş camiasına yönelik kışkırtıcı haddini aşan üslup ve açıklamalarının hakemlerini nasıl etkilediğini açıklasın. Renklilerin kaburga kırarken bileğe basarken neden cezalandırılmadığını, neden kart görmediklerini açıklasın. Rakip aleyhine son dkda el şüphesi olan pozisyonda hakemin maçı durdurup vara gitmediğini açıklasın.

İş işten geçip olay bittikten sonra kştabına uydurmak kolay, neden sahada aynı kurallar işleyişler uygulanmıyor sıcağı sıcağına bunu açıklasınlar.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 17:00:44 KartalınGücü ]

Çevrimdışı Talisca1903

Tffnin kafa yormasına gerek yok ki burada hazır asker savunanlar var. Tff öncelikle gol şansı olan pozisyonda pozisyon bitmeden var devreye girmesin diye hakemin neden bayrak kaldırdığını açıklasın. Özellikle Beşiktaş camiasına yönelik kışkırtıcı haddini aşan üslup ve açıklamalarının hakemlerini nasıl etkilediğini açıklasın. Renklilerin kaburga kırarken bileğe basarken neden cezalandırılmadığını, neden kart görmediklerini açıklasın. Rakip aleyhine son dkda el şüphesi olan pozisyonda hakemin maçı durdurup vara gitmediğini açıklasın.

İş işten geçip olay bittikten sonra kştabına uydurmak kolay, neden sahada aynı kurallar işleyişler uygulanmıyor sıcağı sıcağına bunu açıklasınlar.
bravo kardeşim tam olarak budur akıllı taraftarın hali bir başka oluyor
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 17:11:28 Talisca1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Takım böyle karalar bağlanacak kadar kötü bir takım değil. Şu son rachica bahtiyar ve ox ile yedek kulübesi eskisi kadar kötü gözükmüyor ghezzal dönebilirse. Aboubakar formsuz başladı taşıyabilir mi endişem artıyor ama yedeginde cenk var. Transfer sezonunun geri kalanında tek istediğim şey jackson muleka'yı bir şekilde satıp hem sol kanat forvet hem de yeri gelince abou'yu yedekleyebilecek yani muleka'dan beklediğimiz şeyleri muleka'dan başka birine yaptırabilirsek stoper bile gelmese olur

Cunku VAR hakemi topun cikip/cikmadigina karar vermiyor. Yani beklenecek bir karar yok. O karar cizgide duran yan hakemin sorumlulugunda. Bu bayrakla ofsayt bayraginin alakasi yok.
IFAB protokolunu zaten attim, isteyen bakabilir.

VAR kayitlarinin aciklanmasi bu  durumda  cok onemli degil ki .. VAR kayitlarinda biz goremiyoruz demistir VAR hakemi dolayisiyla  pozisyonu goren hakemin kararina ve vicdanina  guveniyoruz  deyip oyunu devam ettirmistir.. Bu kadar  basit... Sonucta  TVde  o aci yok ki, hakemin  verdigi karari da es gecip VAR (o aciya gore) tahminle karar alamayacagina gore ..

Aynen oyle hocam. Ben sabahtan beri anlatmaya calisiyorum ama insanlar anlamiyor. VAR nedir, yetkileri nelerdir, aci nedir perspektif nedir, insanlara anlatamiyorum.....

Çevrimdışı umutow

Birileri gelmis burada ilk puan kaybında hocaya sallıyor. Keske bu kisiler kazandığımız maçlarda da  foruma girip yorumlarını dile getirse....

Çevrimiçi annoca

rashica ve ox ilerleyen zamanlarda toparlar gibi ki rashica beğendim. rebic kafada soru işareti oluşturuyor. hem forvet hem sol kanat oynayabilecek biri lazım, abou bazen performansı düşük olunca onun yerine oynayabilecek biri olmalı.  onana görünüş itibariyle güzel kazık gibi. sağolsun  adamı tutmadı diye 2 puandan etti bizi. 

Çevrimdışı c3c2k

Takımın en büyük eksikliğinin oyun kurucu olduğunu düşünüyorum. İki tane 8 numara ile oynamak bize yaramıyor. Sosa tarzında oyun kurucunun dertleri bitirecektir. Benzer özelliklerde olmasa da Klassen'in de ortadan sağlayacağı skor üstünlüğüyle dengeyi lehimize çevirecektir. Hem de takım savunmasını zayıflatmayacaktır.

Etiketler: