2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995547 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

1 ay önce yazıcaktım bunu ama içim el vermemişti biraz daha bekliyeyim dedim ve artık biraz daha eminim ki korkarım abus bu sene beklentileri karşılayamayacak eski süratini falan zaten beklemiyordum ama ne bi pres yapıyor ne yanında ki adama doğru düzgün pas verebiliyor tek faydası defansı üzerine çekip kanat oyuncularına yer açıyor ama bence yeterli değil. Hele hele takım öndeyken ilk çıkması gereken insan bence abou çünkü çok hantal.
kaç maçtır öyle gözüküyor malesef. biraz deparı açması gerek yoksa bizim için işler çok sıkıntı olacak.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tv izleyemiyorum 1 tane yönetici çıkıp maç sonu açıklama yaptı mı?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O federasyon başkanı o koltukta olduğu sürece bu hakem kararlarını daha çok göreceğiz

Çevrimdışı 38life

Her sene aynı hikaye. Transferler geç yapılır ve o transferler takıma uyum sağlayana dek puanlar kaybedilir ve biz o puanları sene sonunda ararız. Yönetime ricam zahmet etmesinler önümüzde uzun bir süre var Ocak ayında alsınlar alacaklarını. Bir de yeni transferleri hemen sahada görmek isteyenlere var sözüm. Yeni transferler hazır olsa Hoca niye sahaya sürmesin? Size bunun ispat etmek için adamları ilk 11'de hemen sahaya mı sürmek lazım?

Rashica sence hazır değil gibi mi görünüyordu? Sahadaki en hazır adamdı belki. Allah aşkına Şenol hocanın böyle bir takıntısı olduğunu artık cümle alem biliyor. Kaç kere test edilip onaylandı.

Çevrimdışı KartalınGücü

O federasyon başkanı o koltukta olduğu sürece bu hakem kararlarını daha çok göreceğiz

Haluk Ulusoy'a falan rahmet okutur, bu adamlar her geldiğinde kedileri şampiyon tapıyor, bizi katlediyor ve hiç bir şey de yapamıyoruz.

Çevrimdışı sEuL

Oynanan oyun için geçerli bi sebebin varsa söyle öğrenelim kardeşim.

Takım ileri gitmedi resmen. Topu ayağında döndür dolaştır. Golü at, yat.

90 dakika laçka laçka oyna golü yediğin anda tazı gibi koş.

Oynanan oyun hakkında bi açıklaman varsa yaz okuyalım o zaman.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savas, sezonun daha basinda oyuncularin mac secme gibi bir olasiligini ben zerre anlamlandiramiyor ve kabullenemiyorum.

Takim cok acik ne mental nede teknik/taktik olarak teknik ekip tarafindan sezona hazirlanmis.
Eksiklerimiz var ama sahaya cikan 11'imiz gecen seneden beri beraber oynayan ve birbirini taniyan bir ekip.
Bizim karsimizdaki rakip ise kalecisinden tut forvetine kadar hepsi daha birkac hafta oncesine toparlanmis bir takim. Adamlar birbirinin ismini bile bilmiyordur daha ve biz bunlara kendi seyircimizin onunde 2 puan biraktik.

Bir sonraki rakibimiz Madrid, Dortmund falan olsa mac secme olayini anlayacagimda savasin ortasinda kendi ulkesinde maclara bile cikamayan Kiev maci mac olarak mi secilir.

90 dakika boyunca bir organizasyon izleyemedik dogru duzgun, sezon boyunca orta sahamizda Salih - Amir - Gedson olacak ve bu oyuncularin mac boyu ne yapmaya calistiklarini ne gecen hafta nede bu hafta anlayamadik.

Ne beklerimiz son cizgiye inmeye calistilar, ne savunma arkasina kosu attik, ne orta sahada derinden oyun kurabildik, ne topun yonunu hizli bir sekilde cevirebildik - yani ufak enstanteneler bile izleyemedik su 180 dakika boyunca.

Her mac Abou yada Gedson cikip birseyler yapacak degil iste.

3 sezondur transfer yapamayan Kayseri'yi izlerken bile adamlarin sahada birseyler yapmaya calistigini goruyorsun, bak sunu deniyorlar diyebiliyorsun ve bunu 16-17 yasindaki cocuklarla ve transfersiz yapiyorlar.

Milyon Euro alan bu herifler mac falan secemezler, secemesinler bi zahmet.

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen senede aynı duruma düşmüştük. O zaman tepkiniz VI''e oldu. Şimdi tff, mhk ve hakemlere. Yönetimde aynı yönetim. Hakkımızın yendiğini görmeniz için hocamızın Şenol Güneş olması mı gerekiyordu? Bana kızmayın ama bu sene başımıza ne gelecekse hepsinin temel nedeni geçen sene, yanlış zamanda, yanlışa tepki gösterdiğimiz için gelecek. Şimdiden yazayım bunuda.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Pendik sporu yenemeyen her hoca suçludur kimse kusura bakmasın bu maç hocaya yazar takımı iyi hazırlamamış.

Ama yeni transferlerin oynamamsı üzerinden gitmemek gerek sahaya girenleri görüyoruz işte Rebiç hiç hazır değil ox da öyle bahtiyar zaten elimizde yok ha rashica oynayabilirdi ama sakatlanabilir korkusu  da yaşamış olabiliriz.

Ben Avrupa felan bilmem sabah sabah 2 tane fenerli 1 trabzonluyla uğraştım golün çıkmadığana dair sinirlerim tavan.. 5. hafta o ts ye koymazsak gözüm açık gider

Çevrimdışı Talisca1903

Ama şu sözleride kabul edemem Kiev bize 3-4 atarmış yavaş atsın ne oluyoruz ya 2. maçtan kırılmaya gerek yok.Yönetime güvenim yok o yüzden hakem operasyonları devam edecektir tam gaz şüphesiz

Hocada aklına başına alsın şu ligde 1-0 a yatarsan gelir bir haramzade çomak sokar işine ya yapacak ya gidecek hocanın kredisi var ama saçmalamadığı sürece bilen bilir hocayı çok sevip destek verenlerdenim ama başaramayan gider benim felsefem budur.

5. hafta ile birlikte (yeni transferlerin uyumuyla ) gerçek gücümüzü göstereceğimizi düşünüyorum. Yönetim sana ne desek boş lig maçlarını hazırlık gibi kullanmak zorunda bırakıyorsun bizi

Çevrimiçi kartalizma190399

Surekli transfer ve kadro kalitesinin konusulmasi garibime gidiyor. Teknik ekibin katkisindan neden hic bahsedilmiyor?
Hadi kadro kaliten rakiplerinin gerisinde kalir, uzun vadede puan kayiplari yasarsin, kadro darliginin sikintisini yasarsin vs eyvallah.
Ama Pendikspor ve forveti Salih Dursun olan takima karsi bir zahmet de kadro'nun hazir olmamasi, kadro kalitesi vs mazeret olmasin.

Bizim kadro degerimiz 128 milyon euro, Pendigin 20 milyon euro, Karagumruk 17 milyon euro. Sadece Gedson bile 2 tane Pendik eder.
Yeni transfer olarak gelen Bahtiyar, Ox, Rashica, Rebic'i saymasan bile 100 milyon euro rakiplerinin 5 kati.
Sag aciginin Onur olmasi disinda kadronda gariplik yok. Begenmedigimiz Muleka her Anadolu takiminda yildiz olur, kume dusme ekiplerini gectim.

Sen bu takimlari Masuaku, Amir, Gedson, Aboubakar'la vs yenemiyorsun. Bizim cok da yildiz olarak gormedigimiz Amir, Rosier, Muleka vs bu takimlarin tamaminin super yildizi olur.

Bir zahmet bu eksik kadro'yla da yen bunlari. Mesele sadece yenmek de degil. Karagumruk'e karsi uyku getiren oyun, Gedson'un 20 metreden sutuyla gelen galibiyet.
Dun son 20 dakika baski yememiz, Aboubakar'in sutu disinda koca 2. yari pozisyon bulamamamiz.

Teknik ekibin isi oyuncu gelistirmek, herkesin maksimum verim saglayacagi oyun ve kadro'yu bulmak, rakibi analiz etmek.
Bu takimlari yenmek icin Aboubakar sapkadan tavsan cikaracaksa, Talisca 30 metre'den atacaksa vs teknik ekibe ne gerek var?
Onlarin gorevi sadece tahta'ya 11 kisinin adini yazip oyuncu degistirmek degil.

Çevrimdışı KartalınGücü

Beşiktaş'ın planı bek oyuncuları üzerine kurulu, sürekli Masuaku ve Rosier bir aksiyon yapsın diye bekliyoruz. Bir de nadiren Gedson dripling aksiyonu alıyor rakibi karıştırmak için. Böyle giderse her maç böyle skor çıkar. Öndeki kanatlar da yetenekleri oranı da katkı sağlamaya çalışıyor ama kanat oyuncusı olmadıkları için yetersizler. Muleka bir kez bile adam eksiltemedi, adam eksiltemeyen kanat forvet mi olur Allah aşkına. Haydi Larin gibi oynasın diyelim onun için de Ghezzal olması lazım dönüp bakıyorsun Onur da yapamıyor, yapsa bile sonraki aksiyonda tıkanıyor. Rahsica da doğru profil değil orada oyun stilimiz bu olacaksa, solda olabilir belki.

Hakemler etki etmese gene kazanacaktık bunu söylemeden geçmeyelim. Federasyona ve mhk ye savaş açmalıyız.

Maç içinde şut tehditi yaratıyoruz şut atmıyorlar. Gedson dün 2 gol atabilirdi birinde çalıma girdi diğerinde pas vermeye kalktı pozisyonlar çöp oldu.

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca gelsin abicim böyle maçları alsa yeter sana biz zaten amir salih gedson  orta sahasıyla feneri cinconu tokatlarız bana küçük maçlarda otobüs çeken takımlara karşı kilit açacak oyuncu lazım şöyle 6 maç yapsa ki yapar daha ne isteyim 90dk yürüsn  sonra uzaktan bir çaktımı ne heves bırakır ne şevk

Herkes abartmayı öyle seviyor ki.

Masuaku o ayağı uzatmasa,sabaha kadar pozisyona giremezdi Pendik maç da 1-0 biterdi.Perşembe Kiev’e kaç atarız tahminleri başlardı.

Takım hazır değil,hiçbir takım değil.Ancak kadro da oyun da abarttığınız kadar kötü değil.Dün Gs Icardi sayesinde kazandı biz de masuaku sayesinde kaybettik bu kadar basit.

Transfer sezonu bitsin takım otursun Ekimin ortasında yaparız eleştirimizi.

Şuan için görünen tek şey şu ki 2 kulvarı kaldıramaz bu kadro.

Iki haftadir ligin en zayif 3-4 takimindan ikisini uzaktan sutla, duran toptan gollerle vs yeniyorsun.
Kendi sahanda Pendik'e karsi hakemin ne idugu belirsiz bir korner topuna kalmamalisin. Hatay 5 tane atti bu takima. Sen de bir zahmet Talisca, Rashica, Rebic vs olmadan en azindan yenebil Allah'in Pendigini.
Ki penalti pozisyonunda da hepimiz eyvah dedik zaten, oyle pozisyon olmasa kimse eyvah demezdi.
Hakemi de yeneceksin kelimesine karsiyim, ama hakemlik durum yok dunku macta.
Ama dunku mactan bagimsiz hakemleri rakiplerimiz kadar iyi baski altina alamiyoruz. Sahada bunu becerebilen oyuncumuz yok.
Taraftarimiz zaten eglence pesinde, tribunde her zamanki gibi sarki soyleyip kendini eglendiriyorlar.
Su macta son 20 dakika gerekirse 5 dakika yerde yatacaksin, kavga cikaracaksin, rakibin ritmini bozacaksin. Gerginlik cikaracaksin, takim soluk alacak rakibin ritmi bozulacak.
Hakeme saldirip sari kart gorme pahasina hakemi baski altina alacaksin. Pendik'e karsi bunu yapmaya gerek kalmali, ama yarin oburgun zor deplasmanlarda
1 puanla 3 puan arasindaki farki bu belirliyor. Tam da bunu yapacak lider stoper sart. Dun de bunu yapabilsek maci alirdik.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 10:46:36 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı KartalınGücü

Hakemlik nasıl bir şey yoktu, çıkmayan topta golümüz verilmedi, dışarıdaki faule penaltı verildi. Hakemlik bir şey yoksa var kayıtlarını açıklasınlar. Bakalım açıklanacak mı?

Çevrimdışı Savaş

Hakemlik nasıl bir şey yoktu, çıkmayan topta golümüz verilmedi, dışarıdaki faule penaltı verildi. Hakemlik bir şey yoksa var kayıtlarını açıklasınlar. Bakalım açıklanacak mı?
Ya kenar hakemi denen hakemsi pozisyon bitmeden çekiyor bayrağı. Bunlar da cok muhtemel net göremediler. Uydular verilen karara.

Aynı pozisyonu renkliye çekebilir mi? Tabiki hayır. Bizim yönetim bu konularda efsane pasif kaldığı için geçen seneden devam.

Yemin ederim sosyal medya daha çok savunuyor Beşiktaşın hakkını. Bunlar süs bitkisi. 

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes abartmayı öyle seviyor ki.

Masuaku o ayağı uzatmasa,sabaha kadar pozisyona giremezdi Pendik maç da 1-0 biterdi.Perşembe Kiev’e kaç atarız tahminleri başlardı.

Takım hazır değil,hiçbir takım değil.Ancak kadro da oyun da abarttığınız kadar kötü değil.Dün Gs Icardi sayesinde kazandı biz de masuaku sayesinde kaybettik bu kadar basit.

Transfer sezonu bitsin takım otursun Ekimin ortasında yaparız eleştirimizi.

Şuan için görünen tek şey şu ki 2 kulvarı kaldıramaz bu kadro.

Degil Ekim ayi, mevcut fiksturle 3-4 haftaya kadar ligden kopman gayet muhtemel. Bu GS ve FB'den 7-8 puan fark yedigin zaman bir daha zor yakalarsin.

Sen faul olmayan pozisyonun ekran goruntusunu cekersen tabii ki disarida gozukur. Faulu diziyle vurarak yapiyor, o pozisyon da gayet net iceride.
Bu tur ucuz cakalliklara ihtiyacimiz yok. GS ve FB'nin ergen twitter hesaplari yapsin, biz bu kadar alcalmayalim.

https://imgur.com/a/4hXH9t8

Çevrimdışı İhsan

Yönetimi cok beceriksiz buluyorum

Transfer konusuna karismam. Maddi durum ortada, ne kadar harcanir, ne kadar tasarruf edilmeli hesabini yapamam.

Ama TFF ile olan iliskide sinifta kaldilar.

- TFF baskani enkazdan mal kaciran yagmaci gibi rakiplerine puan caliyor
- TFF baskani hic kimsenin VAR kayitlarini aciklamazken, GS nin Ofsaytimsi sikesini kurtarmak icin senin kayitlari acikliyor.
- TFF baskani Besiktas'a, sana , bana , hepimize canli yayinda akilsiz diyor.
- TFF baskani canli yayinda, senin konusmani esnasinda rakip Baskani ile dalga gecerek, isteklerine "cok beklersin" diyor.
- TFF baskani Bylock kullanmis, Ailesinde Fetö mensuplari olan birisi olarak senin "Otoban kenari GS stadi" palasimindan 3 gün sonra hesap kesiyor.

.. Ve sen bunlari engelleyemiyorsun.

Kusura bakma. O adam o koltukta oturuyorsa sen koltugunu birakacaksin !!!!

Bu durumu cözemedikce alin transferlerinizi basiniza calin
Come to Beşiktaş

- Sampiyonluk macinda herkes sevinirken kendisinin hic sevinmemesi.
- Hakkimizi hic koruyamamasi, aciklama yaptiginda yarardan cok zarar getirmesi.
- Cikip kabak gibi hakli oldugumuz konularda (deprem sebebiyle puan silme meselesi) gercekleri tek tek aciklayarak herkesi susturamamasi.
- Trabzonspor'lu is adami sekilde eski roportajlari olmasi.
- Fikret Orman'a camur atmasi ve attigi camularinin hepsinin fos cikmasi.

Gercekten Besiktas'li mi degil mi bilemeyiz, ama koskoca Besiktas kulubu baskaniysan bununla ilgili bir soru isareti bile olmamasi lazim.
Fikret Orman, Serdar Bilgili, Husnu Gureli, Ibrahim Altinsay, tarzini pek begenmesem de Serdal Adali gibi insanlarin kusturulup bu tarz adamlarin kulubu yonetmesi uzucu.

Çevrimiçi annoca

Özeti izledim de penaltı pozisyonu öncesinde taç atışında onana adamı tutsa penaltı olmazdı 1-0 alırdık maçı

Çevrimiçi annoca

Bizim başkandan ziyade tff nin değişmesi lazım. Kim gelirse gelsin başarı sağlıyamayız bu adam varken.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yönetimi cok beceriksiz buluyorum

Transfer konusuna karismam. Maddi durum ortada, ne kadar harcanir, ne kadar tasarruf edilmeli hesabini yapamam.

Ama TFF ile olan iliskide sinifta kaldilar.

- TFF baskani enkazdan mal kaciran yagmaci gibi rakiplerine puan caliyor
- TFF baskani hic kimsenin VAR kayitlarini aciklamazken, GS nin Ofsaytimsi sikesini kurtarmak icin senin kayitlari acikliyor.
- TFF baskani Besiktas'a, sana , bana , hepimize canli yayinda akilsiz diyor.
- TFF baskani canli yayinda, senin konusmani esnasinda rakip Baskani ile dalga gecerek, isteklerine "cok beklersin" diyor.
- TFF baskani Bylock kullanmis, Ailesinde Fetö mensuplari olan birisi olarak senin "Otoban kenari GS stadi" palasimindan 3 gün sonra hesap kesiyor.

.. Ve sen bunlari engelleyemiyorsun.

Kusura bakma. O adam o koltukta oturuyorsa sen koltugunu birakacaksin !!!!

Bu durumu cözemedikce alin transferlerinizi basiniza calin
Dün söylediğimin aynısını bugün de diyeceğim. O federasyon başkanı o koltukta olduğu sürece bunları daha çok yaşayacağız biz. Bu Mehmet Ekşioğlu denilen zatı fazla tanımaz etmezdim ama federasyonun başına geçtikten sonraki gözlemlerim bu adam öyle az buz değil çok sinsi bir adam. Senin aleyhine işler yapmak için en küçük fırsatı kollayan ve o fırsat geldiğinde planını hemen ortaya koyan, bundan çekinmeyen bir zat. Adam sadece federasyon başkanı değil resmen federasyon içindeki tüm kurumları da eline geçirmiş yönetiyor. Mhk başkanı da bu zat Pdfk'nın başında olan da bu zat. Federasyon içindeki kurumlara kukla isimler atayarak/atatarak o kurumlarda yönetimi kendi elinde tutuyor. Komplo teorisi diyeniniz de çıkacak biliyorum ama maçtan sonra yayıncı kuruluşta 'Şenol Güneş hakemleri eleştiriyor, puan kaybında hakemlerin arkasına sığınıyor' söylentisinin çıkmasında da bence Mehmet Ekşioğlu denilen zatın parmağı var. Bu tür işler yayıncı kuruluşun içine gs'lilerin sokulup Hocamıza , camiamıza saldırılması tek başına gs'nin yapacağı iş değil. Burada federasyon onun tepesindeki Mehmet Ekşioğlu'nun da bir parmağı olmak zorunda. 

Çevrimdışı aunt minnie

Degil Ekim ayi, mevcut fiksturle 3-4 haftaya kadar ligden kopman gayet muhtemel. Bu GS ve FB'den 7-8 puan fark yedigin zaman bir daha zor yakalarsin.
Ligte zibilyon tane hafta var nasıl kopacağız 3-4 hafta sonra ligten bana matematiksel ispat yapsana :)

Gs-Ts maçını izlemediniz galiba iki takım da pozisyona girmekten acizdi.Icardi o temiz vuruşları yapamasa Gs’liler okan buruk istifa diyecekti.

Söz meclisten dışarı ama TR’de futbol taraftarı bu vasatlığı aşmalı

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bizim başkandan ziyade tff nin değişmesi lazım. Kim gelirse gelsin başarı sağlıyamayız bu adam varken.
Onana'yı menajer getirdi deniyor. Ben de soruyorum o menajer bu kulüpte kimin/kimlerin arkadaşı. Başkan Çebi Beşiktaş için harcanacak her kuruşun hesabını yapmak zorundayım diyor. Haklı da ama madem bunu yapacaksın kulübe genel menajer diye getirdiğin adamı bu kulübe futbolcu pazarlamak için kapıdan kovulup bacadan giren adamlara bir dikkat edeceksin.

Çevrimdışı Talisca1903

Dün söylediğimin aynısını bugün de diyeceğim. O federasyon başkanı o koltukta olduğu sürece bunları daha çok yaşayacağız biz. Bu Mehmet Ekşioğlu denilen zatı fazla tanımaz etmezdim ama federasyonun başına geçtikten sonraki gözlemlerim bu adam öyle az buz değil çok sinsi bir adam. Senin aleyhine işler yapmak için en küçük fırsatı kollayan ve o fırsat geldiğinde planını hemen ortaya koyan, bundan çekinmeyen bir zat. Adam sadece federasyon başkanı değil resmen federasyon içindeki tüm kurumları da eline geçirmiş yönetiyor. Mhk başkanı da bu zat Pdfk'nın başında olan da bu zat. Federasyon içindeki kurumlara kukla isimler atayarak/atatarak o kurumlarda yönetimi kendi elinde tutuyor. Komplo teorisi diyeniniz de çıkacak biliyorum ama maçtan sonra yayıncı kuruluşta 'Şenol Güneş hakemleri eleştiriyor, puan kaybında hakemlerin arkasına sığınıyor' söylentisinin çıkmasında da bence Mehmet Ekşioğlu denilen zatın parmağı var. Bu tür işler yayıncı kuruluşun içine gs'lilerin sokulup Hocamıza , camiamıza saldırılması tek başına gs'nin yapacağı iş değil. Burada federasyon onun tepesindeki Mehmet Ekşioğlu'nun da bir parmağı olmak zorunda.
Ki hocada hakeme sallamadı öyle görmüştür dedi geçti

Çevrimdışı Talisca1903

Bu sene gelecek Şampiyonluk Sergen Yalçın zamanı olduğu gibi efsane bir Şampiyonluk olacak anlaşıldı tff mhk kendi içimizdekiler yönetimimiz felan acayip bir şey çıkacak ortaya

Etiketler: