2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996545 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Bu nasi kural ya bunu koyanin beynine
Rebiç zaten sağlıklı cenki kesemez üzülme :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Nicolas Pepe Beşiktaş'ın teklifini reddetti, Beşiktaş'a gitmeyecek (@Tanziloic)

Çevrimdışı beno1903

Rebiç zaten sağlıklı cenki kesemez üzülme :)

Keske yerli topcu olsam sakatlansam 1 sene yatsam yerim gene hazir

Çevrimiçi Necmi

Talisca gerçekten kadro dışı kalıp satış listesine konursa renkliler suuda bedevi çadırı kurar beklerler talisca da bir lira fazla verene gider onun bağlılığı alacağı paranın miktarı kadardır üstünü bizide birbirimize vurdurur alacağı miktar artsın diye

Çevrimiçi Necmi

Nicolas Pepe Beşiktaş'ın teklifini reddetti, Beşiktaş'a gitmeyecek (@Tanziloic)
o yüzdrnmi alemci çekiyor haberleri çıkmış bugün 😂

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca kadro dışı bırakılmış
tabi ya serseri beş para etmez herifin teki kadro dışı bırakın destekliyorum 😜

Çevrimiçi Necmi

renklilerle filört ettiği çıkarsa ortaya desteklemeye devam edermisin 😂

Çevrimdışı KartalınGücü

o yüzdrnmi alemci çekiyor haberleri çıkmış bugün 😂

Olabilir. Rashica ile beraber çok da şart değil artık Oxlade, Rashica, Rebic, dönebilecekse Ghezzal, Muleka, Semih orada alternatif var. Bahtiyar da orada oynuyormuş madem. Para varsa şu Nino yu zorlasak olmayacak işler peşinde koşmaya gerek yok Talisca ile Ramos ile. Taliscayı kulübü kiralayacaksa tamam yoksa boşa enerji harcıyoruz.

Çevrimdışı Karabay

Abi renklilere giderse @Talisca1903nın nickini değiştirmeyin :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Talisca gerçekten kadro dışı kalıp satış listesine konursa renkliler suuda bedevi çadırı kurar beklerler talisca da bir lira fazla verene gider onun bağlılığı alacağı paranın miktarı kadardır üstünü bizide birbirimize vurdurur alacağı miktar artsın diye
Bizdeki son senesinde gözünü para hırsı büyüyüp menajeri, Benfica ile arkamızdan işler çevirdiği için gitmesini istemiştim Talisca'nın. Konu Talisca'nın yeteneği, pas oyununu bozup bozmaması değildi benim için. Mesele mantalitesiydi. Gitmeyi zaten kafasına koymuştu. Gidip cebini dolduracaktı. Kendine göre de haklı nedenleri vardı.  Şimdi günümüze geldiğimizde  halen paracı ama 5 sene öncesine oranla parayı biraz daha geri plana atmış gibi. Değer görmek kendine değer verildiğini hissetmek istiyor. Al Nassr'da bunu bulamadı.Sosyal medyasını fazla takip etmiyorum Talisca'nın. Gündeme gelmek piyasa yapmak için gönderiler attığı söyleniyor. Haklılık payı olsa da diğer bir nedeni de şu anki kulübünde kendisine yeterince değer verilmediğini hissetmesi. fener ya da gs isteyebilir ama Talisca karar alırken bu sefer önceliği sadece para olmayacak gibi.

Çevrimiçi Necmi

yalanmış haber

Çevrimiçi Necmi

ona yapıştı zaten nasıl değişsin 😂

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Duruma göre Talisca1905 ya da Talisca1907 yapılmak zorunda kalınabilir. Yapacak bir şey yok maalesef . Ama zannetmiyorum bu 2 kulübe de gitmez.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2023, 19:39:33 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Talisca1903

bana tam tersi gibi geliyor
Veya ya o ya bu demek
ne kadar zorluyorlar be abi yaz şunu adam gibi bir tane mavi getir 1 tanede milli olamayan Türk 2 tane diye yazsan olmuyor mu yani🤔

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

kafasını kırarım

Çevrimiçi Necmi

Duruma göre Talisca1905 ya da Talisca1907 yapılmak zorunda kalınabilir. Yapacak bir şey yok maalesef . Ama zannetmiyorum bu 2 kulübe de gitmez.
iki kulüpde havada kapar abu olsa gitmez derim ama konu talisca olunca birşey diyemiyorum

Çevrimiçi Necmi

kafasını kırarım
kafası varsa zaten renklilere gitmez giderse kafa yok demektir nasıl kıracaksın olmayan kafayı 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Karar veremiyorum transferi yetiştiremeyen yönetim mi suçlu? Yoksa alınanı oynatmayan hoca mı?  Hadi Rebic ve Ox'un kondisyonu yok. Rachica ne yaptı sana?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

rashica gs de oynarken hakem düdüğünü pek kullanmıyordu. aynı oyuncu aynı oyun.

Etiketler: