2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994177 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Doğru; transferlerin bu kadar çok dile düşmemesi gerekiyor. Son aşamaya gelindiğinde bitti dendiğinde açıklamak lazım. Ceyhun Kazancı sonrasında yönetim umarım bu konularda daha dikkatli olur. Bahtiyar işi bitti gibi sadece kulübü son bir umut oyuncuyu bırakmak istemiyor gördüğüm kadarıyla. Sportif direktörleri sorun çıkarıyormuş. Yakında transfer açıklanır sanırım.
açık edilen isimlerdende gelen olmuyorki sanki onlar yem olarak sunulmuş gibi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

açık edilen isimlerdende gelen olmuyorki sanki onlar yem olarak sunulmuş gibi
Bence onlar yem değildi .Ne Pereyra ne Ruslan  ne de Talisca. Hatta ismi geçen stoperler misal Brezilyalı stoper Nino. İsmi çıkanlardan transfer olanlar da oldu. Chamberlain transferi örneğin. Son 3 yılında sakatlıkla boğuşmasa talibi çok olsaydı o transfer de zora girerdi. Tahminim transfer işlerini yürüten bir tek Ceyhun Kazancı değildi. Ceyhun Kazancı'nın ilgilendikleri basından dışarı sızdı. İsimlerin sızması , transferlerin çıkmaza girmesi de yöneticilere tepki olarak geri döndüğünden Beşiktaş muhabirleri, duyumcular bu konuda daha sert uyarıldı . Transfer süreçlerini artık daha gizli, düzgün yönetmeye başladılar.

Çevrimdışı GreenBook

Bu arkadaş hakkında ne düşünüyorsunuz

Çevrimdışı Talisca1903

Merhabalar aranıza yeni katıldım. :)
Hoş geldin kardeşim 🦅🦅🦅

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1691899462933774417
Bu bıcır Mustafa ya ne dediysem artık twitterda beni engellemiş:)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/DeportesReports/status/1691910434666733944?t=3kvhFI_jNVB7z-DJ7gI8EQ&s=19

Bu Ziyech'i bize çakacaklar diye çok korkmuştum

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Çevrimiçi Mehmet57

https://twitter.com/DeportesReports/status/1691910434666733944?t=3kvhFI_jNVB7z-DJ7gI8EQ&s=19

Bu Ziyech'i bize çakacaklar diye çok korkmuştum

Adam televizyonda acikladi, ki Genee bu konularda saglam kaynaklara sahip. Ama gel gor ki Gs yalanlayip bile bile muzmin sakat oyuncuyu alacak Rashica transferini taraftara unutturmak icin

Çevrimdışı zubeyirbaya

37 yaşında olsa da ihtiyacımıza cuk oturuyor ramos. pepe 38-39'da cl'de üst düzey maçlara çıktı. ramos'un da bir iki sezon daha üst seviyede performans verebileceğini düşünüyorum. geçen seneki görüntüsü de olumluydu.

çok büyük bir isim olmasının yanında takımdaki üstlenebileceği rol şu an en büyük ihtiyaç. ramos'un yancısı olarak endişe ettiğimiz atletik afrikalı stoperler gayet işe yarar rol oyuncularına dönüşebilirler. herkes merkez orta saha- sağ kanat vsye takılmış ama kadroya baktığımızda en büyük gedik lider stoper. orta saha bence şu an o kadar acil görünmüyor. rashica'dan sonra kanatlar ve ön tarafta da en azından iş görür bir rotasyon oluştu. ramos ek bir özellk olarak bir süredir iyi kullandığımız iyi çalıştığımız duran topları daha da tehditkar yapar.

talisca'ya para bulunsa bile 10 milyon bonservis 6-7 milyon maaş vs biraz beni endişelendirir açıkçası. iyi bir oyuncu, katkı da yapar, çift hane gol garanti. ama bu paraların oyuncusu mu tartışırım. free gelse 4-5 milyon maaşı olsa tamam. ama 29 yaşında o kadar bonservisler vs uzun zamandır da çin, arabistan gezen bizdeki yaşlarındaki fiziksel durumunda olup olmadığında da emin olmadığım talisca'ya çok riskli. bize geldiğindeki rol için müthiş bir oyuncuydu. şu an dünya yıldızı muamelesi yapılıyor. gelmedikçe olduğundan da büyük konuşulmaya, hikayeleşmeye başladı. dünya yıldızı filan değil arkadaşlar talisca. bizim tür ligler için iyi bir oyuncu sadece. öyle alanı direk şampiyon yapan bir oyuncu filan da değil daha gençken ve gayet formdayken yapamadığı da oldu. son derece dalgalı bir form grafiği vardır. sezon içinde de bizzat maç içinde de öyledir. alınır ama o maliyetlere istemem.

Çevrimdışı levitate

Gömü falan mı bulduk naptık?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sponsor diyorlar
bipbipbupbup

Cenk Sümer az evvel açıkladı rashica karşısında bir servis daha açılmış bir Come to Beşiktaş olacak fln dedi

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

twitter’da TA TA TA hashtagine 910bin etkileşim atılmış
muazzam bir sayı twitter adına

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı İhsan

Gömü falan mı bulduk naptık?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galiba Karadenizde batan gemileri cikarip satiyoruz
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

gsliler duyuru videosuna fena yanmış milleti savcılığa vermekle tehdit ediyorlar
bipbipbupbup

Etiketler: