2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989681 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Türkiye'den bir kulüp, Hakim Ziyech ile ilgileniyor. (The Guardian)

gs
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

gs pazarlıkla fiyatı iyice aşağı çeksin diye beklemişiz işte çebi yapsa pazarlığı 12 m ye yüzde ellisini alırdı

ceyhun olsa öyle olurdu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı GreenBook

Gökmen bey şu espiri işini bıraksak artık

Çevrimiçi tolga1903

Talisca sen gelme biliyorum çok kızılacak burda ama sen gelme ya da geleceksen 2.5 milyon euro ücrete gel

Çevrimiçi Samet Demir

Sut tehdidi gereksiz demedim, sampiyonluk icin sart degil dedim, arada fark var.
Ki sendeki Ghezzal, Rebic, Gedson sut cekebilen adam, hatta Aboubakar'i bile sayabilirsin. O da zaman zaman atiyor. Antalya, Kasimpasa, Hatay maclari aklimda.
Abubakarı çok ince görmüşsün seni tebrik ederim :) Diğerlerine katılıyorum.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Baya ikilemdeyim.

Fiyati cok uygun. Tam patlama yapacagi ve kendini gelistirecegi yaslarda. Turkiye'yi taniyor, kendini kanitladi.
Cok rahat satarsin aldigin paraya, hatta cok daha fazlasina. Rakibinin en cok ihtiyaci duydugu oyuncu'yu elinden cekip aldin.
Deli gibi kuduruyorlar zaten. Oyuncu da deli gibi motive olacak bence. Gayet iyi oynamisken gecen sene onune Zaha ve Tete alindi, kendisi icin cingene pazarligi yapildi, bence pis hirs yapacak ve herseyini verecek. Ama ihtiyacimiz adam mi? Bence tam olarak degil. Futbolu bilen, basit oynayan, disiplinli bir kanat yerine bence daha tahmin edilemez, yaratici, skor yapan bir kanat adami almaliydik. Belki Rashica'nin yanina bir kanat/merkez daha cekecekler o tip, o zaman bir nebze anlarim. Ya da Ghezzal'in durumu gercekten iyi ve ona guveniyorlarl, bilemedim.

Ama 3 buyuklerde harbiden akil yok. FB cok da ihtiyaci yokken sirf bize inat Tadic'i aliyor. GS hic ihtiyaci yokken FB'ye calim olsun diye Tete ve Zaha'yi aliyor.
Bizimkisi daha anlasilir, ama yonetim GS'ye calim olsun taraftarlar sevinsini de 100% aklindan gecirdi bence.
Bak 2 oldu 2 dir uyarıyorum 3 büyük yok tek büyük var düGün yaz

Çevrimiçi levitate

evrenchicago iki yıldız gelecek falan demiş dendi hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1691513101139472384
Bugün Emre Kocadağ Talisca için kulübü ile görüşmeye gidecekti. Sanırım Talisca olayı %10 dan %25 e çıktı.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Ahahhhha Ugur kivircigi kuduruyor resmen. Haftalardir Rashica gelsin diye agliyordu, hocasinin nasil istedigi ortada.
Simdi de GS tercih etmedi baska tercih yapti diye kiviriyor. Ziyech'i isteyen de GS'ymis bu arada. Buyuk hata yapiyorlar.
Gecen sene sampiyon takimin kurgusunu karman corman ettiler. Bencil, defans yapmayi sevmeyen, istikrarsiz oyunculari doldurdular takima.
Su GS takimindan net istikrarli bir oyun asla cikartamiyorum. Hele CL'de biraz kazik bir grup gelirse cok buyuk rezil olurlar.

Uc buyuklerin tamami cok mantiksiz isler yapiyor. Genelde FB bunu yapardi, biz en akillisi olurduk, GS bir oyle bir boyle olurdu.
Bu sene FB kendi ortalamasina gore nispeten daha mantikli isler yapti, GS bir cuval inciri berbat itti, biz son 2-3 transfere bagli.
Kaliteli lider stoper ve yaratici bir kanat daha gelirse berbat transfer donemini nispeten iyi tamamlamis oluruz.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2023, 21:24:41 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bence bizimkiler Coutinho yu alıp gelecek.

Çevrimdışı Talisca1903

gs
gs böyle yazılır küçük ısrarla büyük harf kullananlar var

Çevrimdışı Necmi

Neyse afrika kupasıda sorun olmaktan çıkıyor

Çevrimdışı ankarakartal06

linç yiyeceğim ama talisca yı istemiyorum nedense  :s20:

Çevrimdışı Talisca1903

Bir futbolcu için maaş sponsoru hazırmış

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

linç yiyeceğim ama talisca yı istemiyorum nedense  :s20:
Gelecekse sponsorla gelmeli. Diğer türlü problem olur

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bugün Emre Kocadağ Talisca için kulübü ile görüşmeye gidecekti. Sanırım Talisca olayı %10 dan %25 e çıktı.

Talisca bize gelmeyi çok istiyorsa o zaman sen de kulüp olarak elinden gelen çabayı göstermek zorundasın. Hoca oyuncunun sadece yeteneğine değil kulübe, camiaya olan sadakatine de bakar.

Çevrimdışı AEmre

Talisca’yı istemeyenlerden biri de benim. Aboubakar’ın 3 Gedson’un 6 katı para verip takım içerisindeki ikilik yaratmanın hiç anlamı yok. Bu seneye çok da iyi başlamayan oscar gloukh gibi bir adamı satın alma opsiyonlu kiralayabilirler. 300 milyonluk ne verecek bu adam sana. Kaldı ki josef gibi aidiyet duygusu çok yüksek bir adam da değil.

Çevrimiçi tolga1903

Şu rachica'yı bir görelim de imzalamış şekilde talisca mı alıyoruz ne alıyoruz ondan sonra bakarız. Bu eleman çok işimizi görecek çok

Çevrimdışı BlackEagle16

Çebi başkan işini bilir bekliyosa vardır bi bildiği
Etrafında transfer konusundaki pasif adamları göndermesi yararına olur
Rashica hayırlı olsun devamı gelecektir takviyelere devam edilmeli eksiğimiz halen fazla
😨😨😨😨😨
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç

Rachicayı nasıl bilirsin :)

Çok iyi transfer geçen sene gs aldığında keşke biz alsaydık demiştim.

Etiketler: