2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 987768 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

ya güzel kardeşim kusura bakma ama inanılmaz yanlış yorumlar, yanlış düşünceler içindesin. Kimse koşmayan 10 numara demedi zaten. Ayrıca türkiye liginde 20 takımın 15 tanesi kapanır, 6 tanesi otobüs çeker. Senin ceza sahası dışından şut tehliken yoksa, çok daha rahat kapanır bu tip takımlar. kanatları ve göbeği kapatır. santraforlarını 2li sıkıştırır. hava hakimiyeti yüksek oyuncularıda varsa gol falan atamazsın. Bu tip maçları her zaman yaşıyoruz. bakasetas tarzı hem koşan hem oyuna katkı veren hemde ceza sahası dışından zımbalayan oyuncun olsa fena olmazmı? kimse static 10 numara demiyor zaten. Konuyu farklı yerlere çekmeninde anlamı yok.

Son 2 sampiyon Galatasaray ve Besiktas'ta orta saha'da oynayip sut tehdidi olan 10 numara olarak kim vardi, kac gol atti uzaktan sutla onu da bir yazsana? Ezbere yorumlari yerine istatistik ve gerceklere bakarak konusalim?
Uzaktan sut tehdidi olan oyuncu gelsin de, sag kanat olarak gelmesini tercih ederim. Orta sahamiz gayet oturdu, Oxlade'yle 8 numaran da yedeklendi. Buraya bir 10 numara daha alirsan hem sag aciginla cakisma ihtimali olacak, hem orta saha uyumunu bozacaksin.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2023, 16:11:30 kartalizma190399 ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mulekanın gedsonun 2 asistindeki gol vuruşları fecaat topu azıcık altına girip defansı geçirip tavana asamayacaksan hiç bekleme yapma

Ha keza Semihin Rebiçin asistlerindeki gol vuruşları cılız zayıf saçma sapan işte buralarda sakin kalıp yapırırabildiğinde büyük golcü olursa Cenk olaydı bu 4 pozisyondan 2 tanesini rahat yazardı
Zaten dün takım en az 4 gol atamadıysa bunda en büyük sorumluluk Muleka'nındı. Kendisinin Aboubakar markajda iken boş alanlar rahat pozisyonlar yakalayıp gol atamamasını bırak onun bu etkisiz performansı yüzünden Karagümrük Aboubakar'a takım olarak markaj yapmaya devam edip Aboubakar'ın performansının iyice etkisiz kalmasını sağladı. Bizim aslında ihtiyacımız kanatlarda olmasına rağmen merkeze de kayabilecek yaratıcılığı yüksek ileride Aboubakar ve geride örneğin Gedson gibi orta saha oyuncularına alan, pozisyon yaratabilecek bir oyuncu. Dün Muleka'nın yerinde sadece böyle bir futbolcu olsaydı skor en az 4-0 olurdu.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Besiktas en son sampiyon oldugunda orta sahada Josef, Mensah, Atiba vardi.
Hangisi uzaktan sut atti? Yaraticiligi sana Ghezzal sagladi. Modern futbolda takimlar orta saha'ya tempolu adam koyup yaraticiligi kenarda sagliyor.
10 numara diyecegin adamlar Hakan Calhanoglu, de Bruyne vs bile hepsi 8 numara kadar kosuyor tempo yapiyor. Tadic, Berghuis, Ziyech, Mahrez gibi tembel adamlari kanatlara atiyorlar. Tadic 10 numaraydi sol aciga evrildi. Berghuis Feyenoord'da 10 numara'ydi Ajax kendisinden sag acik yapti. Ziyech Twente'de forvet arkasinda oynuyordu, sag acik yaptilar adami. Mahrez 1995'te ciksaydi 10 numara olurdu, simdi sag acikta oynuyor. Modern futbol bunu gerektirir.
Alirsin Malinovskyi veya Ziyech'i sana gereken ekstra yaraticiligi saglar kanatta. Yaraticilik da zaten sadece uzaktan sutla olmuyor.
Salih ve Amir'in orta-uzun mesafe toplari gayet iyi, Ox ve Gedson'un da adam eksiltme ve top tasima ozelligi var. Sag kanada yaratici kaliteli bir eleman alirsan gayet yeter, artar bile. Orta saha uyumundan ve gucunden de odun vermezsin.
10 numara bu takima getireceginden daha fazla sey goturur.

10 numara tipik futboldan bir bok anlamayan orumceklesmis Turk kafasina ornek iste. Takim bok gibi oynasin da 10 numara gelsin uzaktan atsin bir tane kicimi kurtarsin.
Neden kendimden 10 kat dusuk butceli takimlari acmak icin bir 10 numara'nin ayagina bakiyorum da takim olarak acamiyorum diye dusunmez, sorunu temelde aramaz, gelsin biri kicimi kurtarsin diye bakar.
Sisteme degil kisilere bakmanin dogal sonucu.

Bir 10 numara'nin takima ne kattigina bakmak isterseniz sampiyon oldugumuz seneye ve ertesi seneye bakin. Atiba-Mensah'i gonderip yerine Pjanic ve Teixeira'yi koyarsan helva gibi dagilir takimin. Al sana 10 numara. Talisca da kendi istatistiklerine oynar. Sampiyon olabildigin kadar 4. de olabilirsin.
Burada insanların çoğu 10 numara derken Jose Sosa tarzı bir oyuncuyu kastediyor. Sen de Sergen,Hagi,Alexler geçmişte kaldı diyorsun. Bana göre de Sosa tarzı bir oyuncu bize çok katkı sağlar. Şampiyon olduğumuz 2015-2016 sezonunda birçok maçımızın kilidini şutları,frikikleri, yaratıcılığı, çalışkanlığıyla Sosa açmıştı. 

Çevrimiçi annoca

uzaktan şut önemli. sadece gol atması vs değil tehdit etmesi dahi yeterli. ghezzal babel adem ljajic ve taliscada hatırlarsanız şut çekebilirler diye bire bir tutuyorlar haliyle bu durum rakibin otobüs çekmesini engelliyor defans dengesini bozuyor. 10 numara sosa gibi olmalı hücumdayken 10 numara defanstayken 8 numara.  birde dünkü maç konusunda bazı yazılara denk geldim yok dinazor yok eski kafa vs. şenol hoca gayet iyi bilgi ve birikime sahip. amiri kuru kuruya orta saha oynatmıyor örnek olarak hücumdayken defansın sağına çekiyor veya gedson geçen yıl sol kanat gibi içe kat ediyor yeri geliyor ortadan bindiriyor. ox u da sabit oynatmaz, yeri gelir sağdan bindirir yeri gelir ortadan bindirir ...

Çevrimiçi gokhans

Son 2 sampiyon Galatasaray ve Besiktas'ta orta saha'da oynayip sut tehdidi olan 10 numara olarak kim vardi, kac gol atti uzaktan sutla onu da bir yazsana? Ezbere yorumlari yerine istatistik ve gerceklere bakarak konusalim?
Uzaktan sut tehdidi olan oyuncu gelsin de, sag kanat olarak gelmesini tercih ederim. Orta sahamiz gayet oturdu, Oxlade'yle 8 numaran da yedeklendi. Buraya bir 10 numara daha alirsan hem sag aciginla cakisma ihtimali olacak, hem orta saha uyumunu bozacaksin.
Geçen yıl gs'de mertens vardı. Bize bakma, bizde bırak şutörü, kaleci bile olmadan şampiyon olduk. Oda sergen'in mucizesi. Trabzon şampiyonluğuna bakasetas vardı. Başakşehirde visca ve irfancan, ondan önceki gs şampiyonluğunda selçuk, belhanda ve feghuli, beşiktaş 2017 şampiyonluğunda talisca vardı. Üstteki arkadaşın dediği gibi, atmasada, rakbin dengesini bozar, extra önlem almalarını sağlar. 1 - 2 otobüs çekilen maçıda açarsa tadından yenmez. 6 puan şampiyonluk için önemli bir puandır. Gereksiz demek futbolun kanununa aykırı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı BlackEagle16

Besiktas en son sampiyon oldugunda orta sahada Josef, Mensah, Atiba vardi.
Hangisi uzaktan sut atti? Yaraticiligi sana Ghezzal sagladi. Modern futbolda takimlar orta saha'ya tempolu adam koyup yaraticiligi kenarda sagliyor.
10 numara diyecegin adamlar Hakan Calhanoglu, de Bruyne vs bile hepsi 8 numara kadar kosuyor tempo yapiyor. Tadic, Berghuis, Ziyech, Mahrez gibi tembel adamlari kanatlara atiyorlar. Tadic 10 numaraydi sol aciga evrildi. Berghuis Feyenoord'da 10 numara'ydi Ajax kendisinden sag acik yapti. Ziyech Twente'de forvet arkasinda oynuyordu, sag acik yaptilar adami. Mahrez 1995'te ciksaydi 10 numara olurdu, simdi sag acikta oynuyor. Modern futbol bunu gerektirir.
Alirsin Malinovskyi veya Ziyech'i sana gereken ekstra yaraticiligi saglar kanatta. Yaraticilik da zaten sadece uzaktan sutla olmuyor.
Salih ve Amir'in orta-uzun mesafe toplari gayet iyi, Ox ve Gedson'un da adam eksiltme ve top tasima ozelligi var. Sag kanada yaratici kaliteli bir eleman alirsan gayet yeter, artar bile. Orta saha uyumundan ve gucunden de odun vermezsin.
10 numara bu takima getireceginden daha fazla sey goturur.

10 numara tipik futboldan bir bok anlamayan orumceklesmis Turk kafasina ornek iste. Takim bok gibi oynasin da 10 numara gelsin uzaktan atsin bir tane kicimi kurtarsin.
Neden kendimden 10 kat dusuk butceli takimlari acmak icin bir 10 numara'nin ayagina bakiyorum da takim olarak acamiyorum diye dusunmez, sorunu temelde aramaz, gelsin biri kicimi kurtarsin diye bakar.
Sisteme degil kisilere bakmanin dogal sonucu.

Bir 10 numara'nin takima ne kattigina bakmak isterseniz sampiyon oldugumuz seneye ve ertesi seneye bakin. Atiba-Mensah'i gonderip yerine Pjanic ve Teixeira'yi koyarsan helva gibi dagilir takimin. Al sana 10 numara. Talisca da kendi istatistiklerine oynar. Sampiyon olabildigin kadar 4. de olabilirsin.

Kabul ediyorumda kanatta alternatif sağlayacak adam yok ki
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

Şut atmak için 10 mu olmak gerekiyor bize gelen ştorler bile şut atmayı unutuyor gedson yeni yeni başladı vurmaya rebiçde ox da şut atan oyuncular
Ben onurun kaleye vuruşlarını çok beğeniyorum net vuruyor hep tehlike oluyor

Çevrimiçi Necmi

Artık dünya futbolunda on nunara diye bir kavram yok forvet arkası kullanılıyor onun içinde rebiç biçilmiş kaftan
Çok fazla kalıplara takılıyorsunuz on kullansan iki orta sahayla seni elek ederler artık futbol hızlı oynanıyor

Çevrimiçi gokhans

Şut atmak için 10 mu olmak gerekiyor bize gelen ştorler bile şut atmayı unutuyor gedson yeni yeni başladı vurmaya rebiçde ox da şut atan oyuncular
Ben onurun kaleye vuruşlarını çok beğeniyorum net vuruyor hep tehlike oluyor
ghezzal bi nebze karşılıyordu bu açığı. Malinovski'yi sırf bu sebeple olsun çok istedim oda şutör bir oyuncu ama rebic ve ox ne kadar katkı sağlar bilemiyorum açıkçası..

Çevrimdışı Mehmet57

Dun mac esnasinda da yazmistim pas yuzdesi ile alakali. Manyak bir istatistik.

https://twitter.com/haberkartali/status/1691372776878170112?s=46

Çevrimdışı Ravenman

Şu an bedava olan 10 numaralar:

- Jesse Lingard
- Endri Çekici
- Roberto Soriano
- Dimitri Payet
- Roberto Pereyra

Şu an bedava olan kanatlar:

- Eden Hazard
- Achraf Bencharki
- Mounir Chouiar
- Tanguy Coulibaliy
- Tarique Fosu

Çevrimdışı Ravenman

Bu Nelsson'un neyi 15 milyon euro ediyor?

Ljubjana ve Zalgiris maçlarını izledim, heleki o Zalgirisin siyahi oyuncusu bunu şamar oğlanı gibi kullandı. Nelsson döküle dökülwle çimleri yaladı hep.

Nelsson 15 ederse bizim dünkü Necip 10 eder.

Çevrimdışı Talisca1903

ya güzel kardeşim kusura bakma ama inanılmaz yanlış yorumlar, yanlış düşünceler içindesin. Kimse koşmayan 10 numara demedi zaten. Ayrıca türkiye liginde 20 takımın 15 tanesi kapanır, 6 tanesi otobüs çeker. Senin ceza sahası dışından şut tehliken yoksa, çok daha rahat kapanır bu tip takımlar. kanatları ve göbeği kapatır. santraforlarını 2li sıkıştırır. hava hakimiyeti yüksek oyuncularıda varsa gol falan atamazsın. Bu tip maçları her zaman yaşıyoruz. bakasetas tarzı hem koşan hem oyuna katkı veren hemde ceza sahası dışından zımbalayan oyuncun olsa fena olmazmı? kimse static 10 numara demiyor zaten. Konuyu farklı yerlere çekmeninde anlamı yok.
sanki Samsunspora karşı koşmaya gerek var zaten rakip sahada oynuyorsun bu takımlara karşı topu koşturacaksın oyuncuyu değil

Burada insanların çoğu 10 numara derken Jose Sosa tarzı bir oyuncuyu kastediyor. Sen de Sergen,Hagi,Alexler geçmişte kaldı diyorsun. Bana göre de Sosa tarzı bir oyuncu bize çok katkı sağlar. Şampiyon olduğumuz 2015-2016 sezonunda birçok maçımızın kilidini şutları,frikikleri, yaratıcılığı, çalışkanlığıyla Sosa açmıştı.

Sosa benim gozumde 10 numara degil ama neyse.
O tarz bir oyuncu alsan ya Gedson kulubede olacak, ya Amir ya da Salih.
Amir ve Gedson olmaz. Salih'i cikartsan baska bir yere yerli koyup eksileceksin.

Yine bircok kisi karsi cikacak, ama son haftalarda populerlesen Rosier-Onur degisikligini herkes su an anlik olarak cok kolay soyluyor, ama o da olmayacak bence.
Onur'un istegine, basit oynamasina saygim var, gorece zayif rakiplere karsi kendisinden hicbirsey beklenmedigi icin iyi gozuktu saygi gordu, ama normal sartlarda sag bekte de olmayacak birisi. Sag one iceri kat eden, sag beki aktif kullanabilecek bir adam gelince ve arkasinda Onur oynayinca gecen sene gordugumuz gibi Onur'un ne kadar sinirli kapasite'ye sahip oldugunu gorecegiz ve Rosier'i isteyecegiz. Sonra yine orta saha'daki gereksiz sisme gundeme gelecek. Simdi herkes cok kolay sagbekte Onur oynar diyor, ama gecen sene Rosier yedek kalip Onur oynadiginda Onur'un gordugu tepki'yi herkes unutmus nedense.

O yuzden bence ekstra bir orta saha oyuncusu daha sadece gereksiz sisme yapar ve uyumu bozar. Oraya para dokene kadar git sag one tartisilmayacak birini getir. Berghuis olmaz ama Ziyech ve Malinosvkyi'yi getir, hicbir sikinti yasamazsin.

Çevrimiçi gokhans

Bu Nelsson'un neyi 15 milyon euro ediyor?
Bizde olsaydı dorukhan, larin gibi bedava giderdi.. Adamlar 3kuruşluk adamlara 10kuruşluk değer biçiyor. Medyadaki adamlarına, basına pompalatıyorlar. Altay'ın 6 milyon'a gideceği konuşuluyor. Arda olayıda tam bir pr ve pompalama başarısı. İyi pazarlıyorlar oyuncularını. Bir dönem fo'da böyleydi. O dönem satılan oyuncuların hiç birini şu dönem satamazdık.

Geçen yıl gs'de mertens vardı. Bize bakma, bizde bırak şutörü, kaleci bile olmadan şampiyon olduk. Oda sergen'in mucizesi. Trabzon şampiyonluğuna bakasetas vardı. Başakşehirde visca ve irfancan, ondan önceki gs şampiyonluğunda selçuk, belhanda ve feghuli, beşiktaş 2017 şampiyonluğunda talisca vardı. Üstteki arkadaşın dediği gibi, atmasada, rakbin dengesini bozar, extra önlem almalarını sağlar. 1 - 2 otobüs çekilen maçıda açarsa tadından yenmez. 6 puan şampiyonluk için önemli bir puandır. Gereksiz demek futbolun kanununa aykırı.

Sutor dedigin Mertens sadece 6 gol atmis. Tek tek bakmadim, ama 1 bilemedin 2 tanesi uzaktan sut'tur.
Sut tehdidi iyi birsey de, olmazsa olmaz degil.
Gereksiz demiyorum zaten, ama frikik atacak sut atacak diye ekstra orta saha alacagim diye takimin butun uyumunu bozup sirazesini kaydiriyorsun.
Gecen sene biz 2.5 puan ortalamasini Amir-Gedson-Salih'le tutturduk. Kim vardi ekstra sut tehdidi yaratan? Redmond mi?
Uzaktan 1 tane salladi Fener'e karsi zaten baska da yok.
Kaldi ki sut tehdidi ille orta sahadan gelecek diye birsey de yok. Sag acik zaten alacaksin. Driplingci adama bence ihtiyacimiz yok, orta sahada zaten 2 tane top tasimanin kralini yapan 2 oyuncu var. Oraya top teknigi yuksek Ghezzal tipinde birini alirsan hem frikik atar, hem sut tehdidi yaratir, hem asist yapar, hem santrforu uzak forveti besler.
Orta saha alana kadar kaliteli bir stoper alirim. Bu takim ekstra bir 8/10 almadan sampiyon olur, ama Colley-Amartey-Necip rotasyonuyla bence sampiyon olamaz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sosa benim gozumde 10 numara degil ama neyse.
O tarz bir oyuncu alsan ya Gedson kulubede olacak, ya Amir ya da Salih.
Amir ve Gedson olmaz. Salih'i cikartsan baska bir yere yerli koyup eksileceksin.

Yine bircok kisi karsi cikacak, ama son haftalarda populerlesen Rosier-Onur degisikligini herkes su an anlik olarak cok kolay soyluyor, ama o da olmayacak bence.
Onur'un istegine, basit oynamasina saygim var, gorece zayif rakiplere karsi kendisinden hicbirsey beklenmedigi icin iyi gozuktu saygi gordu, ama normal sartlarda sag bekte de olmayacak birisi. Sag one iceri kat eden, sag beki aktif kullanabilecek bir adam gelince ve arkasinda Onur oynayinca gecen sene gordugumuz gibi Onur'un ne kadar sinirli kapasite'ye sahip oldugunu gorecegiz ve Rosier'i isteyecegiz. Sonra yine orta saha'daki gereksiz sisme gundeme gelecek. Simdi herkes cok kolay sagbekte Onur oynar diyor, ama gecen sene Rosier yedek kalip Onur oynadiginda Onur'un gordugu tepki'yi herkes unutmus nedense.

O yuzden bence ekstra bir orta saha oyuncusu daha sadece gereksiz sisme yapar ve uyumu bozar. Oraya para dokene kadar git sag one tartisilmayacak birini getir. Berghuis olmaz ama Ziyech ve Malinosvkyi'yi getir, hicbir sikinti yasamazsin.
Zaten merkezimiz dolu olduğundan kanatlarda oynayan ama içe de kat eden merkezde yaratıcı işler yapıp önünde arkasında oynayan oyunculara boş alan , pozisyon yaratabilen şeklinde bir oyuncu tarifi verdim. Merkez oyuncusu olarak akıllarda kalsa da Sosa da bu tarife uyan bir oyuncuydu . Belki de Hoca tek bir kişiyle değil Rebic , Chamberlain ve sağlıklı Ghezzal işbirliğiyle bir organizasyon yapacak. Göreceğiz.

Çevrimiçi gokhans

Sutor dedigin Mertens sadece 6 gol atmis. Tek tek bakmadim, ama 1 bilemedin 2 tanesi uzaktan sut'tur.
Gereksiz demiyorum zaten, ama frikik atacak sut atacak diye ekstra orta saha alacagim diye takimin butun uyumunu bozup sirazesini kaydiriyorsun.
Gecen sene biz 2.5 puan ortalamasini Amir-Gedson-Salih'le tutturduk. Kim vardi ekstra sut tehdidi yaratan? Redmond mi?
Kaldi ki sut tehdidi ille orta sahadan gelecek diye birsey de yok. Sag acik zaten alacaksin. Driplingci adama bence ihtiyacimiz yok, orta sahada zaten 2 tane top tasimanin kralini yapan 2 oyuncu var. Oraya top teknigi yuksek Ghezzal tipinde birini alirsan hem frikik atar, hem sut tehdidi yaratir, hem asist yapar, hem santrforu uzak forveti besler.
Orta saha alana kadar kaliteli bir stoper alirim. Bu takim ekstra bir 8/10 almadan sampiyon olur, ama Colley-Amartey-Necip rotasyonuyla bence sampiyon olamaz.
Zaten bende statik bir adam alıp düzeni bozalım demiyorumki. Evet redmond'da tehdit ediyordu. Attığı 6 golün 4'ü ceza sahası dışındandı. Öncesinde bunu ghezzal tek başına üstleniyordu. Bir tehdit oluşturuyordu. Malinnovski haberleri dönüyor, mali o özelliğe sahip umarım olur. Yani illa o.saha değil, kanattanda bu tehditi oluşturacak oyuncu oynatabilirsin. statik eski tip 10 numarayı bende istemiyorum.

Çevrimiçi tolga1903

Chelsea olise çekiyormuş. Hudson odoi ve ziyech'den kesin çıkacaklar demektir bu. Hani olmaz bunlar beceremez de şu hudson odoi'yi kiralık yoklasalar hiç fena olmazdı ama bizim yönetimden hiç yapamayacağı bir şey istiyorum sanki.

Çevrimdışı Talisca1903

Beşiktaş maçı izle izlememişsin
kupa kayseri ankara gücü 1 er tane de burada yapıştırdı redmond

Çevrimiçi Samet Demir

- Jesse Lingard
- Endri Çekici
- Roberto Soriano
- Dimitri Payet
- Roberto Pereyra

- Eden Hazard
- Achraf Bencharki
- Mounir Chouiar
- Tanguy Coulibaliy
- Tarique Fosu
İşe yaramaz adamlar kalmış

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Ne boş yorum ypıyor bu 10 numara istemiyen büyük fubol uleması arkadaş

yahu bir kere eski stil 10 numara kalmadı yrni nesil 10 numaraların hepside mesele koşmaksa koşuyor pres yapıyor dert ne onu anlamadım ben orta saha oyun bütünlüü felan bozulnaz korkma

oğzhan atiba sosa
tolgay atiba oğzhan çok oynadık böye

tolgay atiba talisca bir sürü maç var

Çevrimiçi Samet Demir

Bu ligde asıl stopere para vermeyeceksin. Hatta bu yazdığın çoğu argümanın tam tersini yapan ekip şampiyonluğunun büyük favorisi olur. :)

Şu tehtidi gereksiz diyorsun, sonrada ghezzal gibi şut tehtidi olan bir adam alırdım diyorsun.

Senin mesajlarını okuyorum genelde çoğu mesajında kendi kendini tuş ediyorsun :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Dun mac esnasinda da yazmistim pas yuzdesi ile alakali. Manyak bir istatistik.

https://twitter.com/haberkartali/status/1691372776878170112?s=46
Bi de bunu olimpiyatta yaptı. Mükemmel adam yahu nazar değecek diye yazmaya korkuyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

- Jesse Lingard
- Endri Çekici
- Roberto Soriano
- Dimitri Payet
- Roberto Pereyra

- Eden Hazard
- Achraf Bencharki
- Mounir Chouiar
- Tanguy Coulibaliy
- Tarique Fosu
Bunlar şimdi çıtır, potansiyelli mi yoksa çok maaş talep eden, moruk futbolcu kategorisine mi giriyor? Bu işin sonunda  kendine muhalefet etmeye başlayıp önerdiğin futbolcuları gömeceksin. Tabii sen işin kolay yolunu bulacaksın 'Ben değil Beşiktaş yönetimi böyle oyuncu kovalıyor' diyeceksin

Etiketler: