2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 988767 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

rebic ne oynadı ya keşke hemen hazır olsa
dedim ilk transfer başlığında sakatlanmasın ne Zaha ne Tadiç tak tak yapıştırır

Çevrimdışı beno1903

Sag kanada pepe bitanede false 9 mi olur amc mi olur cf mi olur uzun mu kisami taliscami yoksa pirpir golcü ortssaha lazim. Önce bu ikisini alsinlar. Kalanla defans ve salihin sözlesmeyi uzatsinlar. Cenk sakatliktan sonra napacak bilemiyoruz körü körüne sözlesme uzatilmaz duygusal olmamak lazim. Hatta yabanci kurali kalkarsa hic gerek yok

Çevrimiçi Özgür Gültekin

3-5 Allah ne verdiyse sat Mulekayi al yerine Okerekeyi.

Çevrimdışı Talisca1903

mulekayı 5 satanın heykeli dikilir

Çevrimiçi Sinan23

Öyle böyle geçen seneye göre artı 2 yazdık. Geçen sene berabere bitmişti. Kaldı 97 puan şampiyonluk için.

Çevrimdışı Karabay

Mulekayi al.
Abi kurban olayım şu iki kelimenin arasına nokta koy. Zaten ortalık karışık yüreğime iniyordu :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abi kurban olayım şu iki kelimenin arasına nokta koy. Zaten ortalık karışık yüreğime iniyordu :)

Hahaha sen de haklısın. Devrik cümle alışkanlığı 😁

Çevrimdışı safak_01

Fatih Dogan Bülent Uslunun youtube'daki canli yayininda yönetimin 3 tane projesi oldugunu söyledi ve bunun birtanesi borcu sifirlayabilme ihtimali olabilirmis, karadeniz kiyisinda. Kripto coin iside daha tam rafa kalkmamis.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

mulekayı 5 satanın heykeli dikilir

3 olsun, 4 e de Okerekeyi alalım. Adamı n ismi tekerleme gibi

Düşünsene spiker söyle diyor: Papara Parkta golü atan Okereke. Hahaha tam tekerleme.

Çevrimdışı levitate

Fatih Dogan Bülent Uslunun youtube'daki canli yayininda yönetimin 3 tane projesi oldugunu söyledi ve bunun birtanesi borcu sifirlayabilme ihtimali olabilirmis, karadeniz kiyisinda. Kripto coin iside daha tam rafa kalkmamis.
karadeniz'de doğalgaz mı bulmuşlar hayırdır
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Haftaya küfür yememek için şimdiden çalışmaya başlamışlar.

Önce sponsoru açıklasınlar sonra gerisine bakariz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hahaha bu hiç aklıma gelmemişti harbiden olabilir 😁

Ben daha çok deniz ortasına palmiye biçimli ada falan düşünmüştüm ama galiba onu yaptılar.

Çevrimiçi annoca

borcu bitirme olayı takım alıp tüm borcu ona yıkıp fesih mi edecekler, 6.5 milyar tl nasıl bitebilir.

kripto olayı bence de bitmedi halvingi bekliyorlardır. çünkü çok güzel para ve beleşten. şu an girsen anadolu kulüpleri kadar anca alabilirsin ama kriptoda boğa başlayıp tavanı kırarsa hele bir de binance ile anlaşırsan öyle böyle para gelmez.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kesin jelibon bulduk, başka açıklaması olamaz.

Çevrimiçi Mehmet57

Gs’nin Zaniolo’yu satmasi iyi oldu. Boga gibi herif, derbilerde basa bela olurdu. Bizi de zorlamisti girdikten sonra.

Çevrimdışı Savaş

Haftaya kadar sponsor açıklanmaz ve 2 transfer daha inmezse sağlam ayar yiyeceklerini biliyorlar.

O sebeple bu hafta hareketli geçer. Ox ve bahtiyar imzalar, Pepe gelir. İyi kötü sponsor açıklanır bence.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

gayet katkı verirdi + birden fazla mevki kapatırdı
nasip olmasın o günler

Çevrimdışı mellfred

çok vermişler ama ben içten içten ox transferine seviniyorum
form tutarsa
amir
gedson oxlade
taş gibi ortasaha 

Çevrimdışı beno1903

Okereke skills iyi gibi leylek biraz ama burda mensah modada girebilir

Çevrimdışı Necmi

Dusunsene takiminda Gedson diye bir topcu var.
ben onun alınmasını çok istemişdim burda insanlar sırf gsye madik atmış olalım diye istiyorsun o kadar edecek oyuncu değil diyorlardı bu yönetimin yaptığın tek iyi şey olabilir

Çevrimdışı Necmi

çok vermişler ama ben içten içten ox transferine seviniyorum
form tutarsa
amir
gedson oxlade
taş gibi ortasaha
salihide kat neden kimse maç içinde yaptıklarını göremiyor anlamıyorum gedson iyi ama salihin katkısı daha fazla müthiş savaşıyor ve çok kritik paslar atıyor gedson pres yapan ve topu hücuma taşıyan adam ama oyunu yöneten orta sahada salih ve onu çıkarttığın anda orta saha düşüyor

Çevrimdışı Necmi

bence petrol buldular😂 yada karadenizden bir takayla rusyaya kaçacaklar ve onlar için borç bitecek

Çevrimiçi mayguntr

O zaman bi diamond yazmayalim mi:

Mert
Rosier Colley Amartey Mass
Amir
Salih Gedson
Ox
Cenk Abu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gs’nin Zaniolo’yu satmasi iyi oldu. Boga gibi herif, derbilerde basa bela olurdu. Bizi de zorlamisti girdikten sonra.

Bu herifin 15m euroya geceye geldiğine beni kimse inandıramaz.
Arka planda neler döndü bilmiyorum ama 15m çok komik bir rakam.

Etiketler: