2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991318 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abubakar ile görüştüm, OX bende içiniz rahat olsun. Voodoo, nazar duası, ak büyü, kara büyü, yarasa büyüsü v.s. Ne varsa hallettim bu sene şampiyonuz diyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işimiz büyüye kaldı zaten bu kadar sakatı ayakta tutmaya bilim yetmez

Çevrimiçi Samet Demir

:)

2 defa kontrolden geçmiş, hocada istiyormuş sorumluluk bende demiş. Sağ iç ve sağ kanatta düşünüyormuş oyuncuyu...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Pepe ve Malinovsky'i de alırsak beklere büyük iş düşecek keşke şu Ghezzal en azından şuan için 30-35 dakika performans verecek hale gelebilse.
yalnız ox her ikisininde mevkiini dolduruyor bence ikisinide unut zaten bir tane kontenjanımız kaldı sanırım 13 yabancımız var 14 kuralı değişmedi değilmi

Çevrimiçi Necmi

2 defa kontrolden geçmiş, hocada istiyormuş sorumluluk bende demiş. Sağ iç ve sağ kanatta düşünüyormuş oyuncuyu...

ana mevkii on değilmiydi 🤔

Çevrimdışı levitate

yalnız ox her ikisininde mevkiini dolduruyor bence ikisinide unut zaten bir tane kontenjanımız kaldı sanırım 13 yabancımız var 14 kuralı değişmedi değilmi
zaten transfer döneminde tek doğru işimiz aldığımız adamların birden fazla mevkisi olması

evet hala 14 birde 21 yaş altı oyuncu hakkı vardı galiba
bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu saatten sonra alınırsa bir tane savunmacı alınır . Anladığım kadarıyla Ghezzal ile Ox'u sağ kanatta dönüşümlü olarak kullanmayı bunun dışında Ox'dan merkezden de faydalanmayı düşünüyor Hoca. Stoper alınacaksa ki bence görüntü o savunmayı organize edebilecek bir stoper düşünülmeli. Aslında kağıt üzerinde bakıldığında takımda birkaç mevkide oynayabilen oyuncuların olması kadronun tahmin edildiğinden daha derin olacağını gösteriyor tabii sakatlık sorunu fazla yaşanmazsa

Çevrimdışı levitate

ana mevkii on değilmiydi
8 numara

arsenal'de kanattı nedense orta saha oynayacağım diye tutturdu liverpool'a sattılar, bir bildiği varmış ilk sezonu çok iyiydi, şl finaline kalmalarında payı var
bipbipbupbup

Çevrimdışı beno1903

Pepe yi alalim bitanede forvet forvet arkasi adam lazim.

Çevrimiçi Necmi

Pepe yi alalim bitanede forvet forvet arkasi adam lazim.
unut bence o mevkileri artık bahtiyar alınırsa belki pepeye yürürler oda zayıf ihtimal

Çevrimiçi Mehmet57

Mehmet57  haydi bakalım senşn istediğin adam oldu inşallah sakatlanmaz da iyi performans verir şu saatten sonra en iyi orta saha Ox dır benim için

Demek o gun baska bir sey isteseydim olacakti. Isteye isteye Ox'un gelmesini istedim.

Çevrimdışı beno1903

su zanyolonun cıkıs maddesı fln yokmu gedson gıbı koparsak tam bizlik adam forvet arkası fena gider tek begendigim topcu gassaraydan

Çevrimdışı İhsan

Degismedi, ama delindi.
Bahtiyar alinirsa yerli statüsünde oynayacak.

Bir yabancilik yer kaliyor bu durumda
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bir an icin
"işimiz büyüğe kaldı!
okudum. 

:biggrinking:

Bir BÜYÜK sorunlari cözer, cözmese en azindan daha güzel tartisilir...

:drunkard:
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

su zanyolonun cıkıs maddesı fln yokmu gedson gıbı koparsak tam bizlik adam forvet arkası fena gider tek begendigim topcu gassaraydan
bende gs de izlediğim hiç bir öaçta beğenmedim.yanlış maçları mı izledim acaba?biçilen değere ve verilen maaşa göre katkısı deleali gibi kalıyor.

Çevrimdışı levitate

35 milyonmuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

1.5 milyon euro imza parası
Yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret
Maç başına azami net 10 bin euro ücret

Çevrimdışı MUSTAFA_

Söylenen rakamların çok üstünde çıktı. Sakatlık yaşarsa büyük sıkıntı olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

soygun vaaaaar yuh hani 1.7 veriyorduk
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Oxlade tutsada kötü transfer bu arada mali konuda bu kadar serzenişte bulunan bir kulübün hiçbir transferde zar atmaya hakkı yok.

Çevrimdışı haluk.m

Kayyım'a bak, hem yönetmiyor hem de C.k aracılığı ile kulübün soyulmasına izin veriyor. 

Bilerek yapıyorlar, art niyetliler.

Çevrimiçi Samet Ç

Sonra Talisca isteyen taraftar suçlu oluyor yedek düşünülen Onana'ya 4 milyon bonservis vereceğine al Efkan'ı geç sakatlık yüzünden son üç sezonda 2300 dakika süre alan adama yıllık 3 milyon bağlayacağına al Tadic'i geç Amartey'e yıllık 2.5 milyon vereceğine elindeki taş gibi stoperi tut Salih 1 milyon Euro istiyor aylardır çocukla pazarlık yapıyorlar ama Necip'in mavi kartlısına 4.2 milyon bonservis 1.2 maaş veriyorlar şaka gibi yönetim.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2023, 18:48:26 Samet Ç ]

Etiketler: