2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991001 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı KAP

Transfer süreci iyice amatörleşti daha da amatörleşmez dedikçe gittikçe amatörleşti
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı saricasi

Transfer süreci iyice amatörleşti daha da amatörleşmez dedikçe gittikçe amatörleşti

Taraftar baskısı yüzünden bu paralara talisca  gelirse kimse laf etmeye hakkı yok, olmayan parayı yeni borç ekleten taraftar.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Necmi

Taraftar baskısı yüzünden bu paralara talisca  gelirse kimse laf etmeye hakkı yok, olmayan parayı yeni borç ekleten taraftar.
taraftardan çok şenol güneş baskısı etkili olmuştur

Çevrimiçi annoca

her istafa tagi sonrası aynı şey. takım tamam olsa talisca eyv dicem de sağ eksik yedeği de eksik, stoper eksik.

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Samet Ç

her istafa tagi sonrası aynı şey. takım tamam olsa talisca eyv dicem de sağ eksik yedeği de eksik, stoper eksik.
Stoper eksik değil büyük yıldız adayı her mevkide oynayan 25 yaşında Zaynutdinov aldık hani geçen sene Atalanta istemiş 5 milyon onlar için çerez parasıyken alamamışlar o oynar stoperde.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

O kadar yanlış bir transfer politikası var ki nereden tutarsan tut elde kalıyor.

Talisca alicaz madem neden bu kadar savurganlık yaptık? Her mevkiinin iyi bir adamını erkenden al başla sezona. 😡

Çevrimdışı levitate

ileri hat bütçesi 200 milyon euro defans bütçesi yırtık 10 tl idare edeceğiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

şimdi talisca'ya atladın da oxlade istanbul'da bahtiyar 4'e geliyor bunlar nolcak
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Stoper eksik değil büyük yıldız adayı her mevkide oynayan 25 yaşında Zaynutdinov aldık hani geçen sene Atalanta istemiş 5 milyon onlar için çerez parasıyken alamamışlar o oynar stoperde.
şenol hocanın kafasından ne geçiyor bilemeyiz belki de oynar ama solak, colley gibi. bize sağ stoper lazım. bahtiyar nasıl oynıcak bilmiyorum ön yargıyla yaklaşmamak lazım ben sadce burda yazıldı diye örnek vermek amacıyla yazdım atalantayı yoksa hiç bir maçını izlemedim. tek eleştirebilceğim nokta verilen bonservis miktarı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

şimdi talisca'ya atladın da oxlade istanbul'da bahtiyar 4'e geliyor bunlar nolcak

Alamayacaklar ya , boşuna gaz alma çabaları.
Yağız'a o haberi bilerek bile yaptırmış olabilir yönetim.
Herşey beklenir.

Çevrimdışı levitate

Alamayacaklar ya , boşuna gaz alma çabaları.
Yağız'a o haberi bilerek bile yaptırmış olabilir yönetim.
Herşey beklenir.
doğru dedin hazır istifa tagi de var
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1690491319091687424

Talisca ve Abu ikilisini dünya gözüyle bir kere daha birlikte izleriz inşallah ayrıca Ghezzal'da sağlıklı haline dönerse ligin içinden geçeriz.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimiçi annoca

salihle cenkle o kadar pazarlık yapıp taliscaya 8 verirlerse cıngan çıkar.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2023, 01:59:33 annoca ]

Çevrimdışı saricasi

gs ile fb forumlarına baktımda talisca isminin t si bile adamlarda çok fena korku yaratmış biz bu kadar transferi boşunamı yaptık versinler kupayı BJK diyorlar :))

Bence transferin son gününe kadar talisca gelcek kesin gibi bnce.

Stad sponsoru gazprom olcakmış sanirim o da sponsor olcak diyorlar ve 10 milyonda yüksek olcakmiş sponsorluk yillik ücret.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı autopsy

Şimdi kesin laf edenler olacak da bir oyuncuya yıllık 7-8 milyon Euro verirsen takımda denge falan kalmaz. Abou 3 alırken buna o parayı verirsen Abou sakatlanıverir(!). Cenk'in, Salih'in vs maaş memnuniyetsizliği ortadayken bu işlere girmek bence pek iyi sonuç vermez. Bu maliyetlerin altına girebiliyorsak yıllık 2,5 / 3 e oynayacak 2 tane sağlam oyuncu çekelim yeter. GS çok fena karışacak mesela, şimdiden ilk sinyaller gelmeye başladı. Akıllı olmakta fayda var.

Çevrimdışı mellfred

salihle cenkle o kadar pazarlık yapıp taliscaya 8 verirlerse cıngan çıkar.
çıkar
talisca getirmek ters de tepebilir
iyi yönetmek lazım
toreria misal bu yüzden çıkmıyor diyorlar maçlara

Çevrimiçi annoca

Şimdi kesin laf edenler olacak da bir oyuncuya yıllık 7-8 milyon Euro verirsen takımda denge falan kalmaz. Abou 3 alırken buna o parayı verirsen Abou sakatlanıverir(!). Cenk'in, Salih'in vs maaş memnuniyetsizliği ortadayken bu işlere girmek bence pek iyi sonuç vermez. Bu maliyetlerin altına girebiliyorsak yıllık 2,5 / 3 e oynayacak 2 tane sağlam oyuncu çekelim yeter. GS çok fena karışacak mesela, şimdiden ilk sinyaller gelmeye başladı. Akıllı olmakta fayda var.
bu durum çok büyük sıkıntı yapar talisca yerine pepe, berghuis ve sağ stopere  sağlam birisim çekilebilir aynı maliyet tutar

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1690485983098060800

@Talisca1903 abi ğ
gecenin 1 inimi beklemişler teklif yapmak için
Zaten sorun bonservis değil maaş takımın içine pimi çekilip atılmış el bombası olur hiç bir oyuncuyu oynatamazsın takımda

Çevrimiçi annoca

bu paralara çıkılabiliyorsa tadic neden alınmadı. rebicin ne vereceği soru işaret ve sakatlık sıkıntısı var. rebic maliyeti de 2,8. bu paralar verilebiliyorsa oraya çekecektin tadici kafa rahattı. yönetim çok tuhaf öyle böyle değil.

Çevrimdışı AEmre

Bu kadar yüksek bedellere çıkılmaması gerek. Yazık. Öncelikle Salih ve Cenk’in sözleşmesinin uzatılması gerekiyor. Derli toplu bir takımız. Bu kulübün scoutu kim onu da merak ediyorum. Beni chelsea u23ten alınacak jeremie boga ya da victor boniface gibi adamlar mutlu eder. Talisca’ya verilecek 8 milyon takım yapısını da bozar. Aboubakarın nerdeyse 3 katı ne verebilecek takıma?

Çevrimdışı sEuL

Talisca’yi getirip yillik 6-7M maas verirsen o takimdan bi cacik olmaz. Yarin Gedson’da sorun cikarir, Abou’da sorun cikarir, transfer etmeye calistigin her adamin menajeride senin onune sacma sapan rakamlar koyar.

(...)

Etiketler: