Burak o kadar bos oyuncu olsa o yasta bize gelmez, bizden sonra 4 buyuklerin tamaminda sans bulmaz, bronzluk oyuncuyu altin etmedi sonucta. Adama gelistirici antrenor sifati bir kere yapisti, elinde iyi oynayan kim olsa S. Gunes sayesinde oluyor, kotu olanlara bakilmiyor bile. Adamin S. Gunes’in elinde cosar denilen ve hicbirsey yapamayan bircok oyuncu var, ama bunlar nedense unutuluyor. Ljajic, Kagawa, Dele Alli, Vagner Love, Negredo ilk aklima gelenler. Bak simdi Muleka’yi da parlatti nasil gelistirici antrenor vs de derler, hic sasirmam.
heh işte ilk cümlendekini diyorum bende sihirli değnek yok olmayanı oldurmuyor varsa işliyor, burak örneğine çok iyi değindin. burak bize geldi fenere gitti bir şeyler var ama kaç hocayla çalıştı hiç biri yapamadı, şenol hoca çıkardı hem de fener olmadı es-es istemedi dipteyken beğenilmezken gördü birşeyleri ki istedi.
Ljajic demişsin 2018-2019 sezonunda şenol hoca ile çalıştı 9 gol 12 asist. ki adem 2. yarı asıl alıştı takıma.
Kagawa bizde yarım devre oynadı gayet iyiydi çok istedik adam bizim ligimiz yerine ispanya 2. ligini seçti
love-negredo bizde tutmayacağı belliydi bas bas bağırıldı özellikle negredo da. hee daha fazla yararlanılabilir miydi dicem belki love dan daha fazla yararlanabilirdi zamanında skor katkısı yüksek olan biriydi bize yaşı geç geldi ama negredodan imkanı yoktu adamın hayatında bir sezonda 20 golü yoktu. adı forvet.
dele alli uyuşturucu bağımlısı adam, yeşilay mı şenol hoca.
muleka ile ilgili de ben geçen yılda yazdım. bu adam kanat yapamıyor tek başına forvette zor (bizim ligte büyük takımlar için yani oyunu rakip sahada kuranlar) bu adam bizim gibi takımlarda 2 forvetle oynayıp asıl santraforun yanında fırsatçı golcü. pozisyon bilgisi çok iyi 6. hissi sağlam top nereye gider vs biliyor. bu yıl şidiik attığı gollerde geçen yıl sene başında weghorstun arkasına saklanarak attığı gollerde böyle. yalnız şöyle bir durum var bunuda yazmıştım muleka gol attıktan sonra oyundan çıakracan. golden sonra verimi düşüyor. şimdilik şenol hocalık bir durum yok kasımpaşa da ne yapıyorsa aynısını yapıyor. bu adamın ne yaptığını ne yapamadığını görmek mesele.