2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995015 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Bu yonetim gitmeden₁ bence transfer yapilmamasi bizim icin daha hayirli olur.

Yedeklere harcadiklari milyon euro'lari goruyoruz.

Ne Onana ne Amartey bu takimda forma yuzu gorebilecek oyuncular degiller.

Çevrimdışı Savaş

Onana'nın fişi falan duruyorsa direk iade edelim. Patates ederler bunu ligde.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Bence bir mac ile gommek olmaz. Daha erken, ama bu macta ikisinin de golde hatasi var, ozellikle Amartey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onana bizim oyunumuz için çok statik bir oyuncu. Orta sahada bu yavaşlığı ile sadece ağlarımızdaki topları orta sahadan izler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Bence bir mac ile gommek olmaz. Daha erken, ama bu macta ikisinin de golde hatasi var, ozellikle Amartey.
5 maç sonra hızlanacak değil ya bu adam. Dur bi depara kalkayım derken rakip kaleye inmiş oluyor neyini gömmeyeyim.

4 milyon euro verdiler bide bu adama. Böyle az görünüyor olabilir bir de şöyle yazayım.

120.000.000 TL verdiler bu adama.

Çevrimiçi murat

Güya ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Pazarlıkta sınır tanımıyoruz. Ama nedense hep en çok biz zarar ediyoruz. Bu yönetimin planı hep doğru, şartlar hep kötü. Mevcut yönetimin elle tutulur bir iyi diyebileceğimiz özelliği yok. Kum saati bekleyenler var hala. Yazık...

https://twitter.com/demarkesports/status/1689318839501070337
dünyanın en zengin klüpleri bile 4.5 milyon verip yedek olarak onanayı almaz.biz bunu birde rksik onca bölgemiz varken yapıyoruz.1 maçla belli olmaz evet daha iyi otnayabilir ama hiçbr zaman 4.5 milyon verilecek oyuncu olamaz hele şartlar böyleyken.

Çevrimdışı Talisca1903

Burak o kadar bos oyuncu olsa o yasta bize gelmez, bizden sonra 4 buyuklerin tamaminda sans bulmaz, bronzluk oyuncuyu altin etmedi sonucta. Adama gelistirici antrenor sifati bir kere yapisti, elinde iyi oynayan kim olsa S. Gunes sayesinde oluyor, kotu olanlara bakilmiyor bile. Adamin S. Gunes’in elinde cosar denilen ve hicbirsey yapamayan bircok oyuncu var, ama bunlar nedense unutuluyor. Ljajic, Kagawa, Dele Alli, Vagner Love, Negredo ilk aklima gelenler. Bak simdi Muleka’yi da parlatti nasil gelistirici antrenor vs de derler, hic sasirmam.
Ljajiç? Adamdan gayet iyi performans aldı negredo ve lovw istemedik adam B17 al başka birşey istemedi
Kagawa zaten sakat geldi yazdıkların aşırı mantıksız

Çevrimiçi tolga1903

Onana'nın fişi falan duruyorsa direk iade edelim. Patates ederler bunu ligde.

Lens'de ki videolarını izledim pek patates olacak oyuncu değil. Ya takımı ve oynadığı platformu küçümsüyor ya da kilo fazlası ve fiziksel kaybı var toparlanacaktır ama kendini bilmesi gerekir saçma bir özgüveni var. Amir salih ve gedson olduğu sürece bir de üstüne başka bir merkez orta saha gelirse ancak ve ancak amir'i yedekleyebilir oyuncu ön tarafa çıktıkça yetenek setinin yetersizliği ortaya çıkıyor

Çevrimiçi Mehmet57

5 maç sonra hızlanacak değil ya bu adam. Dur bi depara kalkayım derken rakip kaleye inmiş oluyor neyini gömmeyeyim.

4 milyon euro verdiler bide bu adama. Böyle az görünüyor olabilir bir de şöyle yazayım.

120.000.000 TL verdiler bu adama.

Ritim eksikligi, takimin 3-0 onde olmasi, sahaya yeni girmis olmasi.

Evet, ikiside kotu girdi. Ama oyunculari gommek icin cok erken, bu kadar duygusal davranmaya gerek yok. Amartey kac mac BPLde stopper oynamis biri, bosuna oynatmadilar.

Once takim bir dengeli hale gelsin, ritim yakalasik, oyuncular form tutsun ondan sonra elestirelim.

Çevrimdışı Talisca1903

Ritim eksikligi, takimin 3-0 onde olmasi, sahaya yeni girmis olmasi.

Evet, ikiside kotu girdi. Ama oyunculari gommek icin cok erken, bu kadar duygusal davranmaya gerek yok. Amartey kac mac BPLde stopper oynamis biri, bosuna oynatmadilar.

Once takim bir dengeli hale gelsin, ritim yakalasik, oyuncular form tutsun ondan sonra elestirelim.
Bir de ön taraf hücumcularımız varken değişiklik yapmak orta sahada daha farklı olur ilerisi 5 benzemez oldu pas yapamadan takip sürekli üzerine geliyor uyumsuz oyuncular 2 genç oyuncu bence de hemen gömmemek gerek ben Amirden terbiyelim peşin hüküm vermem

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

İlk 10 hafta hiç bir gelen oyuncuyu yargılamam hatta ilk yarı sonuna kadar eleştirmek doğru değil takımla antrenman yapmamış uyum için zamana ihtiyaçları var bu seviyelere gelmiş oyuncular kötü falan değildir yavaş olabilir başka meziyetleri vardır marceloda yavaştı o yüzden ilk geldiğinde az sövülmedi bursa maçıydı sanırım iki gol atınca eleştirileri susturdu atibada hızlı değildi ama öyle meziyetleri vardıki kimsenin hızına bakmak aklına gelmedi 😂 bekleyelim bakalım ben amartyi beğendim

Çevrimiçi annoca

Burak o kadar bos oyuncu olsa o yasta bize gelmez, bizden sonra 4 buyuklerin tamaminda sans bulmaz, bronzluk oyuncuyu altin etmedi sonucta. Adama gelistirici antrenor sifati bir kere yapisti, elinde iyi oynayan kim olsa S. Gunes sayesinde oluyor, kotu olanlara bakilmiyor bile. Adamin S. Gunes’in elinde cosar denilen ve hicbirsey yapamayan bircok oyuncu var, ama bunlar nedense unutuluyor. Ljajic, Kagawa, Dele Alli, Vagner Love, Negredo ilk aklima gelenler. Bak simdi Muleka’yi da parlatti nasil gelistirici antrenor vs de derler, hic sasirmam.
heh işte ilk cümlendekini diyorum bende sihirli değnek yok olmayanı oldurmuyor varsa işliyor, burak örneğine çok iyi değindin. burak bize geldi fenere gitti bir şeyler var ama kaç hocayla çalıştı hiç biri yapamadı, şenol hoca çıkardı hem de fener olmadı es-es istemedi dipteyken beğenilmezken gördü birşeyleri ki istedi.

Ljajic demişsin 2018-2019 sezonunda şenol hoca ile çalıştı 9 gol 12 asist. ki adem 2. yarı asıl alıştı takıma.
Kagawa bizde yarım devre oynadı gayet iyiydi çok istedik adam bizim ligimiz yerine ispanya 2. ligini seçti
love-negredo bizde tutmayacağı belliydi bas bas bağırıldı özellikle negredo da. hee daha fazla yararlanılabilir miydi dicem belki love dan daha fazla yararlanabilirdi zamanında skor katkısı yüksek olan biriydi bize yaşı geç geldi ama negredodan imkanı yoktu adamın hayatında bir sezonda 20 golü yoktu. adı forvet.
dele alli uyuşturucu bağımlısı adam, yeşilay mı şenol hoca.

muleka ile ilgili de ben geçen yılda yazdım. bu adam kanat yapamıyor tek başına forvette zor (bizim ligte büyük takımlar için yani oyunu rakip sahada kuranlar) bu adam bizim gibi takımlarda 2 forvetle oynayıp asıl santraforun yanında fırsatçı golcü. pozisyon bilgisi çok iyi 6. hissi sağlam top nereye gider vs biliyor. bu yıl şidiik attığı gollerde geçen yıl sene başında weghorstun arkasına saklanarak attığı gollerde böyle. yalnız şöyle bir durum var bunuda yazmıştım muleka gol attıktan sonra oyundan çıakracan. golden sonra verimi düşüyor. şimdilik şenol hocalık bir durum yok kasımpaşa da ne yapıyorsa aynısını yapıyor. bu adamın ne yaptığını ne yapamadığını görmek mesele.

Çevrimiçi annoca

onana böyle devm ederse şenol hoca stopere çeker orda dener.

transfer sezonu başında amertey ve djiku haberleri çıktığında djiku gelse keşke diyordum sonra aklıma sportif direktörümüzün kim olduğu geldi.

Çevrimiçi kartalizma190399

heh işte ilk cümlendekini diyorum bende sihirli değnek yok olmayanı oldurmuyor varsa işliyor, burak örneğine çok iyi değindin. burak bize geldi fenere gitti bir şeyler var ama kaç hocayla çalıştı hiç biri yapamadı, şenol hoca çıkardı hem de fener olmadı es-es istemedi dipteyken beğenilmezken gördü birşeyleri ki istedi.

Ljajic demişsin 2018-2019 sezonunda şenol hoca ile çalıştı 9 gol 12 asist. ki adem 2. yarı asıl alıştı takıma.
Kagawa bizde yarım devre oynadı gayet iyiydi çok istedik adam bizim ligimiz yerine ispanya 2. ligini seçti
love-negredo bizde tutmayacağı belliydi bas bas bağırıldı özellikle negredo da. hee daha fazla yararlanılabilir miydi dicem belki love dan daha fazla yararlanabilirdi zamanında skor katkısı yüksek olan biriydi bize yaşı geç geldi ama negredodan imkanı yoktu adamın hayatında bir sezonda 20 golü yoktu. adı forvet.
dele alli uyuşturucu bağımlısı adam, yeşilay mı şenol hoca.

muleka ile ilgili de ben geçen yılda yazdım. bu adam kanat yapamıyor tek başına forvette zor (bizim ligte büyük takımlar için yani oyunu rakip sahada kuranlar) bu adam bizim gibi takımlarda 2 forvetle oynayıp asıl santraforun yanında fırsatçı golcü. pozisyon bilgisi çok iyi 6. hissi sağlam top nereye gider vs biliyor. bu yıl şidiik attığı gollerde geçen yıl sene başında weghorstun arkasına saklanarak attığı gollerde böyle. yalnız şöyle bir durum var bunuda yazmıştım muleka gol attıktan sonra oyundan çıakracan. golden sonra verimi düşüyor. şimdilik şenol hocalık bir durum yok kasımpaşa da ne yapıyorsa aynısını yapıyor. bu adamın ne yaptığını ne yapamadığını görmek mesele.

Fatih Terim’in de elinde Burak catir catir oynadi ama? Milli takimda keza oyle?
Love da Alanya’da cok iyiydi. Antrenorleri kimdi unuttum ama simdi o iyi antrenor de Senol Gunes kotu mu?
Mental sorunsa Engin Baytar’da da vardi o sorunlar, ondan da verim aldi. Benim kizdigim ve elestirdigim nokta su;
Senol Gunes geldiginde bircok kisi Dele Alli’yi costurur, eski gunlerine dondurur dedi mi demedi mi? Egri oturup dogru konusalim.
Kac kisi S. Gunes bile adam edemez dedi? Neredeyse hic kimse. Dele Alli toparlamis olsaydi bunu Dele Alli’ye mi baglayacakti herkes yoksa Senol Gunes’e mi? Cevabini hepimiz biliyoruz. Iyi olunca Senol Gunes’in gelistiriciligi, olmayinca Dele Alli’nin uyusturucu bagimliligi olmuyor iste. Tutarlilik yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

FB Fred’i de almis. Hem GS hem FB sacma sapan kadro kurdular. Sanssiz kesinlikle degiliz, sonucta onlara karsi 4 mac oynayacagiz. Sampiyonlugu diger maclar belirleyecek, ama sampiyonluk puani gecen senenin bile ustune cikabilir.

Yarista kalmak istiyorsak Anadolu takimlarina karsi puan kaybetme luksumuz hic yok denecek kadar az.
Kendi sahamizda 19’da 14-15 sart. Deplasmanda da 6. siranin altindaki takimlara karsi deplasmanda da asla beraberlige razi olmamak lazim.
Gecen sene Hatay, Istanbul, Antep, Sivas gibi deplasmanlarda sacma sekilde laubali isteksiz oynayip beraberlige razi olmustuk, mactan sonra uzulmemistik bile puan kaybina. Bu sene oyle bir dusunce kesinlikle olmamali. Ill 5 hafta maalesef Trabzon ve Adana Demir deplasmani var. Karagumruge vs karsi puan kaybedersek cok kotu yerlere gidebilir lig bizim icin. Full konsantre baslamak lazim, yoksa bu fiksturle gecen seneki gibi 7.-8. hafta yaristan kopmamiz hic dusuk ihtimal degil.

Çevrimiçi annoca

Fatih Terim’in de elinde Burak catir catir oynadi ama? Milli takimda keza oyle?
Love da Alanya’da cok iyiydi. Antrenorleri kimdi unuttum ama simdi o iyi antrenor de Senol Gunes kotu mu?
Mental sorunsa Engin Baytar’da da vardi o sorunlar, ondan da verim aldi. Benim kizdigim ve elestirdigim nokta su;
Senol Gunes geldiginde bircok kisi Dele Alli’yi costurur, eski gunlerine dondurur dedi mi demedi mi? Egri oturup dogru konusalim.
Kac kisi S. Gunes bile adam edemez dedi? Neredeyse hic kimse. Dele Alli toparlamis olsaydi bunu Dele Alli’ye mi baglayacakti herkes yoksa Senol Gunes’e mi? Cevabini hepimiz biliyoruz. Iyi olunca Senol Gunes’in gelistiriciligi, olmayinca Dele Alli’nin uyusturucu bagimliligi olmuyor iste. Tutarlilik yok.
dedim ki love konusunda evet daha fazla verim alınabilirdi dedim zaten mesajımda. mesajımda zaten belirtmişim. ama şu da bir gerçek biz büyük takımız ilerde topu tutacak güçlü oyuncu lazım. love hızlı ufak adam. oyunu love göre kursak Beşiktaş olmamız anlamı kalmaz.

fatih terim burak demişsin. adam tüm Türkiye ye burağın nasıl kullanılacağını göstermiş veya şöyle bir örnek vereyim birisi eline çekiç almış onunla duvara boya yapmaya çalışıyor başka bir usta gelmiş çekiçle toprağı kazmayı deniyor sonra gerçek bir usta geliyor diyor ki bununla çivi çakılır aha böyle yapıcan diyor sonra diğer ustalarda çekicin nasıl kullanılacağını öğreniyor. umarım açıklayıcı olmuştur.

mental sorun ayrı bir şey fiziksel durum ayrı bir şey. psikolojik sorunu vardır halledersin yine koşarsın ama dele alli için yapabileceğin bir şey yok. hadi konuştun uyuşturucuyu bıraktırdın ne olacak 2. gününde eskisi gibi deparlar şutlar paslar mı çıkaracak. uyşrucunun verdiği hasar belki de ömür boyu kalacak. hiç bir zaman eskisi gibi olamıcak.

şenol güneş için tekrar edeyim sihirli sopası yok. istisnalarda muhakkak olacak ama benim gördüğüm (luce zamanı yaşım küçüktü) bir futbolcunun potansiyelini çıkarma konusunda en başarılı Türk teknik direktör.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2023, 23:11:44 annoca ]

Çevrimiçi levitate

yok canım bilinçlidir bence

azerbaycan beşiktaş yazıyormuş zaten ama yaşanma olasılığı ciddi bir olay bence, muleka kardeşimiz bizi şaşırtmaz
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2023, 23:18:17 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Ravenman

Bu gece UEFA sıralamasında 10.u olduk çünkü her temsilcimiz kazandı geçen hafta gibi.

Neredeyse her hafta maximum puan aliyoruz.

Eğer bu 4 takım gruplara kalırsa 8. veya 7. sıra hayal değil.

Ozaman gelecek sezon 3 takım göndereceksin Şampiyonlar Ligine.

Ne yapıp edip, şampiyon olmamız lazım.

Gelecek sezon yeni Şampiyonlar Ligi formatı olacak.

Gruplar kalkacak. 36 takımlı bir lig olacak ve herkes 8 maç oynayacak 8 ayrı takıma karṣı.

Sıradaki ilk 16 takım tur atlayacak.

Bizi bu borçlardan ve faizden tek Şampiyonlar Ligi kurtarabilir. Her sezon katılmalıyız.

Bize Euro lazım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Etiketler: