2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995161 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Biraz akilli olmak lazim

Gedson 50M yerine,
Gedson 1M, Necip 29M olsun...

:ok:
akıllı adamsın ihsan :) yönetimde 1 tane ihsan yok.

Çevrimdışı saricasi

Acıbadem hastenesinde  arkadaşım çalışıyor şuan itibari ile chamberlain sağlık testlerine girmiş durumda.

Durumu sordum her şeyine bakılıyormuş bugün bitmeyebilirmiş testler .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi mayguntr

https://twitter.com/LetDesSports/status/1689259230950293504

Tum maclari yenip namaglup sampiyon olsan toplam 4.5 milyon euro kazaniyorsun :D
Tam dukkani kapatip gelecege yatirim yapma zamani ama bu camia, bu taraftarla imkansiz.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Tum maclari yenip namaglup sampiyon olsan toplam 4.5 milyon euro kazaniyorsun :D
Tam dukkani kapatip gelecege yatirim yapma zamani ama bu camia, bu taraftarla imkansiz.
Ezikledigimiz konferans liginin geliri bile daha fazla. Galibiyet başına 15 milyon tl euro artmaz ise. Gruba kalma vs gibi bonusları da var üstelik.

Ayrica uefa puanımız sivasin bile gerisinde...

Çevrimiçi gokhans

herşey iletişim ve güven ile ilgili. Feda sezonu nasıl başladı hatırlarsan. İlk 2 yıl şampiyonluk beklemeyin, kanlı bir süreç olacak dendi. Aynısı yapılabilir ve buna itiraz etmeyecek tek taraftar beşiktaş taraftarıdır. Başarıya endeksli değiliz çünkü. Ama hiç bir şey söylemeyip, beklentiye sokarak, susarak, taraftarını hayal kırıklığına uğratarak, ezdirerek olmaz bu iş. Amartey ve onana ya dünya para vermekle olmaz. 3, 4 sağlam kemik iskelet kadrona serpiştirirsin maliyetsiz potansiyel oyuncuları, altyapıdaki gençleri. He bunun içinde sağlam bir scoot’un yada altınsay gibi vizyoner bir futbol aklın olmalı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/bjksevda1903/status/1689234663489798145
O kum saatinin Torino icin paylasilmis olma ihtimali cik aklimdan ...
Yorgo

Çevrimiçi annoca

Çevrimiçi annoca

Biraz akilli olmak lazim

Gedson 50M yerine,
Gedson 1M, Necip 29M olsun...

:ok:
zamanın da bizi çarpmışlardı talisca da. o zaman kiralarken benfica kiralık bitiminde 20 milyon üstüne satarsa pay alma vs muhabbeti vardı sonra onlarda 6 milyon kiralık 19 milyon bonservise çine sattılar. o zamanın intikamı alınsa fena olmaz.

Çevrimdışı İhsan

akıllı adamsın ihsan :) yönetimde 1 tane ihsan yok.

Estagfurullah
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

zamanın da bizi çarpmışlardı talisca da. o zaman kiralarken benfica kiralık bitiminde 20 milyon üstüne satarsa pay alma vs muhabbeti vardı sonra onlarda 6 milyon kiralık 19 milyon bonservise çine sattılar. o zamanın intikamı alınsa fena olmaz.

Gomez de benzer bir konu oldu. Wolfsburg (VW, 7M?) Sponsor buldu italyan kulübe, ama Gomezi bedavaya aldi.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi annoca

Gomez de benzer bir konu oldu. Wolfsburg (VW, 7M?) Sponsor buldu italyan kulübe, ama Gomezi bedavaya aldi.
aynen sonra FO basına açıklama yapmıştı hesabı sorulacak gibisnden diye de kaldı öyle.

hem millet bizi çarpıyor biraz da bizimkiler sülün osmanı oynamalı.

Çevrimiçi mayguntr

herşey iletişim ve güven ile ilgili. Feda sezonu nasıl başladı hatırlarsan. İlk 2 yıl şampiyonluk beklemeyin, kanlı bir süreç olacak dendi. Aynısı yapılabilir ve buna itiraz etmeyecek tek taraftar beşiktaş taraftarıdır. Başarıya endeksli değiliz çünkü. Ama hiç bir şey söylemeyip, beklentiye sokarak, susarak, taraftarını hayal kırıklığına uğratarak, ezdirerek olmaz bu iş. Amartey ve onana ya dünya para vermekle olmaz. 3, 4 sağlam kemik iskelet kadrona serpiştirirsin maliyetsiz potansiyel oyuncuları, altyapıdaki gençleri. He bunun içinde sağlam bir scoot’un yada altınsay gibi vizyoner bir futbol aklın olmalı..

Yuzde yuz katiliyorum, iletisim, vizyon vs konularinda.

Ama su da var takimin basina Senol gunesi getirdikleri anda gelecege yatirim kapisi kapandi zaten.
Senol hoca basari ister,  oynayacak oyuncu ister, elinde 29 yasinda 6/10 oynayan bir oyuncu varsa 5/10 oynayan 23 yasinda ama ilerde 7/10 olabilecek oyuncuyu oynatmaz.
VI bir yatirimdi mesela (kotu bi yatirim olsa da), ama adama sallamaya taraftar hazirlik maclarinda basladi.

Kim soylemisti hatirlamiyorum ama Turkiyede transferler takim icin degil taraftar icin yapiliyor demisti. Son haftalardaki yorumlari okursaniz yuzde 50'lik kesim sadece haber olsun, gundem olsun, diger takimlar aliyor biz niye almiyoruz diye transfer bekliyor. Boyle taraftara boyle yonetim yakisiyor ne yazik ki.

Çevrimiçi gokhans

Ama su da var takimin basina Senol gunesi getirdikleri anda gelecege yatirim kapisi kapandi zaten.
Senol hoca basari ister,  oynayacak oyuncu ister, elinde 29 yasinda 6/10 oynayan bir oyuncu varsa 5/10 oynayan 23 yasinda ama ilerde 7/10 olabilecek oyuncuyu oynatmaz.
VI bir yatirimdi mesela (kotu bi yatirim olsa da), ama adama sallamaya taraftar hazirlik maclarinda basladi.

Kim soylemisti hatirlamiyorum ama Turkiyede transferler takim icin degil taraftar icin yapiliyor demisti. Son haftalardaki yorumlari okursaniz yuzde 50'lik kesim sadece haber olsun, gundem olsun, diger takimlar aliyor biz niye almiyoruz diye transfer bekliyor. Boyle taraftara boyle yonetim yakisiyor ne yazik ki.

VI bir projeydi. Yönetim önce çıkıp bu projeyi anlatıp, taraftar ve kamuoyunu ikna edecekti. Bir kaç yıl şampiyonluk beklemeyin, kulüp iflasa sürükleniyor, malvarlığımız zararı karşılamıyor. Gelirler düştü, döviz uçtu. Yeni feda sezonu ile kurtuluş savaşı vericez dicektin. Hem vi getirip hemde şampiyon olucaz dersen, daha hazırlık maçında medya ve taraftarın baskısına maruz kalırsın. Sen beşiktaşsın ve beklenti belli. Dialogsuz böyle bir sürece zaten girilemez. Yani herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Proje adamı futbolun geleceği büyük yatırım  Valerien zamanında gençlerimiz kaç kaçlık oynuyordu? Örneğin Gedson için nasıl bir not verirdin? Siz teoride konuşuyorsunuz benim gibiler ise gerçeklere bakar.

Çevrimiçi gokhans

Proje adamı futbolun geleceği büyük yatırım  Valerien zamanında gençlerimiz kaç kaçlık oynuyordu? Örneğin Gedson için nasıl bir not verirdin? Siz teoride konuşuyorsunuz benim gibiler ise gerçeklere bakar.
ben hoca bazında değil proje bazında görüşümü açıkladım. Yönetim yerinde olsam riske girmez bilic’i getirirdim, feda kadrosuyla, şenol güneş döneminin kapılarını açan kişidir. He VI için kimse yorum yapmaya hakkı yok. Adam bir mantelite ile geldi, adamı daha hazırlık maçlarında döve döve zorla 4’lü oynattılar, kondisyonu 90dk ya yayabilecek duruma getirebilseydi çok farklı şeyler konuşulurdu. İlk yarı 4 gol atıp 2.yarı 4 gol yiyecek kadar dengesizdi. Medya daha lig başlamadan göndermeye kafasına koydu zaten. Mhk, tff resmen eyyamla kaç puanımızı gasp etti, yönetim sahip çıkmadı. Ona rağmen liderlik mücadelesindeydik. 1 sezon eleştirip baskı yapmadan şans verip, başarısız olsaydı yolla tek laf etmem. Premier lig kadrosunu oynatamadı dediler, Şenol Güneş gelincede 2.lig kadrosu bu diyerek kaç tane takviye yaptılar. Zaten son 2-3 maçda kafaca gitmişti zaten VI, iyice kopmuştu, taraftar medya saolsun, teneke bağlayıp yolladınız.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2023, 18:50:48 gokhans ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben hoca bazında değil proje bazında görüşümü açıkladım. Yönetim yerinde olsam riske girmez bilic’i getirirdim, feda kadrosuyla, şenol güneş döneminin kapılarını açan kişidir. He VI için kimse yorum yapmaya hakkı yok. Adam bir mantelite ile geldi, adamı daha hazırlık maçlarında döve döve zorla 4’lü oynattılar, kondisyonu 90dk ya yayabilecek duruma getirebilseydi çok farklı şeyler konuşulurdu. İlk yarı 4 gol atıp 2.yarı 4 gol yiyecek kadar dengesizdi. Medya daha lig başlamadan göndermeye kafasına koydu zaten. Mhk, tff resmen eyyamla kaç puanımızı gasp etti, yönetim sahip çıkmadı. Ona rağmen liderlik mücadelesindeydik. 1 sezon eleştirip baskı yapmadan şans verip, başarısız olsaydı yolla tek laf etmem. Zaten son 2-3 maçda kafaca gitmişti zaten iyice kopmuştu, taraftar medya saolsun.
Defaatle taraftarın baskısıyla Valerien'in 4'lü oynattığını iddia ediyorsunuz. Varsayalım dediğiniz doğru (ki kesinlikle yanlış) . Taraftarın baskısıyla üçlü oynatacakken 4'lü oynatan adamın Beşiktaş gibi kulüpte ne işi var? Adam daha kendi düşüncelerine inanmıyor.  Kondisyon meselesi hakkında yazmıştım kendisi sezon öncesi takıma yanlış yükleme yaptı. Aşırı yükleme durumunda takımın performansı ilk haftalarda tepe yaparken sonra hızlıca düşer. Şimdi Watford'u çalıştırıyor. Bizde yaşadığı durumun aynısını yaşarsa sebebini artık biliyorsunuz. Takımımız ilk yarı 4 gol atıp 2. yarı  4 gol yiyecek kadar dengesizse o zaman medya, hakem, Tff  ya da taraftar göndermeyi kafaya koydu da demeyeceksiniz. Bizde yarım sezondan fazla oynadı ve yeterince kendini belli etti. Zaten kariyerinde sezonu tamamladığı bir takım vardı sanırım Yunanistan'dan vasat bir takım olabilir.

Çevrimiçi gokhans

Defaatle taraftarın baskısıyla Valerien'in 4'lü oynattığını iddia ediyorsunuz. Varsayalım dediğiniz doğru (ki kesinlikle yanlış) . Taraftarın baskısıyla üçlü oynatacakken 4'lü oynatan adamın Beşiktaş gibi kulüpte ne işi var? Adam daha kendi düşüncelerine inanmıyor.  Kondisyon meselesi hakkında yazmıştım kendisi sezon öncesi takıma yanlış yükleme yaptı. Aşırı yükleme durumunda takımın performansı ilk haftalarda tepe yaparken sonra hızlıca düşer. Şimdi Watford'u çalıştırıyor. Bizde yaşadığı durumun aynısını yaşarsa sebebini artık biliyorsunuz. Takımımız ilk yarı 4 gol atıp 2. yarı  4 gol yiyecek kadar dengesizse o zaman medya, hakem, Tff  ya da taraftar göndermeyi kafaya koydu da demeyeceksiniz. Bizde yarım sezondan fazla oynadı ve yeterince kendini belli etti. Zaten kariyerinde sezonu tamamladığı bir takım vardı sanırım Yunanistan'dan vasat bir takım olabilir.
VI zaten kendini kanıtlamış bir hoca olarak gelmediki, gelecek vaadeden bir hoca olarak 750bin euro’ya geldi. Adama medya baskılarına uyan yönetimin isteği ve diretmesiyle 4lüye döndü. Yarım sezon değil 11.hafta istifa etti.  Ve yeterince kendini belli etmekten ziyade sabredilmeden sahip çıkılmadan gönderildiğini düşünüyorum. Dediğim gibi ben proje bazlı bakıyorum, bence doğru isim bilic’di. VI bir riskdi ama 11.hafta gönderildiği için doğrumu yanlışmıydı asla bilemeyeceksin. Şenol Güneş geldi, 5-6 transfer yaptın 3.oldun. Şu anki ortam havaya bakarsan şampiyonluk ihtimalide yok. Kulüp iflasa yavaş yavaş yaklaşıyor. Olsanda yaklaşıyor bu arada, bir iki sene içinde ya satılacak yada kayyum atanacak. Bırak geliri, sponsor bile bulamıyor yönetim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

VI zaten kendini kanıtlamış bir hoca olarak gelmediki, gelecek vaadeden bir hoca olarak 750bin euro’ya geldi. Adama medya baskılarına uyan yönetimin isteği ve diretmesiyle 4lüye döndü. Yarım sezon değil 11.hafta istifa etti.  Ve yeterince kendini belli etmekten ziyade sabredilmeden sahip çıkılmadan gönderildiğini düşünüyorum. Dediğim gibi ben proje bazlı bakıyorum, bence doğru isim bilic’di. VI bir riskdi ama 11.hafta gönderildiği için doğrumu yanlışmıydı asla bilemeyeceksin. Şenol Güneş geldi, 5-6 transfer yaptın 3.oldun. Şu anki ortam havaya bakarsan şampiyonluk ihtimalide yok. Kulüp iflasa yavaş yavaş yaklaşıyor. Olsanda yaklaşıyor bu arada, bir iki sene içinde ya satılacak yada kayyum atanacak. Bırak geliri, sponsor bile bulamıyor yönetim.
Empati yapalım. Sen Beşiktaş'ın başında bir teknik direktörsün ve takımı üçlü oynatacaksın. Sen takımını üçlü oynattığında biraz zaman alsa da takımın başarılı sonuçlar alacağını biliyorsun, bundan eminsin. Taraftar bana baskı yapıyor diye dörtlüye mi döneceksin? Sırf şu iddia ettiğin sebepten bile bu adam kulüpten direkt şutlanmalı ki yine diyorum taraftarın baskısıyla değil kadro buna müsait olmadığından üçlü oynatmadı. Valerien zamanında futbolcuların performansı ile Şenol Güneş sonrası futbolcuların performansı ortada. Gedson ; Şenol Hoca zamanında mı alındı ya da Cenk Tosun? Weghorst gitti Aboubakar geldi. Gelmemeli miydi ? Amir Valerien'in elinde olsaydı böyle mi performans gösterecekti. Peki Onur Bulut'u bu kadar verimli oynatabilecek miydi Valerien örneğin hayal edebiliyor musun Valerien'in Onur Bulut'u sağ açık ya da sol bek olarak oybatıp gol attıracağını? Bilic düşüncen de bir varsayım. Kendisini derbilerdeki performansıyla hep hatırlayacağım. Şenol Güneş'in yanlışı varsa o da hedefsiz bir takımı hedefe sokması. Böyle gençleri oynatıp takımı her sene en fazla 3. yapan bir teknik direktör olsa birçok FM'ci çok daha mutlu olurdu

Etiketler: