herşey iletişim ve güven ile ilgili. Feda sezonu nasıl başladı hatırlarsan. İlk 2 yıl şampiyonluk beklemeyin, kanlı bir süreç olacak dendi. Aynısı yapılabilir ve buna itiraz etmeyecek tek taraftar beşiktaş taraftarıdır. Başarıya endeksli değiliz çünkü. Ama hiç bir şey söylemeyip, beklentiye sokarak, susarak, taraftarını hayal kırıklığına uğratarak, ezdirerek olmaz bu iş. Amartey ve onana ya dünya para vermekle olmaz. 3, 4 sağlam kemik iskelet kadrona serpiştirirsin maliyetsiz potansiyel oyuncuları, altyapıdaki gençleri. He bunun içinde sağlam bir scoot’un yada altınsay gibi vizyoner bir futbol aklın olmalı..
Yuzde yuz katiliyorum, iletisim, vizyon vs konularinda.
Ama su da var takimin basina Senol gunesi getirdikleri anda gelecege yatirim kapisi kapandi zaten.
Senol hoca basari ister, oynayacak oyuncu ister, elinde 29 yasinda 6/10 oynayan bir oyuncu varsa 5/10 oynayan 23 yasinda ama ilerde 7/10 olabilecek oyuncuyu oynatmaz.
VI bir yatirimdi mesela (kotu bi yatirim olsa da), ama adama sallamaya taraftar hazirlik maclarinda basladi.
Kim soylemisti hatirlamiyorum ama Turkiyede transferler takim icin degil taraftar icin yapiliyor demisti. Son haftalardaki yorumlari okursaniz yuzde 50'lik kesim sadece haber olsun, gundem olsun, diger takimlar aliyor biz niye almiyoruz diye transfer bekliyor. Boyle taraftara boyle yonetim yakisiyor ne yazik ki.