2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994529 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su kediler simdi de Gravenberch in pesindelermis. Doğru adamları buluyorlar umarım alamazlar.

Çevrimiçi gokhans

Alakasi yok ki ama. Perisic’in 600’e yakin kariyer macinda “duzenli” denilebilecek bir tek seneler once Woflsburg’da orda 10 kusur maci var. Tek tuk zorunluluktan derken 600 macin 40’i sag tarafda. Oyuncu olarak da Ghezzal ve Tadic’den cok farkli.
oyuncu çift ayaklı. Milli takımdada defalarca sağda oynadı. Hayır kanatta onur, muleka falan oynuyor perisic beğenmiyorsunuz. Ghezzal ve tadicden elbette farklı. Bir dönemin premium oyuncularından çünkü. Adamın birebirdeki üstünlüğü, pas ve orta kalitesinin farkındamısın? :) hani ceza sahası dışından çıkardığı füzelerden bahsetmiyorum bak. Gelirse takıma çağ atlatır net.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

oyuncu çift ayaklı. Milli takımdada defalarca sağda oynadı. Hayır kanatta onur, muleka falan oynuyor perisic beğenmiyorsunuz. Ghezzal ve tadicden elbette farklı. Bir dönemin premium oyuncularından çünkü. Adamın birebirdeki üstünlüğü, pas ve orta kalitesinin farkındamısın? :) hani ceza sahası dışından çıkardığı füzelerden bahsetmiyorum bak. Gelirse takıma çağ atlatır net.

Farkindayim, ezelden beri begendigim topcu. Ama 35 yasina girecek, 600 macin 40ini sag kanatta oynamis birini sag kanada almak mantikli gelmiyor. Keske 2 sene once.

Çevrimiçi Mehmet57

Su kediler simdi de Gravenberch in pesindelermis. Doğru adamları buluyorlar umarım alamazlar.

Sol bacagini bile alamazlar, birak sag bacagini. Bayern’de zor olsa da istedigi an Top 5 liglerin hemen hemen her takimina gidebilecek seviyede.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ohhhh akşam akşam serinledim :))
Afrika Kupası için bir şey düşünüyorlardır umarım.

Çevrimdışı saricasi

Afrika Kupası için bir şey düşünüyorlardır umarım.

Son maçlarda pepe yok tu milli takımda ama bize gelen değerlendiği için sıkıntı,en erken elenen takimlar acaba hangi tarihe geliyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Demir

Pepe almışız hiç ses etmiyorsunuz

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Sonucta vatandasi Zaha da Istanbul’da. Takilirlar beraber 😂

Saka bir yana, iyi topcu. Umarim taraftar destegi ile form grafiigini eski haline getirir. Daha 28 yasina yeni girdi, iyi bir performans ile yapistiririz Araplara.

Çevrimiçi Samet Demir

Sonucta vatandasi Zaha da Istanbul’da. Takilirlar beraber

Saka bir yana, iyi topcu. Umarim taraftar destegi ile form grafiigini eski haline getirir. Daha 28 yasina yeni girdi, iyi bir performans ile yapistiririz Araplara.
Ben Pepe'yi alabileceğimize ihtimal vermiyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Zyech falan alınmaz inşallah nedense hiç istemiyorum. Bana kalsa Ghezzalında sağlık durumu böyle devam edecekse kendine kulüp bulmasını iletirdim..

Çevrimdışı Unnamed

Lig maçında 3 yerli kim olacak mevzu o

Çevrimdışı beno1903

Çevrimdışı Talisca1903

Ben Pepe'yi alabileceğimize ihtimal vermiyorum.

aynen pepe felan gelmez antrenmanda görmesen inanmam

Çevrimdışı Talisca1903

Zyech falan alınmaz inşallah nedense hiç istemiyorum. Bana kalsa Ghezzalında sağlık durumu böyle devam edecekse kendine kulüp bulmasını iletirdim..

Saiis ten sonra bende Ziyech istemiyorum Nedense Berguhuise daha bir kanım kaynadı ne oldu bugün bana ya her konuda aynı düşünüyoruz sıcaklardan olsa gerek😎

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimdışı Savaş

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1687523466390405120
Hiç izlemedim bu adamı. Ama istatistikleri pek iç açıcı değil. Kariyer ortalamasinda 3 maçta 1 gol katkısı olan 10 numara :/

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Afrika kupası için 7 futbolcu milli takımlarına gidecek. O peryottaki fikstür ise deve dikeni gibi. Bunları hep planlamıştır dimi yönetim?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Savaş

Afrika kupası için 7 futbolcu milli takımlarına gidecek. O peryottaki fikstür ise deve dikeni gibi. Bunları hep planlamıştır dimi yönetim?
Tabiki. Tüm planlama bunun üzerine kurulu. O sırada altyapıdan oyuncuları oynatarak patlatıp avrupaya satacaz. Sonra şaaak! Gelsin 100 milyon euro.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Degisti  o  ya !!  .. Ayni gunde iki sehrin  ayni takimi  mac  yapamadigindan Besiktasin  ilk maci  Azerbaycana alinmis ikinci maci evimizde oynuoruz !!!
gündem hızlı değişiyor takip edemiyorum

Çevrimiçi tolga1903

Herifler trabzon gibi bir yerde stadına yıllık 10 milyon dolardan 50 milyon dolarlık sponsor buldu açıklıyor. Bizim şark kurnazı sponsordan sorumlu yönetici kum saati koyalı 1 haftayı geçecek utanması da yok millet alıntılayıp dalga geçiyor sil twiti de istifa et bari onu bile yapmıyor.

Etiketler: