2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994376 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi COB

Maçı izleyemedim ama yaşanan olaylar hakkında az çok bilgi sahibi oldum, benim şehirden Tirana'ya maça giden arkadaşlarım var.

Anladığım kadarıyla Çarşı Berlin den bazı kendini bilmezler Tiran taraftarının olduğu ve aile, kadın çocuk olan tribüne doğru olay çıkarmışlar. Benim şehirden arkadaşlar Çarşı Berlinin grubunun aslında oraya sıkıntı çıkarmak için geldiklerini, maçtan sonra da Arnavutlardan çok fena dayak yediklerini söylediler.

Kısacası şunları Beşiktaş taraftarı kimliğinden aforoz etmek lazım. Sayelerinde adam akıllı maç izlemeye gidenler bile utanmış.

Çevrimiçi kartalizma190399

Şu yüzden ödeyemiyoruz, 10m Euro bizde 300m tl yapıyor. Kulüpler batık, para yok. Para olsa da Türk futbolunda maalesef öyle bi akıl yok. Bu yönetimde zaten öyle bi akıl yok. Vargas da Ads dışında bir yerde tutunamamış, onun da ne vereceği muamma. Çok bir farkı yok. En azından pepeyi alıp 30una gelmeden katkıyı alıp parlatıp geri yollarsan, gelecek dönemlerde bu tarz oyuncular seni tercih edebilir.

GS, FB bu paralari veriyor. Dogru mu degil, ama veren veriyor.
Sen belki bonservis parasi olarak veremiyorsun, ama maas olarak yuksek paralar oduyorsun. Bahsettigin Braga'nin vs kac tane 2.5-3 m euro maas alan oyuncusu var?
Sen bonservisi borc, odenecek para olarak goruyorsun, ama aslinda yatirim. Dogru oyuncuya yatirim yaparsan fazla zarar etmeden her turlu satarsin. Potansiyeli olan ve yasi 30'u asmamis oyunculari cok rahat elden cikariyorsun. Alex Telles, Szalai, Bruma vs gibi adamlar iyi performans gosterememesine ragmen fazla zarar edilmeden satildi, tesaduf degil.
Oxlade-Chamberlain'i biyonik adama donusturup performansini cok iyi noktaya cekmeden satman mumkun degil. Ama 23-24 yasinda potansiyeli olan 5 milyon euro bonservis bedeliyle aldigin oyuncuyu cok buyuk zararla satma ihtimalin dusuk. Tabii abuk subuk bir adama 5 milyon euro vermedigini var sayiyorum.

Senelerdir takimin ayagina baktigi oyuncu, takimi sampiyon yapan oyuncu Ghezzal idi. Bize gelmeden once 2 sezon boyunca dususte olan, ortalama sezon basi 800 dk oynayan biri Leicester ve Fiorentina maceralarinda. Oyle ki, bu donemlerde agir bir sakatligi dahi olmayan biri, sirf yetersiz bulunuldugu icin Leicester'de kadroya giremeyip, Fiorentina'da sure alamayan biri. Hadi o iki sezonu gectim, ondan onceki Lyon sezonunda 35 macta 2 gol 4 assist'lik performansi olan biri. Kisacasi, Ghezzal'i futbolcu yapan Besiktas oldu. Masuaku'da iyi ornek. Bizden onceki sezonlar sirayla 12,13,17 mac oynamis biri. Cok iyi basladigi bir WHU macerasinda buyuk dususte olan, ama oynadigi maclarda TSL seviyesinde fark yaratacak kalitesinin ortada oldugu belli idi. Su an bu takimin belki en onemli parcasi. Onlari gectim, takimin gecen sezon en skorer ismi olan Cenk 2018'den 2022'e kadar BPL'de sadece 55 (!) maca cikabilmis biri, bunda ki performansi da 10 gol. Takimda tutulmadigi icin yonetime saydirilan Redmond Soton'un rotasyon oyuncusu idi.

Her seyi gectim, Icardi'nin istatistiklerine bakin. 21/22 - Ligue 1 - 24 mac 4 gol. 20/21 - 20 mac 7 gol. Bu adam bize 2 macta 3 gol atip, 24 lig macinda 22 gol 7 assit ile oynadi.

Kendimize dev aynasinda bakmayi birakmaliyiz. Seviye farki inanilmaz, ve dususte olan bir oyuncunun kumasi iyiyse burda yine her daim parlayabilir, ister futbol kulturunun verdigi etki ister seviye farki olsun. Evet, gonul ister Ruben Vargas'i alalim, Jadon Philogene alalim, Colley yerine Japhet Tanganga alalim. Ama biz oyle bir takim degiliz, ve oyle yonetildigimiz takdirde camiada inanilmaz gerginlik oluyor rakiplerin transfer politikasindan dolayi. Bu gun biz duzenli oynuyor diye Rebic'in yerine Okereke alsaydik oyuncu inanilmaz toxic, on yargili bir ortama girmis olacakti.

Soyledigini anliyorum, ama o toxic ortam anca transfer doneminde olur. Kalkip taraftara acik acik durumu anlatirsan, dogru transferleri yapip sahada performans gosterseler taraftar takima mi kusecek yani? En son sampiyon oldugumuzda da takimda yildizlar yoktu. Arabistan'dan cektigimiz Josef, Aboubakar, son gun gelen Ghezzal Rosier ve bitik gozuyle bakilan Larin, Atiba, Vida'yla sampiyon olduk. Taraftar sahiplenmedi mi takimi? Sahiplendi tabii. Ama rakiplerin Zaha, Tadic, Icardi indirirken boyle bir takim kurmak akil ve yurek ister.
Taraftarin isteyecegi sozde yildizlari alip "bakin ben aldim olmadi" diye isin icinden siyrilmak en kolayi.

Biz ne zaman rakiplerle sidik yarisina girsek bundan maglup ciktik. Pjanic-Teixeira-Bats geldigi sezon, Senol Gunes'in donemindeki Pepe-Talisca-Adriano'lu kadro, Demiroren donemindeki Portekizli cete vs neler yapti gorduk. GS, FB bunu yapabilir, basarisiz olurlarsa yonetim gider baska yonetim gelir, kadroyu bastan asagi yenilerler. Camia'da o guc var mental ve maddi olarak, bizde oyle bir guc yok. Post-Demiroren ve post-Fikret Orman sezonundan sonra 2 sene kendimize gelemedik, o kadro'yu temizleyemedik dogru durust.
Bu sene atiyorum Rebic-Oxlade-Pepe tutmasin, seneye bunlari gonderip sil bastan yapabilecekmisin?

talisca abou kaça oynuyordu sallamışsın bol keseden ha keza gomez kimi beğenmiyorsak ne dediğin belli değil mulekayı beğenmiyorum evet seviyemizden çok uzak
bir de yukarıda yazdıklarının 4/3 yıldız zaten Babel sosa felanda çakıl taşına oynadı futbolcu iyiyse aldığı oaraya kimse bakmaz ben bunu ilk günden beri söylüyorum Talisaca abou babel ghezzal diye yazmış yürümüşsün bunlR YILDIZ DEĞİL Mİ?

Talisca bize geldiginde 1.5 milyon euro garanti ucretle geldi, 2. senesinde maasini 1 milyon euro arttirdik.
Aboubakar da 3.3 milyon euro maas aliyordu, ama geldiginde bitik tekmeyi yemis gozden cikarilmis oyuncu olarak gelmedi.
Cok potansiyelli ama kadro'da yer bulamayan oyuncu olarak geldi, potansiyellerini de ikisi de gosterdi.
Aboubakar ve Talisca'nin o gunku pozisyonu, kariyer noktalariyla Pepe, Oxlade ayni mi?

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca bize geldiginde 1.5 milyon euro garanti ucretle geldi, 2. senesinde maasini 1 milyon euro arttirdik.
Aboubakar da 3.3 milyon euro maas aliyordu, ama geldiginde bitik tekmeyi yemis gozden cikarilmis oyuncu olarak gelmedi.
Cok potansiyelli ama kadro'da yer bulamayan oyuncu olarak geldi, potansiyellerini de ikisi de gosterdi.
Aboubakar ve Talisca'nin o gunku pozisyonu, kariyer noktalariyla Pepe, Oxlade ayni mi?
oxlade isteyen kim ben de soğum ona ama Pepeye de mamadou fall muamalesi çekilmez

oxlade isteyen kim ben de soğum ona ama Pepeye de mamadou fall muamalesi çekilmez

Mamadou Fall muamelesi ceken kim?

Çevrimdışı Talisca1903

Mamadou Fall muamelesi ceken kim?
sen kaç sefer yazdın işte kasımpaşa siyahilerinin advanced hali diye advanced deep player making felanda yazınca da daha bir bilgili mi oluyor nedir

Kardeşim sana bir tavsiye benden naçizane sen foruma gökten zembille inmişsin  gibi girdin
İngiliZce felan yazarak terimleri de daha bir farklı olduğunu felan sanıyorsun
1 buradaki herkesin İngilizce ileri düzeyde
2 kimse kimsenin futbol bilgisini sorgulamaz
Benim en çok atıştığım Samet Demir ile bile aramızda böylesi birbirimizi altta görecek bir tavır yok
Bu forumda yazan herkesin belli bir seviyesi olduğunu bil o zaman daha bir zevkli tartışma ortamı olur
Saygılarımla

Çevrimdışı Talisca1903

Maçı izleyemedim turu geçti yeter

Maç sonu Aboubakar yapım gereği sakin bir insanım demiş.Bir pozisyonda adamı tutmuş kulübeye fırlatmış Allahtan sakin bir yapın var
Ne değişik adam bu Abou iyi ki geldin Karaoğlan

Çevrimiçi Samet Demir

sen kaç sefer yazdın işte kasımpaşa siyahilerinin advanced hali diye advanced deep player making felanda yazınca da daha bir bilgili mi oluyor nedir

Kardeşim sana bir tavsiye benden naçizane sen foruma gökten zembille inmişsin  gibi girdin
Benim en çok atıştığım Samet Demir ile bile aramızda böylesi birbirimizi altta görecek bir tavır yok
Bu forumda yazan herkesin belli bir seviyesi olduğunu bil o zaman daha bir zevkli tartışma ortamı olur
Saygılarımla
Tatildeyim rahat bırak beni abi :) :) :) :D

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Saygılarımla

Advanced kelimesinin anlamini bilmiyorsun demek ki, o kadar da ust duzey degilmis Ingilizcen.
Bilmemek ayip degil, ogrenmemek ayip. Advanced ne demek bir aratabilirdin veya sorabilirdin. Advanced gelismis demek. Yani Pepe'ye Fall muamelesi cekmiyorum, oyuncu profili kiyaslamasi yaptim ve ayni seviyede olmadiklarini zaten belirttim advanced diyerek, ama demek ki Ingilizcen yetmedigi icin anlamamissin. Aciklamis oldum, simdi anlamissindir herhalde.
Postlarimi begenmiyorsan rapor et dugmesi orada, rapor edersin moderator varsa cezasi keser.
Fikrine karsi fikir sunup seninle ayni fikirde olmayan kisilerle tartisamayacaksak isimiz var.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2023, 15:23:11 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi Necmi

Neftci - Beşiktaş karşılaşması 69 870 kişilik Bakü olimpiyat stadyumunda oynanacak. İkinci kez Beşiktaşımızı canlı-canlı izliycem)
kesinleştimi stad saat ve stad belli değildi

Çevrimdışı Liquidator

kesinleştimi stad saat ve stad belli değildi
Vallahi şimdi bir kez daha Livescore-dan baktım. 10 agustos İstanbulda. 17 agustosta Baküde maç. stad kesin Bakü olimpiyat
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Mehmet57

Hic transfer haberi de yok.

Çevrimdışı Savaş

Kanatta Onur oynuyor Pepe beğenmiyoruz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

pepe, mepe hikaye.. gidip basıcan alıcan perisic'i, hem tadic'in intikamını alıcan, hem taraftarada, camiayada coşku ve inanç getiriceksin. Öyle pepe mepe ile olacak iş değil yani.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Advanced kelimesinin anlamini bilmiyorsun demek ki, o kadar da ust duzey degilmis Ingilizcen.
Bilmemek ayip degil, ogrenmemek ayip. Advanced ne demek bir aratabilirdin veya sorabilirdin. Advanced gelismis demek. Yani Pepe'ye Fall muamelesi cekmiyorum, oyuncu profili kiyaslamasi yaptim ve ayni seviyede olmadiklarini zaten belirttim advanced diyerek, ama demek ki Ingilizcen yetmedigi icin anlamamissin. Aciklamis oldum, simdi anlamissindir herhalde.
Postlarimi begenmiyorsan rapor et dugmesi orada, rapor edersin moderator varsa cezasi keser.
Fikrine karsi fikir sunup seninle ayni fikirde olmayan kisilerle tartisamayacaksak isimiz var.
deme ya gelişmiş demek mi oluyor bak sen yahu biz ne demişiz kasımpaşanın  sihalerinden iyice tam olarak ne yazalım progressive forward felan mı

yoksa senin mantığına göre ben bunu elementary pre intermediate intermediate advanced şeklinde ingilizce seviyesi mi anlamışım tuh bana
sana yazılanı bile anlayamayacak durumdasın tartışmak serbest ama kendi fikrini en iyi fikir olarak görmekte de bir sıkıntı yok ama ben akıllıyım herkes gerizekalı diğerlerinin düşündüklerinden ban her zaman daha iyi düşünürüm demek megalomanlık olur

bunu da kimse kabul etmez seviyeli tartışmalara her zaman varım ama kendini akıllı milleti saf sanıyorsan dikkat

İngilizce seviyeme gelirsek işim gereği 35 yaşından sonra 4 sene kursa gittim mecburen İngilizce bilmek zorundayım.135 kişinin 100 kişisi yabancı olduğu bir oramda 2 ayda bir 15 günlük görev çıkıyor helikopter şatıl rezervasyonlarının da hepsi yabancı firmalarda
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2023, 17:02:00 Talisca1903 ]

Yonetim bir sonraki tur'da Rebic ve Ghezzal'a guvenecek, yoksa transfer olabilseydi bitirirlerdi ve yetistirirlerdi.
Allah'tan ilk haftalarda fiksturumuz musait, ama bu kolay fiksturde transfer eksikliginden dolayi oyle veya boyle puan kaybedersek gecen seneki gibi zor fikstur baslayinca bir daha toparlayamayiz. FB ve GS bu kadro kalitesiyle ilk haftalarda puan kaybetmez, dolu dizgin baslar.

Çevrimdışı mellfred

pepe, mepe hikaye.. gidip basıcan alıcan perisic'i, hem tadic'in intikamını alıcan, hem taraftarada, camiayada coşku ve inanç getiriceksin. Öyle pepe mepe ile olacak iş değil yani.
perisic’i beğenmiyorum desem inanır mısın
çok hantal

Çevrimiçi Mehmet57

Perisic sezon ortasinda 35 yasina girecek. Ismi gecmesi bile yanlis bence. Bize kazandirabilecegi hic bir sey yok, ki solbekte Masuaku ve sol kanatta Rebic varken nerde oynatmayi dusunuyorsunuz.

Çevrimiçi Necmi

Vallahi şimdi bir kez daha Livescore-dan baktım. 10 agustos İstanbulda. 17 agustosta Baküde maç. stad kesin Bakü olimpiyat
tmm düzenlemeyi bu bilgiye göre yapayım değişiklik olursa düzeltiriz artık

Çevrimiçi gokhans

Perisic sezon ortasinda 35 yasina girecek. Ismi gecmesi bile yanlis bence. Bize kazandirabilecegi hic bir sey yok, ki solbekte Masuaku ve sol kanatta Rebic varken nerde oynatmayi dusunuyorsunuz.
ghezzalın oynayamayacağı mevkide. Daha antremana bile başlamamış ghezaldan beklentinmi var gerçekten? Perisic’in ölüsü tadic’den fazla katkı verir.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Tatildeyim rahat bırak beni abi :) :) :) :D

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen olmadan olmaz 😎

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

tmm düzenlemeyi bu bilgiye göre yapayım değişiklik olursa düzeltiriz artık
Degisti  o  ya !!  .. Ayni gunde iki sehrin  ayni takimi  mac  yapamadigindan Besiktasin  ilk maci  Azerbaycana alinmis ikinci maci evimizde oynuoruz !!!
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2023, 18:22:11 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimiçi Mehmet57

ghezzalın oynayamayacağı mevkide. Daha antremana bile başlamamış ghezaldan beklentinmi var gerçekten? Perisic’in ölüsü tadic’den fazla katkı verir.

Alakasi yok ki ama. Perisic’in 600’e yakin kariyer macinda “duzenli” denilebilecek bir tek seneler once Woflsburg’da orda 10 kusur maci var. Tek tuk zorunluluktan derken 600 macin 40’i sag tarafda. Oyuncu olarak da Ghezzal ve Tadic’den cok farkli.

Çevrimiçi Mehmet57

Ciddi ciddi yaprak kipirdamiyor bu gun

Etiketler: