All Nassr Maneyi almış alın ulan Griezmanı da çıksın 🐍 boşa
Bu sene suyun rengimi değiştirecek tek isim Talisca vallahi billahi Tadiç Zaha felan hiç biri kurtarmaz üst üste koyarız içimden geçeriz bu ligin
Ha Talisca çekemesekte bu lig bizim
Degil Talisca, hicbir oyuncu isin rengini degistirecek oyuncu degil. Hala "x'i al sampiyon ol" gibi sacma sapan kaliplardan cikamadik mi?
Bizim ihtiyacimiz olan sey Talisca veya baska bir futbolcu degil, sadece futbol akli ve beceri. Ama yonetimde ikisi de yok.
Kaldi ki Talisca transferini degerlendirecek olsak bile bizim icin sacma sapan bir hamle olurdu.
Istesek de istemesek de bu kulubun butcesi kisitli. Kasadaki para belli, zengin Besiktas'li is adamlarin kulube yapmak istedigi katki belli, kulubumuze verilen harcama limiti belli.
Ayriyeten takimdaki nitelik ama ozellikle nicelik acisindan eksiklikler belli. Takimin net 5-6 transfere ihtiyaci varken tek bir adama butce'nin bu kadar buyuk bir kismini vermek aptalliktan ote degil.
Talisca 10 milyon euro maasi olan, sozlesmesini yeni uzatmis bir oyuncu. Olmadik bir sekilde kulubu kendisini serbest biraksa bile baska kuluplerin ona verecebilecegi parayla yarisacak durumda degiliz. Bu gercekleri israrla gormeyip hala fanteziler kurmak, yonetimi de baski altina almak gereksiz.
Ben yonetimden Talisca istemiyorum. Panik transferi, yildiz transferi de istemiyorum. Takimin ihtiyaci olan oyunculari butce dogrultusunda mantikli bir kadro muhendisligi cercevesinde getirsinler bu takim yarismaci da olur, sampiyon da olur. Oldu da gecmiste zaten. Ama yonetim bu isigi maalesef hic vermiyor.