2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990659 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Alacak olsak 6 milyon euroya beğenecek miydi taraftar? Geçen sene kaç kere söyledik Kaan Ayhan diye herkes çöp diyordu, şampiyon olan kulüp aldı. Belki sen alsan sen şampiyon veya 2. olacaktın. En kötü şimdi olsa oynatmaz mıydın Necip in yerine? O vermediğin verdirtmediğin 4 milyonla başın göğe mi erdi?

Keremi biz alacak olsak bu maliyetlere aynı muhabbet dönecekti. Kabul edelim bizde ne para ne yönetim var. Taraftar da eh işte. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
hocam Allahını seviyorsan, ligin 2.yarısının en kötü ve en çok hata yapan stoperiydi kaan ayhan. Herifleri şampiyonlukdan edecekti az daha. Bizim almamamız aslında büyük piyango.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi murat

yok gördünüzmü derken görmedim yani varmı bi görüşülen firma diye sordum. İyice psikolojisini bozdular taraftarın bu beceriksizlikle..
depend ile görüşsünler yakışır.

Çevrimiçi murat

Junior Messias, Beşiktaş'a transfer olmaya ikna olmadı. (Di Marzio)
bugün spor radyolarından birinde menejer mithat halis rebiç için olumlu mesias için olumsuz kerem demirbay için bayağı bir olumsuz konuştu.

Çevrimdışı Nazım Ar

hocam Allahını seviyorsan, ligin 2.yarısının en kötü ve en çok hata yapan stoperiydi kaan ayhan. Herifleri şampiyonlukdan edecekti az daha. Bizim almamamız aslında büyük piyango.

Abdülkerim ile Nelsson dan klip yapsan geçen sezondan 10 kat malzeme çıkar. Senin elindeki yerli rotasyonunda oynar mıydı, oynardı.

Çevrimdışı Talisca1903

Güneş resmî atmış lan oğlum bizi mi Zarflyorsun ilgi manyağı kafayı yedireceksin bize🐍

Çevrimiçi umutow

depend ile görüşsünler yakışır.
Bos kalacağına 2-3 aylığına ülkemizin çok önemli firmalarından olan ülkü kablo ile anlaşabilirler. Böyle birşey icin ülkü kablo ceosu ile görüsme ayarlayabilirim.....

Çevrimdışı tuncaboylu

bugün spor radyolarından birinde menejer mithat halis rebiç için olumlu mesias için olumsuz kerem demirbay için bayağı bir olumsuz konuştu.
Aldığımız ve peşinde koştuğumuz adamlara bakarsak, aynı anda sağlıklı kalacak 11 çıkarabilmek için en az 30 kişilik kadro kurmamız lazım.

Çevrimiçi gokhans

Bos kalacağına 2-3 aylığına ülkemizin çok önemli firmalarından olan ülkü kablo ile anlaşabilirler. Böyle birşey icin ülkü kablo ceosu ile görüsme ayarlayabilirim.....
sponsor olan firmanın ismi, stadın üst brandasına yazılacak. Bu yüzden kısa vadeli sözleşme imkanı yok malesef. Bu arada bilen biri söylerse sevinirim. Vodafone yazısını sildilermi stad brandasından? Yoksa beleşe vodafone reklamını amme hizmeti olarak veriyormuyuz?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Aldığımız ve peşinde koştuğumuz adamlara bakarsak, aynı anda sağlıklı kalacak 11 çıkarabilmek için en az 30 kişilik kadro kurmamız lazım.
yazılı olmayan Beşiktaş kuralı sakatlık riski olan oyuncu sakatlanmaz en olmadık isim sakatlanır
En az umutlu kadroyla girdiği sezonda Şampiyonluk Karakartalın olur

Çevrimdışı Talisca1903

All Nassr Maneyi almış alın ulan Griezmanı da çıksın 🐍 boşa
Bu sene suyun rengimi değiştirecek tek isim Talisca vallahi billahi Tadiç Zaha felan hiç biri kurtarmaz üst üste koyarız içimden geçeriz bu ligin
Ha Talisca çekemesekte bu lig bizim

Çevrimiçi kartalizma190399

All Nassr Maneyi almış alın ulan Griezmanı da çıksın 🐍 boşa
Bu sene suyun rengimi değiştirecek tek isim Talisca vallahi billahi Tadiç Zaha felan hiç biri kurtarmaz üst üste koyarız içimden geçeriz bu ligin
Ha Talisca çekemesekte bu lig bizim

Degil Talisca, hicbir oyuncu isin rengini degistirecek oyuncu degil. Hala "x'i al sampiyon ol" gibi sacma sapan kaliplardan cikamadik mi?
Bizim ihtiyacimiz olan sey Talisca veya baska bir futbolcu degil, sadece futbol akli ve beceri. Ama yonetimde ikisi de yok.

Kaldi ki Talisca transferini degerlendirecek olsak bile bizim icin sacma sapan bir hamle olurdu.
Istesek de istemesek de bu kulubun butcesi kisitli. Kasadaki para belli, zengin Besiktas'li is adamlarin kulube yapmak istedigi katki belli, kulubumuze verilen harcama limiti belli.
Ayriyeten takimdaki nitelik ama ozellikle nicelik acisindan eksiklikler belli. Takimin net 5-6 transfere ihtiyaci varken tek bir adama butce'nin bu kadar buyuk bir kismini vermek aptalliktan ote degil.
Talisca 10 milyon euro maasi olan, sozlesmesini yeni uzatmis bir oyuncu. Olmadik bir sekilde kulubu kendisini serbest biraksa bile baska kuluplerin ona verecebilecegi parayla yarisacak durumda degiliz. Bu gercekleri israrla gormeyip hala fanteziler kurmak, yonetimi de baski altina almak gereksiz.

Ben yonetimden Talisca istemiyorum. Panik transferi, yildiz transferi de istemiyorum. Takimin ihtiyaci olan oyunculari butce dogrultusunda mantikli bir kadro muhendisligi cercevesinde getirsinler bu takim yarismaci da olur, sampiyon da olur. Oldu da gecmiste zaten. Ama yonetim bu isigi maalesef hic vermiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

sponsor olan firmanın ismi, stadın üst brandasına yazılacak. Bu yüzden kısa vadeli sözleşme imkanı yok malesef. Bu arada bilen biri söylerse sevinirim. Vodafone yazısını sildilermi stad brandasından? Yoksa beleşe vodafone reklamını amme hizmeti olarak veriyormuyuz?
Bunların bulacağı sponsordan gelecek para, brandanın üstüne yazılacak yazının masrafını karşılayabilir umarım.

Çevrimdışı Talisca1903

Degil Talisca, hicbir oyuncu isin rengini degistirecek oyuncu degil. Hala "x'i al sampiyon ol" gibi sacma sapan kaliplardan cikamadik mi?
Bizim ihtiyacimiz olan sey Talisca veya baska bir futbolcu degil, sadece futbol akli ve beceri. Ama yonetimde ikisi de yok.

Kaldi ki Talisca transferini degerlendirecek olsak bile bizim icin sacma sapan bir hamle olurdu.
Istesek de istemesek de bu kulubun butcesi kisitli. Kasadaki para belli, zengin Besiktas'li is adamlarin kulube yapmak istedigi katki belli, kulubumuze verilen harcama limiti belli.
Ayriyeten takimdaki nitelik ama ozellikle nicelik acisindan eksiklikler belli. Takimin net 5-6 transfere ihtiyaci varken tek bir adama butce'nin bu kadar buyuk bir kismini vermek aptalliktan ote degil.
Talisca 10 milyon euro maasi olan, sozlesmesini yeni uzatmis bir oyuncu. Olmadik bir sekilde kulubu kendisini serbest biraksa bile baska kuluplerin ona verecebilecegi parayla yarisacak durumda degiliz. Bu gercekleri israrla gormeyip hala fanteziler kurmak, yonetimi de baski altina almak gereksiz.

Ben yonetimden Talisca istemiyorum. Panik transferi, yildiz transferi de istemiyorum. Takimin ihtiyaci olan oyunculari butce dogrultusunda mantikli bir kadro muhendisligi cercevesinde getirsinler bu takim yarismaci da olur, sampiyon da olur. Oldu da gecmiste zaten. Ama yonetim bu isigi maalesef hic vermiyor.
swn öyle düşünürsün ben de Talisca alma imkanın varken almamak aptallıktır derim. Adam her türlü golü her şekilde atabilen biri  öznesi gol atmak olan bir oyunda Talisca istememek aptallıktır asıl
Her oyuncu aynı parayı alacak diye de bir kural yok

Çevrimiçi kartalizma190399

swn öyle düşünürsün ben de Talisca alma imkanın varken almamak aptallıktır derim. Adam her türlü golü her şekilde atabilen biri  öznesi gol atmak olan bir oyunda Talisca istememek aptallıktır asıl

Arkadasim adam sozlesmesli futbolcu, kulubunun transfer listesinde degil. Adamin maasi 10 milyon euro. Yarin serbest kalsa bin tane kulup siraya girer. Para'yi seven bir kardesimiz oldugu da belli. Sen butcenin ne kadarini harcamalisin ki bu adami alacaksin, eksik mevkiiler ne olacak? Hala 'imkanin varken' diye yaziyorsun. Imkanin yok iste, bunun nesini israrla anlamak istemiyorsunuz? Bu kulubun butcesinin kisitli, ihtiyacinin sayisal olarak fazla oldugu belliyken hala niye israrla Talisca diyorsunuz? Veya Tadic vs her kimse artik.
Talisca'yi alsan diger mevkileri ne yapacaksin? Butun seneyi kanatsiz, stoperde Necip'le mi gecireceksin? Tek kisiyle sampiyon olma sporu degil bu futbol.
Cok begendigin Talisca varken bu takim ligde 4. oldu. Hatirlatayim.

Çevrimiçi Necmi

çok fazla abartıyorsun bizde ilk sezon 13 ikinci sezon 14 gol atmış toplam 9 asist yapmış ligde talisca burda leblemi gibi gol atmıyordu estetik gol atıyordu mevkii itibari bakarsan asist oranı çok düşük aslında attığı golden fazla asisti olmalıydı ama takım oyuncusu değil çok şık gol atıyordu hepsi o talisca abu paketinden esas etkili olan elimizde zaten ben talisca yerine sosa tarzı oyuncu tercih ederim oyuna baskıya etkisi çok yüksek olur bizim gol atma sorunumuz yok oyunu yıkma sorunumuz var buda taliscayla olmaz talisca bu takıma faydadan çok zarar verirhem çok üretken olmaz hem o maaşla takımı bozar o kadar maaş alıyorsan buyur oyna maçı kurtar derler renkliler şunu bunu aldı biz altra kalmayalım talisca alalım diye transfermi yapılır talisca oynarken arkasında eşek gibi çalışan atiba vardı şimdi atibanın oynadığı takımda orta saha zayıf kalır takımda açtığı gediği atacağı 13-14 gol kapatmaz talisca gelsin siye dua edeceğime ghazzel düzelsin diye dua ederim takıma katkusı taliscanın iki katı olur
Talisca gibi oyuncular lüks oyunculardır dört dörtlük takım kurarsın şu takımın birde çileği olsun dersin transfer edersin

Çevrimiçi Necmi

ha taliscanın oynadığı yere necip koy sezon sonunda talisca kadar gol atar emin ol 😂 öznesi gol olan oyunda 13-14 gol atan adama 10 m verilmez o parayı gözden çıkardıysan zaten getiremeyeceğin forvet sayısı çok azdır herhalde

Çevrimdışı Nazım Ar

Boşverelim Taliscayı Maliscayı şimdi de Berghuisi de Tadicle benzer şekilde fbye kaptırırsak taraftar tarafından tartaklanan ilk yönetim olabilirler.

Bizim taraftar yanlış yere yoğunlaştı, olmayacak duaya amin diyorlar o arada rakipler malı götürüyor.

Bazı renkli hesaplar ile nemalanan sözde futbol fenomenleri de çanak tutuyor.

Çevrimdışı Talisca1903

ha taliscanın oynadığı yere necip koy sezon sonunda talisca kadar gol atar emin ol 😂 öznesi gol olan oyunda 13-14 gol atan adama 10 m verilmez o parayı gözden çıkardıysan zaten getiremeyeceğin forvet sayısı çok azdır herhalde
yine başladın abi abartmaya

Çevrimdışı Talisca1903

çok fazla abartıyorsun bizde ilk sezon 13 ikinci sezon 14 gol atmış toplam 9 asist yapmış ligde talisca burda leblemi gibi gol atmıyordu estetik gol atıyordu mevkii itibari bakarsan asist oranı çok düşük aslında attığı golden fazla asisti olmalıydı ama takım oyuncusu değil çok şık gol atıyordu hepsi o talisca abu paketinden esas etkili olan elimizde zaten ben talisca yerine sosa tarzı oyuncu tercih ederim oyuna baskıya etkisi çok yüksek olur bizim gol atma sorunumuz yok oyunu yıkma sorunumuz var buda taliscayla olmaz talisca bu takıma faydadan çok zarar verirhem çok üretken olmaz hem o maaşla takımı bozar o kadar maaş alıyorsan buyur oyna maçı kurtar derler renkliler şunu bunu aldı biz altra kalmayalım talisca alalım diye transfermi yapılır talisca oynarken arkasında eşek gibi çalışan atiba vardı şimdi atibanın oynadığı takımda orta saha zayıf kalır takımda açtığı gediği atacağı 13-14 gol kapatmaz talisca gelsin siye dua edeceğime ghazzel düzelsin diye dua ederim takıma katkusı taliscanın iki katı olur
Talisca gibi oyuncular lüks oyunculardır dört dörtlük takım kurarsın şu takımın birde çileği olsun dersin transfer edersin
şimdi de onana gedson amir Salih var Taliscayı rahat taşır bu orta saha ayrıca Raşit’inde düzeleceği yok adam sakat 3 alıyor düş işte o fiyattan

Çevrimdışı Talisca1903

Arkadasim adam sozlesmesli futbolcu, kulubunun transfer listesinde degil. Adamin maasi 10 milyon euro. Yarin serbest kalsa bin tane kulup siraya girer. Para'yi seven bir kardesimiz oldugu da belli. Sen butcenin ne kadarini harcamalisin ki bu adami alacaksin, eksik mevkiiler ne olacak? Hala 'imkanin varken' diye yaziyorsun. Imkanin yok iste, bunun nesini israrla anlamak istemiyorsunuz? Bu kulubun butcesinin kisitli, ihtiyacinin sayisal olarak fazla oldugu belliyken hala niye israrla Talisca diyorsunuz? Veya Tadic vs her kimse artik.
Talisca'yi alsan diger mevkileri ne yapacaksin? Butun seneyi kanatsiz, stoperde Necip'le mi gecireceksin? Tek kisiyle sampiyon olma sporu degil bu futbol.
Cok begendigin Talisca varken bu takim ligde 4. oldu. Hatirlatayim.
kimle dolduracaksın delle alilerle özlüde chamberlainlerle dolduracaksan bırak yarım kalsın
Sanki iyi bir şey getirebiliyorlar gibi bana kalite lazım sayısal üstünlük değil

Çevrimiçi Necmi

şimdi de onana gedson amir Salih var Taliscayı rahat taşır bu orta saha ayrıca Raşit’inde düzeleceği yok adam sakat 3 alıyor düş işte o fiyattan
bak taliscanın arkasına dört orta saha koyuyorsun  taliscayla beş eder dört savunma dokuz etti bir kaleci on hücumada bir oyuncu koyalım taliscanın atacağı 13 golle ligi bitirelim 😂
Raşiti gönderdik onun yetine alacağımız adam öpücüklemi oynayacak bütün hücum hattını göndersen taliscanın parası anca çıkar hepsini gönderelim taliscayı alalım bakalım ne yapacak ilerde 🤔

Çevrimiçi Necmi

yine başladın abi abartmaya
yok abartmıyorum çok ciddiyim necipi koy forvete gol sayısı on üzeri olur yormayacak kendini o güçle dağıtır savunmayı 😂

Çevrimiçi Necmi

Boşverelim Taliscayı Maliscayı şimdi de Berghuisi de Tadicle benzer şekilde fbye kaptırırsak taraftar tarafından tartaklanan ilk yönetim olabilirler.

Bizim taraftar yanlış yere yoğunlaştı, olmayacak duaya amin diyorlar o arada rakipler malı götürüyor.

Bazı renkli hesaplar ile nemalanan sözde futbol fenomenleri de çanak tutuyor.
bırak şu renklilerin muhabbetini fener her sene transfer şampiyonu oluyor
Bizim buralarda senin gibi yorum yazanlara ezik deniyor her basında bizimle adı geçen oyuncuyu alınca kaptırmışmı oluyoruz bize yazılan görüştüğümüz söylenen bir sürü oyuncu olur daha aldığımızı görmedim kendilerini gazeteci sanan soytarı dolu memleket burda eskiden dalga geçerdik hiç alakasız isim atardık ortaya iki gün sonra görüşmeler olur pazarlıklar yapılır eşleri ikna edilir sallardılar her ortaya çıkan isme inanma sazan gibi yakalanma oltaya şu verdiğin tepkiler sadece burayı takip eden renklilere ego tatmin ettirirsin gerek yok

Çevrimiçi Necmi

Yönetim yüzlerce oyuncuyu yoklamıştır her yokladıklarınıda basına sızdıracak kadar ağız ishali olmuşlar sonrada renklilere gidince vay oyuncu kaptırdık oluyor hep aynı isimleri menejerler bütün kulüplere pazarlıyorlar bizim iş bilmez yöneticilerde sanki pazarlık yapıyoruz gibi sızdırıyor bunları dostlar iş yapıyor görsün
Bizde transfer böyle yapılmaz oyuncunun ismini uçağa bindiğinde duyarsın pat diye geliverir bu yönetim için bile bu böyle pjaniç ismini kim duymuştu adam uçaktan indiğinde patladı bomba her sene bütün yaz bu muhabbetleri yaşıyoruz sonra transfer dönemi sonlarına doğru hiç adı duyulmamış isimler pat pat uçaktan iniyor talisca ve abuşun gelişini hatırlıyorum neydi adı fenerle mücadele ediyoruz sözde fenere kaptırmıştık basın bir ay muhabbetini yapmıştı ynı gün aynı mevkiye sosa indirdik
Ortada dolanan isimlere fazla takılmayın yüzde doksandokuzu asparagas haberdir bu gazateler tv ler onca süreyi nasıl dolduracak sosyal medyadaki tipler her gün yüz mesajı nasıl atacak
Pek ciddiye almayın bence doğru haber zaten kendini belli eder

Çevrimiçi umutow

Neymis pahalıymış kulübün bütçesi yokmuş. Şimdi talisca degil örnek veriyorum vargası getirseler ne olcak kulübün borcumu azalacak. Arkadaşları o koltuk icraat koltuğu. Gidecekler sponsorsa sponsor, ceplerinden paraysa para koyup getirecekler. Biliyorlar en ucuz bileti 500 TL yapmayı. O koltukta oturup is yapamiyorlarsa bizde yapariz öyle başkanlik yoneticilik....

Etiketler: