2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990627 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain'in sakatlık geçmişiyle ilgili Liverpool sağlık kurulu başkanı Andrew Massey ile görüştü.

Andrew Massey, "Geçmişte sakatlıkları oldu ancak şu anda oynamasına engel hiçbir sakatlığı yok. Fiziksel olarak hazır durumda" dedi. (Fatih Doğan)

Şöyle bir şey okudum ama bilemiyorum, birde bi açıklamasında yeniden başarılara açım 29 yaşımdayım henüz bitmedim gibi bişeyler dediği açıklama görmüştüm
Kusura bakmada eski takiminin saglik kurulu baskaninin bu arkadas kronik sakat kimse almasin diyecek hali yok.

Adam kac aydir bosta ve hicbir takimla hazirlik donemide gecirmedi. Ne gerek var boyle ya tutarsa isimlere - buraya gelip form tutana kadar sezon biter.

Elimizde zaten surekli sakatlik sorunu yasayan Cenk, Ghezzal, Rebic ve sakatlanmasi durumunda lige havlu attiracak Abou var.

Yeni alacagimiz baska bir oyuncuda sakatlanabilir elbette ama sakatlik riski yuksek bir on tarafa sahibiz ve bu riskte olmayan oyunculara yonelmeliyiz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Değişik bir transfer sezonu olmakta.. gs yıllık 10 m eurolar veriyor tr de.. euro 30 tl iken .. bi tane taraftarı cikipta demiyorki siz ne yapıyorsunuz.. bu paralar ne... Bizde olsa kiyamet kopardı.. yikilirdi twitter falan.. bu paralar verilirmi vs... Adamların umurunda deil... Yazık...

Rakip taraftarlar kuluplerini bizden cok seviyor maalesef.
Ali Koc FB'ye sponsorluklarla birlikte ne kadar para doktu ve dokuyor goruyoruz.
GS'nin transferlerinde ne oldugu ortada. Yoneticiler veya bir ihtimal 1-2 zengin GS'li direkt olarak cebinden kulubun disinda maas oduyor.
Yoksa sponsor vs hikaye, sponsorlugun amaci zaten adini duyurup reklam yapmak. Delgado-Cola Turka disinda sponsorlu transfer hatirlamiyorum.
Ki olmaz da, ekonomik olarak rasyonel degil.

Ama Ferih Sahenk, Murat Ulker, Abdurrahim Albayrak ne paralar harcadi biliyoruz. Senelerdik Ulker ve 'bizim' Beko FB'nin basket subesine ne paralar harcadi biliyoruz.

Ali Koc'un babasi sozde Besiktas'li ama senelerdir basit bir forma sponsorlugu ve bagis programlarinda kendisi icin cerez parasi denecek paralar disinda bir maddi yardimi dokumadi.
Senelik 5 milyon dolar verip basketbol subesini bile sahiplenmedi. Oglunun kulubune akittigi paranin 100'de' 1'ini vermedi Besiktas'a. Onu gectim, Mubariz Mansimov, Ethem Sancak, Hasan Arat gibilerinden de 1 kurus destek goremiyoruz. O yuzden hikaye. Yonetiminden memnun kalmadigim ve adini anmak istemedigim Yildirim Demiroren hepsinden 1000 kat Besiktas'li.

Ama ben zaten kulubumun zengin simarik bir is adaminin elinde oyuncak olmasini istemem. Transfer muptelasi twitter ergenleri ve rakipler bu durumdan memnun kalabilir, ama ben istemem. Zengin simarik is adami yerine Fikret Orman gibi vizyonuyla fark yaratacak, kulubun kendi yaginda kavrulmasini saglayacak, ortaya bir vizyon koyacak ve lokal sponsorlari gonul bagiyla degil de global sponsorlari gercek anlamda rasyonel bir anlasmayla kendine cekecek bir baskan ve yonetim isterim.

Çevrimiçi levitate

Sezon sonunda oynanan Twente Ajax macinda, Twente’li taraftarin Brobbey’e “pis zenci” demesinden sonra taraftara yumruk atmisti. Ipler zaten orda biraz koptu. Ustune cok gidildi ve Ajax tarafindan da yeterli destek goremedi, ama kendisi dogru olani yaptigina inaniyor.

Berghuis + Rebic aynda anda sahada, iki ruh hastasi

https://twitter.com/sanniedaara/status/1663098774615388166?s=46

aidiyet gösteren topçu candır, doğru olanı yapmış

bu mevzu yüzünden federasyon ceza vermiş galiba doğru mu?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Samet Ç

Berghuis, Pereyra ve Ruben Vargas alabilsek keşke.

Çevrimiçi annoca

Berghuis, Pereyra ve Ruben Vargas alabilsek keşke.
ghezzalı kafadan tamamen sildin o zaman

Çevrimiçi Samet Ç

ghezzalı kafadan tamamen sildin o zaman
Bu saatten sonra zor Ghezzal'ın eski performansını göstermesi en fazla kenardan girip 30-35 dakikalık performans gösterebilir.

Çevrimiçi annoca

Bu saatten sonra zor Ghezzal'ın eski performansını göstermesi en fazla kenardan girip 30-35 dakikalık performans gösterebilir.
ghezzal tam iyileşmeden geri dönemye çalışıyor. 20 maç çıkarsa bu yıl için bence yeter.

Çevrimiçi Samet Demir

ghezzal tam iyileşmeden geri dönemye çalışıyor. 20 maç çıkarsa bu yıl için bence yeter.
Tam iyileşme değilde kronikleşme oldu onun sorunu. Dahada dikiş tutmaz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Sabahtan beri Berghous videoları izliyorum daha önce nasıl keşif edememiş biz bu adamı. Gs de toreira-mertens-nelsson'u üst üste koyar bir güzel sever hepsini :) Adama bizim taraftar videolarından izletsek parayı kenara bırakır koşa koşa gelir.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Millet patır patır sponsor açıklıyor bizimkiler çekirdek çitliyor.

Arkadaş tüm beceriksizler bu dönemde mi toplandı ya. Bu nedir?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Stad için yeni sponsor firmayı gördünüz mü?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı Nazım Ar

Kediler bütün anadolu takımlarına kripto futbolcu serpiştiriyor, bu sene işleri daha sağlam tutacaklar sanırım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sabahtan beri Berghous videoları izliyorum daha önce nasıl keşif edememiş biz bu adamı. Gs de toreira-mertens-nelsson'u üst üste koyar bir güzel sever hepsini :) Adama bizim taraftar videolarından izletsek parayı kenara bırakır koşa koşa gelir.

Fener alacak diyorlar, bunu da alırsalar dükkanı kapatalım artık.

Çevrimdışı Talisca1903

Fener alacak diyorlar, bunu da alırsalar dükkanı kapatalım artık.
yok artık neresine koyacak her taraf futbolcu oldu

Çevrimdışı Talisca1903

Berrghuis tam manyak tam bizlik neyse heveslenmeyelim Pereyranın karısını ikna etmek varken

Çevrimdışı Nazım Ar

Çok geç fbliler tadicteki gibi tag açmışlar bile. Başkanları koşa koşa gider alır parayı basar. Veya almıştır mamaladıkları tagi ona göre açmıştır.

Bizim boş beleş yönetim kimbilir nerede.

Çevrimiçi gokhans

Nerde ? Kim?
yok gördünüzmü derken görmedim yani varmı bi görüşülen firma diye sordum. İyice psikolojisini bozdular taraftarın bu beceriksizlikle..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ankarakartal06

pereira ve matias bitmiş diyolllar

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
 :super: :super: :super: :super: :super:
 :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimiçi annoca

pereira ve matias bitmiş diyolllar

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
 :super: :super: :super: :super: :super:
 :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin
ruben vargas-demarai dray-berghuis isimlerini çıkartıp beklentiyi yükseltyor, matiası getiriyor. matias kötü değilde bu arkadşların yanında sönük kalıyor. bunlar yöneticiliği bilmiyor.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kerem Demirbay gsye gitmiş. Yerli rotasyonunda iyi olabilirdi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Junior Messias, Beşiktaş'a transfer olmaya ikna olmadı. (Di Marzio)

Çevrimdışı Nazım Ar

Kerem Demirbay gsye gitmiş. Yerli rotasyonunda iyi olabilirdi.

Alacak olsak 6 milyon euroya beğenecek miydi taraftar? Geçen sene kaç kere söyledik Kaan Ayhan diye herkes çöp diyordu, şampiyon olan kulüp aldı. Belki sen alsan sen şampiyon veya 2. olacaktın. En kötü şimdi olsa oynatmaz mıydın Necip in yerine? O vermediğin verdirtmediğin 4 milyonla başın göğe mi erdi?

Keremi biz alacak olsak bu maliyetlere aynı muhabbet dönecekti. Kabul edelim bizde ne para ne yönetim var. Taraftar da eh işte. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Etiketler: