Değişik bir transfer sezonu olmakta.. gs yıllık 10 m eurolar veriyor tr de.. euro 30 tl iken .. bi tane taraftarı cikipta demiyorki siz ne yapıyorsunuz.. bu paralar ne... Bizde olsa kiyamet kopardı.. yikilirdi twitter falan.. bu paralar verilirmi vs... Adamların umurunda deil... Yazık...
Rakip taraftarlar kuluplerini bizden cok seviyor maalesef.
Ali Koc FB'ye sponsorluklarla birlikte ne kadar para doktu ve dokuyor goruyoruz.
GS'nin transferlerinde ne oldugu ortada. Yoneticiler veya bir ihtimal 1-2 zengin GS'li direkt olarak cebinden kulubun disinda maas oduyor.
Yoksa sponsor vs hikaye, sponsorlugun amaci zaten adini duyurup reklam yapmak. Delgado-Cola Turka disinda sponsorlu transfer hatirlamiyorum.
Ki olmaz da, ekonomik olarak rasyonel degil.
Ama Ferih Sahenk, Murat Ulker, Abdurrahim Albayrak ne paralar harcadi biliyoruz. Senelerdik Ulker ve 'bizim' Beko FB'nin basket subesine ne paralar harcadi biliyoruz.
Ali Koc'un babasi sozde Besiktas'li ama senelerdir basit bir forma sponsorlugu ve bagis programlarinda kendisi icin cerez parasi denecek paralar disinda bir maddi yardimi dokumadi.
Senelik 5 milyon dolar verip basketbol subesini bile sahiplenmedi. Oglunun kulubune akittigi paranin 100'de' 1'ini vermedi Besiktas'a. Onu gectim, Mubariz Mansimov, Ethem Sancak, Hasan Arat gibilerinden de 1 kurus destek goremiyoruz. O yuzden hikaye. Yonetiminden memnun kalmadigim ve adini anmak istemedigim Yildirim Demiroren hepsinden 1000 kat Besiktas'li.
Ama ben zaten kulubumun zengin simarik bir is adaminin elinde oyuncak olmasini istemem. Transfer muptelasi twitter ergenleri ve rakipler bu durumdan memnun kalabilir, ama ben istemem. Zengin simarik is adami yerine Fikret Orman gibi vizyonuyla fark yaratacak, kulubun kendi yaginda kavrulmasini saglayacak, ortaya bir vizyon koyacak ve lokal sponsorlari gonul bagiyla degil de global sponsorlari gercek anlamda rasyonel bir anlasmayla kendine cekecek bir baskan ve yonetim isterim.