2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995521 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Amir-Gedson ikilisinin bozulmaması lazım. Bu yabancı sınırlamasında nasıl olacak bilmiyorum ama Amir geldiğinden beri sürekli üstüne koyuyor. Vatandaşlık alsak keşke.

Çevrimiçi sefaköykartali

Kadroyu kurmaya çalışırken direkt yazabildiğim isimler: Mert, Rosier, Masuaku, Amir, Gedson, Aboubakar. Şu anki formuyla Ghezzalı bile yazamayız. Hadi Amartey’ i de yazalım, hala bir stoper, kanatlar ve orta sahada boşluk var. Bu dört mevkinin ikisine yerli sokmamız lazım. En optimumu bir stoper ve Cenk yapmak gibi gözüküyor. Hocanın işi zor cidden.

Çevrimiçi Ravenman

Benim anlamadığım bir şey var: hazır Tete Bodrum'dayken, niye ilgilenmiyoruz?

Bodrum'a biletler pahalı mı ANÇ için?

Yada Tete'yi bir çikolata markası olarak mı biliyor ANÇ?

Bu Tete Junior Messias'tan kat kat daha iyi ve genç. Üstelik Fener'ide psikolojikmen çökerteriz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu Tete Junior Messias'tan kat kat daha iyi ve genç. Üstelik Fener'ide psikolojikmen çökerteriz.
Ben Çebi yerinde olsam kesinlikle Tete'yi almazdım ve kendisi de almayacak muhtemel. Bu takımda Cenk,Mert gibi isimler ne kadar paraya oynuyor biliyor musun? Sen Tete'ye 6 milyon imza parası 5 milyon maaş vereceksin ondan sonra diğer futbolculardan performans bekleyeceksin öyle mi? Aşırı yüzeysel bakıyorsunuz.

Çevrimiçi Samet Demir

Haei bakalım sinerjiye katılmayan kalmasın.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aynen sırayla yapmak mantıklı değil. Ghezzal haftaya oynayamazda avrupadan elenirsek kanat transferi yaparız. :) Ne gerek var sıralamaya.

Onana'ya şunu mu diyecektik. ''Onana kardeş biz Redmond ile Tadic'e teklif yaptık ama geri dönüş alamadık. Biz hele kanat ile 10 numaraya futbolcu bulalım ondan sonra sıra sana gelir'' . Redmond ile Tadic kabul etseydi veya başka herhangi X şahıs daha önceki tarihte o zaman Onana daha geç transfer edilmiş olacaktı ama öyle olmadı. İdeal olanı senin dediğin gibi önce daha elzem mevkilere transfer yapılması ama gerçek hayat idealler üzerinden yürümüyor maalesef. Manchester City gibi paran, imkanların vardır o zaman ideale yakın hareket etme imkanın vardır.

Çevrimiçi Ravenman

Fikret Ormanın EN BÜYÜK hatası: 20 milyonu basmamak ve bunu almamak. Bunun gibi her köşeden en jenerik ve en güzel gol atan 10 numara görmrdim. Adam sanki 10 numara değil extra forvet. Şutları gol oluyor, kafa vuruşlarıda gol oluyor ve serbest vuruşları resmen penaltı oluyor.

Bu adam bizde kalsaydı hersene radarda olurdu ve Avrupada oynardı, bunun sayesinde 100 milyona satardık.

Çevrimdışı mellfred

hazır bodruma gelmiş gidip konuşalım diye transfer mi yapılır ağa

Çevrimdışı mellfred

kurallara göre 18 yaş altına 5 yıllık sözleşme veremiyormuşsun

isteseler bir ön sözleşme hazırlarlar ama uğraşacaklarını sanmıyorum
bu ay 18 olacak

Çevrimiçi Ravenman

hazır bodruma gelmiş gidip konuşalım diye transfer mi yapılır ağa

Bizde ANÇ başkansa olmaz zaten.

Adamlar gelip senin bilet aldığın adamı havaalanında elinden alır, senin 1 ay boyunca konuştuğun ve medyaya lanse ettiğin adamı 3 saat içinde devreye girir Samandıraya götürür.

Sende oturup izlersin.

Çevrimdışı mellfred

iyi bir td ve kemik kadromuz var
sezon içinde 3-4 kritik hamle ile ligin içinden geçeriz diye yazıp “seneye şampiyon belli” diye kendi kendimize için için sevinirken bu yetersiz₁ basiretsiz programsız reziller yüzünden küçücük heves kalmadı içimizde
mert masuaku abu gedson amir cenk gibi hem büyük hem karakterli oyuncularımız gene itin pi@in şampiyonluğunu mu izleyecek
oyuncu olsam bir dakka durmam bu looserların yanında
sabır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

iyi bir td ve kemik kadromuz var
sezon içinde 3-4 kritik hamle ile ligin içinden geçeriz diye yazıp “seneye şampiyon belli” diye kendi kendimize için için sevinirken bu yetersiz₁ basiretsiz programsız reziller yüzünden küçücük heves kalmadı içimizde
mert masuaku abu gedson amir cenk gibi hem büyük hem karakterli oyuncularımız gene itin pi@in şampiyonluğunu mu izleyecek
oyuncu olsam bir dakka durmam bu looserların yanında
sabır
Zaten şu anda yapman gereken en önemli şey elindeki karakterli oyuncuları küstürmemek Şenol Güneş gibi bir Hoca ve Burak Yılmaz gibi isimleri bulmuşken onları elinde tutmak onların akıl önderliğinde hareket etmek. O nedenle bu yapıyı bozacak Teteh gibi isimler gelmemeli diyorum zaten.

Çevrimdışı Savaş

Bu Messias'ı çakacaklar bize. Sonra göndermek için uğraş dur.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Bu insan değil bambaşka birşey bu herif bizim yönetim bunu getirebilir mi getiremez

Çevrimdışı Talisca1903

Bu insan değil bambaşka birşey bu herif bizim yönetim bunu getirebilir mi getiremez
yok yok sinerjiyi bozmamayayım gelecek Talisca mesela yılan 🐍 olunca şiraze kayıyor bende

Çevrimdışı Talisca1903

Pereyra Ox bilmem ne bir sürü ne vereceği belli olmayan adama 3-5 3-5 vereceğiz sonuç belli değil
O parayı Taliscaya ver her yerden yazsın 2 adam alacağına 1 adam al kolay kolay sakatlanmaz lan olm bir işi de doğru yapın güldürün şu yüzümüzü değiştirin suyun yönünü
Talisca indirdiğimiz gün renkliler içe doğru … sa ben de birşey bilmiyorum

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Pereyra Ox bilmem ne bir sürü ne vereceği belli olmayan adama 3-5 3-5 vereceğiz sonuç belli değil
O parayı Taliscaya ver her yerden yazsın 2 adam alacağına 1 adam al kolay kolay sakatlanmaz lan olm bir işi de doğru yapın güldürün şu yüzümüzü değiştirin suyun yönünü
Talisca indirdiğimiz gün renkliler içe doğru … sa ben de birşey bilmiyorum
Talisca'yı transfer etmek istiyorsan Tadic gibi gündeme atarsan kulüp olarak o zaman geçmiş olsun derim şimdiden. O işin sonunda yine fener'e gider. Böyle transferler gizlice derinden yapılmalı. Ve Talisca transferi yapılacaksa bir sponsor önderliğinde yapılmalı. Bu tarz transferler her ince detayına kadar düşünülerek yapılmalı.

Çevrimiçi Samet Demir

Onana'ya şunu mu diyecektik. ''Onana kardeş biz Redmond ile Tadic'e teklif yaptık ama geri dönüş alamadık. Biz hele kanat ile 10 numaraya futbolcu bulalım ondan sonra sıra sana gelir'' . Redmond ile Tadic kabul etseydi veya başka herhangi X şahıs daha önceki tarihte o zaman Onana daha geç transfer edilmiş olacaktı ama öyle olmadı. İdeal olanı senin dediğin gibi önce daha elzem mevkilere transfer yapılması ama gerçek hayat idealler üzerinden yürümüyor maalesef. Manchester City gibi paran, imkanların vardır o zaman ideale yakın hareket etme imkanın vardır.
İdeal bir yönetimin olsa herşeyin ideal olur. Ağustosa girdik hala takımda yarım Ghezzal harici kanat yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Getirirse 2 öğrenci kardeşe forma alacak mısın :) yok yok sana 3 yakışır.

Çevrimdışı Talisca1903

Getirirse 2 öğrenci kardeşe forma alacak mısın :) yok yok sana 3 yakışır.

ben 3 çocuk sahibi bir adamım tek maaşlı bir devlet çalışanı😎

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1685596377777053696

Bu parayı verdiysek kenara çekilelim Pereyra eşini ikna etmek için kendi uğraşsın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1685600621737521152
Çok isterim valla. Juve zamanları imrenirdim kendisine.

Etiketler: