2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995744 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

bizimkiler defans niyeti hala daha var galiba bonservis vermektense bonucci gelse 1 yıllığına araplardan istediğini alamadı şimdilik, seneyede ninonun sözleşmesi bitiyor şimdiden kafasına girip seneye  katılır bonservissiz güzel iş olur.

Çevrimiçi Mehmet57

Elayis’i gectigimiz sezon daha cok izleme firsatim oldu. Elayis ile ilgili sahsi fikrim; Turk olmasa kimse istemezdi. Evet, cok hizli ve cok teknik ama oyun zekasi dusuk ve pas atmayi hic dusunmuyor. Belki hocanin eli degerse bir seyler ogrenir, yoksa en fazla Gs’de ki Yunus kadar fayda verir.

Çevrimiçi murat

Komagene olsa yine iyi. Camoluk Galeri olur en fazla.
ziylan da olabilir

Çevrimdışı umutow

ÜLKÜ kablo gel çöz şu sponsor işini .....!!!!

Çevrimiçi murat

ÜLKÜ kablo gel çöz şu sponsor işini .....!!!!
bu gidişat depend ile noktalanır.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Fabrizio Romana Twitter'de Taluscayı almışız diyor!

Sadece bu transferle ANÇ kendisini kurtarır!

Haydi hayırlısı!

----------------Ebubekir----------

Rebic-------Talisca-------Ghezzal

Çevrimdışı umutow

Haydi hayırlısı!

nerede yazmıs acaba göremedim de

Çevrimdışı Savaş

Vallahi yazık bize ya. Sakat makat bir tane adam alabildik. Taraftar onu paylaşıp duruyor güzelleme yapıyor, tutarsa coşturur falan yazıyor. Tutacağına da emin değil ya kimse neyse. 

Elalem hangisini paylaşacağını bilemiyor bir de bizim halimize bak. Millet pilavın üzerine kurufasulye koyuyor biz suya ekmek banıyoruz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Jesse lingard neden düşünülmez, bonservisi yok, çok yaşlıda değil. Pırpır 10 bu ligde deli iş yapar bence. Çok enteresan golleri var, gol sevinçleri efsane zaten, deplasmanda gol sevinciyle rakip taraftarı sahaya indirir. Bence çok iyi olur..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Brezilyalı Oğuzhan ile ilgileniyormuşuz.

Çevrimiçi gokhans

Vallahi yazık bize ya. Sakat makat bir tane adam alabildik. Taraftar onu paylaşıp duruyor güzelleme yapıyor, tutarsa coşturur falan yazıyor. Tutacağına da emin değil ya kimse neyse. 

Elalem hangisini paylaşacağını bilemiyor bir de bizim halimize bak. Millet pilavın üzerine kurufasulye koyuyor biz suya ekmek banıyoruz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
icardi transferinde yayıncı kuruluş ön ayak olmuş transfere, bein bitirmiş transferi. Şaka gibi. vergi affı devletten, arazisi devletten, araziye ödenen para devletten, proje maliyeti devletten, kârı galatasaray'a... futbol transferleri tff yöneticilerinden , yetmedi, şimdi de yayıncı kuruluştan... şampiyonluklar da ofsaytımsılardan... bukadar kayrılırmı aga bi kulüp!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

Haydi hayırlısı!

Romano boyle bir sey demiyor. Nerden cikariyorsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Haydi hayırlısı!

İnsanları trolleme. Talisca konusu çoğu kişi için hassas bir mevzu. Varsa böyle bir haber linki ile paylaşman daha yararlı olur.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

Haydi hayırlısı!

heyecan yaptım baktım üzdün

Çevrimiçi Mehmet57

Forum trollerle dolmaya basladi. Biri cikar Zimbru’yu yendi diye Fener’i sampiyon yapar, biri yalandan “Talisca’yi aldik Romano soyledi” der.

Sakamisiniz siz😂 Kendi renkli forumlariniza donun.

Çevrimiçi annoca

alexis perayra ve bir Türk alsak iyi olacak umutlu gireriz lige

rebic geldi gözüyle bakıyorum

Çevrimiçi Ravenman

Çok özür dilerim.

Facebook'ta Beşiktaş sayfasında Romanu'nun tweetini gördüm, lakin eski bir tweetmiṣ, yalanladılar.

Tweet'te Beşiktaşın 8 milyon euroya anlaştığı yazıyordu.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/korayceliker/status/1685044173743767552?t=eG_hT5soPQG18PYeslUO-Q&s=19

ANÇ kendini affetirmeye niyetli :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Seneye bu zamanlar Semih sözleşme uzatmiyor diye karalamamak için bu sene sözleşmesini adam gibi uzatın. 

Çevrimdışı zubeyirbaya

selam arkadaşlar. umarım her şey gönlümüzce olur. eksiklerimiz çok ama 1-2 doğru hamleyle havanın olumluya dönme ihtimali de hala var. hocanın da optimist tarafta kaldığını söyleyebiliriz. fazla enseyi karartmayalım bizim transfer dönemini parlak geçirdiğimiz çok nadir görülür. çok başarılı sezonlarımızda da rakiplerimiz gösterişli kadrolarla başlarlardı. 15-16da da transfer çalımı yiyorduk, 16-17de aslında önemli oyuncuları kaybetmiştik kadro epey boşalmıştı, kadro transferin son günlerinde çok sayıda imzayla inşa edildi. hakeza sergen hocanın sezonu da herkesin malumu. yönetimi savunmak gibi bir derdim yok, yanlış anlaşılmasın. sadece iletişim beceriksizlikleri yüzünden bile takıma yakışmadıklarını düşünüyorum. sadece yönetime rağmen bir şampiyonluk daha gelebilir ümidim var.

Çevrimdışı Talisca1903

Haydi hayırlısı!

😎😎😎

Etiketler: