2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994277 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Onana kimi kesecek acaba anlamadım. Ligde Salih oynar her türlü. Avrupa için mi alındı bu adam acaba sadece anlamadım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Ravenman

Mert: tek bir top geldi oda gol oldu
Rosier: beğendim, hele o kurtardığı tek kale pozisyonu
Necip: herzamanki gibi, mücadeleci, lakin top yanında geçti gol oldu
Colley: oyun kurması iyiydi, lakin panikçi
Masuaku: en iyilerden, tüm tehlike ondan geldi, ortaları muazzam
Amir: çelik gibi
Gedson: eski Gedson değil, top kaybı çok
Salih: görünmezdi, lakin çıkarken gol yedik
Abu: en büyük değerimiz, en varlıklı oyuncumuz
Muleka: kötü değildi, çabaladı, güzel gol attı
Onur: muazzam gol, hızlı oyuncu
Semih: acayip yetenek, Ajax boşuna peşinde değil
Onana: taktisyen, kuvvetli, lakin biraz ağır

Çevrimiçi annoca

bahtiyar gelirse nerde oynayacak hangi mevki diye alıyoruz. orta saha ise amiri ve gedsonu kesebileceğini düşünmüyorum, onana da sonraki maçlarda kendini belli edecktir. salih yerine mi alınıyor ?

Çevrimiçi Mehmet57

Bahtiyar hocanin basin aciklamasinda bahsettigi profile uygun. Solbeki yedekler, 8’i yedekler, 6’yi yedekler.

Bence hoca sahsen Masuaku ile rotasyon icin dusunuyor.

Çevrimdışı Nazım Ar

Bahtiyar hocanin basin aciklamasinda bahsettigi profile uygun. Solbeki yedekler, 8’i yedekler, 6’yi yedekler.

Bence hoca sahsen Masuaku ile rotasyon icin dusunuyor.

Yav bu adam Tsubasa mı, Gullit mi 😂 orta sol, 10 numara, sol bek, stoper, ön libero nasıl aynı verimlilikle Beşiktaş seviyesinde oynayabilir bir oyuncu. Vallahi aklım almıyor.

Çevrimiçi Necmi

eyv abi dediklerinin çoğuna katılıyorum hatta FO demirörene az bir farkla kaybetmişti zamanında seçimleri demirören yerine o gelseydi neler olurdu diyenlerdenim ama FO son dönemlerini beğenmiyorum. ben muhasebeciyim o sponsorluklar satışlardan sonra bazı şeylerin yanlış olduğunu düşünüyorum. yukarda da örneği geçti medyaya çıktı menajer ağırlama masrafı ki sızan o sızmayan neler vardır. bir ara FO yöneticilerde maaş almalı diyordu sonra tepki alınca bunu söylemekten vazgeçti ama rahmetli şafak beyin avukatlık bürosundan milyonluk fattura kesildi kulübe. koca Beşiktaşın hukuk bürosu mu yok ki hadi avukatlık işlemleri lazım olsun kulüp yöneticisinin böyle bir fatura kesmesi normal gelmiyor bana. renklilerin yöneticileri kulübe para sokmak için dalavere çeviriyorlar bizde durum nasıldı bilmiyorum kimsenin günahına almak istemem ama bence bazı şeyler pek masum değildi.

bu yönetim yerine yeğlerdim FO yönetimini
ama kaç icralık davadan kurtardılar bizi o icralar gelirken beşiktaşın hukuk bürosu yokmuydu yüzlerce icra davası vardı ümraniye bakkalı bile icraya vermişdi kulübün futbolcu sözleşmesi yapan avukatlarımı kurtaracaktı bizi o davalardan bunu en iyi çebi bilir zaten ağzını açıp birşeyde demedi şafak ben kendi payıma düşeni almıyorum dedi zaten kaldıki dışarı vereceğim bir davayı gider beşiktaşlı avukata veririm biri kazanacaksa beşiktaşlı kazansın başka avukata verilse o kazanmayacakmıydı avukatın ne kazandığına değil sana ne kazandırdığına bakman lazım

Çevrimiçi Mehmet57

evet bende beğenmedim ama ilk maç diyelim.

Abi Abu’nun sutunda defansin arkasina sarktiran Onana, Gedson’un asirtma sutunda defansin arkasina sarktiran Onana, Semih’e pasi atan Onana. Cocuk orta sahada girdigi andan beri hep bosluklara girip pas istasyonu oldu.

Nasil Haci’yi sag kanada yakin oynatan hoca ise, acikca Onana’yi daha cok 8-10 arasi oynatan hoca oldu. Sonucta guclu, uzun boylu. Hoca ofansda sirti donuk oynatip faydalanmak istedi belli ki bu kisirlikta.

Yoksa cocuk klasik 6 yani.

Çevrimiçi Mehmet57

Yav bu adam Tsubasa mı, Gullit mi 😂 orta sol, 10 numara, sol bek, stoper, ön libero nasıl aynı verimlilikle Beşiktaş seviyesinde oynayabilir bir oyuncu. Vallahi aklım almıyor.

Ben sahsen hic izlemedim, sonucta keyfim icin bos vaktimde Rus ligini izlemiyorum, bircogumuz gibi bence. Ama bence caliskanlik ile alakali. Sol ayaginin iyi oldugu bir gercek. Fizigi de iyi, caliskan da. Futbolun basitini yerine getirebiliyorsa bir cok hoca bu etkenlerden faydalanir. Bir cok mevkide oynayabilmesinin ben de taraftari degilim. Ama ofansda yetersiz olup bek olarak kullanilan ilk oyuncu o degil sonucta.

Soyle bir gercek de var, Umut Meras yerine sol beke direk diksen daha faydali olur. Salih de sakatlanirsa o bolgede yerli rotasyonunda sadece Demir Ege kaliyor.

Çevrimiçi annoca

Ben sahsen hic izlemedim, sonucta keyfim icin bos vaktimde Rus ligini izlemiyorum, bircogumuz gibi bence. Ama bence caliskanlik ile alakali. Sol ayaginin iyi oldugu bir gercek. Fizigi de iyi, caliskan da. Futbolun basitini yerine getirebiliyorsa bir cok hoca bu etkenlerden faydalanir. Bir cok mevkide oynayabilmesinin ben de taraftari degilim. Ama ofansda yetersiz olup bek olarak kullanilan ilk oyuncu o degil sonucta.

Soyle bir gercek de var, Umut Meras yerine sol beke direk diksen daha faydali olur. Salih de sakatlanirsa o bolgede yerli rotasyonunda sadece Demir Ege kaliyor.
hiç izlmedim zerre bilmiyorum ama umuttan daha iyi sol bek olduğuna eminim. sıkıntı şu şimdi bu arkadaş ilk 11 için alınmıyorsa konuşulan paralar çok fazla

Çevrimiçi Mehmet57

https://www.footitalia.com/atalanta-monitor-moscow-midfielder-zaynutdinov/

Atalanta Bahtiyar’i devre arasi istemis. Atalanta scoutlari bir cok macini izlemis, ama CSKA’nin 6 mio talebi fazla gelmis. Atalanta kendisi sol kanat beki olarak dusunmus, ve orta sahada Freuler’in yerini doldurmak icin.

Ben hic izlemedim, ama Atalanta scoutlarinin iyi bulmasi bence iyi referans.

Çevrimiçi Samet Demir

Neymiş genç oyuncuyu oynatmak gerekiyormuş. Bu senede kendimi parçaladım şu Semihi yok zamanda oynatın diye. Bu sene daha çok şans bulur inşallah. Abunun yanında epey gol şansı bulabilir.

Demir ege ile Semihi bu sene kazansak bizim için çok iyi kazanç olur.

Alt yapımızda her sene böyle 2-3 oyuncu çıkartma hedefi olmalı. Gerekirse 1 yabancı oyuncuya ayırdığımız bütçeyi buraya ayırın her türlü kendini amorti eder.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Otopark kiralama mevzuları, umut güneri hentbolcu yapma işleri falan çok çabuk unutulmuş. Bizim camianın hafızasında sorun var. Anç istifa diyen biri olarak fo olsaydı da kadronun bi farkı olmazdı. Satış performansı kesinlikle daha iyi olurdu çünkü menajerlere iyi yediriyorduk(ki mantıklı satıştan kar ettiğin sürece sıkıntı yok). Ağustos sonunda eplden italyadan istenmeyen kim varsa denk düşürmeye, kiralamaya ve ucuza kapatmaya çalışır hocaya ilk 2-3 haftada kadro vermezdik.

Çevrimiçi Ravenman

Bu Semihi inşallah güzel bi kontratla yuvada tutarlar, lakin bu yönetim onuda beceremez ve Rıdvan ve Emirhan gibi elinden kaçaracak.

Sonra çocuğu medyanın önüne atarlar ve paragöz damgasını yapıştırırlar Emirhan gibi.

(...)

Çevrimiçi murat

Otopark kiralama mevzuları, umut güneri hentbolcu yapma işleri falan çok çabuk unutulmuş. Bizim camianın hafızasında sorun var. Anç istifa diyen biri olarak fo olsaydı da kadronun bi farkı olmazdı. Satış performansı kesinlikle daha iyi olurdu çünkü menajerlere iyi yediriyorduk(ki mantıklı satıştan kar ettiğin sürece sıkıntı yok). Ağustos sonunda eplden italyadan istenmeyen kim varsa denk düşürmeye, kiralamaya ve ucuza kapatmaya çalışır hocaya ilk 2-3 haftada kadro vermezdik.
bahsedilen otoparkı gidip gördün mü? O otopark bahsedilen rakamları edecek bir yerde değil.üstünden vurgun filan yapılmadı.otoparkın şimdiki durumu nedir kaç liraya verildi merak ediyorum.

Çevrimiçi COB

Semih'in attığı gol çok klas. Mümkün olduğu kadar medya pohpohlanmasından uzak durması ve tutulması lazım.

Yavaṣ yavaş gelmesi hem kendisi için hem bizim için daha hayırlı olur. Zaten çabuk parlarsa, istediğin sözleşmeyi yap, elinde tutamazsın, Arda Güler de olduğu gibi. 

Tabi yinede sözleşme işini sıkı tutmalı yönetim.

Çevrimiçi murat

Atilla türkern iddiasına göre 2500 kapasiteli otopark.gerçekte ise toolam 1251 araçlık otopark var ve bunu yalnızca 202 adeti otopark işletmesine ait.2017 yılında günlük ücret 12 tl ödemiş.aylık kira 30000 bin lira.2500 araç sadece kirayı amorti ediyor.günlük 35 bin 45 bin kazancı varmış filan hikaye yani.tek bir otoparkı 12 kere kiralayabileceğiniz bir yer değildi.şimdi durum nedir bilmiyorum.ihalesiz filan birikerine verilmesini doğru bulmuyorum ama ihale sonucunda da pek farklı bir durum olmazdı.

Çevrimdışı levitate

özeti izlerken fark ettim, yönetimin umursamazlık öyle bir seviyedeki stattaki reklam panoları ölü pikseller, yanlış renkler ve bozuk görüntülerle dolu, bazı yerlerde çalışmayan küçük alanlar var. adamlar statla bile ilgilenmiyor ne işe yararsınız siz ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

maçı 2-0’a getirince erken saldık biraz bassak daha rahat deplasman çıkarırdık
ancak ileri 3’lümüzden biri muleka (ki kendinden beklenmedik bir gol çıkardı) biri sağ bek( ki kendinden beklenmedik bir gol çıkardı)
abuo bugün çok kötüydü çok top ezdi
takımın en az 4 ileri as oyuncuya ihtiyacı var
yok cenk dönecek yok gjezal gelecek hiç umutlanmayalım
onana’yı ben videolarından beğenmemiştim
 bugün hakkında yorum yapmak yanıltıcı olur
amir çok büyük top oynuyor eleman tam bir görev adamı sıfır gösteriş pür motivasyon
böyle oyuncuların hastasıyız

Çevrimiçi Necmi

sende başkalarının peşine takılmış ezbere konuşuyorsun yoksa otopark demezdin madem o kadar değerli şu yönetim neden bugüne kadar faydalanamadı kimsenin varlığından haberdar olmadığı yer birden altın yumurtlayan yer oldu madem peşkeş çekilme vardı bu yönetim gereğini yapsaydı yönetim değişince birden unutulu verdi

Çevrimiçi sefaköykartali

Atilla türkern iddiasına göre 2500 kapasiteli otopark.gerçekte ise toolam 1251 araçlık otopark var ve bunu yalnızca 202 adeti otopark işletmesine ait.2017 yılında günlük ücret 12 tl ödemiş.aylık kira 30000 bin lira.2500 araç sadece kirayı amorti ediyor.günlük 35 bin 45 bin kazancı varmış filan hikaye yani.tek bir otoparkı 12 kere kiralayabileceğiniz bir yer değildi.şimdi durum nedir bilmiyorum.ihalesiz filan birikerine verilmesini doğru bulmuyorum ama ihale sonucunda da pek farklı bir durum olmazdı.
Zaten eleştirdiğim şey fiyatı değil yandaşa ihalesiz verilmesi. Maalesef fo döneminin son zamanlarında spekülatif çok fazla olay var. Ev mevzusu, KPMG raporuna göre 102 milyon euroluk açık, stad inşaatında kaldeyle olan sözleşme ve malların alındığına dair bi belge olmamasına rağmen ödendiği iddia ediliyor vs. Bunların gerçekliğe kavuşması lazım.

Çevrimiçi sefaköykartali

sende başkalarının peşine takılmış ezbere konuşuyorsun yoksa otopark demezdin madem o kadar değerli şu yönetim neden bugüne kadar faydalanamadı kimsenin varlığından haberdar olmadığı yer birden altın yumurtlayan yer oldu madem peşkeş çekilme vardı bu yönetim gereğini yapsaydı yönetim değişince birden unutulu verdi
Ben kimsenin adamı falan değilim olmayız da sen önce ağzından çıkan laflara dikkat et. Mesele değerli değersiz olması değil 120 senelik kulübün yandaşa ihale verenler gibi ihalesiz usulsüz iş yapması. Umut Günerin yönetici olmasını sağlamak için hentbolcu yapılması da bu kulübe yakışmayan bir olaydı. KPMG raporu, Mertcan Çam, Aras Özbiliz transferi. Bunlar gerçek veya doğru demiyorum, o dönem için spekülasyon çok fazla ve iddia edilen zarar çok büyük. Bu konuların açığa kavuşturulması lazım. Aradan zaman geçti ve bu yönetim berbat bir transfer dönemi geçiriyor diye bunlar olmamış gibi eski yönetim seviciliği yapmak hatırlamamaktan veya senin söylediğin gibi birilerinin adamı olmaktan kaynaklanıyor olabilir. Fo da olsa ağustos sonunda ucuza kiralık oyuncu çözüp her sene baştan kadro kuracaktı, biz burada yine transfer bekleyecektik, anç de farklı bir şey yapmıyor. Hatta daha da fenası anç satamıyor da.

Çevrimiçi annoca

ama kaç icralık davadan kurtardılar bizi o icralar gelirken beşiktaşın hukuk bürosu yokmuydu yüzlerce icra davası vardı ümraniye bakkalı bile icraya vermişdi kulübün futbolcu sözleşmesi yapan avukatlarımı kurtaracaktı bizi o davalardan bunu en iyi çebi bilir zaten ağzını açıp birşeyde demedi şafak ben kendi payıma düşeni almıyorum dedi zaten kaldıki dışarı vereceğim bir davayı gider beşiktaşlı avukata veririm biri kazanacaksa beşiktaşlı kazansın başka avukata verilse o kazanmayacakmıydı avukatın ne kazandığına değil sana ne kazandırdığına bakman lazım
abi bu olay 2020 yılında patlıyor o zaman dolar kaç liraydı bakalım, ki fatura daha öncesine aittir. Ayrıca dolarda başka ülkenin para birimi olmakla beraber enflasyona uğrayan bir araç kısacası bugün paranınalım gücüne vursak o zaman kesilen 2 milyonluk fatura bugünğn 12-15 milyonlarına denk gelir. Tr gelir vergisi sıralamsının tepesinde avukat var aşşağı yukarı ne kadar kazanabilecekelrine vakıfım ama bu olay icra davası. Hiç mi piyasada yoktu deneyimli tecrübeli icra konularına hakim avukatlarda kulüp bğnyesine kazandıralım veya avukatlık bğrosuna daha uyguna verelim. Sırf Beşiktaşlıyım diye o zmaan beyannamelerini yapma işini bana versinler aylık 5-6 milyona desem olur mu?

Çevrimiçi Mehmet57

Transfer yoklugundan tartistigimiz konulara bakin

Çevrimiçi Samet Ç

Pereyra'da bugün karar verecekti bakalım oradan ne çıkacak.

Etiketler: