2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994325 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Sözün bittiği yerdeyiz. Bunların vizyonu bu kadar. Yerli statüsü diye buna milyonlar para verecekseniz geçen sene Kaan Ayhanı alsaydınız.

Çevrimiçi Samet Demir

transfermarkt 10 numara yazmış ama 10 hariç heryerde oynamış.sol açık ortasaha sol sol bek ve stoperde oynamış.stoperde başlamış olmayınca bek ortasaha denemişler sanki.
Kimse kızmasın ama Şenol hoca böyle çok mevkide oynayan oyunculara bayılıyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Sözün bittiği yerdeyiz. Bunların vizyonu bu kadar. Yerli statüsü diye buna milyonlar para verecekseniz geçen sene Kaan Ayhanı alsaydınız.
Egerki şu adama 2 milyonun üzerinde bonservis verirlerse yazıklar olsun bunlara !!!!
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Nazım Ar

Egerki şu adama 2 milyonun üzerinde bonservis verirlerse yazıklar olsun bunlara !!!!

1 milyon verilmez, isterse Zidane çıksın içinden bu adam mı bizim önceliğimiz? Bir de 6 milyonlar konuşuluyor. Git 2. Ligden en çok asist yapan Türkü getir, Ümraniyeden Melih şu maç kadrosunda sırıtmaz.

Çevrimiçi tolga1903

Olm avrupa maçına solda muleka sağda onur bulut çıkmak nedir lan? Ne yaşatıyorsunuz abi siz bize utanma arlanma yok mu sizde allah cezanızı versin bin kere e mi. Bu nasıl bir rezillik ulan abubakar'a bir şey olsa yemin ederim küme düşme adayı olur bu takım sene 2023 necip uysal stoper hala allah kahretsin sizi

Çevrimdışı Talisca1903

ben artık kasıtlı olarak transfer yapılmadığını düşünüyorum ben böyle bir dönem hatırlamıyorum şu yaşıma geldim kime talip olsak alamıyoruz çok acayip bir durum

Çevrimiçi Necmi

1.si belçikaya gittiğinde bizden aldığından daha azına gitti (tabi burda anç yönetiminin başarasızlığıda söz konusu). gs de falan göründüğü itibariyle tam tersi yapılıyor zaha gibi ama bizde ne den tam tersi yapılıyor ki hele de ffp kıskıcında olduğumuz zamanlarda.
2. si mantıksız düşünce demişsin kesin konuşmuşsun keşke bana göre mantıksız deseydin, keskin dil uygun olmuyor. van persie istendi önce sonra olmayınca sakatlıktan yeni çıkan gomez alındı, diego istendi olmayınca sosaya yönelindi, pepe büyük oyuncu psg'nin elinden aldık sonra maaşlar ödenmeyince dönem ortasında ayrıldık, talisca ve abou da tabiki de büyük oyuncular ama kendi takımlarında ilk tercih değillerdi o şekilde geldiler bize, geldikten sonra kaliteleri performansları arttı. gelmeden önceki performansları pepe hariç zirve değildi, geldikten sonra zirveyi gördüler.

kesinlikle Beşiktaşın  önüne hiç bir ismi koymuyorum, koyulamazda. FO muhakkak güzel işler de yaptı sponsorluklar, diksiyon-hitabet, hak arama vs... ama bazı konular benim kafama yatmıyor birincisi son dönemindeki transflerler, ikincisi de şenol hocayı sabote etmeleri. bir ara kulüp başkanları maaş almalı gibi açıklamarı vardı bunları doğru bulmuyorum
orda şenol değil beşiktaş sabote edildi edende şenolla gizli gizli pazarlık yapan tff başkanıydı bunları bilip ne yapacaktı yönetim beşiktaşa ihanet eden şenol güneşti ben tff ile görüşmüyorum diyen şenoldu ertesi gün tff başkanı uzun süren pazarlıkla şenol güneşle anlaştıklarını açıkladı şenol berberde karşılaştık diye dalga geçti bizimle çabuk unutuyorsunuz herşeyi şenol son iki yıl bizi iki şampiyonluktan etti tırı vırı avrupa maçı öncesi fener deplasmanına nasıl bir kadroyla çıktığını unuttunuz avrupa için ligde yaptığı rotasyonları unutmuşsunuz şenolun tek derdi kendi marka değerini arttırıp milli takıma geçmekti bunuda gizlemiyordu yönetim ne yapmalıydı sürekli milli takıma göz kırpan hocasına şenol beşiktaşı şampiyon yapmış fo nun onun eline verdiği kadroya bir bakın önce sonra kim şampiyon yapmış görürsünüz üçüncü sene şampiyonlar liginde esen takım ligde neden döküldü şenol beşiktaştan ayrıldı beşiktaşın adını unuttu yarım sezon milli takımla beşiktaşı birlikte yönetti kaç maç yaptı caneri bir kere bile milli takıma çağırmadı beşiktaştan ayrıldı fenere imza attığı günün ertesi günü milli takıma çağırdı bunuda rıdvanın yolunu keserek yaptı bizi satark gittiği milli takımdan kovulunca yine biz kucak açtık şimdi yine bir yerlere kapak atmak için bizi kullanacak fener maçlarına borda mavi gravatla çıktı sürekli yanlış hatırlamıyorsam ülkerde milli maç oynadı o zaman borda mavi gravat takmadı
Bu yönetim daha düne kadar fikret ormanın sponsorları ile geçiniyordu bitti sponsorluklar fo nun üç katı borç yaptılar bu kulübe bir çivi çakmadılar fo hırsız ama gittiğinden beri tek sunulan şey ts den alınan oyuncu yani oda beşiktaş menfaati için yapıldığını herkes biliyor başkada bir suç çıkmıyor yırtındı bu yönetim fikret ormana ceza kesmek için
Nafile
Fikret ormanı hırsızlıkla suçlayanlar fikret ormanın yedi senesinin altısında ikinci başkanlık yaptı kasada ondaydı her kuruştan bilgisi vardı ama hiç ispat yok ortada buda iki şeyi doğurur ya birlikte çaldılar yada fikret ormana iftira attılar hangisi acaba

Çevrimiçi Samet Demir

ben artık kasıtlı olarak transfer yapılmadığını düşünüyorum ben böyle bir dönem hatırlamıyorum şu yaşıma geldim kime talip olsak alamıyoruz çok acayip bir durum
Bu duruma gelmemizde sizin profilde olan taraftarda suçlu. Şenol hoca diye tutturmayıp yönetime tepki gösterseydiniz şuan farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Olm avrupa maçına solda muleka sağda onur bulut çıkmak nedir lan? Ne yaşatıyorsunuz abi siz bize utanma arlanma yok mu sizde allah cezanızı versin bin kere e mi. Bu nasıl bir rezillik ulan abubakar'a bir şey olsa yemin ederim küme düşme adayı olur bu takım sene 2023 necip uysal stoper hala allah kahretsin sizi
allah allah neden şaşırıyosunuzki bu neki gayet normal biz şl elemesine alt yapı oyuncularıyla çıktık paoka elendik bu neki sanki ilk kez oluyormuş gibi davranıyorsunuz şampiyon olduğumuz için direk katıldığımız dışında her elemede kadro zaviyeti yüzünden elenmedikmi bu kadro hepsinden iyi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Onana'yı hangi menajer kakaladı bize acaba  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi gokhans

abi yaşca benden büyüksün, hadisizlik vb kelimeleri kullanıyorsun doğru değil, küçüklerin büyüklere değil büyüklerin küçüklere örnek olması gerekir.

fabri geldiğinde hangimiz süper diyorduk, adam sakattı sakat adamı niye aldık diye bağrıyorlardı. prime ozzy bir önceki sezon beğenilmeyip eh deniliyordu hatta tolgay sakatlandı sonra kimi alcaz dedik kimseyi alamadık mecbur ozzyi oynattık o da efsanevi performans verdi.

FO iyi oyuncularda getirdi ama birazcık unutkanlıkta var getirdiği bazı oyuncular için de ne laflar söylendi şenol hoca taki ondan yüksek verim alana kadar. FO zamanı maaşlar düzgün ödenmediği de oldu, şenol hocanın istediği veya istediği tarzda adamları da getirmedi son zmanlarda kafalarına göre oyuncu getirdiler. FO ilk zamanları gibi hocayla bağlantılı olsaydı ve maddi anlarda benim kafama yatmayan ama başkalarının kafasına yatan işleri yapmasaydı şuan 4. yıldızı takardık.
ben hadsizliği şahsım adına söylemiyorum güzel kardeşim, beşiktaş kulübün en başarılı yönetimine hadsizlik olarak söyledim. Ben değilim yani benim önemim yok hepimizin derdi beşiktaş. Kırdıysam affola. öyle yada böyle, kulübün en iyi kadrolarından birini oluşturup 3.yıldızı takan, belki ömrümüzde bir daha göremeyeceğimiz basketbol şampiyonluğu ve 3de 3kupa kazandıran, saha içi ve dışında rakiplerini ezen, transfer rekabetinde tokat atıp, en iyi oyuncularını ve kaptanlarını kapan güçlü bir figürdü. Elbette transfer hataları oldu, mesela lens demişler, hangimiz o dönem lens’i istemezdi? Koy vijdanına elini söyle, fenerde oynadığının yarısını oynasa tsl’ye ambargo koymazmıydık yıllardır. Rakibin en iyi adamını aldığında fener taraftarını yıkmadıkmı? Tutmayınca tutmuyor. Tosic’den, atınç’a, kimler kimlerden bonservis kazandık? Onun döneminde oyuncularımız nasıl pazarlanıyordu? 7,5 yıllık başkanlığında bu kadrolar başarılar ve dünyanın en güzel stadı yapıldı 2 milyar tl borç bıraktı evet bu eleştirilecek bir durum ama hiç mi kur farkından yük oluşmadı? Şl nağmalup 2.tura kaldığımız sezon resmen dış güçler tarafından gs şampiyon yapıldı, hepimiz yaşadık, o gs ittirile ittirile kollana kollana yapılmadımı? Fener maçına çıkmamanın diyetiydi hepsi. Oluşturulan algılar, troll ordularının saldırıları, hem beşiktaş hem orman’ın ipi çekildi. Yalan mı? Biz o 3.şampiyonluğumuzu hakkımız olanı alsak zaten durdurulamazdık, yıllarca ambargo koyardık. Pepe’nin maaşınıda öder borcuda çevirirdik. Ama durdurulduk. Bende eleştirdim orman’ı çok özellikle avcı’yı getirdiğinde, ama bu pişman olduğumu ve çebiyi gördükten sonra değerini anladığımı değiştirmiyor. Daha öncede yeni açık’dan bülent ve ecevit abilerin arkasında ahmet dursun seba gitsin diye bağıran bir çocuk olarak pişman olmuştum. Biz beşiktaş taraftarının gerçeği bu işte, kendimizi sadece kendimiz mahfediyor ve yıllarımız pişmanlıklarla geçiyor..
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2023, 22:51:45 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ankarakartal06

onanayı beğenmeyen tek ben miyim ?  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

semih ne attı be helal  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimiçi Mehmet57

onanayı beğenmeyen tek ben miyim ?  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Evet, sensin. Ama sana gore Fener de “sampi”, o yuzden sasirmadim.

Evet, sensin. Ama sana gore Fener de “sampi”, o yuzden sasirmadim.

al işte al al al al :s20: :s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı umutow

YONETIM GITSIN﹗ tezahuratini isliklayanlar ucuz kombine icin kendilerini satmislardir

Çevrimiçi Mehmet57

Onana’nin su macta tek bir hatasi yok. Abu’nun sutunda topu defansin arkasina sarkitan o, orta sahada oyunu kurmaktan ziyade hoca pas istasyonu olarak kullandi, ileriye cikarip sirti donuk oynatti. Bunu goremeyecek kadar kör olmayin. Cocuk hep bosluklara kacip pas istasyonu oldu, topu gevelemeden ayaktan cikardi. Ki, hocanin taktigi ise yaradi. Topu alip Semih’e atti, Abou’nun Rosier’e aktardigi topta yine dikine oynayan Onana idi.

[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2023, 23:19:25 Samet Demir ]

Onana’nin su macta tek bir hatasi yok. Abu’nun sutunda topu defansin arkasina sarkitan o, orta sahada oyunu kurmaktan ziyade hoca pas istasyonu olarak kullandi, ileriye cikarip sirti donuk oynatti. Bunu goremeyecek kadar kör olmayin. Cocuk hep bosluklara kacip pas istasyonu oldu, topu gevelemeden ayaktan cikardi. Ki, hocanin taktigi ise yaradi. Topu alip Semih’e atti, Abou’nun Rosier’e aktardigi topta yine dikine oynayan Onana idi.

Sirf bok atmak icin sebep aramayin.

kelimelerinize dikkat edin. yönetim burada mu acaba ?

Çevrimdışı Nazım Ar

Onana için yorumcu doğru yorumu yaptı. Ya krndini göstermek için ya da hocanın isteğiyle 8 gibi oynamak istedi, o sebeple takımı da tanımadığından sırıttı. Defansif olarak pek bir aksiyonunu göremedik.

Çevrimdışı doganay

Bu Onana'yı hangi menajer kakaladı bize acaba  :money:
Niye gayet iyi oynadi ilk maci olmasina ragmen

Çevrimiçi Mehmet57

Zimbru’ya karsi Feneri sampiyon yapip, ilk firsatta kendi oyuncusunu yarim saatte yerin dibine sokan sen mi soyluyorsun bunu?

Hadi ordan😂

Çevrimiçi annoca

ben hadsizliği şahsım adına söylemiyorum güzel kardeşim, beşiktaş kulübün en başarılı yönetimine hadsizlik olarak söyledim. Ben değilim yani benim önemim yok hepimizin derdi beşiktaş. Kırdıysam affola. öyle yada böyle, kulübün en iyi kadrolarından birini oluşturup 3.yıldızı takan, belki ömrümüzde bir daha göremeyeceğimiz basketbol şampiyonluğu ve 3de 3kupa kazandıran, saha içi ve dışında rakiplerini ezen, transfer rekabetinde tokat atıp, en iyi oyuncularını ve kaptanlarını kapan güçlü bir figürdü. Elbette transfer hataları oldu, mesela lens demişler, hangimiz o dönem lens’i istemezdi? Koy vijdanına elini söyle, fenerde oynadığının yarısını oynasa tsl’ye ambargo koymazmıydık yıllardır. Rakibin en iyi adamını aldığında fener taraftarını yıkmadıkmı? Tutmayınca tutmuyor. Tosic’den, atınç’a, kimler kimlerden bonservis kazandık? Onun döneminde oyuncularımız nasıl pazarlanıyordu? 7,5 yıllık başkanlığında bu kadrolar başarılar ve dünyanın en güzel stadı yapıldı 2 milyar tl borç bıraktı evet bu eleştirilecek bir durum ama hiç mi kur farkından yük oluşmadı? Şl nağmalup 2.tura kaldığımız sezon resmen dış güçler tarafından gs şampiyon yapıldı, hepimiz yaşadık, o gs ittirile ittirile kollana kollana yapılmadımı? Fener maçına çıkmamanın diyetiydi hepsi. Oluşturulan algılar, troll ordularının saldırıları, hem beşiktaş hem orman’ın ipi çekildi. Yalan mı? Biz o 3.şampiyonluğumuzu hakkımız olanı alsak zaten durdurulamazdık, yıllarca ambargo koyardık. Pepe’nin maaşınıda öder borcuda çevirirdik. Ama durdurulduk. Bende eleştirdim orman’ı çok özellikle avcı’yı getirdiğinde, ama bu pişman olduğumu ve çebiyi gördükten sonra değerini anladığımı değiştirmiyor. Daha öncede yeni açık’dan bülent ve ecevit abilerin arkasında ahmet dursun seba gitsin diye bağıran bir çocuk olarak pişman olmuştum. Biz beşiktaş taraftarının gerçeği bu işte, kendimizi sadece kendimiz mahfediyor ve yıllarımız pişmanlıklarla geçiyor..
eyv abi dediklerinin çoğuna katılıyorum hatta FO demirörene az bir farkla kaybetmişti zamanında seçimleri demirören yerine o gelseydi neler olurdu diyenlerdenim ama FO son dönemlerini beğenmiyorum. ben muhasebeciyim o sponsorluklar satışlardan sonra bazı şeylerin yanlış olduğunu düşünüyorum. yukarda da örneği geçti medyaya çıktı menajer ağırlama masrafı ki sızan o sızmayan neler vardır. bir ara FO yöneticilerde maaş almalı diyordu sonra tepki alınca bunu söylemekten vazgeçti ama rahmetli şafak beyin avukatlık bürosundan milyonluk fattura kesildi kulübe. koca Beşiktaşın hukuk bürosu mu yok ki hadi avukatlık işlemleri lazım olsun kulüp yöneticisinin böyle bir fatura kesmesi normal gelmiyor bana. renklilerin yöneticileri kulübe para sokmak için dalavere çeviriyorlar bizde durum nasıldı bilmiyorum kimsenin günahına almak istemem ama bence bazı şeyler pek masum değildi.

bu yönetim yerine yeğlerdim FO yönetimini

Çevrimdışı Talisca1903

herkes onanayı gömmüş o zaman çok iş yapacak belli oldu bahtiyarda sıfır beklentiyle geliyor oda iyi çıkacaktır yazılı olmayan kural

Çevrimiçi murat

evet bende beğenmedim ama ilk maç diyelim.

Çevrimiçi Necmi

yönetim olsaydı bu durumdamı olurduk😳

Etiketler: