abi yaşca benden büyüksün, hadisizlik vb kelimeleri kullanıyorsun doğru değil, küçüklerin büyüklere değil büyüklerin küçüklere örnek olması gerekir.
fabri geldiğinde hangimiz süper diyorduk, adam sakattı sakat adamı niye aldık diye bağrıyorlardı. prime ozzy bir önceki sezon beğenilmeyip eh deniliyordu hatta tolgay sakatlandı sonra kimi alcaz dedik kimseyi alamadık mecbur ozzyi oynattık o da efsanevi performans verdi.
FO iyi oyuncularda getirdi ama birazcık unutkanlıkta var getirdiği bazı oyuncular için de ne laflar söylendi şenol hoca taki ondan yüksek verim alana kadar. FO zamanı maaşlar düzgün ödenmediği de oldu, şenol hocanın istediği veya istediği tarzda adamları da getirmedi son zmanlarda kafalarına göre oyuncu getirdiler. FO ilk zamanları gibi hocayla bağlantılı olsaydı ve maddi anlarda benim kafama yatmayan ama başkalarının kafasına yatan işleri yapmasaydı şuan 4. yıldızı takardık.
ben hadsizliği şahsım adına söylemiyorum güzel kardeşim, beşiktaş kulübün en başarılı yönetimine hadsizlik olarak söyledim. Ben değilim yani benim önemim yok hepimizin derdi beşiktaş. Kırdıysam affola. öyle yada böyle, kulübün en iyi kadrolarından birini oluşturup 3.yıldızı takan, belki ömrümüzde bir daha göremeyeceğimiz basketbol şampiyonluğu ve 3de 3kupa kazandıran, saha içi ve dışında rakiplerini ezen, transfer rekabetinde tokat atıp, en iyi oyuncularını ve kaptanlarını kapan güçlü bir figürdü. Elbette transfer hataları oldu, mesela lens demişler, hangimiz o dönem lens’i istemezdi? Koy vijdanına elini söyle, fenerde oynadığının yarısını oynasa tsl’ye ambargo koymazmıydık yıllardır. Rakibin en iyi adamını aldığında fener taraftarını yıkmadıkmı? Tutmayınca tutmuyor. Tosic’den, atınç’a, kimler kimlerden bonservis kazandık? Onun döneminde oyuncularımız nasıl pazarlanıyordu? 7,5 yıllık başkanlığında bu kadrolar başarılar ve dünyanın en güzel stadı yapıldı 2 milyar tl borç bıraktı evet bu eleştirilecek bir durum ama hiç mi kur farkından yük oluşmadı? Şl nağmalup 2.tura kaldığımız sezon resmen dış güçler tarafından gs şampiyon yapıldı, hepimiz yaşadık, o gs ittirile ittirile kollana kollana yapılmadımı? Fener maçına çıkmamanın diyetiydi hepsi. Oluşturulan algılar, troll ordularının saldırıları, hem beşiktaş hem orman’ın ipi çekildi. Yalan mı? Biz o 3.şampiyonluğumuzu hakkımız olanı alsak zaten durdurulamazdık, yıllarca ambargo koyardık. Pepe’nin maaşınıda öder borcuda çevirirdik. Ama durdurulduk. Bende eleştirdim orman’ı çok özellikle avcı’yı getirdiğinde, ama bu pişman olduğumu ve çebiyi gördükten sonra değerini anladığımı değiştirmiyor. Daha öncede yeni açık’dan bülent ve ecevit abilerin arkasında ahmet dursun seba gitsin diye bağıran bir çocuk olarak pişman olmuştum. Biz beşiktaş taraftarının gerçeği bu işte, kendimizi sadece kendimiz mahfediyor ve yıllarımız pişmanlıklarla geçiyor..