2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995021 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Alexis Sanchez zu Nottingham Forest
yaşına göre cesur tercih, yazık oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

jesse lingard neden düşünülmüyor? 10 numara eksikliği varken bonservissiz alınamaz mı? dana gibi basıp, koşan, birebirde etkili, pırpır, enteresan golleri olan biri. gol sevinçleride efsane adamın.. Beşiktaş taraftarı ile kudurtucu mod açabilir burda...
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2023, 14:42:32 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Nazım Ar

yaşına göre cesur tercih, yazık oldu

Parasını versen hepsi bize gelirdi demek ki ya para yok ya vermek istemiyorlar. Sanchez, Coutinho dahil rakipler istese adı geçenlerin hepsini akşam indirir.

Rezil yönetim ne bunları getirebiliyor ne daha düşük profillileri. Bu akşam bir facia yaşansa nasıl hesabını verecekler?

Çevrimdışı BlackEagle16

Parasını versen hepsi bize gelirdi demek ki ya para yok ya vermek istemiyorlar. Sanchez, Coutinho dahil rakipler istese adı geçenlerin hepsini akşam indirir.

Rezil yönetim ne bunları getirebiliyor ne daha düşük profillileri. Bu akşam bir facia yaşansa nasıl hesabını verecekler?
Ne para yoku abicim ya amirin olduğu yere 4 milyon bonservis verip topçu alıyorsun elinde kanat ofonsif orta saha yokken kimse bana para yok hikayesine siginmasin amarteyi aldığımız ortamda sakat çıkmasa 6 milyon lyancoya verecektim !!!
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Akşamki maçtan beklentim bol gol bol istifa tezahürat i

Çevrimiçi annoca

Haydi inşallah.

Baba Fikretin gelmesini çok isterim.

Seba'dan sonra en iyi başkanımız.
300 bin alan larin bize gelince 1.7 ile anlaşıldı rahmetli şafak beyin avukatlık bürosu milyonluk faturalar kesti kulübümüze ki kulübün hukuk bürosu varken aras olayı sosyal medyada geçen bazı mide bulandırıcı söylemler vs... ayrıca şenol güneşi yemeleri, ben sizin gibi düşünmüyorum. bilic sonrası sene hatırlarsınız kadrodan umudumuz yoktu herkes fener şampiyon diyordu şenol hoca takımı iyi yönetti de şampiyon olduk. şuan fikret ormanın adı geçiyorsa yatsın kalksın şenol hocaya dua etsin.

Çevrimiçi gokhans

300 bin alan larin bize gelince 1.7 ile anlaşıldı rahmetli şafak beyin avukatlık bürosu milyonluk faturalar kesti kulübümüze ki kulübün hukuk bürosu varken aras olayı sosyal medyada geçen bazı mide bulandırıcı söylemler vs... ayrıca şenol güneşi yemeleri, ben sizin gibi düşünmüyorum. bilic sonrası sene hatırlarsınız kadrodan umudumuz yoktu herkes fener şampiyon diyordu şenol hoca takımı iyi yönetti de şampiyon olduk. şuan fikret ormanın adı geçiyorsa yatsın kalksın şenol hocaya dua etsin.
Larin o dönemin wonderkid'i idi. Belçika ve hollanda liginden de talipleri vardı. Ki zaten transfer tutarları, farklı kalem girdileri sadece türk değil dünya kulüplerindede on yıllardır olağan bir şey. Sana daha absürbünüde söyleyim, şu trabzon'dan alınan ve hiç forma giyen çocuk, bak o daha skandal. Çünkü ffp ve bazı bütçelerin tutturulması için yapılan şeyler. Keşke şeffaf olunsa, keşke herkes şeffaf olsa ama değil. Fikret Orman'a gelirsek, Beşiktaş'ın kapılarını Şenol hocaya açan ve o efsanevi kadroyu ona vererek Şampiyonluk yaşamasını sağlayan başkan olarak, şenol hoca yatıp kalksın, Orman'a dua etsin. Pepe'li, talisca'lı, gomez'li, sosa'lı kadroları kurup, hoca'yı getiren orman'dı. Şenol güneş, fikret orman'ı getirmedi yani.. Bu sebeple mantıksız bir düşünceye sahipsin. İett arazisinide alıp, dünyanın en güzel stadlarından birini, dolmabahçe gibi bir yere diken başkandır kendisi. Hükümeti, federasyonu karşısına alıp, şampiyonluğun ve kendi gidişinin en önemli sebebi fener maçına çıkmayışıydı. Dik durdu.. Bazen duruşlar, şampiyonluklardan önemlidir. Bu kulüp dünyanın en büyük sponsorluklarıyla anlaştı onun döneminde, sosyal medya projeleri ile bütün dünyada ismi konuşulan bir kulüp haline getirdi. Fikret ormaan dediğin başkan, tribünden gelme beşiktaşlıdır, beşiktaş için kavga etmiş, bıçaklanmış bir taraftardır hemde. Fulya pojesi zararları için bile tek başına uğraştı. Zarar onaylanıp tanzim davası açılacaktı sadece gittiğinde, çebi sadece zaarar tanzim davası açarak 100milyon dolara yakın zararı, aşçıoğlu firmaasından taznim edebilecekti yada projede aşçıoğlunda kalan paylar kulübe kalacaktı. Ne oldu biliyormusun? çebi tanzim davası açmadı, karar zaman aşımına uğradı. Aşçıoğlu çebinin hem hemşehrisi, hem dostudur buarada.. Fikret orman beşiktaş'a vizyon getirdi, başarı getirdi.. Şenol güneş'in başı yarıldığında hükümeti, federasyonu yalamadı he, takımı sahaya çıkarmadı bak 10 yıl şampiyon olmayalım gerekirse lafınıda kullandı hatırlarsan.. Finansal açıdan, paralar nerde laflarına verdiği cevaplar ve demeçler ortada.. İnternette bak izle.. Verilmeyecek hesabı yok.. Burda şenol güneş müritliği artık beşiktaş'ın önüne geçmeye başladı ve bu gerçekten çok rahatsızlık verici...

Çevrimiçi levitate

Larin o dönemin wonderkid'i idi. Belçika ve hollanda liginden de talipleri vardı. Ki zaten transfer tutarları, farklı kalem girdileri sadece türk değil dünya kulüplerindede on yıllardır olağan bir şey. Sana daha absürbünüde söyleyim, şu trabzon'dan alınan ve hiç forma giyen çocuk, bak o daha skandal. Çünkü ffp ve bazı bütçelerin tutturulması için yapılan şeyler. Keşke şeffaf olunsa, keşke herkes şeffaf olsa ama değil. Fikret Orman'a gelirsek, Beşiktaş'ın kapılarını Şenol hocaya açan ve o efsanevi kadroyu ona vererek Şampiyonluk yaşamasını sağlayan başkan olarak, şenol hoca yatıp kalksın, Orman'a dua etsin. Pepe'li, talisca'lı, gomez'li, sosa'lı kadroları kurup, hoca'yı getiren orman'dı. Şenol güneş, fikret orman'ı getirmedi yani.. Bu sebeple mantıksız bir düşünceye sahipsin. İett arazisinide alıp, dünyanın en güzel stadlarından birini, dolmabahçe gibi bir yere diken başkandır kendisi. Hükümeti, federasyonu karşısına alıp, şampiyonluğun ve kendi gidişinin en önemli sebebi fener maçına çıkmayışıydı. Dik durdu.. Bazen duruşlar, şampiyonluklardan önemlidir. Bu kulüp dünyanın en büyük sponsorluklarıyla anlaştı onun döneminde, sosyal medya projeleri ile bütün dünyada ismi konuşulan bir kulüp haline getirdi. Fikret ormaan dediğin başkan, tribünden gelme beşiktaşlıdır, beşiktaş için kavga etmiş, bıçaklanmış bir taraftardır hemde. Fulya pojesi zararları için bile tek başına uğraştı. Zarar onaylanıp tanzim davası açılacaktı sadece gittiğinde, çebi sadece zaarar tanzim davası açarak 100milyon dolara yakın zararı, aşçıoğlu firmaasından taznim edebilecekti yada projede aşçıoğlunda kalan paylar kulübe kalacaktı. Ne oldu biliyormusun? çebi tanzim davası açmadı, karar zaman aşımına uğradı. Aşçıoğlu çebinin hem hemşehrisi, hem dostudur buarada.. Fikret orman beşiktaş'a vizyon getirdi, başarı getirdi.. Şenol güneş'in başı yarıldığında hükümeti, federasyonu yalamadı he, takımı sahaya çıkarmadı bak 10 yıl şampiyon olmayalım gerekirse lafınıda kullandı hatırlarsan.. Finansal açıdan, paralar nerde laflarına verdiği cevaplar ve demeçler ortada.. İnternette bak izle.. Verilmeyecek hesabı yok.. Burda şenol güneş müritliği artık beşiktaş'ın önüne geçmeye başladı ve bu gerçekten çok rahatsızlık verici...

ts'den alınan çocuk ffp amaçlı falan değildi, mehmet ekici'yi fenere erken vermemeleri için rüşvetti + yetmedi erkenden olcay'ı ts'ye yolladılar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Yine takımın başında Şenol Güneş var. O efsane 2 senenin baş kahramanı Şenol hoca ise biz kulüp olarak yegane ona borçluysak bu sene de şampiyon olmamak için hiç bir neden yok.

Ben böyle konuşunca Şenol hoca düşmanı oluyorum. Ben Şenol Güneş düşmanı değilim. Sadece Beşiktaşı çok seviyorum. Her zaman gözümde de en büyük Beşiktaş olacaktır. Geriye kalan tüm isimler geçici ve hepsi Beşiktaşa muhtaçtır.

Beşiktaş onlar sayesinde değil onlar Beşiktaşın büyüklüğü sayesinde bu başarıyı elde ettiler. Şuan yönetim bu büyüklüğün farkında da değil. Dünkü toplantıdan anladığım Şenol hocada baskı yapmıyor kulübe. 3 lafından 2si eldekileri kullanalım oluyor da elde birşey yok. Domates var yumarta var biber yok soğanda çürümek üzere. Bu malzemeden mükemmel menemen yapmaya çalışıyor hocada, olmaz hocam olmaz. Fakir edebiyatına sende çanak tutma. Arkanda taraftar var merak etme fitili sen ateşle gerisi gelir. Yeterki taraftardan yana ol yönetimden değil.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

ts'den alınan çocuk ffp amaçlı falan değildi, mehmet ekici'yi fenere erken vermemeleri için rüşvetti + yetmedi erkenden olcay'ı ts'ye yolladılar
şeffaf olunmayam kalemler ve girdilerdeki kastım bunun gibi durumlardı zaten…

Çevrimdışı BlackEagle16

Şenol hoca iyi hocadır büyük hocadır ama ilk şampiyonluğunu Beşiktaş sayesinde kazanmıştır. Bakın Beşiktaşın ilk sampiyonlugu değil ! Şenol hoca bu kadrolar için biçilmiş kaftan hocadır maks. Verim aldırır. Malesef o dönem hoca işini yonetemediler. Fikret Ormanın eksileri de vardı artilarida vardı ama mevcut yoentimi görünce artılarını eksileri sen çok olduğu aşikar ortadadır. Ayrıca bende Beşiktaş'ın o şaşalı dönem sonrası borclarinsa azalma bekliyorum burnuma pis kokular geliyordu ama mevcut durumda ANC bu düşmanlığa rağmen bunca yıl bir bedel odettiremediyse ortada bişey yoktur.

Çevrimiçi gokhans

dünyanın en iyi kaleci antröneriyle kaleye fabri, stoperde vida marcelo, beklerde adriano ve gökhan gönül, orta sahada talisca, atiba, prime oğuzhan, kanatlarda q7 ve babel, forvette aboubakar'lı kadroyu kuran güneş değil fikret orman'dı. Bu kadro'yu beşiktaş kazan'dan herhangibir taraftara versen oda 2 şampiyonluk alırdı. Transferleri geçtim, en çok bonservis bedeli kazandığımız ve en yüksek sponsorluk anlaşmaları yaptığımız yıllar yine fikret orman yıllarıydı.. Elbette hatalarda oldu. Altınsay'ın istifasına göz yumulması en büyüğüydü bunların mesela.. Okadar lobi ve fetöye rağmen gs samiyene stadını yapamayıp , otoban kenarlarına stad yapabilirken, fikret orman istanbul'un en değerli yerine, dolmabahçe'ye, tarihi alanlara, iett arazisinide içine katıp yaptı stadı.. Lobi nedemek, vizyon nedemek, transferde yada demeçlerde rakiplerini ezip yok etmek nedemek fikret orman gösterdi. Maç bitiminde tesislere gidip melemen yiyen takımı, dünyada tanınan bir kulüp haline getirdi. psg elinden pepe alıyordu o yönetim.. Yani bu dönemdeki başarıları şenol güneş'e mal etmek inanılmaz komik ve saçma. Evet onunda katkısı mutlaka oldu ama fikret orman, şenol güneş'e dua etsin demek büyük hadsizlik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne sponsorluk ne transferler... Bugün olumlu bir haber alacağız gibi görünmüyor. Akşam tribünlerin tepkisini merakla bekliyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Talisca1903

çok kral bir hareketti yalnız o hem ekiciye hem fenere patron kimmiş gösterdik orada FO sever o tarz işleri kral

Çevrimdışı Savaş

Çevrimdışı Talisca1903

transfersizlikten Şenol Güneş ve Fikret Ormana sarmışız forumda 2 side büyük adamlar kendi alanlarında tartışmanın anlamı yok kıyaslamanında

Çevrimiçi murat

Yine takımın başında Şenol Güneş var. O efsane 2 senenin baş kahramanı Şenol hoca ise biz kulüp olarak yegane ona borçluysak bu sene de şampiyon olmamak için hiç bir neden yok.

Ben böyle konuşunca Şenol hoca düşmanı oluyorum. Ben Şenol Güneş düşmanı değilim. Sadece Beşiktaşı çok seviyorum. Her zaman gözümde de en büyük Beşiktaş olacaktır. Geriye kalan tüm isimler geçici ve hepsi Beşiktaşa muhtaçtır.

Beşiktaş onlar sayesinde değil onlar Beşiktaşın büyüklüğü sayesinde bu başarıyı elde ettiler. Şuan yönetim bu büyüklüğün farkında da değil. Dünkü toplantıdan anladığım Şenol hocada baskı yapmıyor kulübe. 3 lafından 2si eldekileri kullanalım oluyor da elde birşey yok. Domates var yumarta var biber yok soğanda çürümek üzere. Bu malzemeden mükemmel menemen yapmaya çalışıyor hocada, olmaz hocam olmaz. Fakir edebiyatına sende çanak tutma. Arkanda taraftar var merak etme fitili sen ateşle gerisi gelir. Yeterki taraftardan yana ol yönetimden değil.

evet transfere gerek yok şenol hoca öyle bir adam ki yönetime rağmen şampiyon yapar takımı.eldekileri yıldız yapar.hocanın maaşını zamanında yatırın yeter.
AHMET NUR ÇEBİ ile şampiyon olsun dünyanın en başarılı hocası olurbenim gözümde.

Çevrimiçi Ravenman

Ali Ece yönetime iyi giydirdi.

Yıl olmuş 2023, yani Beşiktaş 120 yaşında.

1 tane scout yok. Nasıl yok? Kimse anlatamiyor.

FC Porto'nun 44 tane scouti var. Ajax'in 30 tane. Bunlarda PSG, City, Barcelona, Bayern yada Real gibi süperbütçeli kulüp değil.

Gelelim alt kategorilere.

Dortmund'un 33 scouti var, Real Betis'in 9, Steaua Bükreş 13, Feyenoord'un 18, Hannover'ın 11 scouti var. Schalke'da 7, Fulham 8, Partizan Belgrad'in 5, Ferençvaros'un 4.

Poposu kırık Shamrock Rovers'un bile 2 scout'u var.

Bi kontrol edin, dünyadaki tek scoutsız kulüp Beşiktaş.

Scoutsız kulüp, kilotsuz adam gibidir.

Çevrimdışı BlackEagle16

evet transfere gerek yok şenol hoca öyle bir adam ki yönetime rağmen şampiyon yapar takımı.eldekileri yıldız yapar.hocanın maaşını zamanında yatırın yeter.
AHMET NUR ÇEBİ ile şampiyon olsun dünyanın en başarılı hocası olurbenim gözümde.
Heh bu dediğine katılıyorum Şenol Güneş olsun bu yönetime rağmen çok büyük hocadır net. Kendisi iyi hoca ama kumaş kaliteli olmazsa terzinin meziyeti bir yere kadar malesef kaliteli bı tane yönetici yok

Çevrimiçi Samet Demir

Heh bu dediğine katılıyorum Şenol Güneş olsun bu yönetime rağmen çok büyük hocadır net. Kendisi iyi hoca ama kumaş kaliteli olmazsa terzinin meziyeti bir yere kadar malesef kaliteli bı tane yönetici yok
İşte bunu anlatamadık sene başında. VI kalsaydı yönetimin defoları iyice gün yüzüne çıkacaktı. Yine 3. Olurduk ama en azından kongre v.s. birşeyler olurdu da şimdi gelecek adına daha umutlu olurduk. Neyse Allah sonumuzu hayır etsin.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Sergen yaptı... İnş. Şenol Hoca'da yapar..

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/semihdurasi/status/1684222697071423488?t=srTh-ZmoXGUFnvsdT-zBeg&s=19

Fm tayfa 6 milyona 16 yaşında çocuğu aldırmış hemde kulüp bu transfer ile bonservis rekorunu kırmış.

Çevrimiçi murat

Sergen yaptı... İnş. Şenol Hoca'da yapar..
sergen hoca hakikaten tönetime rağmen yaptı.ben gizli bir anlaşma(lozan gibi değil)olduğunu düşünüyorum.bu yönetimin görevli olarak geldiğini oturun kenarda kulübü yönetiyormuş gibi yapın dendiğini düşünüyorum.bir nevi kayyum.

Etiketler: