2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 998881 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı AigleBordeaux

Mendes yine soyle bir paket yapacak  :ebebe:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi annoca

genç olan jadon philogene diyorlar
wonderkid ordan alınabilecek greenwood var. tutarsa borcun 1/3 'ü ödenir

Çevrimdışı Mehmet57

Kotu oyuncu asla degil ama bize sol kanatta forvet’i ikileyecek isim lazim. 1.65 boyunda pirpir Podence degil.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

🗣️ @Muratozen1903: "Beşiktaş Kulübü, TFF 1. Lig'den bir takımı satın almak üzere. Rakamlarda anlaşıldı. Büyük bir ihtimalle bu hamle, kısa süre içerisinde duyurulacak." (Yeni Açık TV)

Çevrimiçi annoca

🗣️ @Muratozen1903: "Beşiktaş Kulübü, TFF 1. Lig'den bir takımı satın almak üzere. Rakamlarda anlaşıldı. Büyük bir ihtimalle bu hamle, kısa süre içerisinde duyurulacak." (Yeni Açık TV)
aslında güzel hamle ama olsa ne olacak. alt yapıya önem vermeden çıkan safi yetenek olacak o da kendine değer verilmediği için ilk fırsatta tüyecek. satmak için vs desek hem 2.lig hem de satma işi yönetimin boyunu aşıyor. en basitinden kartal var 22 yaşında 1.5 milyon değeri var kirala kirala sözleşmesi bitince beleşten gidecek. hollanda 2. liginden falan alsalardı çok daha iyi olurdu.  göz önünde en azından

Çevrimiçi Samet Demir

Mendes Adama Troere yi çözsün işte bize.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi umutow

Rakipler bu kadar guclenmisken gidin alın abi sizde ox rebic coutinhoyu. Bide kjaeri çekin yeter işte ya. Tabi bunlarda opsiyon olmasi şartıyla

Çevrimiçi levitate

Ahmet Bulut konuşmuş. Rebic konusu ondaymis ayrıca isim vermedi ama Milan dan bir oyuncuyu daha bizimkilere teklif etmiş.

olası diğer oyuncu saelemaekers, kjaer, origi, messias, caldara?

bunları yollamak istiyormuş milan
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2023, 00:25:37 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Diger isim Fikayo Tomori, ama ANC “Afrika Kupasina gitmeyen siyahi stopper mi olur” diyerek veto etmis
yok ismi fikoya benzediği için veto etmiştir 😂

Çevrimiçi Necmi

almasınlar yazık etmesinler takıma küme düşürürler

Çevrimiçi Necmi

Tff 1.ligden takım almışız. Podence için yarın görüşme olacak diye anladım. Birde daha önce epl den anlaşılan 21 yaşında wonderkid varmış. Devamı gelmemiş bekletiyorlarmis.
bak söyleyeyim beklerken yaşlanır o

Çevrimdışı Talisca1903

talisca abi bu haber sonrası hastanelik oldu...
Transferin son günü kiralık indiririm rahat olun diyor

Çevrimdışı hikmetmiller

Çevrimdışı murat baltacı

Bu kadar sessizliğin ardından birşeyler olacaktır diye umud ediyorum rakipler böyle kadro kurarken sadece izleyip göstermelik transfer yapamazlar şu ceyhunu tez zamanda şutlayip Erden gibi birini çekmemiz lazım başkan iş yapamayacak belli bari yapanı getirsin zaten Şenol hoca gibi değer var elinde az malzeme ile şampiyon yapan biraz birşeyler koyun önüne fenerinde cinconunda dibine dinamiti koysun üç beş sene estirsin bizi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Akil Emre

Bu kadar sessizliğin ardından birşeyler olacaktır diye umud ediyorum rakipler böyle kadro kurarken sadece izleyip göstermelik transfer yapamazlar şu ceyhunu tez zamanda şutlayip Erden gibi birini çekmemiz lazım başkan iş yapamayacak belli bari yapanı getirsin zaten Şenol hoca gibi değer var elinde az malzeme ile şampiyon yapan biraz birşeyler koyun önüne fenerinde cinconunda dibine dinamiti koysun üç beş sene estirsin bizi.
Her hafta hareketli olacak, sponsor açıklanacak diye söylemlerle haftalar geçti, bundan sonra çok beklentim yok hayırlısı diyelim

Çevrimdışı Nazım Ar

Şu saatten sonra ya ön tarafa getirdikleri isimsiz adam Pancu Bobo gibi ilk maçtan gollere asistlere başlayacak, ya da tepki almamak için isimli ama çok riskli birilerini getirecekler. Her durumda işimiz kolay değil.

Çevrimiçi tolga1903

genç olan jadon philogene diyorlar

Biraz izledim de çocuğu eğer buysa bu elemanı 2'li 3'lü falan savunması gerekir ligdeki takımların. Hem çok seri hem acayip bilek var çocukta biraz fazla ayağında tutuyor topu ama çok değişik bir çalım stili var kolay geçiyor rakibi. Zannetmiyorum bunu bize yedirsinler bu yaşta.

Çevrimdışı Mehmet57

Philogene zor. Villa’lilar gitmesini istemiyor, hazirlik macinda cok etkileyici oynadi.

Çevrimiçi tolga1903

Philogene zor. Villa’lilar gitmesini istemiyor, hazirlik macinda cok etkileyici oynadi.

Talisca tarzı 2 yıllık kiralık yapamaz mıyız acaba etkileyici çocuk baya

Çevrimdışı Mehmet57

Talisca tarzı 2 yıllık kiralık yapamaz mıyız acaba etkileyici çocuk baya

Sozlesmesinin son senesi. Ada basinina gore iki hafta once Fener teklif yapmis, red etmisler. Emery dün kisa surede gelecegi hakkinda karar verilecegini soyledi.

Diaby’i aldilar, Bailey de var. Bence sozlemesini uzatip kiraya verirler bize.

Çevrimiçi tolga1903

Sozlesmesinin son senesi. Ada basinina gore iki hafta once Fener teklif yapmis, red etmisler. Emery dün kisa surede gelecegi hakkinda karar verilecegini soyledi.

Diaby’i aldilar, Bailey de var. Bence sozlemesini uzatip kiraya verirler bize.

Evet güzel seçenek olur. 3'e falan bırakacaklarını düşünmüyorum hiç pl takımı için 3 dediğin bizim 100 bin euro falan neden versin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Alttan alttan Coutinho haberlerini salmaya başladılar.

Çevrimdışı Koa_lAA

Arsenal pepe nin sözleşmeden çıkıyormuş.. yapissaniza işte.. fb ugrasiyormus almaya.. girin araya alın da görelim yönetim becerilerinizi 🤦

Çevrimdışı Nazım Ar

Arsenal pepe nin sözleşmeden çıkıyormuş.. yapissaniza işte.. fb ugrasiyormus almaya.. girin araya alın da görelim yönetim becerilerinizi 🤦

Girilecekse Cengize girsinler elimizi acayip rahatlatırdı.

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Etiketler: