2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999344 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bu kadar dillendirilen transfer olmaz. Millet çalım derdinde gündemdeyse ve iyiyse alıp geleceksin kardeşim değilse yalanlayacaksın.
bunlar ağız ishali olmuşlar sanki dünya yıldızı getiriyorlarda öncesinde şov yapıyorlar.
hoş şov yaptıkları kadar iş yapabilseler razı olunurda bunlar sadece şov kısmında kalıyor
sonra ellerine yüzlerine bulaştırıyor.
hayvanlar bile bir şeyi yaptığında canı yanarsa bir daha yapmaz bunlar her seferinde aynı hataları yapıp rezil olup sonra tekrar yapıyorlar

Çevrimdışı Talisca1903

sende olsan ülken için DK da sakat sakat oynarsın. ceyhun ne yapacaktı giderken ağzınımı dikecekti konuşmasın diye :alala:
sen daha öncede oyuncuların şenol güneş hakkında söylediklerini duymadın herhalde bunlar olağan şeyler sürekli taraftar önüne attığı için oyuncuları pek sevmezler.
kupa öncesi niye oynamamış karaktersiz yürüsün gitsin işine sakat sakat oynayacakmış paranı almayı biliyorsun
Profesyonel adamsın paranı benden alacan canın istemediğinde sakatım deyip oynamayacaksın DK ya gidip sakat sakat oynayacaksın ne güzel dünya
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2023, 17:55:16 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Neyse Sais defoldu gitti.

Stopere Nuraly Alip:i alıp defans transferi kapatmamız gerekir. Bence lig için a kalite stoperlere ihtiyaç yok. Yeterki  ileri hattımız sağlam olsun

10 numaraya Klaassen

Kanatlara da Traore, A.sanchez, lucas, rebic den 2sini alıp transfer işimi kapatırım.

Ağustos sonuda Muleka giderse yerine genç bir forvet alıp şampiyonluk yarışında bende varım derim.

Lyancoya 6 milyon verebiliyorsak bu saydığım adamları rahatlıkla alabiliriz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

sende olsan ülken için DK da sakat sakat oynarsın. ceyhun ne yapacaktı giderken ağzınımı dikecekti konuşmasın diye :alala:
sen daha öncede oyuncuların şenol güneş hakkında söylediklerini duymadın herhalde bunlar olağan şeyler sürekli taraftar önüne attığı için oyuncuları pek sevmezler.
Ülken için canını verirsin o ayrı, ama maaşını aldığın yeri de aptal yerine koyup yalandan sakatım diye takılmazsın, saygısızlık yapmazsın. Oyuncular sevmezmiş falan da hikaye. Aynen bak sevmezler.
https://twitter.com/cavaminga/status/1683462523004100612?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Çevrimiçi Samet Demir

Ülken için canını verirsin o ayrı, ama maaşını aldığın yeri de aptal yerine koyup yalandan sakatım diye takılmazsın, saygısızlık yapmazsın. Oyuncular sevmezmiş falan da hikaye. Aynen bak sevmezler.
https://twitter.com/cavaminga/status/1683462523004100612?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw
Gs ile olan ilk devre maçımızı unutamıyorum. O boyla İcardiye nasıl kafa vurdurdun ya.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada 3. turdaki rakibimiz büyük ihtimalle Neftci Bakü olacak.

10-17 Ağustos.

Çevrimiçi levitate

az önce kerem atakan'ın antrenmanda koşu performansını gördüm ve utandım yazık o paralara valla
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

az önce kerem atakan'ın antrenmanda koşu performansını gördüm ve utandım yazık o paralara valla
Bizim akıllı başkanımızın Emirhan yerine aldığı oyuncu.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı TamerT.

Şenol Güneş öyle herkesi basının önüne atmaz. Sais in niyeti devre arasından bu yana belli zaten hoca 6 aydır susuyor daha ne yapsın.

Çevrimiçi murat

Tam aradigimiz profil. Uzun boylu, suratli, guclu, kaleyi dusunen, bire birlerde etkili. Zaha ile benzer profilde oyuncu. Umarim kisa surede transferi bitiririz.

sağ ayak mı sol ayak mı? çözemedim.tam aradığımız oyuncu.zaha dan daha iyi benim görüşüme göre ama işte form sakatlık durumu önemli.daciç e her türlü tercih ederim aralarında 5 yaş fark var.kapalı savunmaya karşı da uzaktan şut tehtidi olması büyük avantaj.bakalım hangi rakibimiz kapacak.

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1683507100801024001?t=Q7XGMBxvqGTlFwKCEntUsQ&s=19

Kanat alın kanat.

kanat forvet gibi düşünüyorlar sanırım.cenk ve larin gibi kullanmak istiyor olabilir ama bana vasat geldi.

Çevrimiçi murat

Şenol Güneş öyle herkesi basının önüne atmaz. Sais in niyeti devre arasından bu yana belli zaten hoca 6 aydır susuyor daha ne yapsın.
saiss muhtemelen vi için geldi gitmek için bahane arıyordu.

Çevrimdışı Mehmet57

sağ ayak mı sol ayak mı? çözemedim.tam aradığımız oyuncu.zaha dan daha iyi benim görüşüme göre ama işte form sakatlık durumu önemli.daciç e her türlü tercih ederim aralarında 5 yaş fark var.kapalı savunmaya karşı da uzaktan şut tehtidi olması büyük avantaj.bakalım hangi rakibimiz kapacak.

Sag ayakli ama ikisini de kullaniyor. Tam aradigimiz profil, gercekten faydali olur. Taraftarin gazini arkasina aldiginda dagitir rakip defanslari.

Çevrimdışı Mehmet57

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1683505566348374016?t=9XYBrduvehEdVp2MLcHpMA&s=19

Su cocuk gelsin formasini alacagim. Gedson-Ox-Onana orta sahasina karsi gelecek orta saha yok ligde. “Ox” isminin hakkini veriyor; manda gibi guclu. Gedson’dan top calacam diye bir yeri yirtilan oyuncularin basina bir de Ox dert olur, arkalarinda da defansi toplayan Onana.

Çevrimiçi Samet Demir

kanat forvet gibi düşünüyorlar sanırım.cenk ve larin gibi kullanmak istiyor olabilir ama bana vasat geldi.
Abi yoklukta kullanırsında, transfer dönemi açık ve adam alacağımızda aşikar. Kanat almak neden zor. Muleka satılıp yerine alınacaksa eyvallah. Ama kanata koyacaksak ne gerek var.

Çevrimiçi murat

Su cocuk gelsin formasini alacagim. Gedson-Ox-Onana orta sahasina karsi gelecek orta saha yok ligde. “Ox” isminin hakkini veriyor; manda gibi guclu. Gedson’dan top calacam diye bir yeri yirtilan oyuncularin basina bir de Ox dert olur, arkalarinda da defansi toplayan Onana.
rebiç +chamberline olmalı.hem rotasyon zenginliği hem patlamaya karşı 1 yeterli değil

Çevrimdışı Nazım Ar

rebiç +chamberline olmalı.hem rotasyon zenginliği hem patlamaya karşı 1 yeterli değil

Rebic öncelikli olur. Chamberlain Gedson Onana kağıt üzerinde güzel ama ilerideki adamlar formda değilse kilitli maçlarda sabaha kadar gol atamayız.

Çevrimdışı Savaş

İsmi geçen adamların hiçbirine ısınamadım.

Soğuttu beni bu yönetim ya. Yeminle soğudum he.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Cham.. Sakatlık konusu korkutucu

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Paran olmayabilir anlarım veya fazla para harcamak istemeye bilirsin..ama bir planın olur...bu eksiklikler yeni değil ki en az 6 aydır,bu mevkiler biliniyor...
Hiç mi araştırma yapmıyorsunuz... akşam menejerlerle kebapçı ya gidip elindeki oyunculara teklif mi yapıyorsunuz... böyle iş bilmezlik olur mu ?
Geçtiğimiz sezon başı uyuşturucu bağımlısı adamı yıldız diye getirdiler.. yazık yahu hiç mi araştırmiyorsunuz..kendi sirketlerinizde böyle mi iş yapıyorsunuz...yuhhh vallahi yuhhh...

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Rebiçi ben çok beğeniyorum ama sakat diyorlar o riske girilir mi bence hayır zaten Raşit sakatlanacak mı endişesi yaşarken

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ahmet Bulut konuşmuş. Rebic konusu ondaymis ayrıca isim vermedi ama Milan dan bir oyuncuyu daha bizimkilere teklif etmiş.

Etiketler: