2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1000283 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kursad_Duran

Afrika Kupası tarihlerinde Beşiktaş'ın fikstürü;

Karagümrük
Pendikspor (D)
Adana Demirspor
Sivasspor (D)
Trabzonspor
Kayserispor (D)
Neden bizim Sivas deplasmanı hep kış aylarına denk geliyor?

Çevrimiçi Samet Demir

6 ve 8 numara transferlerini konuşuyoruz ama takımda 3 tane 10 numara var sanırım. Hiç 10 numara konuşulmuyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İsmi geçen on liberolara alternatif bir isim sözleşmesi seneye dolacak Marsliya'dan Pape Gueye

Çevrimiçi Özgür Gültekin

6 ve 8 numara transferlerini konuşuyoruz ama takımda 3 tane 10 numara var sanırım. Hiç 10 numara konuşulmuyor.

Malinovsky verelim, biraz ayarsız ama idare eder.

Çevrimdışı Mehmet57

Onana’yi almisiz 4.2 mio karsiliginda. Bence iyi transfer. 23 yasinda, 1.89 boyunda ön libero. Takima lazim olan profilde oyuncu.

Çevrimdışı levitate

Onana’yi almisiz 4.2 mio karsiliginda. Bence iyi transfer. 23 yasinda, 1.89 boyunda ön libero. Takima lazim olan profilde oyuncu.
hayırlı olsun ama bu arkadaşta bir eşşeklik bence var tam çözemedim, hocanın bir bildiği vardır diyelim

son 3 yaz döneminde de takım değiştirmiş oluyor bu arada
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Fikstur ilk 5 dep zor deplasmanlar
Karagumruk,a.demir,Trabzon,konya,Galatasaray

Bu nasil bi fikstur

Fenerin ise ilk 5 deplasmanı
Samsun,ankaragucu,alanya,kasimpasa,Pendik pöhhh
fener için pendikten zor deplasmanmı var daha pendiği yendiğini hatırlamıyorum 😂
Zor deplasmanların 13-14 haftadan sonrası gelmesi daha kötü takımlar düşmeye başlar özellikle avrupada oynayanlar ilk haftalar da rakipler daha oturmamış oluyor sen büyük takımsın lig başladığında hazır olman lazım

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1681454655690395648
Okereke ve Onana profil olarak ortalama gözüküyor, daha net en az 3 oyuncu alınması lazım bunun yanında yerli olarak görüşülen isim var mı? Sayısal olarak baya eksiğiz.

Çevrimdışı Nazım Ar

Hadi Onana mevki itibari ile uygun fiziksel özelliklerde, beklenti de zaten top karşılayıp Gedson, Amir, Salih ona vermesi onu anladım da, Okereke neden alıyoruz? Adam skorer değil, asist adedi az, geldiği takımın profili yüksek değil, yaşı genç değil. Ha bunlar olmaz da önüne geleni maymun eden bir teknik ve hıza sahiptir bunlar da yok görünüyor.

CK gene bir şeyler deniyor barnsley fantazisi tutmayınca herhalde fransa 2. Ligi takımı kurayım full afrikalı bir de oradan deneyelim diyor.

Çevrimdışı Talisca1903

hayırlı olsun ama bu arkadaşta bir eşşeklik bence var tam çözemedim, hocanın bir bildiği vardır diyelim

son 3 yaz döneminde de takım değiştirmiş oluyor bu arada
lens çok maçını izledim ama Onanaya çok dikkat etmedim Seko Fofananın hastasıydım gözüm hep ondaydı boy pos var Afrikalı ciğerde vardır bakalım ne çıkacak

Çevrimiçi yaço58

bu ödenen bonservisler bana mı fazla geliyor onana 4.5 falan çok değil mi rakip geçen sene 6ya  toerrerayı almıştı

Çevrimiçi Samet Demir

bu ödenen bonservisler bana mı fazla geliyor onana 4.5 falan çok değil mi rakip geçen sene 6ya  toerrerayı almıştı
6 numara transferi ne kadar gerekli birde oda tartışılır. Hala takımda hiç 10 numara yok, 1 tanede kanat oyuncusu varken. Öncelik 6 numara mı??

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

6 numara transferi ne kadar gerekli birde oda tartışılır. Hala takımda hiç 10 numara yok, 1 tanede kanat oyuncusu varken. Öncelik 6 numara mı??

amire de geçen sene 4 verdik dersek 10m sırf 6 numaraya verdik ama alacağımız verim meçhul

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/haberkartali/status/1681578783910895616?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Lyanco ve Amir’ in yedeğine 10m euro gömdüler. Para yok diye ağlanıp kanat ve 10 numara almazlarsa bizle dalga geçmiş olacaklar resmen.

Çevrimdışı Nazım Ar

Ghezzal in formsuz ya da sakat olduğu maçta kilidi Muleka, Okereke gibi isimler açabilir mi? Tadic e ilk etapta neden gidildi, alınamadı ise alternatifi kim? 2. Yarıcaki yğkselişte en büyük pay Abubakar ile birlikte Redmond'undu. Redmond yerine kim düşünülüyır inşallah Okereke değildir.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/haberkartali/status/1681578783910895616?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Lyanco ve Amir’ in yedeğine 10m euro gömdüler. Para yok diye ağlanıp kanat ve 10 numara almazlarsa bizle dalga geçmiş olacaklar resmen.
onana'da anlayamadığım bir eşşeklik var demiştim harbiden eşşekmiş

gerçi rotasyon oyuncusu aldığı süreye kıyasla sayılar normal gibi de 11 oynasa amir'i geçebileceğini sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Bu pereyra gelirse muhtemelen kanat için düşünülüyor sağ ön falan oynuyormuş. Salihsiz denklem kurulmuyor orta sahada lig için, amir/onana gedson pereyra yapsan yabancı sınırı denen lanete takılıyorsun. Hatta salih bile olsa defans 4'lüsü yine yabancı, bozmayım desen cenk'e muhtaçsın. Bu yabancı sınırından en muzdarip kulüp biziz ne yazık ki gs ve fb'nin iyi yerlileri varken bizimkiler ya vasat ya da neden bu kulüpte olduğunu sorguladığımız tipler. Keşke rosier'i bir şekilde iyi bir fiyata satabilip şu mert müldür'ü çekebilseler diyeceğim ama bu akıllarına bile gelmez muhtemelen.

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu pereyra gelirse muhtemelen kanat için düşünülüyor sağ ön falan oynuyormuş. Salihsiz denklem kurulmuyor orta sahada lig için, amir/onana gedson pereyra yapsan yabancı sınırı denen lanete takılıyorsun. Hatta salih bile olsa defans 4'lüsü yine yabancı, bozmayım desen cenk'e muhtaçsın. Bu yabancı sınırından en muzdarip kulüp biziz ne yazık ki gs ve fb'nin iyi yerlileri varken bizimkiler ya vasat ya da neden bu kulüpte olduğunu sorguladığımız tipler. Keşke rosier'i bir şekilde iyi bir fiyata satabilip şu mert müldür'ü çekebilseler diyeceğim ama bu akıllarına bile gelmez muhtemelen.

Sol açığa örneğin bir tane topla ilişkisi olan Türk pasaportlu adam bulamıyorsak büyük sıkıntı. gs geçen senelerde orada erzincandan aldığı çocuğu oynattı çok da verim aldı. Sen  bu kadar ligde veya altyapında idare edecek topçu bulamıyorsan yazık sana. Aboubakar nasılsa gol atacak.

Çevrimdışı Mehmet57

Ligue!1’de oynayan oyuncunun Tsl’de oynayan oyuncuyla istatistiklerini kiyaslayip “bu da iyil” demek de, nebiliyim. Makukula’yi van Nistelrooy ile kiyaslamak gibi.

Çevrimiçi gokhans

onana necip’in bi tık yavaş ve siyahi versiyonu. Hatta necip daha teknik!!!
bizzat bildiğim, izlediğim bir oyuncu. Haftalar önce yazmıştım zaten.. hatta iyimser bile  yazmışım..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Sol açığa örneğin bir tane topla ilişkisi olan Türk pasaportlu adam bulamıyorsak büyük sıkıntı. gs geçen senelerde orada erzincandan aldığı çocuğu oynattı çok da verim aldı. Sen  bu kadar ligde veya altyapında idare edecek topçu bulamıyorsan yazık sana. Aboubakar nasılsa gol atacak.

Gs direk oynatmadı ama onu önce kupada falan oynattı azar azar şans verdi şu an o bölgeyi emanet edecek duruma getirdi. Bizim de öyle bir şansımız olabilir bu soma'dan gelen çocukla ilgili ama hemen gel al formayı demez şenol güneş'i tanıyoruz. Cenk olduğunda hoca ilginç formüle dönüyor gedson'u sol kenara atıp forveti çiftliyor ama buna bu sene önlem alacaktır rakipler belki de onana transferi bu yüzdendir, amir çünkü merkezden bir kişi eksildiginde oluşacak boşlukta gözün kapalı doldurur diyebileceğin bir "adam yiyen orta saha" değil.

Etiketler: