2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1001025 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı matias_27

Ck yi mk yi bilmem ben. Şenol hocayı mutlu edecek transferler yapılacak.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Akil Emre

Sayısal olarak takımdan ayrılan atiba, della ali, maxim, tayfur, redmond, saiss, welighton, nkoudu 8 kişi kaybetmişiz, bunu üzerine transfer yapmamışsın, ezeli rakiplere madara olmuşsun, bu sürecin olumluya dönme şansı yok. Koca sezonu çöpe atacağımız kesin gibi, hala yöneticilerin keyfini bekliyoruz ya istifa etsinler ya da son kozlarını oynasınlar.

Çevrimdışı matias_27

Sayısal olarak takımdan ayrılan atiba, della ali, maxim, tayfur, redmond, saiss, welighton, nkoudu 8 kişi kaybetmişiz, bunu üzerine transfer yapmamışsın, ezeli rakiplere madara olmuşsun, bu sürecin olumluya dönme şansı yok. Koca sezonu çöpe atacağımız kesin gibi, hala yöneticilerin keyfini bekliyoruz ya istifa etsinler ya da son kozlarını oynasınlar.

Beşiktaş kimsenin madarasi olmaz. Üsluba dikkat edelim. Burası Beşiktaş

Çevrimdışı Kursad_Duran

Gelecek isimleri biliyor musun? Kaynakların kim? Söylermisin?

Çevrimdışı Akil Emre

Beşiktaş kimsenin madarasi olmaz. Üsluba dikkat edelim. Burası Beşiktaş
Bunun adı transfer çalımıdır, camiayı küçük düşürmedir, taraftarı demoralize etmedir. Sosyal medyada kaba bi tabir olsada madara olmadır. Lütfen kimse kimsenin taraftarığını, üslubunu sorgulamasın, tek istediğimiz Beşiktaşın büyüklüğünü bilen yönetim ve başarıdır.

Çevrimiçi murat

Dolar bazında borcu düşürdük diyr övünüyorlar.kapıya kilit asın hiç borcumuz kalmasın.başarı olmadan borcu düşürsen ne olur.o da döviz bazında.ölçümleme yaparken isviçre drangına göre yapın daha çok düşmüş olur.

Çevrimiçi murat

Borcumuz göreve geldiklerinde 6miluon 600 bin çeyrek altın iken şu an 3 milyon civarına düşmüş.altın ikiye katlanırsa borcumuz yarı yarıya düşecek.

Çevrimiçi COB

Yarın "üst düzey" bir 6-8 oynayan oyuncu Istanbul'a geliyormuş dedi Fatih Doğan. Afrikalı değilmiş ve bonservis odemeyecekmişiz.

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2023, 14:21:40 COB ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Dolar bazında borcu düşürdük diyr övünüyorlar.kapıya kilit asın hiç borcumuz kalmasın.başarı olmadan borcu düşürsen ne olur.o da döviz bazında.ölçümleme yaparken isviçre drangına göre yapın daha çok düşmüş olur.
Fikret Orman döneminde dolar 7'ye 10'a fırladığında dolar bazında borcumuz sabit kaldı diye sevinip bunun hakkında mesaj atanı da gördü gözlerimiz.
Bu konu hakkında sana katılıyorum. Dolar artınca dolar bazında borcumuz azaldı demek Şark kurnazlığıdır. Dün de görüşüm aynıydı bugün de.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ck yi mk yi bilmem ben. Şenol hocayı mutlu edecek transferler yapılacak.
CK'nın bu camiada işi nedir birisi bize bunu izah etmeli. CK o makamda oldukça yeni yeni sorunlar türeyecek. Adam CV yapmak için koskoca kulübü basamak olarak kullanıyor. Kolayca idare edip yönlendirmek CV'sini güzel doldurmak için Pinherio,Valerien gibi çapı belli adamları kulübün başına getirmeye çalışıyor. Bildiğin FM oyununu gerçek hayatta bizim kulübün üzerinde deniyor, kulübü bir denek gibi kullanıyor. Ve amacına giden yolda Şenol Hoca'ya da muhabirlerle ve birtakım sosyal medya hesapları üzerinden saldırıyor. Son örnek Tadic. Adamın ismini dışarı sızdırıp havasını atıyorlar. Transfer gerçekleşmeyince 'Şenol Hoca oyuncu beğenmiyor'. Bu CK konusunda en büyük sorumluluk bu ismi bu mevkiye getiren. Ama önce CK gitmeli ondan sonra diğer sorumlulara sıra gelmeli.

Çevrimiçi Samet Demir

CK'nın bu camiada işi nedir birisi bize bunu izah etmeli. CK o makamda oldukça yeni yeni sorunlar türeyecek. Adam CV yapmak için koskoca kulübü basamak olarak kullanıyor. Kolayca idare edip yönlendirmek CV'sini güzel doldurmak için Pinherio,Valerien gibi çapı belli adamları kulübün başına getirmeye çalışıyor. Bildiğin FM oyununu gerçek hayatta bizim kulübün üzerinde deniyor, kulübü bir denek gibi kullanıyor. Ve amacına giden yolda Şenol Hoca'ya da muhabirlerle ve birtakım sosyal medya hesapları üzerinden saldırıyor. Son örnek Tadic. Adamın ismini dışarı sızdırıp havasını atıyorlar. Transfer gerçekleşmeyince 'Şenol Hoca oyuncu beğenmiyor'. Bu CK konusunda en büyük sorumluluk bu ismi bu mevkiye getiren. Ama önce CK gitmeli ondan sonra diğer sorumlulara sıra gelmeli.
Şenol hoca oyuncu beğenmedi yalanına Şenol hocayı çok savunmayan ben bile inanmam. Adam her zamam makul seçenekler isteyen birisi oldu. Bu basın şişirmesi CK'nın boyunu aşan bir durum. Mevzu direk yönetim ve başkan ile alakalı. İlk devre VI'i başarısız gösterip biletini kestiler. Şenol hocayı getirip kendilerini taraftar karşısında akladılar. Şimdi suç atacakları bir hocada yok. Ya başarı gelecek ya da gidecekler. Olan da bizim 1 senemize daha olacak.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol hoca oyuncu beğenmedi yalanına Şenol hocayı çok savunmayan ben bile inanmam. Adam her zamam makul seçenekler isteyen birisi oldu. Bu basın şişirmesi CK'nın boyunu aşan bir durum. Mevzu direk yönetim ve başkan ile alakalı. İlk devre VI'i başarısız gösterip biletini kestiler. Şenol hocayı getirip kendilerini taraftar karşısında akladılar. Şimdi suç atacakları bir hocada yok. Ya başarı gelecek ya da gidecekler. Olan da bizim 1 senemize daha olacak.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seninle anlaşamadığımız mevzu VI konusu. VI'yı bu kulübe getiren kişi Ceyhun'dur. Sebebini yazdım biliyorsun. VI her gittiği kulüpte başarısız olacak çünkü yetersiz bir teknik direktör ve her yetersiz teknik direktör gibi hatalarından ders alıp kendini geliştirme özelliği eksik. CK kendine muhabirlerden, sosyal medya üzerinden güzel bir ağ kurmuş. Zamanla iyice gün yüzüne çıkar bu da. CK'yı bu göreve getiren yönetim asıl kusur onlarda desen ona itirazım olmaz. Ama her şey sırayla. Önce CK gitmeli ondan sonra onu bu makama layık görenler hesap vermeli.

Çevrimdışı matias_27

Beni eskiler bilir.

Çevrimiçi murat

Fikret Orman döneminde dolar 7'ye 10'a fırladığında dolar bazında borcumuz sabit kaldı diye sevinip bunun hakkında mesaj atanı da gördü gözlerimiz.
Bu konu hakkında sana katılıyorum. Dolar artınca dolar bazında borcumuz azaldı demek Şark kurnazlığıdır. Dün de görüşüm aynıydı bugün de.
ben katılmıyorum doların altında borcumuzun azalması güzel ama bunu sportif başarıyla yapabilmek.aksi halde bu küçülmek oluyor.rakiplerimizde döviz karşısında borcu azalttı ama biri şampiyon oldu diğernin elinde de para edebilecek ve transfer yapmasa bile ligde şampiyonluğa oynayabilecek kadrosu var sadece zengin şımarıklığı kadroyu yine gereksiz dolduruyorlar oysa bizim yarışabilecek henüz bir 11 imiz dahi yok.eşit şartlarda bir kadro kurduğumuzda muhtemelen borcumuz yüzde 20 artacak.geçtiğimiz sene 1 kanat bir  efektif ortasahamız olsaydı belki 10 milyon borcumuz fazla olacaktı ama müzemizde 1 şampiyonluk kupası dha olacaktı.pjaniç alex dele ali bir türlü tutturamadılar ve elimizde kililerin de hiçbirinin muadil yedeği yok hep 2-3 tık altı.

Çevrimiçi murat

önceonu oraya getiren gitmeli diyeceğim de onu da anç getirmemiş olabilir.

Çevrimiçi umutow

Gelecek isim falan yok inanmayin ya sunlara. Bunlarin geçirebileceği en iyi isim dorukhan tayfur falan. Buradaki yönetim ve CK trollerine inanmayin

Çevrimdışı Nazım Ar

Çevrimiçi tolga1903

Kimse bu lyanco taktılar lyanco'ya neyse hoca en son marcelo getirtmişti böyle umarım iyi çıkar eleman

Çevrimiçi Koa_lAA

Eğer fahiş (5+) bir fiyata alınırsa lyanco mudur nedir .. gerçekten yazıklar olsun

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben katılmıyorum doların altında borcumuzun azalması güzel ama bunu sportif başarıyla yapabilmek.aksi halde bu küçülmek oluyor.rakiplerimizde döviz karşısında borcu azalttı ama biri şampiyon oldu diğernin elinde de para edebilecek ve transfer yapmasa bile ligde şampiyonluğa oynayabilecek kadrosu var sadece zengin şımarıklığı kadroyu yine gereksiz dolduruyorlar oysa bizim yarışabilecek henüz bir 11 imiz dahi yok.eşit şartlarda bir kadro kurduğumuzda muhtemelen borcumuz yüzde 20 artacak.geçtiğimiz sene 1 kanat bir  efektif ortasahamız olsaydı belki 10 milyon borcumuz fazla olacaktı ama müzemizde 1 şampiyonluk kupası dha olacaktı.pjaniç alex dele ali bir türlü tutturamadılar ve elimizde kililerin de hiçbirinin muadil yedeği yok hep 2-3 tık altı.
Doların kısa vadede değerlenmesi seni kısa dönem için borcunu azalmış gösterir. Diyeceksin bizim borçlarımız TL üzerinden yapılandırılmadı mı diye. Onlar geçmiş borçlar bir de kurun artmasının senin gelecekte yapacağın harcamalar, borçlar üzerine etkisi var. Borç üzerinden büyümek ilk defa Fikret Orman'ın aklına gelmedi. Real Madrid de ben gelirlerimi artırmak için başarıya odaklanır, borçlarımı artırır ama uzun vadede başarılarım, gelirlerim daha fazla artacağı için borçlarım azalmaya başlar dedi ve başaramadı. Risk alınır bunun için gerekirse borçlanırsın ama başarı için borçlanmayı politika haline getirmek hüsranla sonuçlanır.

Çevrimiçi gokhans

Roiser, nkoudu’yu paylaşmış instagram’da, bari nkoudu’yu arayın gelsin.. 5-10 maç oynar, 1, 2’sini kurtarır en kötü..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Doların kısa vadede değerlenmesi seni kısa dönem için borcunu azalmış gösterir. Diyeceksin bizim borçlarımız TL üzerinden yapılandırılmadı mı diye. Onlar geçmiş borçlar bir de kurun artmasının senin gelecekte yapacağın harcamalar, borçlar üzerine etkisi var. Borç üzerinden büyümek ilk defa Fikret Orman'ın aklına gelmedi. Real Madrid de ben gelirlerimi artırmak için başarıya odaklanır, borçlarımı artırır ama uzun vadede başarılarım, gelirlerim daha fazla artacağı için borçlarım azalmaya başlar dedi ve başaramadı. Risk alınır bunun için gerekirse borçlanırsın ama başarı için borçlanmayı politika haline getirmek hüsranla sonuçlanır.
real bu sene +12 milyon euro artıda bitirmiş.kasasında da hatrı sayılır bir para var.anşç nin yaptığı cimrilik.parayı saçsın demiyoruz ama bu kadar dar kadrolarla ve ucuzuna kaçarak gittiğinde sakatlığa yatkın oyuncular nedeniyle sezonu çıkaramıyoruz.mancity de dar bir rotsyonla gidiyor ama  eksilenin eksikliğini hissettirmeyecek kadroları var.2 oyıuncudn tsrruf edeyim derken sezonu çöpe atıyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

real bu sene +12 milyon euro artıda bitirmiş.kasasında da hatrı sayılır bir para var.anşç nin yaptığı cimrilik.parayı saçsın demiyoruz ama bu kadar dar kadrolarla ve ucuzuna kaçarak gittiğinde sakatlığa yatkın oyuncular nedeniyle sezonu çıkaramıyoruz.mancity de dar bir rotsyonla gidiyor ama  eksilenin eksikliğini hissettirmeyecek kadroları var.2 oyıuncudn tsrruf edeyim derken sezonu çöpe atıyor.

Perez bir önceki döneminde bahsettiğim politikayı uyguluyordu ve sonuç olarak kulüp borç bataklığına girdi. Bu son başkanlık döneminde geçmişte yaptığı hatalardan ders aldı ve politikasını değiştirdi. Ben hiçbir zaman ' Altyapıdan futbolcularla dolduralım takımı, üç kuruşa oynasınlar, varsın olsun takım başarısız olsun ama sahada at gibi koşan takım görmek beni mutlu ediyor' kafasında olmadım. Kadronun yetersiz olduğu konusunda da hemfikirim. Yapılması gereken belli. CK kulüpten uzaklaştırılmalı. Ben bankacıya değil Şenol Hoca'ya güvenirim futbolcu seçimi konusunda. Yanlıştan dönerler sonra hesabını verirler.

Etiketler: