2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1001042 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi umutow

Biz lanetli kavimiz. Kamp yapan oyuncularımız çöp olur. Son günlerde hatta son saatte transfer edilince büyü bozuluyor. Geçmişte biri beddua mı yaptı bilmem. Bak şu Muleka ya. Geçen sene transfer edilmesini istemiyordum ama bu kadar kötü olacağını hiç tahmin etmemiştim. Uçana kaçana şut çekerken bize geldi önündeki topa vuramaz oldu.
O zaman kampa hic oyuncu getirmeyelim tüm oyuncuları eylülde mi getirelim ? Takımda as olarak oynayacak sağ stoperin, 10 numaran ve sol kanadın yok. En iyisi sağ stopere ANÇ, 10 no ya Ceyhun sol acıga da emre kocadağ gecsin ön eleme macında

Çevrimdışı AigleBordeaux

auba, ziyech ve hudson-odoi kampa alınmamış. ck'nın epl hayranlığı ve yönetimin "chelsea'den yıldız aldık" diyebilme isteğini düşünürsek yakında hamle bekliyorum
Auba marsilya yapti
ziyech sakat
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi murat

Daha altyapından çıkan oyuncunu kna edemiyorsun dışarıdan nasıl topçu getireceksin. geride çel çöp ne varsa onu alıp gelirler.gelen oyuncu da beşiktaşın ismine geliyordu artık ismimizi duyan kaçıyor.

Çevrimiçi COB

Hazard haberleri dolaşmaya başladı. Delle Alli'den ders almadık ki Hazard, Delle Alli'den daha bitik durumda. Şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıyoruz ama bu yönetimin onu bile getirebilecek beceriye sahip olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimiçi COB

Kanatlara şu an boşta Elyonoussi ve Adama Traore var ama bu yönetimle alamayız.

Çevrimdışı ardiles

O zaman kampa hic oyuncu getirmeyelim tüm oyuncuları eylülde mi getirelim ? Takımda as olarak oynayacak sağ stoperin, 10 numaran ve sol kanadın yok. En iyisi sağ stopere ANÇ, 10 no ya Ceyhun sol acıga da emre kocadağ gecsin ön eleme macında
O işin esprisiydi. Kalibremizdeki oyuncuların bonservisi yüksek, mecbur kiralık alıcaz. E onlarda geç düşüyor piyasaya. Gomez, Elneny, Talisca, Aboubakar, Ghezzal, Rosier, Weghorst hepsi kiralık oynadı. Şuayip, Dele Alli, Pjanic gibi örneklerde var. O dönem bonservis ödeseydik 200 milyon euro ederlerdi.
Şenol hoca Uefa Avrupa ligini bile önemsemiyor Konfederasyon kupasının hiç şansı yok.

Çevrimdışı levitate

Yok ciddi bir sakatlık geçirmedi ama doğru düzgün top oynamadı riskli transfer olur.

banko alırlar o zaman
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Auba marsilya yapti
ziyech sakat

tadic olmayınca ziyech'in menajere ulaşmaya çalışmışlar deniyordu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ardiles

Kanatlara şu an boşta Elyonoussi ve Adama Traore var ama bu yönetimle alamayız.
Bonservise yakın imza parası ister bunlar. Bize öylesi lazım ki hem bonservis ödemeyelim hem oyuncu ana kulübünde tekrar forma giymek için yüksek motivasyonla oynasın, yırtınsın dursun.

Çevrimiçi murat

tadic olmayınca ziyech'in menajere ulaşmaya çalışmışlar deniyordu
yönetim zaten ya menejere ua futbolcuya ulaşmya çalışıyor.hasbelkader ulaşabildiklernede pazarlık masasında rakibe kaptırıyorlar.sayemizde her bölgeye en az 3 er adamlrı olacak.

Çevrimiçi murat

Bonservise yakın imza parası ister bunlar. Bize öylesi lazım ki hem bonservis ödemeyelim hem oyuncu ana kulübünde tekrar forma giymek için yüksek motivasyonla oynasın, yırtınsın dursun.
maaşında en az yarısınıı kulübü ödesin.

Çevrimdışı ardiles

https://twitter.com/tanerbilge/status/1680949383225810944

hafiften hazırlanalım :D
D.Alli olayı belliydi. Evertondan kiralık futbolcu alınır ama oraya daha yüksek kalibreden düşmemiş olmalı. Tottenhamdan Evertona düşmüş, nasıl motive olacak.

Çevrimiçi COB

Bence Arap takımlarından teklif bekliyorlar. Elyounussi eksik olan sol ön için biçilmiş kaftan ama Halil'i alamayan yönetim, onu hiç alamaz.

Çevrimdışı ardiles

Bence Arap takımlarından teklif bekliyorlar. Elyounussi eksik olan sol ön için biçilmiş kaftan ama Halil'i alamayan yönetim, onu hiç alamaz.
Halilin babasıyla iş yapılmaz. Geçen sene Acun Rıdvan onu Hull Citye transfer edeceklerdi. Son anda Burnleyden teklif gelince banası işi bozdu. Burnleye gitti 1 yıldır top oynamadı. Şenol hoca Cenkin babasıyla sorun yaşadıktan sonra işi sıkı tutuyor. Halilin babası sürekli şikayet edecekti. Oğlum niye oynamıyor, neden şurada oynamıyor... bir dünya sorun yapacaktı. Şenol hoca kesti attı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ne şimdi? Yöneticiler teker teker sosyal medyadan açıklama yapıyor.

https://twitter.com/senolumut/status/1681017707892809733

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Bu ne şimdi? Yöneticiler teker teker sosyal medyadan açıklama yapıyor.

https://twitter.com/senolumut/status/1681017707892809733
hayali para kozuna kadar düştülerse durum fena

Çevrimiçi Necmi

Divan şaşırmasın. Ne yapacak başkan. Rahatlatmak için spa masajı mı yapsın. Zorla panik transferi yaptıracaksınız. Geçen sene gs ve federasyona fena kuruldu. Meraklanmasın kimse, bu sezon güzel takım yapar ama istediği kaliteli oyunculara bonservis ödeyemez. Muhtemelen en başından beri aklında bu vardı. Akşam pazarında kaliteli kiralalık kovalayacak. Demba Ba Gomez Weghorst (hiç istemedim) kiralıktı hepsi. Bonservisle alırsan Muleka seviyesinde olur.
ağız ishaline yakalanıp herşeyi ortaya saçarsan olmayıncada taraftar tepkisi görüp panik yapıyorsan bunun suçu taraftarda olmaz bazı basın mensuplarını memnun etmek için haber taşırsan hem transferi zora sokarsın hem maliyeti arttırırsın her türlü beşiktaşa zarar verirsin onlarıda geçtim beşiktaşta itibar diye birşey bırakmazsın merak etme bunlar o kadar gevşekki panik falan yapmazlar yapılacak yanlış transfer panikten değil beceriksizlikten olur alt yapı oyuncuna imza attıramıyorsan ıkınarak aldığın oyuncular bir senede kaçıyorsa attığın her adım beşiktaşa zararla sonuçlanıyorsa ve bu geldiğinden beri böyleyse bunun adı beceriksizlik değildir fo nun yedi yılda yaptığı borcun kaç katını kaç yılda yaptılar karşılğında koydukları birşeyde yok bunlar kartal yuvasında bir tşort tasarlatamayacak kadar beceriksizlermi geldiklerinden beri siyah beyaz gri kırmızı fanile lere 1903 veya beşiktaş yazıp satıyorlar birde kartal resmi koyuyorlar ha üç ay bile giyemiyorsun birde fiyatları var bunlar kartal yuvasında birşey satmak için değil satmamak için çabalıyorlar ist dışındaki kartal yuvalarını bir dinle sezon ortası forma bile göndermiyorlar
Bunların savunulacak tarafı yok benim beşiktaş tarihinde gördüğüm en kötü yönetim bir beşiktaşlı ne kadar beceriksiz olursa olsun beşiktaşa bu kadar kötülük yapamaz

Çevrimiçi gokhans

hayali para kozuna kadar düştülerse durum fena
döviz kuru düşükken kripto para geliri elde edilmesi gerekirken, doların arşa çıktığı bir dönemde bu projeye dahil olmak mı mantıklı gelmiş bunlara??
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı matias_27

Rahat olun oyle transferler geliyor ki herkesin ağzı açık kalacak. Biraz daha sabır. Sahi birden ses kesildi değil mi. Muhabirlerin bile :)) dediklerime güvenin o kadar diyorum
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi NioHH

Rahat olun oyle transferler geliyor ki herkesin ağzı açık kalacak. Biraz daha sabır. Sahi birden ses kesildi değil mi. Muhabirlerin bile :)) dediklerime güvenin o kadar diyorum

CK? Sen misin?

Hala aramızda ümitli olanlar var. Bu saatten sonra gelecek adamın menajeri yaşanan rezaleti bilmiyor mu? Herkes kapıyı yüksekten açacak, çünkü elimiz mağlum gibi bir şey

Çevrimdışı TamerT.

Genel olarak olumsuz durumlarda şampiyon oluyoruz .Yine öyle olacak Şampiyon Beşiktaş'ımız olacak inşallah.

Futbol ne olursa olsun 11 kişiyle sahada oynanıyor.

son şansı olan biz değiliz fb hocaları gelmeden transfer yaptılar önüne geleni alıyorlar geçen yılda böyle yaptılar.

gs takımı ve taraftarı aşırı bulutlarda geziyor

Çevrimdışı matias_27

Sadece bekleyin diyorum... büyük transferlerin prosedürleri çok olur. Kalacak evi, sponsoru,  bonuslar vs vs.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi umutow

Muhabirlerin sesinin kesilmesi hic bir hareket olmamasından olabilir mi acaba ????? Yoksa CK denen iqsu yasindan kucuk olan sahsiyet 50 kere kendi PR i icin servis ederdi yagiza

Etiketler: